The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bigi333
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2008, 14:34
TSW06 napisał(a):Wyświetl post
co do tego napastnika to podejrzanie szybko doszłoby do tego transferu... a jeśli dojdzie to jest to ktoś z Ameryk bądź Bałkanów... wątpie w Nowaka, na pewno ktoś by to już opisał a i Bednarz chciałby się tym pochwalić
A ja nie zdziwię się jak to będzie jakiś Dudu. On też na papierze wyglądał dobrze - młody, nastrzelał bramek w jakiejś tam lidze i nawet dobrze zaprezentował się w debiucie. Coś mi się nie chcę wierzyć żeby Bednarz tak szybko załatwił porządnego napastnika. Pożyjemy zobaczymy.
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto

...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę...

KLIKAJ TUTAJ CODZIENNIE
W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund

Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.12.2008, 15:02
a Radomatu-gol-winiarz-makler to przypadkiem nie jest wychowankiem ŁKSy? I tak sobie przejdzie z dupy do Widzewa teraz? A za nim Guła? ;>
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.12.2008, 15:10
Nie, on jest wychowankiem Widzewa, aczkolwiek zadebiutował w Ekstraklasie grajac w ŁKSie
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 20.12.2008, 15:11
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
a Radomatu-gol-winiarz-makler to przypadkiem nie jest wychowankiem ŁKSy? I tak sobie przejdzie z dupy do Widzewa teraz? A za nim Guła? ;>
przeciez on juz gral w widzewie,
przerzut normalnie
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 20.12.2008, 15:13
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
Peter Singlar
i powiem że to jest udany transfer.
Dobrze, Peter będzie grał ale wypadałoby miał jakiegoś konkurenta na tej prawej stronie.
Chyba, że kogoś z Młodej Ekstraklasy ale nie przypominam sobie, by ktoś czarował wśród młodzieży.

Mimo więc wszystko odejście Baszczyńskiego powinno się wiązać ze sprowadzeniem
kogoś perspektywicznego na pozycję prawego obrońcy. Chyba, że ryzyk fizyk i Singlar
zagra całą rundę bez urazu i jeszcze w dobrej formie. Oby, czego mu życzę.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 20.12.2008, 15:14
Myślę że ten Polak co mówił Bednarz że 1 z 3 to Janczyk 21 lat czyli zapewne ten którego przebadaliśmy to nie Polak
Ostatnio edytowane przez Raporter : 20.12.2008 o godz. 15:18.
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.12.2008, 15:17
1) Napastnik, który był na testach medycznych w Telefonice to nie jest Dawid Nowak. To obcokrajowiec, tyle w temacie.

2) Kto to jest JaŃczyk?

BTW. Chyba Ci chodzi o tego zawodnika co straszliwie miłuje Legię i na mistrzostwach świata do lat iluś tam po strzelonej bramce latał pokazując "elkę". Powodzenia, domyślajcie się nadal
Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 20.12.2008, 15:25
Co do transferu Garguły do Widzewa to szczerze wątpie... on chciał do Wisły albo zagranice, a czy będzie chciał do I ligi? spadek tylko dlatego że może tam grać RadoMatu? naciągane... a poza tym to news z Expressu Ilustrowanego więc nie podniecajmy się nim tak bardzo.
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 20.12.2008, 15:42
jak Legia sprzeda Rogera to pewnie bez problemów ściagnie Gargułe i tyle go zobaczymy a na środku pomocy na wiosne w Wiśle bedzie dalej grał Mauro.

Co do Nowaka to na pewno ma on instynkt killera pod bramką ale obawiam sie że to zbyt kontuzjogenny zawodnik jak Dawidowski,Kuźba czy Wtorek.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.12.2008 o godz. 15:53.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 20.12.2008, 15:54
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Troche sie dziwie po co Legii Garguła ? Maja Rybusa, Borysiuka,Iwańskiego i jeszcze Gize to po co im kolejny rozgrywajacy ?
Rybus to lewy pomocnik, a Borysiuk to DM.
Odpowiedz cytując
Austerlitz
Member

Od: 11.2007

Stary 20.12.2008, 16:32
Legia może dać Gargule dobry kontrakt (350-400 tyś euro rocznie) bo pozbywa się Chinyamy, Vukovicia i Edsona. Oni dużo nie wydają ale jak im tyle kasy z kontraktów zejdzie to mogą mu dać nawet więcej szmalcu od Nas. Wisła może tylko przeważać w kwestii jednej; My go chcemy już teraz i Bednarz może zaoferować jakieś pieniądze GKS-owi za Gargulca. Jeżeli tak się stanie to Bełchatów napewno Nam go odda. Poza tym zastanawiam się co z tematem Gancarczyka ? Przecież lewa pomoc to pierwsza bolączka Wisły.
Ostatnio edytowane przez Austerlitz : 20.12.2008 o godz. 16:35.

"Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą."
Odpowiedz cytując
Kortys
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 20.12.2008, 16:47
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Jednak ja wątpię w to, by Legia na poważnie chciała Gargułę pozyskać.
http://legia.net/wiadomosci,32135_Me...A_z_Legii.html

Radosław Osuch:
"Łukasz Garguła ma kilka ofert do wyboru, jedną rzeczywiście z Legii Warszawa. Jest nią zainteresowany podobnie jak i innymi. W ciągu kilku dni podejmiemy decyzję, wybierzemy ta najwłaściwszą ofertę. Czy to prawda, że mamy czas do niedzieli na odpowiedź? Faktycznie tak się umówiliśmy z dyrektorem sportowym Mirosławem Trzeciakiem, że do końca weekendu się zdeklarujemy."
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
Odpowiedz cytując
mario69
Member

Od: 08.2006

Stary 20.12.2008, 17:17
1 sprawa: Gdzie tutaj jest moderator?! Kupe jest wypowiedzi nie na temat, o Legii, Lechu i innych pierdołach. 2 tyg temu pewien admin/moderator zbanował mnie na 2tyg tylko dlatego, że wypowiedziałem się na rzekomy temat transferu Ivanovskiego do Wisły, a teraz samowolka? Bądźmy konsekwentni Panowie.

2 sprawa: Dawida Nowaka na rzekomego piłkarza, który ma przejść do Wisły wykreowały media, a u nas na forum odgrywa kluczową rolę. Przekonacie się w niedługim czasie, że jeśli jakieś zainteresowanie było to nie nim. Moim zdaniem nie wchodzi tu także kwestia zawodnika z Ameryki Południowej, bo już byłoby coś słychać. Raczej południe Europy.

3 sprawa: Jeśli dla Garguły liczy się tylko kasa, dla mnie nie ma miejsca w Wiśle. Nie karze od razu każdemu piłkarzowi kochać Wisły, ale po coś się tu jednak przychodzi. Przykładem Dawidowski, który co raz był wygwizdywany przez kibiców, a zarząd chce się go jak najszybciej pozbyć. Cantoro ma "gruby" kontrakt, a też nic nie gra. Jedynym który zasługuje na duże pieniądze za serce i grę jest Brożek. Precz zachłannym na kasę - tyle w temacie.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.12.2008, 17:56
mario69 napisał(a):Wyświetl post
1 sprawa: Gdzie tutaj jest moderator?! Kupe jest wypowiedzi nie na temat, o Legii, Lechu i innych pierdołach. 2 tyg temu pewien admin/moderator zbanował mnie na 2tyg tylko dlatego, że wypowiedziałem się na rzekomy temat transferu Ivanovskiego do Wisły, a teraz samowolka? Bądźmy konsekwentni Panowie.
Wszystko w kontekście rzekomego transferu Garguły do Wisły.

Pisanie o spekulacjach prasowych jest w porządku, samodzielne spekulowanie już nie. Podział powstał po to, żeby ten temat przestał być śmietnikiem i wreszcie widać jakieś tego efekty.

Poza tym - kwestię moderowania możesz(a właściwie - powinieneś)podjąć w innym temacie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 20.12.2008, 18:10
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Również uważam, z całą sympatią do Marcina, że czysto sportowo w tej chwili lepiej prezentuje się Peter - jest kompletnym obrońcą, zdecydowanie materiałem na najlepszego prawego obrońcę ligi, niech tylko jeszcze się to wszystko ładnie zgra i oby Peterowi chciało się tak, jak do tej pory - pamiętam te jego pojedynki z Henrym...

Wracając do tematu: Jeśli byłaby opcja pozyskania dwójki Garguła-Nowak to byłyby to solidne wzmocnienia, bo nie sądzę, aby w polskiej lidze byli inni piłkarze, mogący stanowić wartościowe wzmocnienie Wisły na pozycjach rozgrywającego i napastnika(pomijając opcje nierealne).
Cholera wie. Teraz pozostało nam czekać, czekajmy więc.
Do Singlara mam dokładnie takie same zdanie co ty, tylko może martwic to że nie bedzie miał zmiennika, ale jest ten Mateusz Kowalski, jeden z naszych talentów, można by dac mu szanse na te pół roku na zastepstwo Petera o ile odejście Baszczyńskiego stanie się faktem
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 20.12.2008, 20:12
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Singlar jest dobry w obronie, slabszy w ataku.
A Baszczu za najlepszych czasow na odwrot.
A teraz jest zarowno slaby w ataku jak i w obronie. Nie widze dla niego miejsca w druzynie.
To twoje zdanie qwedłóg mnie obok Mynarza (od którego i tak jest troche lepszy) Baszczyński to najlepszy prawy obrońca ligi,z drugiej strony jest już jednym z najstarszych piłkarzy pamiętającym Wisłę Kasperczaka. Starzeje sie i ewidentniejego czas dobiega końca, ale uważam że jesienią był jednym z lepszych punktów naszego zespołu. Dużo osób tego nie wiedzi ale naprawde grał solidnie a w ataku dawał dużo z siebie, często szarpał grę do przodu, niestety nie miał za duzego wsparcia. Singlar za to zwykle stał z tyłu i 1 góra 2 w połowie przeszedł 60 metr boiska.
Wogole dostrzegłem że ostatnimi czasuy zupełnie niedocenia się gry bocznych obrońców, we wszystkich klubach za najlepszych obrońców uznaje się stoperów, jedynym wyjatkiem od regóły jest tylko Dani Alves ale to po prostu rezultat tego że Barcelonie gra praktycznie jako 2 pomocnik bo i tak BArca broni sie prez max 15 minut w meczu. Bierze się to z tad że ludzie oczekują od Bocznych obronców że będą w obronie nie do przejścia jak stoperzyi jeszcze będą uczestniczyć w kazdej akcji zaczepnej. Tak sie nie da ! Nie da się też zapobiec byciu ogrywanym na skrzydle i blokować wszystkich dośrodkowań bo piłka jest właśnie tak stworzona że zawsze skrzydłowy ma przewagę nad obrońcą. O błedzie można mówić jeżeli pomocnik dośrodkuje w pole karne nie atakowany albo przedże się z piłką bokiem i odda strzał z 8-10 metrów. No i dlatego obrywa sie Baszczowi.
Singlar nie jest napewno piłkarzem znacznie gorszym od Baszczyńskiego ale jest po prostu zapchajdziura kupiono go by poszeżyć kadre nigdy nie bedzie tak dobry jak był Baszczu jest niewiele młodszy, a nam trzeba było młodego utalentowanego - choćby jak Rzeźniczak w Legii. Zreszta o ile sie orientuje Singlar podpisał na rok czasu więc chyba do lata się z nim pożegnamy chyba że nie znajdziemy nikogo w zamian a na to sie nie zanosi.
Niestety Baszczu chyba odejdzie, a szkoda bo to mój ulubiony śląski piłkarz.
Co do transferu Garguły to potwierdza sie tendencja z poprzednich sezonów czyli taka ż Legia daje lepsze oferty piłkarzom niż Wisła. Tak naprawde za nami przemawia w tej chwili tylko to że my w porównaniu do nich mamy kibiców... No ale może Garguła się skusi, choć wszystko przemawia narazie za Legią. Z drugiej strony widać że i w LEgi coś ostatnio ruszyło jesli chodzi o transfery i drużyna z roku na rok wygląda lepiej. Mam nadzieje że tym tropem podąży WIsła.
Co do Nowaka - jedyne to co wypada powiedzieć to to że jest to bzdura (choćWisła oczywiście pewnie jest nim zainteresowana) Tabloidy po prostu zaostały spoliczkowane przez Wisłe tym że ta już testowała medycznie jakiegoś napastnika a oni nic o nim nie wiedzą, więc wzieli pierwszego z brzegu piłkarzai 'powiązali" go z tym newsem żeby nie wyszli na niepoinformowanych.
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 20.12.2008, 20:36
Angmir - przeczytałem dwa akapity twojej wypowiedzi i mam dość. Robisz tyle błędów, że ciężko zrozumieć o co chodzi. Ja jakoś odnoszę zupełnie inne wrażenie. Baszczyński może i szarpał, ale przez jego nie wyparzoną buzię kończyliśmy we Wrocławiu w 9. (podobnie jak 2 lata temu w Wodzisławiu.) Może i jest solidny, ale dla mnie jest już za wolny. Trzeba nam szybszych graczy na skrzydła - zarówno w obronie jak i pomocy.
Co do porównań sytuacji z Barceloną... hmm... lepiej przemilczeć. Równie dobrze można porównywać Liechtenstein i Holandię... Nie ta klasa...
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 20.12.2008, 20:44
Gargula tu, Gargula tam, takie pierdo*** o szopenie. Cene se podbijaja i tyle. Gargula chce sie na emeryture ustawic bo z ligi juz nie wyjedzie i dobrze o tym wie, a Legia go nie wezmie za wieksza kase niz moglaby wziac Wisla. Wrocmy tu 2 stycznia, wypoczeci (przynajmniej niektorzy ) i wtedy powiemy czy nam sie podoba obecna sytuacja.
Wisla poprawila jedna rzecz w sprawie transferow (nawet tych ktorych nie przeprowadza...) nie wiadomo z kim rozmawiaja i to mi sie bardzo podoba. Przynajmniej czlowiek sie nie denerwuje gdy ktos nie przychodzi a pismaki se moga o urodzinach corki szefa co najwyzej pisac bo nijak nie ma kogokolwiek do Wisly "przylepic".
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Stary 20.12.2008, 21:05
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Baszczyński to najlepszy prawy obrońca ligi,... Starzeje sie i ewidentniejego czas dobiega końca, ale uważam że jesienią był jednym z lepszych punktów naszego zespołu. Dużo osób tego nie wiedzi ale naprawde grał solidnie a w ataku dawał dużo z siebie, często szarpał grę do przodu, niestety nie miał za duzego wsparcia...
Że co?
Barcelona na wyjeździe. Pierwsza bramka, Baszczu faktycznie "szarpnał do przodu" tylko że zapomniał o Eto'o i Henry'm. Na 3:0 spóźniony wślizg w Henry'ego... gol. Ostatni mecz z L, Baszczu ograny przez Wawrzyniaka... gol. Można to jeszcze rozwinąć, ale... Że o czerwieni we Wrocławiu już nie wspomnę. Niech sobie Baszczu idzie do Ruchu, bo tak będzie najlepiej dla wszystkich.
Powód: dopis
Ostatnio edytowane przez czesiu : 21.12.2008 o godz. 00:11.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 20.12.2008, 21:29
Czopens napisał(a):Wyświetl post
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
- na jakiego bramkarza najbardziej liczycie w tym okienku ?

