|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No i po
bo u mnie raczej wcześniej niz w was kolo 17 start Znowu znalazłem pieniądza w pierogach na co mama no to Wisła mistrza zdobędzie, oby się spełniłoWesołych Świat ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ja znalazlem wszystkie 3 orzeszki w uszkach i wygralem w stsa bedzie bogaty rok
mowicie ze sniegu brak w Hucie juz sypie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No to tajemnica czemu gorzej ostatnio słyszałeś ci się rozwiązała
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
emsi mozesz po polsku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A żem się nawpierdzielał
![]() A pod choinką znalazłem dwie mega interesujące książki Ukrytą Historię i Największe tajemnice spraw mrocznych, upiornych i niewyjaśnionych Do tego Dwie bombki wiślackie no i masa słodyczy![]() A Wigilia była tradycyjnie o godz. 17. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A nie wydaje Ci się że jest napisane po polsku
A tak na marginesie nie śpij na lekcjach polskiego Czteroosobowa Wigilia się udała(pojadłem,popiłem no i obejrzałem wiecznie młodego Kevina )![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Boże, ale się ożarłem...wigilia 10-cioosobowa, a zamiat Kevina oglądałem Grzegorza Brzęczyszczykiewicza;D
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak tam Kevin i Grzesiu ![]() a drugi rozpetal ta wojne ? Tym razem powiedzial ze jest Franek czy Grzegorz![]() sorki, cos mi musieli chyba dosypac do ktoregos dania ![]()
Ostatnio edytowane przez Maniek_Olkusz : 24.12.2008 o godz. 22:50.
![]()
"SERCE W BIELI, KREW W BŁĘKICIE,
WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE" ![]() |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a widzisz skaner tez dostalam
![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
cóż za przypadek.
blondynką nie jestes to jest szansa ze dlugo ci nauka obslugi nie zajmie ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hehe nie mów mi tak bo jeszcze trochę i popadnę w samozachwyt
![]() ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak jest zintegrowany z drukarką, to po ptokach, nikt nie jest na tyle zdeterminowany żeby w święta instalować urządzenie wielofunkcyjne, a potem zapomnimy i nici z przepisu na wódki i piwa.
Może nam przepiszesz kilka przepisów , bo z alkoholami własnej roboty ostatni raz miałem styczność na Chemii. Chemica oślepła, ale przeżyła, znaczy się sukces połowiczny. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest zintegrowany z kserem i drukarką a ja jestem po szampanie więc naprawde po ptokach
![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Biedna, nawet nie wie, co ją czeka. Obsługa takiego urządzenia to pikuś, to potrafi nawet za przeproszeniem sekretarka. Problem to instalacja. Te urządzenia mają to do siebie, że z własnej woli przerywają proces instalacji twierdząc n[p. że coś się odłączyło, chociaż nikt kabli nie ruszał. Do tego żonglowanie płytkami, wepnij kabel, wypnij kabel, a wszystko tak sformułowane że trzeba się domyślać w jakiej kolejności trzeba czynność wykonywać, nie wspominając o tym, że komp potrafi dopiero 10 minutach pokapować się, że zrobiłaś to, o co prosił. Potem trzeba kilka albo kilkanaście programów zainstalować, które w większości albo nie będą działać albo będą zupełnie nieprzydatne. Ogólnie rzecz biorąc urządzenia wielofunkcyjne to ZŁO.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
eee nie strasz mnie Dziadu ;p powinieneś we mnie wierzyć, dostarczać wsparcia i mówić, że będzie dobrze !
![]() ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na Pasterke Marsz !! do zobaczenia 25.12.08
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W kwestii wsparcia: Przed Tobą trudna misja, której wielu przed Tobą lękało się podjąć. Wielu, którzy odważyli się na to, co niedługo stanie się Twoim celem, zginęło śmiercią gwałtowną, acz bohaterską. Lecz misja Twa cna jest i godna, a i umierać za nią ujmą na honorze nie jest nigdy nie będzie. Tedy nie lękaj się, nie mąć krwi w sercu mrocznymi myślami, lecz przyj odważnie przed siebie. Za chwałę, za ojczyznę, za alkohol domowej roboty! Zapominam wstawić, idealny sposób aby zniszczyć sobie klawiaturę i nawet świątecznie jest trochę: http://www.newgrounds.com/portal/view/474999 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Póki co prę odważnie do kuchni w celu uratowania uszek z grzybami i kapustą przed zagładą brata i dam im schronienie w swym żołądku ![]() ![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak masz przepis na wino z ryżu to ja poprosze właśnie taki ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Podniecałem się śniegiem a spadło tyle, że może jedną kulkę bym ulepił... Heh...
Co do wcześniejszych pytaniach gdzie ja mieszkam że śnieg sypie ( pruszy ;P), to dobrze ktoś rozkminił, że chyba avatar mówi wszystko (w sumie rozkmina niezbyt trudna ). Nie ma to jak na zakończenie wigilii trzasnąc sobie Kevina P.S. Co wy wszyscy na pasterkę poszliście ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
U nas Wigilia 10 osobowa rozpoczęta o szesnastej, zakończona o 18. Po kolacyjna kawusia rozpoczęta o 18, zakończona o 22.30 w innym lokalu
Co do śniegu melduję: Na ślunsku zimno, śnieg po kostki. Niestety, wieje w stronę Nazistowskiego wroga. Będzie im się gorzej czołgi prowadzić. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Węgiel był, śnigu ni ma, będziemy oryginalni, będziemy mieli pierwszego afroamerykańskiego bałwana, znaczy się w Europie, bo to jest jak z konstytucją. My mamy pierwszego w Europie, pierwszy na świecie prezydentować ma w USA.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 25.12.2008 o godz. 00:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok wszystko jest już zainstalowane, obslugiwac się nauczyłam, pio mnie wyręczył więc skanować nie będę tylko powiedzcie mi... gdzie w Krakowie kupię balon do wina;>? -> znalazłam
gdyby kogoś jeszcze interesowało: 25l - 39zł a 54l - 62 zł "Efekt" S.A. Korporacja Gospodarcza Hurtownia ul. Botewa 16 Kraków tel. 012 653 21 73
Ostatnio edytowane przez Polly : 25.12.2008 o godz. 00:55.
![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
![]()
![]() ![]()
Dzieki Pio za przepis. Mam nadzieje ze to taki sam jak mialem 3 lata temu kiedy to wino wyszlo gazowane i smakowalo jak szampan ![]()
Ostatnio edytowane przez Maniek_Olkusz : 25.12.2008 o godz. 00:47.
![]()
|||
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Przelaliśmy do butelek po wodzie ognistej 0,5l i fakt, było gazowane, ale chyba dlatego, że wciąż powinno leżakować w balonie i fermentować... a były do tego stopnia gazowane, że rozj*bało nam 3flaszki Reszta została spożytkowana jak należy ![]() Cennych wskazówek można także poszukać tu: http://www.wino.org.pl/forum/index.php ![]() Powód: interpunkcja, nie?
Ostatnio edytowane przez pio : 25.12.2008 o godz. 00:57.
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pio wrzucił przepisy jak robić domowy bimber i od razu pół forum wcięło
|
|
|