The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2008, 22:25
Wislak_Dymek napisał(a):Wyświetl post
I dodaj jeszcze że nie miałem kasy , jak tylko uda mi sie sprzedać karnet z KK , to ureguluję długi wobec Przemo TSW bo nie jest mi to na rękę w ogóle , ciekawe czy wam by było miło jakbyście czytali takie rzeczy na swój temat , na pewno nie nie bójcie się jak tylko dostane coś kasy to na pewno wszystko zostanie uregulowane i cały temat zamknięty , chyba że przemo w zamian za stówkę chce karnet na D3 to możemy tak zrobić .
kurva palancie, niektorym juz przez ciebie jest "milo", wiec skoncz .......ic i oddaj kase, poza tym nikt czegos takiego nie robi braciom po szalu, chyba ze jest jakims ulomnym kretynem
Wislak_Dymek
100 ZŁOTYCH DŁUGU

Od: 08.2008

Stary 06.11.2008, 22:25
Michu w porządu chwilowo jestem w kraju jeszcze kilka dni ahh ta nasza piękna Polska
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 06.11.2008, 22:28
A ten opis na gg o Leciu to ja ****a miałem? Ciężko mi Ciebie zrozumieć. Naprawdę mi się w to głowie nie mieści.
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 06.11.2008, 22:32
Michu w porządu chwilowo jestem w kraju jeszcze kilka dni ahh ta nasza piękna Polska
A potem gdzie ? Moskwa ? (czy gdzie tam gra Lech)
Za Lechem przemierzamy cały świaaaaat !
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
TYLKO___WISŁA
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.11.2008, 22:34
głupkiem jest ten co dał pieniądze komuś kogo nie zna.. to że ktoś w internecie ma nick "coś tam TSW czy podpis "Tylko Wisła" to nie znaczy że to jakiś brat po szalu , tym bardziej ktoś kto nie oszukuje.. to tylko internet, pare liter jako nazwa użytkownika i nic więcej
ogólnie to śmiesznie się to wszystko czyta, zamknąłbym temat, typa zbanował i spokój.
będzie chciał oddać pieniądze to odda, i choćby ktoś jeszcze napisał 20 postów "oddaj" to i tak zrobi po swojemu

gdybym ja miał 12 lat i był na tyle głupi żeby przelewać obcej osobie pieniądze to mimo błędu jaki popełniłem po.......iłbym te pieniądze i dał sobie z tym spokój.. bo męczyczarnia o tą stwókę trwa od tygodni.
Ostatnio edytowane przez TYLKO___WISŁA : 06.11.2008 o godz. 22:37.
Fuss napisał(a):
Nie chce być w SKWK gdyż lubie czasem pomelanżować , lubie sie napić a takich ludzi w SKWK raczej nie chcą.
Fuss napisał(a):
Taki jestes kozak to pojdejdz do jakiegoś Sharka i zapytaj go co mial z polskiego intelektualisto internetowy.
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 06.11.2008, 22:40
Wiślacy! Nie widzicie że "Dym anka" cieszy każdy post o nim? szkoda czasu i nerwów.
Żal Przemo i stówy, ale niech to będzie przykrą lekcją.! Dla wszystkich.
A temu..pacjentowi, jako stary Wiślak dedykuję mój awatar.
Erich Zann
Member

Od: 08.2007

Stary 06.11.2008, 22:58
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Żal Przemo i stówy, ale niech to będzie przykrą lekcją.! Dla wszystkich.
A temu..pacjentowi, jako stary Wiślak dedykuję mój awatar.
A'propos, może 20 chłopa przeleje po 5 zł na konto PrzemooTSW? W sumie dla każdego śmieszna kasa, oszukany dostanie straconą stówę, a ze złodziejem nie będzie po co gadać. Tylko niech PrzemooTSW nr. konta poda i po sprawie.
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.11.2008, 23:06
TYLKO___WISŁA napisał(a):Wyświetl post
głupkiem jest ten co dał pieniądze komuś kogo nie zna.. to że ktoś w internecie ma nick "coś tam TSW czy podpis "Tylko Wisła" to nie znaczy że to jakiś brat po szalu.
Otóż to!
I to jest moim zdaniem najważniejsza nauka z tej całej historii... wydrukować i oprawić w ramke...

Bo że kolega dymek jest matołem zasługującym na dobry oklep to wiemy, ale z drugeij strony to osoby z tak naiwnym i głupim podejściem do życia, przelewajace bezstresowo OBCEJ OSOBIE kasę też dobrej opinii sobie nie wystawiają. Także niech one tez zastanowią się nad sobą i wyciągną wnioski. Za głupotę trzeba płacić, dobrze, że tym razem jest to "tylko" 100 zł...

