|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czy wie ktoś kiedy będą dostępne do kupienia nowe koszulki Wisły?
Szkoda tylko, że takie drogie :/ |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Na www.sklep.wisla.krakow.pl jest już wystawiona czerwona koszulka. Kosztuje 199zł.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak wygląda sprawa z nowymi koszulkami, czy nadruki są trwałe, czy koszulki warte swoich pieniędzy itp.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
To może ja też podzielę się moimi doświadczeniami z oficjalnymi pamiątkami Wisełki. Ogólnie można powiedzieć że należę do grupy pechowych kibiców bo stosunek 'rozpieprzonych' gadżetów do tych które nadal mi służą wypada na moją niekorzyść :/ Czerwony szroniony kubek był rewelacyjny dopóki (po ok 2 miesiącach)nie pękł i nie rozpadł się na na 5 ślicznych kawałków podczas zalewania herbaty :( przywieszka do tel rozpadła się po jakimś miesiącu ale w przeciwieństwie do kubka nie odpuściłam i ją posklejałam Silikonowe opaski 'Wierność' zmieniam regularnie co jakiś czas (niemiłosiernie się ścierają) ale to akurat najmniejszy problem Teraz popadłam w paranoje i tylko czekam aż coś się stanie z innymi pamiątkami Najlepiej byłoby postawić wszystkie na półce i powstrzymać się od używania no ale chyba nie o to w tym chodzi. Jako że studia w Londynie pozwalają mi na regularne wizyty na londyńskich stadionach (najczęściej Emirates) zawsze mnie skręca kiedy widzę po meczu taki np sklep Arsenalu pełen szczęśliwych kibiców przebierających w gadżetach... Ach marze żeby Wisełka chociaż starała się zbliżyć do takiego poziomu traktując swoich kibiców trochę bardziej poważnie
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ja kupowałem koszulke Wisły jeszcze taką nie orginalną w Tesco, była w tedy z bombelkowym herbem i logiem sponsora (Era) jakieś 3 lata temu. I bez żadnych usterek dalej ją noszę.
Ale moim zdaniem ci którzy produkują te pamiątki klubowe, doszli do wniosku, że muszą produkowac słabizne, bo po tem i tak jak się nam zepsuje to kupimy następną |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja mam wiele Wiślackich pamiątek... rzadko kupuje je w WŚ. Bliżej mam do np. M1 i uważam, że te sklep jest całkiem nieźle zaopatrzony. Można tam kupic większośc rzeczy takich jak w WŚ i jest taniej
ostanio kupowałam tam karty do gry i są naprawde dobre.... gorzej z zawieszką do telefonu. Wytrzymała w moich rękach nie cały tydzien... ale pozatym kubki, szklanki, opaski i breloczki są w jak najlepszym stanie![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Moze ktos sie wypowiedziec na temat nowych koszulek polo Wisły?(bo są dwa rodzaje)
Która lepsza i ogolnie jak wytrzymują. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może ktoś coś więcej powiedzieć na temat tej książki?
http://www.tswisla.eu/k88/Wisla-Krakow,p791.html ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jest opisana historia klubu, jak i stadionu. Są opisane słynne mecze, niektórzy trenerzy i zawodnicy. Jest parę ciekawych zdjęć, także, nie jest to głupi wydatek, cena też niewygórowana.
![]()
Nowodworek
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zgadzam się. Trochę pobieżnie toopisane ale w sumie to co najważniejsze jest. Sporo zdjęć, ogólnie wg mnie warto zakupić.
![]()
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A ja uważam, że nie umywa się do innych tego typu wydawnictw.
Jeśli masz już jakieś książki o historii Wisły to zapewniam Cię, że będzie to tylko strata pieniędzy. Polecam kupić Encyklopedię Fuji Gowarzewskiego. Dowiesz się znacznie więcej a cena na allegro podobna. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zamierzam kupić szalik dla kolegi. Kolega gustuje raczej w spokojniejszych wzorach, typu:
http://sklep.wisla.krakow.pl/karta.php?id_prod=407 http://sklep.wisla.krakow.pl/karta.php?id_prod=197 http://sklep.wisla.krakow.pl/karta.php?id_prod=196 http://sklep.wisla.krakow.pl/karta.php?id_prod=198 Możecie coś o nich powiedzieć? Jak tkanina, jaka długość mniej więcej? z góry dziex ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
Od ssania do przyjaźni daleko ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy tutaj moze zamiescic tego posta ale zaryzykuje:
ma ktos moze portfel wisly do opchniecia, w sklepiku wisly sa niestety drogie, chodzim mi o materialowy portfel a nie skorzany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
w sprawie portfeli spytaj użytkownika WRzŚ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mnie najbardziej denerwuje to , że koszulki - nie tylko meczowe - są dostępne tylko w dużych rozmiarach..Nie ma rozmiarów dla dzieci , poza tym obsługa często bywa opryskliwa i niemiła..
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Zastanawiam się nad kupnem koszulki Wisły, mowa tu o klasycznym t-shircie z jakimś motywem. Jaki byście polecili z solidnym nadrukiem bo raczej 90% z nadrukiem jest
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Armia Białej Gwiazdy (ta z rycerzem)
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szalik "Henryk Reyman" pilnie kupie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
mam pytanie
http://sklep.wisla.krakow.pl/karta.php?id_prod=683 ma ktos ta ksiażke |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
||
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Hmmm... kaj sie podziały piżamki Wiślackie
Były takie fajne z jakimś tam tekstem "jestem Twoją gwiazdką" itp. Przepadły ? ;(![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Wogole to sklep oficjalny odswieza swoja strone bo od chyba trzech miechow ten sam asortyment maja, bo Fanatyk widze ze caly czas udoskonala swoja stronke a WS cosik stoji w miejscu, wiec niech mnie kto oswieci. |
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Widziałem taką bieliznę i, piżamkę chyba też, na stoisku z pamiątkami w M1.
![]()
KOPER
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To w M1 jest stoisko Wiślackie? Gdzie?
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie jest istotne gdzie ale z której strony patrzysz ![]() Bo z jednej strony wiszą szaliki i inne akcesoria Wiślackie, z drugiej strony trąbki i szaliki na reprę a z trzeciej nawet jakiś tfu pasiasty szalik .. - byłem tam dawno temu ale tak to stoisko wyglądało ...gdzieś pośrodku sklepu Takie samo było kiedyś w Carrefourze w Czyżynach - nie wiem też czy dalej jest. Nie moje rejony ![]() Jak te stoiska są oficjalnymi naszego klubu to jestem Osama Bin Laden. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Właśnie też myślałem, że Wiślackie i pojechałem zobaczyć.
Kupuję sobie Forzę i patrzę a na wystawie wywieszone jakieś szmaty i kubeczki sracovii ![]() A znajduje się niedaleko Praktikera. ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Niemal identyczny jest w carrefourze w Czyżynach.Z jednej strony Wiślackie, z drugiej pasiaste między tym jeszcze niewiadomo jakie. Zdecydowanie najwięcej Wiślackich rzeczy ale obsługa i częstotliwość zmiany asortymentu na tragicznym poziomie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
W Czyżynach pasiaste pamiątki są ukryte, trzeba ta bude przejść dookoła aby zauważyć. No ale niestety są ;/ Dużo Wiślackich pamiątek choć jak ostatio byłem to z szalikami średnio było, wybór taki sobie.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Podobnie jest z koszulkami. Zwykłych Tshirtów po sztuce a meczówek nie ma w ogóle.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|