te info nic nie wnosi do tego tematu... bylo juz na głownej..

na jakiego bramkarza liczymy? heh na takiego ktory bedzie wpuszczal jak naj mniej goli

a tak na serio to:
wymieniani byłi jak do tej pory: Silanpaa, Bąk,Stojkovic ( nie liczac tego mlodziana ) ja bym z tej trojki wział własnie tego serba.... wyglada na dobrgo gracza... jesli jest w takim klubie jak Sportnig to chyba o czym to znaczy... problemem moze byc kasa w tym przypadku.. warto dodac ze gra w kadrze nie slabej Serbii
Bak - ja do niego nic nie mam ale zeby robic z niego odrazu taka gwiazde po jednej udanej rundzie juz uznawany jest przez co niektorych za super bramkarza... zgadzam sie chłopak wyroznia sie na tle innych w lidze ale jak dla mnie to jeszcze za krotki okres...
Sillanpaa - hmm no coz 1 czy tam 2 wystepy w kadrze i gra w finskiej lidze? hmm troche malo jak na 29 letnigo bramkarza ...
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 20.12.2008, 21:35
Nie zdziwie się jak nie zatrudnimy żadnego bramkarza w tym okienku. Maciek powtarzał że to nie jest priorytet. Ten Serb dobry ale drogi i o nim możemy zapomnieć. Na temat tego Fina trudno mi coś powiedzieć. Więc został Bąk i go bym zatrudnił. Ale dziwne jest że ponoć mamy przedłużyć umowę z Juszczykiem.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.12.2008, 23:10
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Nie zdziwie się jak nie zatrudnimy żadnego bramkarza w tym okienku. Maciek powtarzał że to nie jest priorytet. Ten Serb dobry ale drogi i o nim możemy zapomnieć. Na temat tego Fina trudno mi coś powiedzieć. Więc został Bąk i go bym zatrudnił. Ale dziwne jest że ponoć mamy przedłużyć umowę z Juszczykiem.
Osobiście jestem zdania, że z Pawełkiem w bramce i parą przyzwoitych napastników poradzimy sobie lepiej, niż z jakimś super bramkarzem i duetem Niedzielan - Boguski w ataku. Taki Dolha mógł u nas cuda w bramce wyczyniać, ale gra ofensywna leżała i efekt wszyscy znamy.