MYŚLEĆ!
Ostatnio edytowane przez felipe : 06.11.2008 o godz. 23:08.
KoTeXoN
Member

Od: 05.2004

Stary 06.11.2008, 23:07
za glupote też trzeba placic,.... wole wrzucic na oprawe
SZYMEK_TSW
Senior Member

Stary 06.11.2008, 23:52
chyba że przemo w zamian za stówkę chce karnet na D3 to możemy tak zrobić .
Patrz jaki biznesman
Swoją drogą już z 10 razy wysyłałes do nich kase 8 razy pisałeś ostatni post a teraz widze za niepoznaki walnąłes sobie england w profilu <lol_pińcet>

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
PrzemooTSW
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.12.2008, 21:34
a teraz straszy jakąś ekipą kasy nadal nie oddał AGFCL czymś takim mnie straszy
mario315
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 15.12.2008, 21:45
No nie wpisuje w google to jakieś AGFCL i co mi wyskakuje: jakaś bojówka arki gdynia ja ten jeba*y przerzut mnie coraz bardziej wkur*ia
ByQ
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 15.12.2008, 21:48
No to grubo, ja bym sie zaczął bać ;D

http://i15.tinypic.com/48hgsud.jpg

Hahah - Łęczna - Wisła - Lech - Arka - dobry koles ;o
zimka
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 15.12.2008, 21:55
arkowcy.pl napisał(a):
Początki Fan Clubu Lubelskie sięgają sezonu 2004/2005, kiedy to pojedyncze jednostki zaczęły kibicować Arce. Przełom następuje jednak w następnym sezonie, kiedy dochodzi do zacieśnienia kontaktów między Arkowcami z woj. lubelskiego. Pojawiamy się m.in. w 4 osoby na meczu w Łęcznej pomiędzy miejscowym Górnikiem, a Arka, w takiej samej liczbie odwiedzamy Gdynie przy okazji meczu barażowego z Jagiellonią. Wspieramy w tym czasie, jak i później z resztą nasze zgody grające na Lubelszczyźnie tj. Cracovię oraz Lecha. Odwiedzamy także nasze zgody na ich terenie jak KSZO Ostrowiec czy Lecha Poznań. Nasze największe zaliczone mecze Arki to Górnik Łęczna- Arka w 2006 r w 7 osób oraz w maju 2008 r w Lublinie na Motorze, gdzie melduje się nas 11 z flagą AGFCL na płocie. W tym roku wystawiliśmy własny skład na zimowym turnieju kibiców KSZO Ostrowiec - 8 osób reprezentujące Fan Club Lubelskie. Odwiedzaliśmy w skromnych liczbach także inne stadiony w tym, z flagą FC Kurów, mecze: Lech- Arka oraz Korona- Arka. Byliśmy także na stadionach w: Radomiu, Krakowie (Cracovia, Wisła), Katowicach, Warszawie (Legia, Polonia) itd. Posiadamy dwie flagi : FC Kurów, AGFCL, a także fan clubowe szaliki. Wydaliśmy 3 edycje vlepek. Podsumowując te krótkie „story” bycie FC w naszym przypadku nie jest sprawą łatwą - mając ponad 500km do Gdyni, a także inne „atrakcje” mamy nadzieje, że fani Arki z Lubelszczyzny będą trwać w swojej miłości do „Żółto-Niebieskich” przez długie, długie lata. Pozdrawienia dla wszystkich kibiców Arki z Gdyni oraz Fan Clubów !

Oto to całe AGFCL chłopak teraz za Arką jest no no

Poznał ich na meczu w Łęcznej hahaha oczywicie był w klatce
Ostatnio edytowane przez zimka : 15.12.2008 o godz. 22:00.
HarryTB
50 zł długu?

Od: 09.2008

Stary 15.12.2008, 22:10
Dobre dobre temat bije rekordy popularności ehh żenada
4fan_player
Senior Member

Stary 15.12.2008, 22:11
Arka nie istnieje na Pomorzu to szuka ludzi na Lubelszczyźnie Przemo uważaj bo wydali 3 edycję vlepek i mają dwie flagi i szaliki xD
zimka
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 15.12.2008, 22:12
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Arka nie istnieje na Pomorzu to szuka ludzi na Lubelszczyźnie Przemo uważaj bo wydali 3 edycję vlepek i mają dwie flagi i szaliki xD
Zgłosili też własną ekipę do turnieju Fan Clubów!!! też bardzo istotna informacja......
HarryTB
50 zł długu?

