|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
mamy pajaca
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wnioski nasuwają się same:
Nie zadzieraj z ABG, i tak cie znajdziemy i zniszczymy! ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
moderatorzy.błagam. nie usuwajcie jego konta!!
![]() bez niego nasze forum straci na wartosci. młody jestem,niedoświadczony a tutaj ile rzeczy mozna sie dowiedziec o lludzkiej glupocie ![]() po sprawdzianie z majcy myslalem ze nic mnie juz nie zdziwi.a tu prosze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ja miałem jego Adres Kurów czy jakoś tak
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Leże
Gratuluje rozkminki ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
50 zł długu?
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gratuluje rozkminki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ty jeszcze masz czelność psioczyć tutaj na forum!?
a twoje stwierdzenie "nikogo nie oszukałem.... oprócz tych dwóch" brzmi równie idiotycznie jak deklaracja "Nie istnieje żadna liczba pierwsza, jeźeli by nie liczyć 1,2,3,5,7,11 itd."
Ostatnio edytowane przez MicK : 17.12.2008 o godz. 15:19.
|
|
|
|
50 zł długu?
Offline |
|
|
Słuchaj Tak oszukałem kolegę po szalu tak jestem idiotą i debilem tak zgadzam sie z tym wszystkim co napisane jest wyżej , wszystko OK zachowałem sie jak gówniarz i nic nie usprawiedliwia tego co zrobiłem ale teraz chce wszystko wyprostować i zapomnieć o tej całej sprawie i o was , bo już mam dosyć tego co pieszcie
Sprawa już zakończona więc możecie dać spokój ja już sie tu nigdy nie pojawię to sam na R22 bo to byłby szczyt bezczelności z mojej strony ale dajcie mi już spokój . Kasa zwrócona i ja sie poprawiłem i zmieniłem a teraz żegnam was na zawsze |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
z tego co wiem, to Przemowi oddaleś dotychczaa tylko POŁOWĘ hajsu... więc nic nie jestre zakończone
Masz racje - nie pokazuje sie na R22, ani po Krakowie lepiej nie łaź... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
I teraz powinno rozbrzmieć gromkie : WYPIERDALAJ! WYPIERDALAJ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dobra juz, zostawcie go, wszystko juz wiadomo. Nic nie da kolejny wpis "co za pajac". Niech odda pieniadze i bedzie koniec tematu.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czekamy od meczu z Lechem ..
Leci jeszcze 50zł |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ostatni post ByQ wyczerpał temat. W 1906% popieram! AMEN.
|
|
|
|
50 zł długu?
Offline |
|
|
Następne 25PLN do Przema Poleciało
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Z twoja glupota to nigdy nie wiadomo co Ci do glowy nie przyjdzie, bez odbioru. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok dostałem kolejne 25 zł czyli mam już 75 zł jeszcze 25 zł i bedzie koniec
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() a pan Harry czy Dymek - srał go żyd - mimo że kibic niezależny, bez zdeklarowanej przynaleźności klubowej, jednak ma w profilu na nk i "antycracovia" i "Wisła FC Chełm" i jeszcze coś tam... no proszę |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pierwszy raz czytam ten temat i dla mnie to nie do pomyślenia... Jakieś 2 lata temu za pośrednictwem tego forum prosiłem Gościa o nicku Konrad o kupno biletu na jakiś mecz a w ostatniej chwili nie dostałem wolnego. Na meczu nie byłem, nie wiem co kolega zrobił z biletem ale przelałem Mu na konto kasę i jeszcze przeprosiłem za zamieszanie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Myślę, że kolega (Dymek, Harry i ch*j wie kto jeszcze) dostał nauczkę na zawsze. Jak zapłaci już wszystko proponuję zamknąć temat, kolegę zbanować po wsze czasy, a temat przykleić KU PRZESTRODZE dla potencjalnych oszustów.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Zamiast sprzatnac gowno, ktore zaczelo juz smierdziec kilka miesiecy temu - zanurzal sie w nim coraz glebiej. Kiedy on juz tej kasy nie wplacil ,wlacznie z zarzekaniem sie ze zaraz wrzuci skana.Menda do potegi + ze presja przyniosla skutki a gowno pojdzie smierdziec gdzie indziej - bo ze bedzie chcial robic 'kariere' , to jestem przekonany, ale ze ryj powrzechnie znany, to zycze powodzenia - Na kaluze nadal by sie idealnie ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Uśmiałem się jak nigdy ;] hahaha ! Dziękuje że go rozkminiliście HAhahahahha...
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
"Jesteś szczurem w tej hierarchii w której chciałbyś być królem". Tyle ode mnie ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
............
Ostatnio edytowane przez WiselkaMLP : 18.12.2008 o godz. 19:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
sorki ale nie moge
Cytat:
Człowieku ty naprawdę jesteś jebnięty... ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
On to sobie zasłużył na taki wyjazd jak nikt inny <lol>
Ty jesteś tak zryty, że.... Albo nie, świeta idą a ja jeszcze bana bym dostał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Poujeżdzaliśmy sobie po tym kimś ( słusznie zresztą ) teraz na Gwiazdkę zrobimy mu prezent.
Temat przykleimy dla potomnych i do czasu wyrównania strat naszych braci. O ewentualnym zwrocie pozostałego zadłużenia można poinformować moderatorów bądź PW bądź w temacie "Pytania do moderatorów..." ![]()
...nieczytelny...
|
|
|