The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2008, 11:48
Trochę to trwało, ponieważ chciałem rozwiązać powstały problem w najbardziej korzystny dla tego forum sposób. Nie udało się tak jak chciałem, dlatego moderator Wilku otrzymał blokadę. Ban ustanowiony został na jedynie pięć dni. Niemal każdy inny użytkownik otrzymałby za podobne przewinienie karę wyższą, jednak w tym przypadku sprawa dotyczy osoby, która robi bardzo wiele dla utrzymywania porządku na forum.

Poza tym 1-dniowego bana otrzymał 1q2 - to nadzwyczaj łagodny ban jak na stwierdzenie "zbanuje ktos w koncu tego skrurwiel.a jakim jest Wilku?". Tylko jeden dzień, ponieważ wypowiedź została sprowokowana przez nieodpowiedzialne zachowanie moderatora.

To chyba kończy dyskusję.

Panowie "Rinn", "SONNE" i "rafalek" chyba powinni zweryfikować swoje poglądy.

Estović napisał(a):
Proponuje sprawdzić skąd pisze forumowicz e-wisla.
Brawo za czujność.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 08.12.2008, 20:22
Ponieważ to ja chyba sprowokowałem dyskusję więc czuję się odpowiedzialny naprawdę ostatni raz zabrać głos w tej sprawie.
Rav dzięki za wyjaśnienie, mnie w zupełności ono wystarczy.

Nie chodziło tu o karanie kogokolwiek, w tym wypadku Wilka, ale o próbę utemperowania pewnych niestosownych wypowiedzi. Nie mam na myśli poglądów ( z którymi o zgrozo się często nawet zgadzam) ale o formę ich wypowiadania oraz o konsekwencję w równym traktowaniu wszystkich użytkowników.
Ode mnie koniec....
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
SharkTS
Member

Od: 07.2008

Stary 09.12.2008, 11:13
Mam pytanie czy można sobie zmienić nick na forum
Pozdrawiam szanownych moderatorów;D
Siła w młodych...
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 09.12.2008, 11:32
SharkTS napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie czy można sobie zmienić nick na forum
Pozdrawiam szanownych moderatorów;D
Kolego nie wiem czy jest to możliwe teraz, ale wesprę Cie w Twoich działaniach, bo ten Twój nick w połączeniu z avatarem daje efekt takiego monstrum, że strach się bać.
Dlatego apeluję do moderatorów zmieńcie mu nick bo "szarkochomik" budzi we mnie lęk.

Odpowiedz cytując
SharkTS
Member

Stary 09.12.2008, 11:49
Sam się go boję
Jak będzie można zmienić Nick to prosze na Hemcio (Pauje do chomika )
Siła w młodych...
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 09.12.2008, 11:57
SharkTS napisał(a):Wyświetl post
Sam się go boję
Jak będzie można zmienić Nick to prosze na Hemcio (Pauje do chomika )
może i go pałuje
Odpowiedz cytując
SharkTS
Member

Stary 09.12.2008, 16:46
Miało być pasuje i nie łap mnie za słówka bo każdemu się może zdarzyć pomyłka
<bez odbioru>

Ostatnio edytowane przez SharkTS : 09.12.2008 o godz. 16:48.
Siła w młodych...
Odpowiedz cytując
gse
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.12.2008, 17:18
Do moderatorów...jeszcze grzecznie...weźcie pousuwajcie w piz*u takie tematy np "Sylwester gdzie itd"... można jeszcze dopisać do niego "Sylwester gdzie itd,itp,o której,na ile, za ile, z kim,piccolo czy cin-cin," kosztem takich jak np "sylwester 2008"
co mnie obchodzi jak ktoś spędził sylwestra w 2006 roku skoro z każdym rokiem w tym temacie są te same pytania typu "pomóżcie bo nie wiem gdzie...co proponujecie ? " przez takie coś zaśmieca się i tak już jedno wielkie wysypisko pozamykanych tematów których nikt nie czyta....zresztą wszystkie tematy powinny być jasno,treściwie i zrozumiale napisane żeby ktoś potem się odszukał a nie zakładał nowych które zamkniecie i wzbogacą historię Wiślackiego Forum...i tak za 50 lat będzie 1000 zamkniętych tematów typu "jaki zawodnik w Futbo Managerze?" "Jakiego obrońce polecacie"? albo cała masa tematów "Football Manager 2008" "Football Manager 2009" "Football Manager 2010" itd itp....to tylko moje zdanie i moje przykłady które nie muszą dosadnie pokazywać rzeczywistość...ale jeśli bym miał chwilę czasu to spokojnie znajdę kilka tematów które oddadzą to co napisałem...zresztą myślę że znajdzie się kilku myślących jak ja...Finito=usuńcie stare kosztem nowych oraz zamknięte...a jak Ktoś będzie chciał się czegoś dowiedzieć to zapyta w odpowiednim temacie po 2 godzinnym szukaniu odpowiedniego tematu lub nie dowie się gdyż zostanie wcześniej zbanowany bo zapyta Kto kierował dopingiem w 2006 w "Mam pytanie" zamiast "Historia kierujących dopingiem na sektorze X"...

Na przykład czym się różni temat "Hala do grania, do wynajecia" od tamatu "Szukam hali - (piłka nożna)" i od tematu "Mam pytanie..." ?

Usuncie temat "Piosenka - tylko wisełka tylko krakowska..."
Ps: Sorry ale nie mogę edytować...jeszcze nie znalazłem przyczyny
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 09.12.2008 o godz. 17:23.
Cytat:
...Nasza Siła Was Przerasta -WISŁA KRAKÓW- Lepsza Strona Tego Miasta...
Odpowiedz cytując
Romy S.
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.12.2008, 17:22
"Mam pytanie" to temat wielowątkowy, a wynajęcie hali to już "branżówka".
Masz coś racji w swym pytaniu lecz sprawę porządków zostawmy szefostwu strony i forum, może większe archiwum forum na coś komus się przyda.
...nieczytelny...
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 12.12.2008, 11:30
chcesz to cie moge zbanowac dożywotnio, a moze ktoś przy porzadkach jak wywali dożywotnich to będizesz miał spokój

Jeśli jednak moge wiedziec to dlaczego?
przecież mozesz przestac pisac?
kuracja odwykowa? nowa tozsamość?
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 12.12.2008, 22:05
Ta reklama jest tak denerwująca, że brr....

Która, chyba wiecie...
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
PauL
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.12.2008, 23:11
To prawda. Wszystkie te głosowe reklamy przechodzą ludzkie pojęcie. Nie wiem jak mozna jeszcze bardziej skomercjalizowac to forum. Moze kazdy uzytkownik bedzie musial w swoim poscie wyslac pozdrowienia dla sponsorow ?
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 12.12.2008, 23:43
To jeszcze pół biedy. Nawet sie ciesze z tej "głosówki" bo ten piesek którego prawie nigdy nie mogłem zamknąć już mnie powoli denerwował
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 12.12.2008, 23:53
PauL89 napisał(a):Wyświetl post
To prawda. Wszystkie te głosowe reklamy przechodzą ludzkie pojęcie. Nie wiem jak mozna jeszcze bardziej skomercjalizowac to forum. Moze kazdy uzytkownik bedzie musial w swoim poscie wyslac pozdrowienia dla sponsorow ?
To może każdy użytkownik forum weźmie na siebie utrzymanie serwera? Wtedy nic nie będzie stało na przeszkodzie, żeby powywalać reklamy.

Coach napisał(a):
To jeszcze pół biedy. Nawet sie ciesze z tej "głosówki" bo ten piesek którego prawie nigdy nie mogłem zamknąć już mnie powoli denerwował
Zgłaszajcie takie rzeczy do mnie na priv, a jeszcze lepiej na maila (po moim nicku małpa i wislakrakow.com, przekażę od razu do firmy, która jest operatorem reklam, podając czego to reklama, jaka jest jej forma, co działa nie tak, oraz z jakiej przeglądarki korzystacie.
Odpowiedz cytując
MicK
Senior Member

Stary 14.12.2008, 21:17
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=42756 - Śmierdzący spam.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 15.12.2008, 17:47
Wyczysccie czesc tych "wielce smiesznych" kawalow w Śmieszne zdjęcia, filmiki, itp. bo wstyd
(http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=9533)

Maciejo: jest jeszcze cos takiego jak poziom. Gratuluje
Ostatnio edytowane przez mic : 15.12.2008 o godz. 20:58.
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 15.12.2008, 19:37
czemu wstyd? mnie np część z nich bawiła. trochę dystansu do życia. to tylko kawały.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
donPedro23
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.12.2008, 22:13
ja też jestem przeciwny takiej cenzurze
jak się komuś nie podoba to niech nie czyta, mnie część dowcipów rozbawiła, a o to przecież chodzi

a koledze mic-owi życzę z okazji zbliżających się świąt większego dystansu do życia i zluzowanie w szukaniu tanich sensacji na forum w nowym roku
WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!

Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 15.12.2008, 22:16
Idzie jakoś sprawdzić czy ten użytkownik który pisze bodajże z Chile jest naprawdę z tego kraju?
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 15.12.2008, 22:18
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Idzie jakoś sprawdzić czy ten użytkownik który pisze bodajże z Chile jest naprawdę z tego kraju?
najlepiej tam pojechać i sprawdzić na miejscu
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 15.12.2008, 22:23
Nie no chodziło mi o to czy administratorzy mogą sprawdzić logowania i po IP dojść do tego
Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 15.12.2008, 23:32
Maciejo napisał(a):Wyświetl post
czemu wstyd? mnie np część z nich bawiła. trochę dystansu do życia. to tylko kawały.
donPedro23 napisał(a):Wyświetl post
ja też jestem przeciwny takiej cenzurze
jak się komuś nie podoba to niech nie czyta, mnie część dowcipów rozbawiła, a o to przecież chodzi

a koledze mic-owi życzę z okazji zbliżających się świąt większego dystansu do życia i zluzowanie w szukaniu tanich sensacji na forum w nowym roku
ok, czesc tak, ale niektore moga razic .. wiec tutaj nie chodzi o dystans czy luz ale wyczucie co mozna a co nie.
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
karmel1906
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 16.12.2008, 13:54
kms napisał(a):Wyświetl post
ok, czesc tak, ale niektore moga razic .. wiec tutaj nie chodzi o dystans czy luz ale wyczucie co mozna a co nie.
ok panowie, wiec co mozna, a czego nie? jezeli ktoremus z modow nie podobaja sie napisane przezemnie zarty, post prosze usunac, ew. wyedytowac, bo widze grono zniesmaczonych userow.
Powód: przecinek
Ostatnio edytowane przez karmel1906 : 16.12.2008 o godz. 13:55.

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.12.2008, 21:37

OBA konta założył tego samego dnia...
To się nazywa schizofrenia.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 17.12.2008, 23:06
Pasowałoby zamknąć temat europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn na kilka dni

żeby kilku(nastu) użytkowników ochłoneło po meczu!

To jest ogólnopolskie forum i nie tylko Wiślacy czytaja ten temat a robi się wiocha i syf w temacie!
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 18.12.2008, 23:17
Denerwuje mnie ta moderacja od widzimisię , moglibyście robić to tylko gdy jest to konieczne .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 18.12.2008, 23:20
Jakieś konkretne uwagi
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 18.12.2008, 23:31
Nie raz i nie dwa moje posty znikają ,nie zawsze może się do nich przykładam ale tematem zazwyczaj nawiązuje do innych wypowiedzi które równie często zostają . Mam wrażenie że ktoś bawi się w wycinkę , porządkując na łapu capu,na sile i tak jak mu pasuje .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 18.12.2008, 23:45
Prosty przykład polityka transferowa Wisły i moja prośba (któraś z rzędu) Ponieważ rundę jesienną mamy za sobą a zbliża się okres transferów pragnę przypomnieć, że ten temat jest TYLKO o realnych transferach - czyli tu komentujemy doniesienia z różnych w miarę sprawdzonych źródeł (w zakres, czego nie wchodzą informację zasłyszane od ciotki, która sprząta gabinet Cupiała)

nasze pragnienia życzenia wnioski omawiamy w Gdybym był Bednarzem czyli tu http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=4404&page=50

nasze przemyślenia o naszych zawodnikach omawiamy w Nasi piłkarze - fakty .... czyli tu http://www.wislakrakow.com/forum/sho...=1627&page=118

nie przestrzeganie powyższych zasad spowoduje

po 1 - usunięcie postów
po 2 - przyznanie kary

a gdy to nie pomoże ban krótszy bądź dłuższy

A co robią forumowicze ano albo marzą, kto to by u nas zagrała albo złoszczą się, kto nie gra albo dyskutują o transferach Lecha bądź Legi – wybacz, ale ja tego tu puszczać nie będę
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów