The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2008, 22:50
Arturo Qr2nów napisał(a):Wyświetl post
Feyenoord mniej więcej poziom GKS Bełchatów. Oczywiście nie mam na myśli indywidualnych umiejętności piłkarzy.

Czy w związku z zaistniałą sytuacją ktoś "przerzuca" się na Amicę i będzie trzymał za nią kciuki w 1/16 ?
WyDYMEK mial nosa. Przerzucil sie wczesniej ;-)

A do samego awansu: zasłuzony.Szczescie to mamy my , ze pomimo zenujacej postawy zarzadu w okienku transferowym, Maciej Skorża wywalczyl tylko 3 pkt straty do Lecha.
A do tych co twierdza ze dzieki zwyciestwu Lech sie wzmocni--Lech juz sie wzmocnil.Czeka na konkretnych pilkarzy za konkrente pieniadze.Czyli transfery przygotowane. Da sie wydac 1 mln euro i miec pozytek? Ano da. Tylko nie u nas.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 17.12.2008 o godz. 22:52.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 17.12.2008, 22:50
Proponuje zamknąć temat, tak na jeden dzień, żeby ochłoneli niektórzy forumowicze

A tym którzy tak trzymali kciuki za ciuchcie, radze przypomniej sobie nasze flagi wiszące na Bułgarskiej do góry kołami, czy też jedną z flag wiszących na dzisiejszym meczu
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.12.2008, 22:51
Spory sukces,zobaczymy co ugraja dalej. W grupie wyniki maja bez rewelacji ale udało im się wyjsc. Gratulacje
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 17.12.2008, 22:52
Panowie bez pieprzenia i porównywania Holendrów do marnych drużyn z naszej ligi. Graliśmy ponad dwa miesiące temu z ostatnią drużyną Premiership będącą wówczas w jeszcze większym kryzysie niż Feyenoord dzisiaj i dostaliśmy bęcki. Amica to w tej chwili najlepsza polska drużyna, różnicę między nimi a nami widzieliśmy we wrześniu na Reymonta. Smuda dostał dobrych piłkarzy i jak na dobrego trenera przystało, zrobił z nich dobrą drużynę. Powodzenia na wiosnę oczywiście nie życzę, bo ich po prostu nie toleruję. Doceniam jednak dzisiejszy sukces, bo awansu z grupy PUEFA niewielu chyba się po nich spodziewało.

Dla nas powinna być to lekcja jak budować drużynę. Na wyprzedaży najlepszych graczy, ściąganiu w zamian darmowych odpadów i kontraktów motywacyjnych za wszelką cenę, nikt jeszcze czegoś znaczącego w Europie nie zbudował.
:/
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

Stary 17.12.2008, 22:55
irman napisał(a):Wyświetl post
Panowie bez pieprzenia i porównywania Holendrów do marnych drużyn z naszej ligi. Graliśmy ponad dwa miesiące temu z ostatnią drużyną Premiership będącą wówczas w jeszcze większym kryzysie niż Feyenoord dzisiaj i dostaliśmy bęcki. .
Wiaodmo ze przemaiwa przez nas gorycz ale z calym szacunkiem ,nawet jak obie druzyny graly piach nie porownuj 35 letniego Makaaya z Darrenem Bentem ,czy jakiegos Erasmusa z reprezentantem Anglii Aronem Lennonem
Odpowiedz cytując
rutek
Member

Od: 04.2004

Stary 17.12.2008, 22:57
Gratulacje dla Lecha , fajnie że awansowali, a teksty w stylu że Feye to poziom Bytomia lub Bełchatowa wywoluja u mnie raczej usmiech politowania
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.12.2008, 22:58
A niech się cieszą z tego awansu.Zobaczymy jak będzie dalej. Feyenoord prezentował poziom a'la Cracovia.A jakby Feyenoord przycisnąłby bardziej to Amica zaczęłaby się gubić.
Co do ich dopingu liczba ludu robi wrażenie i doping na bardzo dobrym poziomie ale jedno ale ich repertuar to lalalalala ewnetualnie lalalalala a czasem trafiło sie oooooo
Liczyłem że o nasz Śpiewali prawie 19 minut

Aha no i gratuluje mimo wszystko awansu
Odpowiedz cytując
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 17.12.2008, 22:58
Cytat:
Lech Poznań zwycięża i tworzy historię polskiej piłki!!!
No co? Są pierwsi, co awansowali z fazy grupowej pucharu UEFA. Nie znoszę tego klubu, ale trzeba im pogratulować awansu. Może przykład Lecha nauczy coś decydentów z Wisły? Bo akurat o mój Śląsk się nie martwię...
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
Strzala
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 17.12.2008, 22:59
A możeci mi Coś wiedzej o tej fladze powiedzieć co wisiała na meczu bo nie zauważyłem?
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Stary 17.12.2008, 23:01
No pierwsi awansowali i tworza historie..tyle ze taki system rozgrywania meczów jest chyba od 5 lat...
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.12.2008, 23:03
mecz jak mecz, z jednej strony brak formy, olbrzymie możliwości i trochę pecha.
z drugiej niezła forma, przeciętne możliwości i mnóstwo szczęścia. Coś jak Odra - Legia z jesieni 2007
.
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Stary 17.12.2008, 23:07
W Lechu jest teraz ochota na sport ,i w sumie szybko maja efekty swoich dzialan .U nas bylo kilka lat dobrych ze dwa zle i nadal jestesmy w tym samym miejscu.Dzis nas wyprzedzil Lech jesli chodzi o Puchary ,wiadomo mieli wiecej szzescia itd ale sobie pomogli odpowiednia polityka. To samo w Legii ,mimo ze Urban dwa razy spartolil im puchary drmatycznym przygotowaniem fizycznym to Walter zapwoaida ze na nowym staidonie beda biegac pilakrze z zachodu U nas nigdy nie wiaodmo co chce Cupiał ,a to sie wku*rwi , a to pije wino w lozy po meczu z Skorza.. trudno przewidziec.Nie iwerze w inwestora z Azji ,ale chyba nas moze tylko uratowac Arabia Saudyjska
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 17.12.2008, 23:08
Trzeba popatrzec na to optymistycznie może i Wisła przez to poważniej potraktuje okienko .
dwóch porządnych piłkarzy do ofensywy i będą mogli nam skoczyć jak dobrze pójdzie oczywiście .
Ale tego że mieliby nam jakos odskoczyć to nie wierze , tak czy owak Wisły miejsce jest na szczycie . Może wyjdziemy z tego letargu .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
KamiK
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 17.12.2008, 23:09
Niektórym to nieźle tyłki tu się gotują! dobry doping, awans - a wy kur mają szczęście/Feyenoord na poziomie drużyny X/ niech nas kupią arabi (NAJLEPSZE) / załamani po ich wygranej itd żal aż tak ściska dupe? Co z was żydy, że tak musicie narzekać i czuć się gorszym? patrzeć na siebie! a nie na innych i liczyć żeby się potkneli. Co mnie obchodzi awans Lecha? absolutnie nic. A część osób widzę, że przeżywa jak okres u baby (przepraszam Panie hehe)

podsumowując, Lech/Amica się dobrze pokazał. Koniec. Kropka

ps. dobre też było pytanie kogoś dlaczego komentator mówi Kolejorz na Lecha.. a ciekawe czemu jak Wisła gra to mówią Biała Gwiazda hmmm ciekawe. Dramat
Odpowiedz cytując
Strzala
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 17.12.2008, 23:19
Użyłem złego słowa, chodziło mi o to że jak cracovia by awansowała to byś się tym ani trochę nie przeją?- zresztą zamknijmy ten temat, bo wzajemne kłócenie się tu nie jest dobrym wyjściem.,
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 17.12.2008, 23:23
nikt tematu nie zamknie, jak kogoś tak bardzo boli ten mecz to niech tu nie pisze, pokażcie, ze nie jesteście dziećmi, a nie proście o zamykanie tematu

swoją droga sukces Lecha może przemówi do wyobraźni Cupiała...
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Stary 17.12.2008, 23:25
Taka polska natura ,ze sie innym zyczy źle ,tymbardziej ze grał klub ktory znowuz nam nie zyczy dobrze i pozatym jest naszym glownym konkurentem w tym roku,wiec ty chyba zrozumiale ,ze sa rozne frustracje..
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Stary 17.12.2008, 23:27
niektóre dzieci od zawsze pamiętają nasza dominację, wiec jak tkoś sie pokaze lepiej niż myu to dla nich skandal