Stary 15.12.2008, 22:13
4fan_player podpisuje sie pod tym co napisałeś Lechia Gdańsk ich gania na Pomorzu to szukają czegoś innego hehe
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 15.12.2008, 22:18
Nie ciskajmy chłopowi bo ma on coś ewidentnie z głową i to nie jest już śmieszne tylko żałosne :|

A swoją drogą to mu współczuję , gdzie się nie ruszy tam przejebane ma
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.12.2008, 22:43
wczoraj miał na opisie ze zgarnął 500zl w Sts'ie....
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
kalvin
Senior Member

Stary 15.12.2008, 22:46
HarryTB napisał(a):Wyświetl post
Dobre dobre temat bije rekordy popularności ehh żenada
Żenada to twoje drugie imię palancie.

HarryTB napisał(a):Wyświetl post
Atletico Madryt + Polska +Roma +Fiorentina+Fenerbahce za 50zl do win 472.50 PLN
Chelsea Londyn + Gr Furth+Lyon + Utrecht za 50zl do win 240.30 PLN
+ na wariata Groningen + Newcastle + Remis Juve + Remis Novarra za 5 do win 324.70 PLN
Czyżbyś zapomniał że w swoim "poprzednim wcieleniu" podałeś swój nr gg na forum? A niektórzy go nawet zapisali Poznajesz? http://i34.tinypic.com/29cm8gh.jpg

Zostałeś rozkminiony. GAME OVER dymek.

P.S. TB w twoim nicku to raczej bardziej do Legii pasuje więc chyba coś ci się pojebało. Za dużo razy zmieniałeś tożsamość. Uświadomię cię, teraz jesteś na forum Wisły Kraków. Opuść je jak najszybciej i trzymaj się od tego klubu z daleka.
Przeważnie zachowuję się poważnie...
HarryTB
50 zł długu?

Stary 15.12.2008, 22:46
Może odda dlug?
4fan_player
Senior Member

Stary 15.12.2008, 22:47
Tak to już jest jak ktoś jest ****ą bez honoru, człowiekiem bez żadnych wartości nazywajmy rzeczy po imieniu. Może zamknijmy już ten wątek.
4fan_player
Senior Member

Stary 15.12.2008, 22:48
No to ładnie Harry Tedy Boys xD teraz Legia?:o przed chwilą była Arka przecież
HarryTB
50 zł długu?

Stary 15.12.2008, 22:49
Dobre Gratulację powinniście w FBI pracować
HarryTB
50 zł długu?

Stary 15.12.2008, 22:49
TB to akurat nie od tego skrót o coś innego mi chodziło
HarryTB
50 zł długu?

Stary 15.12.2008, 22:51
Sprawa Dlugu Mam Wysłać Doładowanie Dla Przema Na Komórke Koniec Tematu
3michal_04
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 15.12.2008, 22:52
nie koniec, jak zobaczymy ****a potwierdzenia Przema, że mu pieniądz na komórkę wpłynął to będzie koniec
4fan_player
Senior Member

Stary 15.12.2008, 22:55
Człowieku Ty powinieneś być deportowany na Kubę niech Cię Castro tam zamknie i nie dopuści do internetu. Ja bym nie mógł żyć ze świadomością że jestem takim hujem.
piter116
Senior Member

Stary 15.12.2008, 22:56
kalvin napisał(a):Wyświetl post
Żenada to twoje drugie imię palancie.

Czyżbyś zapomniał że w swoim "poprzednim wcieleniu" podałeś swój nr gg na forum? A niektórzy go nawet zapisali Poznajesz? http://i34.tinypic.com/29cm8gh.jpg

Zostałeś rozkminiony. GAME OVER dymek.

P.S. TB w twoim nicku to raczej bardziej do Legii pasuje więc chyba coś ci się pojebało. Za dużo razy zmieniałeś tożsamość. Uświadomię cię, teraz jesteś na forum Wisły Kraków. Opuść je jak najszybciej i trzymaj się od tego klubu z daleka.
Właśnie też mi coś nie pasowało... Zobaczyłem wczoraj wieczorem opis kolesia, dziś zaglądam do działu Bukmacherka i coś za duża zbieżność.Mecze te same wygrana podobna.No i na końcu udzielanie się w tym temacie nie jakiego Harryego.
Dymek oddaj kasę, a nie stawiaj kebaby kolegom...
TB to może TBag z Prison Breake'a.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 15.12.2008 o godz. 23:00.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów