|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Paweł Strąk w Górniku Zabrze? http://www.90minut.pl/news.php?id=818481
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
A tu adres do głosowania http://www.bundesliga.de/de/tordessp...erhinrunde.php |
||
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://www.bundesliga.de/de/tordessp...erhinrunde.php - wszyscy klikamy na KUBE podaj dalej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
żałosne i co nam po tym że sami wybierzemy bramke Błaszczykowskiego najlepsza w Bundeslidze ? Czy nie fajniej by było gdyby to Niemcy ja wybrali najfajniejsza, a tak to ten wynik o niczym nie bedzie swiadczyl. Nie rozumiem takich "inicjatyw"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://www.radiokrakow.pl/www/home.nsf/ID/JNII-7MHV5A
Część wywiadu z byłym pracownikiem klubu. |
|
|
|
Member
Od: 12.2003
Offline |
|
ręce opadają po takich tekstach.... A wywiad fajnie się zapowiada, Franek mówi, że żałuje odejścia z Wisły. Szkoda, bo mógł w niej grać do dzisiaj. Ale za to najprawdopodobniej trafi do Jagiellonii ![]() ![]()
TOMASZ FRANKOWSKI NAJLEPSZY NAPASTNIK POLSKI.
FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale dlaczego Ci ręce opadły misiu patysiu?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
zły los zmusił go do opuszczenia Krakowa ![]() ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Cytat:
............. ![]()
Jagiellonia Białystok
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Świetna informacja. Franek pokaże klasę wiosną. Powodzenia !!!
![]()
FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!! |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No i na Reymonta zobaczymy Franka w koszulce Jagi
Oby sie nei okazalo ,ze Franek w tym emczu sie okaze"katem Wisły"![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
2 letni kontrakt ? Łał ... ale nei wydaje mi się żeby Franek strzelał gole tam, bo sobie sytuacji nie stwarzają ;]
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
No to kolejne strony będą o Franku...dotrzymał słowa, czy może inne kluby po prostu go nie chciały itp itd
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Już wolałbym, żeby został tam w Chicago
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Troche przykro się zrobiło...
http://www.jagiellonia.pl/aktualnosci.php?a=5143 Mam nadzieje, że przywitamy Tomka Frankowskiego w barwach Jagielloni najpiękniej na świecie! ; D |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pewnie niektórzy będą gwizdać, ale cóż. Wczoraj w Radio Kraków, Franek bardzo ciepło wypowiadał się o kibicach Wisły. Mówił, że bardzo się z kibicami zżył przez te 7 lat....
![]()
FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Stwarzaja duzo, ale mieli jednego napastnika, $%^ego Ensara i nie mogli gola strzelic. Tyle sytuacji co mielismy w ostatnim meczu z Gornikiem to chyba nikt nie mial.
![]()
Chyba nigdy nie widziałem Beenhakkera zdenerwowanego. No, może raz. Gdy jeden z piłkarzy spóźnił się na kolację. Bo Leo nie lubi niepunktualności. Zresztą ja też. Ale przyznam szczerze, że tym piłkarzem, który się spóźnił byłem ja. - (c) Kamil Kosowski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Masz rację, UW szykuje na ten mecz oprawę z wizerunkiem Franka... Będzie to coś na stylu ,,Piekielna drużyna". W tle zamiast ognia będzie narysowany stadion Reymonta, na którym będzie jakoś zoobrazowana porażka w Atenach, a Franek(jako podwieszona sektorówka) będzie uciekał. Całość dopełni transparent ,,Uciekłeś dla kasy, zostawiłeś Wisłę w najgorszym momencie, zdradziłeś ją... ale to nic". Na murwawie Franek otrzyma kwiaty, książke o H.Reymanie i bilet na weekend do Hiszpanii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
ja od siebie dodam jeszcze 2 tyg wyjazd dla dzieci do sanatoium.
Co by nie chorowały! ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
poważnie piszecie czy sobie jaja robicie?
chyba specjalnie wybiorę się na mecz zobaczyć tą oprawę |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Jak dla mnie, ważniejsze są czyny niż słowa. A tymi sie zbytnio nie może pochwalic. ![]()
Nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale,
Nie pytaj co Tobie da lecz co Ty możesz zrobić dla niej, Codziennie w innym stanie ją spotykasz Lecz czujesz tylko dumę gdy ktoś o Wisłę Cie zapyta... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
czynami się nie może pochwalić?
dla mnie czyny to: - 7 lat w Wiśle - 5 mistrzostw - 3 tyt. króla strzelców - ok 150 bramek dla Wisły (liga, puchary) - zawsze się identyfikował z Wisła - w Polsce grał tylko w Wiśle lub Jadze ![]()
FRANEK ŁOWCA BRAMEK!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
1 zachowanie zburzyło cały dorobek, szkoda
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem się już nie wypowiadać w temacie Franka, ale powiem Ci, Michel, tylko tyle, że czasem dorobek całego życia można zniweczyć w kilka minut. I to właśnie Twój ukochany Franek zrobił. Dla mnie był żywą legendą Wisły własnie ze względu na to, co napisałeś w swoich punktach+ to, żeBYŁ porządnym człowiekiem. Niestety w jednej chwili to wszystko przestało się liczyć. Teraz nie chcę go widzieć.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Podobno faceta poznaje sie po tym jak kończy...
Ale fanatyczni kibice piłkarza, a nie drużyny widzą to inaczej. Tak po chwili zastanowienia, to naprawdę jest sens wszczynac kolejną kłótnie pt zwolennicy - przeciwnicy Frankowskiego ? Krolik - pękła Ci już żyłka ? Jak znasz kulisy to je opisz, skończy sie ten "ferment". Czy sie nie nadają do upublicznienia? Chyba, że KMWTW, to napisz PDK. "Rzygac sie chce" jak ktoś nie edytuje postów ![]()
Ostatnio edytowane przez Firo : 22.12.2008 o godz. 17:26.
![]()
Nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale,
Nie pytaj co Tobie da lecz co Ty możesz zrobić dla niej, Codziennie w innym stanie ją spotykasz Lecz czujesz tylko dumę gdy ktoś o Wisłę Cie zapyta... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pojedz sobie po kims ze swojego grona bedzie Ci wygodniej ...tak twarza w twarz !!!
A od FRANKA sie odpier....... Chociaz by przez szacunek za to co przez kilka lat zrobil dla WISLY !!! Ps. Ci co nie znaja kulis odejscia Franka nie siejcie juz tego fermentu , Na litosc !!!!! Rzygac sie chce jak sie czyta o "uciekinierze, zdrajcy..... itp. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|