Na Legii pewnie by też tak było tylko jak ich dentronizowalismy, to fora prawie nie istniały
easy nie jest tak źle
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.12.2008, 23:27
5 lat temu Wisełka też wygrywałą w Holandii z Nec Nijmegen.No ale wtedy Prezesi inwestowali w drużyne dużo większe kwoty niż teraz , to temat na inną opowieśc.Mam ndzieje że te czasy jeszcze kiedyś wróca.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.12.2008 o godz. 23:34.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 17.12.2008, 23:29
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
nikt tematu nie zamknie, jak kogoś tak bardzo boli ten mecz to niech tu nie pisze, pokażcie, ze nie jesteście dziećmi, a nie proście o zamykanie tematu

swoją droga sukces Lecha może przemówi do wyobraźni Cupiała...

Jeśli tolerujesz posty na poziomie dzieci neo to okey zostaw temat niech sieją wioche dalej

pozdrawiam
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 17.12.2008, 23:32
donPedro23 napisał(a):Wyświetl post
Będą się jarać, bo przecież nie po to się Wiara napinała i robiła super-selekcję na wyjazd, żeby teraz dać dupy.
z jeden strony jest to jakiś sposób z tą selekcją i widać efekty czytałem o tym ostatnio bodajże w dzienniku polskim,albo w wyborczej,może i u nas by się to zmieniło jakbyśmy wprowadzili taki system.

rutek napisał(a):Wyświetl post
Gratulacje dla Lecha , fajnie że awansowali, a teksty w stylu że Feye to poziom Bytomia lub Bełchatowa wywoluja u mnie raczej usmiech politowania
stary chyba pomyliłeś forum,może mamy im jeszcze wysłać listowne gratulacje i już ukoronować na Mistrza Polski ?nie rozumiem co poniektórych.należy im pogratulować,ale tak naprawdę nie zagrali jakoś wybitnie,skłoniłbym się raczej do powiedzenia że to Feyenoord grał strasznie słabo,a nie Lech dobrze.

KamiK napisał(a):Wyświetl post
Niektórym to nieźle tyłki tu się gotują! dobry doping, awans - a wy kur mają szczęście/Feyenoord na poziomie drużyny X/ niech nas kupią arabi (NAJLEPSZE) / załamani po ich wygranej itd żal aż tak ściska dupe? Co z was żydy, że tak musicie narzekać i czuć się gorszym? patrzeć na siebie! a nie na innych i liczyć żeby się potkneli. Co mnie obchodzi awans Lecha? absolutnie nic. A część osób widzę, że przeżywa jak okres u baby (przepraszam Panie hehe)
dokładnie podniecają się strasznie jakby Polska zdobyła mistrza świata.klapy na oczy i do spania forumowe pokemony.
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.12.2008, 23:36
Oho, tak jak myślałem.

Trzeba przyznać, że Lech zasłużył na ten awans. Ciekawe wzmocniena, cierpliwość zarządców i powoli taki wymierny sukces udało się osiągnąć. Gratulacje się należą, chociażby z prostego powodu, ze to pierwsza drużyna która awansowała na obecnych zasadach z grupy.

I co tu kryć podoba mi się ten wynik. Ku chwale ligi
..
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Stary 17.12.2008, 23:37
sergio napisał(a):Wyświetl post
Jeśli tolerujesz posty na poziomie dzieci neo to okey zostaw temat niech sieją wioche dalej

pozdrawiam
zamykać jest różne od tolerować

Szczerze to byłem raczej za Feyenoordem,a lepatrząc po wpisach tu widze + awansu Lecha, mamy zdiagnozowanych kompleksiarzy, wiemy, ze na ta chorobe nie choruje się tylko kiedy chodzi się w biało czerwonych pasach
Odpowiedz cytując
TSNH
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.12.2008, 23:38
sq napisał(a):Wyświetl post
Kibicujcie Wiśle luuuuuuuuuuuudzie
otóż to

p.s

szybko wróciłes z Rotterdamu, albo gorsza wersja- nie przeszedłeś selekcji
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Stary 17.12.2008, 23:39