Chociaż wiadomo - gdyby się uprzeć, to lista wakatów jest bardzo długa. Nie liczyłbym jednak na zapełnienie ich w jednym okienku.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Jerry_Beck
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 20.12.2008, 23:11
mnie dziwi ta wiara w Gargule...ja wiem, ze jest zastoj i praktycznie nie ma co brac szczegolnie z naszej ligi, ale Gargula to jest stuprocentowy przyszly Kuzba, Dawidowski, Cantoro dla budzetu,, nastepny Łobodziński by nie szukac daleko (wiem, ze niektorzy wciaz niego wierza, ale on w Zaglebiu nie gral dobrze, wiec w Wisle nie bedzie tym bardziej)...bedzie dokaldnie to samo, placz, wscieklosc, zgrzytanie zebami bo Wisla na nastepnego tak drogiego pilkarza na te sama pozycje zdecyduje sie za nastepne dwa lata....teraz rzeczywiscie klub chce zainwestowac i nalezy zrobic to madrze... i niech nikt nie pokazuje Lecha... oni mieli FUKSA tak wlasnie, to nie byla praca, itp .......y, Stilic to byl FUKS, Lewandowski mial oferty z calej ligi i ich wybral, a Arboleda ma tate Smude, zobaczymy teraz tych dwoch mlodych Jugoli, na papierze wygladaja fajnie, ale tak tez wygladal legijny Oreszczuk...troche skrecilem, chodzi mi by teraz przemyslec sprawe i siegnac po naprawde mocnych pilkarzy, zainwestowac kase za Brozka przede wszystkim, a kto wie czy nie zaatakowac jeszcze bardziej i wydac te 4-5mln...kadra sie postarzala i trzeba ja gruntownie przewietrzyc...czy nie lepiej zaoferowac tej samej kasy Polonii za Majewskiego plus jakis pilkarz z Wisly, czy ewentualnie procent od przyszlego transferu (jak wisla z Balszczykowskim zrobila)...

wracajac jeszcze do Garguly nie uwazam go za slabego zaowdnika...jest dobry na slabe polskie kluby i kto wie, moze mecze u siebie Wisle czasem by pomogl wygrac, ale na PEWNO nie pomoze w pucharach i ciezkich polskich wyjazdach...taki wiodacy zawodnik Wisle niepotrzebny...
Odpowiedz cytując
czolg
Member

Stary 20.12.2008, 23:25
mały offtop
siedze sobie na pewnym forum i pisze z ludzmi na SB
i jeden zaczyna ze jego brat napisal maila do scouta Lecha ze ma na oku jakiegos mlodego Serba, scout mu odpisal zeby chce sie spotkac i pogadac o tym kolesiu, chce nawiazac wspolprace - tym co napisal maila do niego - a on ma 17 lat...
i tu upatruuje wasza szanse panowie, postarajcie sie zasypcie zarzad mailami i super gwiazdach z nizszych lig a bedziecie scoutami i wspoltworcami sukcesu. bedziecie mieli amatorsko-profesionalna siatke scoutingu.

to tak pol zartem pol serio.
Te maila scout Lecha - anonimowy 17latek, są prawdziwe.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 21.12.2008, 00:00
Cytat:
Romeu chce zostać we Fluminense
http://www.lancenet.com.br/clubes/FL...-do-fluminense
Gdybyś czytał co było wcześniej doskonale byś wiedział, że było to już wklejane i była prowadzona dyskusja na temat tego artykułu.

Romeu tak bardzo chce zostać, że zostało mu już tylko 10 dni do końca kontraktu. Bednarz nie mówił nic o defensywnym pomocniku także nie wiem czy sprawa jest nadal aktualna.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 21.12.2008 o godz. 00:02.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 21.12.2008, 00:11
czolg napisał(a):Wyświetl post
mały offtop
siedze sobie na pewnym forum i pisze z ludzmi na SB
i jeden zaczyna ze jego brat napisal maila do scouta Lecha ze ma na oku jakiegos mlodego Serba, scout mu odpisal zeby chce sie spotkac i pogadac o tym kolesiu, chce nawiazac wspolprace - tym co napisal maila do niego - a on ma 17 lat...
i tu upatruuje wasza szanse panowie, postarajcie sie zasypcie zarzad mailami i super gwiazdach z nizszych lig a bedziecie scoutami i wspoltworcami sukcesu. bedziecie mieli amatorsko-profesionalna siatke scoutingu.

to tak pol zartem pol serio.
Te maila scout Lecha - anonimowy 17latek, są prawdziwe.
W Lechu faktycznie to tak wygląda, o czym mówił sam szef ich scoutingu - Czyżniewski(czy jakoś tak).

Trochę śmieszne, ale być może w tym szaleństwie jest metoda - gość ma ogrom czasu, nic do roboty, jakiś czas temu chciał popełnić samobójstwo, więc pewnie takie zajęcia mu służą, to i z chęcią nawiązuje współprace ze "scoutami" - być może taki "scout" kiedyś coś ciekawego mu podeśle.

Ale to raczej nadaje się do "Gdybym był Bednarzem"

E: Skorża mówił, że jest opcja bye Mauro, więc Romeu wydaje mi się realnym kandydatem do wzmocnienia Wisły. Wszak Marcelo się sprawdził, to i drugi z rewelacji może być trafny.
Ostatnio edytowane przez Maćko : 21.12.2008 o godz. 00:13.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Stary 21.12.2008, 00:12
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Gdybyś czytał co było wcześniej doskonale byś wiedział, że było to już wklejane i była prowadzona dyskusja na temat tego artykułu.

Romeu tak bardzo chce zostać, że zostało mu już tylko 10 dni do końca kontraktu. Bednarz nie mówił nic o defensywnym pomocniku także nie wiem czy sprawa jest nadal aktualna.
racja to już było
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 21.12.2008, 00:34
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Bednarz nie mówił nic o defensywnym pomocniku także nie wiem czy sprawa jest nadal aktualna.
A właśnie, że mówił. Przyznał w piątek, że mają na oku bardzo dobrego środkowego pomocnika, który ich zdaniem byłby dużym wzmocnieniem.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 21.12.2008, 01:01
A moze tym napastnikiem jest Costly ?

Jest wystawiony na liste transferowa przez GKS stad nie czyniono mu przeszkod przed przejsciem badan medycznych i odejsciem z klubu, szukamy wysokiego napastnika, Wisla juz go chciala w lecie i jest obcokrajowcem jak pisal ktos wczesniej. Nie wiem, to takie moje luzne spekulacje, ale gdyby to rzeczywiscie chodzilo o tego napastnika to uwazam, ze bylby to bardzo dobry krok, bo facet ma zdecydowanie papiery na gre i swietnie uzupelnialby sie z Brozkiem.
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 21.12.2008, 01:04
nesta napisał(a):Wyświetl post
A moze tym napastnikiem jest Costly ?

Jest wystawiony na liste transferowa przez GKS stad nie czyniono mu przeszkod przed przejsciem badan medycznych i odejsciem z klubu, szukamy wysokiego napastnika, Wisla juz go chciala w lecie i jest obcokrajowcem jak pisal ktos wczesniej. Nie wiem, to takie moje luzne spekulacje, ale gdyby to rzeczywiscie chodzilo o tego napastnika to uwazam, ze bylby to bardzo dobry krok, bo facet ma zdecydowanie papiery na gre i swietnie uzupelnialby sie z Brozkiem.
To nie jest Costly. Na szczęście.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów