|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ma chlopak poczucie oddania długu!To dobrze, ze nie wyruchał kogoś na np.1000 zeta , bo moglibysmy smialo pisac:
Pamietasz ja w 2008 miales mi mecz na Barce kupic? A on: w 2008 ? Myslalem ze to bylo 2009. To juz 10 lat minelo? Na poważnie: to jakiś pojeb i tyle. Choc musze przyznac ze tamat pasjonujący ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Człowieku , oddaj to 50 zł i wypier***aj !!Jesteś nienormalny , sam się gubisz we własnych kłamstwach...
Skoro przestało interesować cie "kibicowanie" to może zajmij się teraz np. uprawą buraków cukrowych ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Przeciez kazdy z Nas ma jakis ziomali na Wyspach , wiec czemu ten blazen jeszce nie obskoczyl wpierd..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
primo - on nie mieszka na wyspach, tylko w Krakowie
Powód: mój błąd, dzięki fantom
Ostatnio edytowane przez 3michal_04 : 16.12.2008 o godz. 22:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tym bardziej mnie to dziwi ( by the way Krakow z malej litery?)
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
TO ścierwo oddało wszystkie pieniądze w końcu? Bo mnie ten przerzut normalnie rozpierdzielał od początku.
Kilka słów do ciebie: Po ch.j waliłeś taką manianę? Po ch.j Ci to było? Po ch*j się przerzuciłeś z łęcznej? CHWDD na koniec. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
spytałem się wczoraj Dymka, dlaczego tak poleciał w chuja, to powiedział, ze brakowało mu na wyjazd do Londynu i sobie "takie coś" wykombinował...
s****ysyństwo w czystej postaci... |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Normalnie z niego to taki Dżejms Bond
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Lublin-Wyspy-Częstochowa-Kraków
No... No... No ......... Jestem pełen podziwu dla Ciebie WyyDymku ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Hej wy-dymek, "ziomalu specjalnej troski" prośbę mam do ciebie świąteczno-noworoczną, oddaj kibicowi Przemo zagarnięte pieniądze i -- ZNIKNIJ Z TEGO FORUM NA ZAWSZE!--
Ps. i nie wracaj pod żadnym pozorem i żadną postacią. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Koles chcial WyDYMAC ludzi. Tylko dalej nie moge zrozumiec jak mozna zrobic z siebie idiote za ....100 zeta czy 200? Jak juz wyszla ta sprawa na forum to zamiast oddac to podgrzal atmo i wyszlo wiele innych "ciekawostek". I na co ci to było chłopaku? Spalony jestes za frajer.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Prosba o informacje od oszukanych gdy dlug zostanie zwrocony. Wtedy podejmiemy stosowne kroki.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
50 zł długu?
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie ma żadnych oszukanych osób Orzeu , Vip kasę dostał i Przemo też więc nie rób ze mnie nie wiadomo kogo były tylko te dwie osoby . nara
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
![]() sam zrobiles z siebie niewiadomo kogo pajacu ! Dziwie sie ze jeszcze nie dostales po ryju
Ostatnio edytowane przez mic : 17.12.2008 o godz. 10:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
a może tylko 2 dalej drązyły sprawę na forum.... Oddaj kase, i możesz już załadać w łecznej fc kazdego klubu z Polski po ci ban, nikt nie kaze ci tutaj s****ysińsko kłamać w kazym poscie
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 17.12.2008 o godz. 10:50.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
dzis Feye-Lech , Feye skopie tyłki poznaniakom hehe
opis Wydymka ;] za kim jestes teraz pajacu bez napinki ![]() ![]() |
|
|
|
50 zł długu?
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Odp prosta NIE JESTEM ZA NIKIM k...
PS Ja skończyłem i proszę o bana , nara |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja na miejscu ojaca tego WYDYMKA prosilbym Boga o odszkodowanie za tak s..erdolona robote.
Czlowieku wes wkoncu zniknij z tego forum bo jak widze twoje posty to mi salata w kanapkach wiednie ![]() ,
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Czyli jesteś za wszystkimi
Prośba ode mnie taka żeby się już nie denerwować, gdy informacja nadejdzie od wierzycieli że już po sprawie to mu moderatorzy dadzą bana. Natomiast moja prośba jest tak żeby wrzucić zdjęcie jeszcze raz tego pajaca i jak ktoś go zobaczy to walić w pysk z liścia od razu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Raz byl tu na forum filmik z kibicem Legi ktory biegal w majtkach po D podczas meczu tylko znalesc nie moge. Zrobic to samo tylko napisac na nim najwieksza meda ktora okrada kumpli po szalu i kazac biegac po sektorach, oj nie bylo by mu lekko ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
http://pl.youtube.com/watch?v=YsW0uGpaZ08 ktoś pomylił D z E, ale mniejsza z tym, beka była konkretna ("Żeby mu się nic nie stało" )gdyby to był kolega Dymek to nie byłoby tak miło ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://nasza-klasa.pl/profile/8360838
nie chce siac zamentu ale to nie jest czasem jego profil ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To On bo wlasnie wywalil zdiecie i zablokowal mozliwosc przegladania jego profillu, a jeszcze pare minut temu mozna bylo go przeswietlic yl na forum i zobaczyl Twojego posta w przypadki nie wierze.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 17.12.2008 o godz. 13:30.
![]() ,
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Gowniarz nazywa sie Damian Pecio i mieszka w Kurowie.
Wiecej info na priv tylko dla poszkodowanych |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jaja...We wlasnej wsi ponaciagal ludzi skoro ojciec go wydziedziczyl
PS. W archiwum po lewej stronie jest wiecej takich internetowych wirachów
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 17.12.2008 o godz. 14:07.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Haha nie mogę już leżę i nie stanę
![]() ![]() Cyrk na kółkach ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Kibic_1906 : 17.12.2008 o godz. 14:08.
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
takiej rozkminki to dawno nie widziałem
świat mały.... ![]()
|
|