Szczerze to byłem raczej za Feyenoordem,a lepatrząc po wpisach tu widze + awansu Lecha, mamy zdiagnozowanych kompleksiarzy, wiemy, ze na ta chorobe nie choruje się tylko kiedy chodzi się w biało czerwonych pasach
przynajmniej wiesz jak ci w pasach sie czuja na co dzien
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 17.12.2008, 23:44
TSNH napisał(a):Wyświetl post
p.s

szybko wróciłes z Rotterdamu, albo gorsza wersja- nie przeszedłeś selekcji
niektórzy mają dzieci i kibicują z nimi z domu bo nie stać ich na podróż 3-osobową
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 17.12.2008, 23:45

No to pasowałoby kilku wyleczyć z choróbska

A teraz spać Wiślacy a nie pieprzyć o dupach marynach!

Dobranoc i nie bryzgac po monitorach z podniecenia
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 17.12.2008, 23:48
graty dla Lecha za awans do 1/16 PUEFA. Chociaż myślałem, że łatwiej poradzą sobie z Feyenoordem.

A takie ciągłe wypominanie, jakiego to mieli farta w losowaniu czy w meczu z Austrią już się robi po prostu nudne. 'Przedwczoraj' Legia, 'wczoraj'' Wisła a dziś Lech ma swoje 5 minut w Europie.

Ja im zazdroszczę, ale nie mam z tym problemu jak niektórzy, co szukają dziury w całym.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 17.12.2008 o godz. 23:59.
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.12.2008, 23:52
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
graty dla Lecha za awans do 1/16 PUEFA. Chociaż myślałem, że łatwiej poradzą sobie z Feyenoordem.

A takie ciągłe wypominanie, jakiego to mieli farta w losowaniu czy w meczu z Austrią już się robi po prostu nudne. 'Przedwczoraj' Legia, 'wczoraj'' Wisła a dziś Lech ma swoje 5 mieć minut w Europie.

Ja im zazdroszczę, ale nie mam z tym problemu jak niektórzy, co szukają dziury w całym.
A tak w ogóle to po co ty tu o tym piszesz? Nie macie swojego forum do gratulowania Lechowi? Wszędzie musicie swoje 3 grosze wrzucić? Nie ma tematu, żebym nie widział twoich wpisów. To, że rozmawiasz o Ekstraklasie jest zrozumiałe, ale to, że gratulujesz Lechowi na WIŚLACKIM forum, a jesteś Legionistą to jakaś paranoja i brak dobrego smaku...

sq napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie
zazdrość - ok
sam zazdrościłem Wiśle, Legii, Groclinowi... za ich chwile chwały, ale przełknąłem ślinę i milczałem na necie
ale ja wiem czy na forum Lecha aż tak był poruszany temat wygranej Wisły, Lecha, Groclinu? Tutaj już kilka stron widzę...
Wypowiadajcie sie na onet.pl
Tu ewentualnie odnośnie meczu a nie żali. "gratki", "ch...je", "Amica".. przekierujcie na onet a tu (wg mnie bo mi sie wydaje ze po to byl zalozony temat) wypowiadajcie sie odnosnie gry, szans, etc....
Ty też idź na swoje forum, albo na Onet, a nie pouczaj wszystkich, o kim, o czym mamy tu pisać.
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 18.12.2008 o godz. 00:00.
Odpowiedz cytując
żuraw_9
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 17.12.2008, 23:53
Troszke z innej bajki moje spostrzezenie odnosnie meczu Kuchenek. Zauwazyliscie,ze na druga polowe meczu..wyszedl inny sedzia. Dondarini byl ubrany w dresik i paradowal jako techniczny. Ciekawe co byla przyczyna Odnosnie juz samego meczu - I polowa w wykonaniu Amiki/Lecha poprawna choc i tak to nie byl poziom z meczu z Depor u siebie, natomiast II polowa to juz lekka zenada, pily wszystkie na oslep,masakra niecelne podania i oczywiscie wisienka na torcie czyli brazylijska sztuczka techniczna rodem z Copacabany - Wilk wybija pilke w aut. Gratulacje dla nich bo na pewno buduja rozsadniej druzyne i jeszcze wiele Wiselce pod wzgledem zarzadzania -niestety- brakuje :/
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur,i nad Krakowem zaświeci znów.O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem."

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów