|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
to bylo pytanie retoryczne
ale ogólnie fajnie się gra troche jest cieżko i to mi sie podoba ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
U mnie Jirsak za ponad 10 poszedł.
![]()
BIEZANÓW STARY
BIEZANÓW NOWY BIEZANÓW ZAWSZE TRÓJKOLOROWY |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
u mnie Jirsak narazie 5 mln wart tylko wkurzające jest to doliczanie do meczu po 4,5 min raz mialem 9 ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wy gracie wszyscy gracie z walutą w ZŁotówkach?
2 mln za Juszczyka? dzielac przez 4 wychodzi 500 tysiecy euro. Tyle mi dawali juz w poprzednich czesciach. A co do samej gry. tym razem zacząłem bezrobotny, wziałem oferte z drugiej ligi Brazyliskiej Gremio Barueri Grajac tym zespołem, nie zuważyłem żadnych schematów, bramki różnie padaja. W sumie nie widze dużych różnic miedzy 2008 chcociaz troche poprawili doliczenie czasu gry. A co do waszych problemów że np. tracicie bramki w ostatnich minutach meczu. pomysleliście że to może byc spowodowane waszą taktyką? spójrzcie ile procent kondycji maja wasi zawodnicy pod koniec meczu z wyjątykiem środkowych pomocników powinni miec po ok. 70 -80% jesli piłkarz ma kondyche ok. 12 jesli maja mniej to zapewne jest przyvzyna waszych porażek w ostatnich minutach. powodem tego zmeczenia jest mocny pressing i granie szybka piłka, sprubójcie ustawic na wolniejsza gre albo bez presingu. pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ja gram panatha 3 sezon, mistrzostwo i puchar kraju, teraz w LM świetnie mi idzie. 4 razy pokonałem Valencie z Villa i Silva na czele, Arsenal tez out :]
Znajduje super napastników Guilhreme czy jakos tak kupiłem za 12mln (gram na funty) poszedł do Milanu za 23mln Teraz zakupiłem jakiegos Artema Milevskiego z Dynamo Kijów, chłop jak dąb i miażdzy system Mma jeszcze młodzikaka z Lecha Poznań, a mianowicie Bialozyta (troche lepszy mi sie wydaje niz Lewandowski) w 3 sezonie przyszedł do mnie Guti z Realu, ma swoje lata ale atrybuty ma na maxa i jeszcze 1 sezon moze pociagnie. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mój pierwszy sezon z braku czasu strasznie się przedłużył i jestem dopiero w połowie argentyńskiego sezonu zamknięcia.
Sezon otwarcia moje Independiente zakończyło na 5. miejscu. Po 7 meczach sezonu zamknięcia jestem drugi i mam jeden punkt straty do lidera - Velez. Kupiłem fajnego lewego obrońce z Czernomorca Odessa. Damian Gimenez się nazywa. Dałem za gościa 500 tys funtów. Teraz jest wart 4,5 mln! Co do samej gry: - o wiele bardziej podobał mi się FM 08 - doliczony czas gry to rzeczywiście porażka - strasznie dużo błędów popełniają bramkarze. Sytuacja, w której mój napastnik odbiera mu piłkę na 30 metrze czy tuż przed polem bramkowym to norma właściwie. - gram na Classic 2D bo 3D to niestety tragedia. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Hmmm... i Wy wszyscy Wisłą gracie bez tego patcha
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
dobra, mam pytanko...mam zamiar kupić oryginalną wersje, jak myślicie, warto? czy lepiej zmontować pirata?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
więc tak:
zawsze lepiej mieć oryginała, jeśli oczywiscie grasz w fm dosc czesto, a nie raz w roku. Sam sciagnalem 09 pirata, z czego sie ciesze. Wczesniejsze gry mam org. a tą wersje chcialem sprawdzic najpierw. I nie wiem czy kupie kiedykolwiek org. Moze dopiero jak bede mial 10gb ramu? -fm 08 lepiej grywalny jak dla mnie, szybszy przedewszystkiemu. -tak jak pisał Krissu. 3D dno, no chyba ze masz mega kompa, to moze i fajnie. w 2D ładnie sie prezentuja nawet reklamy przy boisku. ale 08 jednak mnie trzyma bardziej. szybkosc gry 09 mi leży z pewnoscia ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Wystarczy wyłączyć dźwięki w grze :] Pomaga praktycznie w każdym przypadku ;D |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cześc
Wie ktoś może, w którym sklepie w Krakowie dostane jeszcze wersje fm-a 2007 PL na PC?Mieszkam za granicą i sie nie orientuje a za 2 tyg przyjeżdzam do Kraka...z góry dzięki za odp. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a mi smiga wszystko pieknie. 3D bez zaciecia (apple mac book)
co prawda wkurzajacy jest ten burdel z pucharami, ale jak sie juz rozpedzilem to mnie dopiero w polfinale PUEFA Ajax ostudzil. i to w karnych. w lidze leje wszystkich, Brozek 25 goli, jirsak 15 asyst, gram wychowankami, kasy mam jak lodu, stadion 33tysiace, caly czas mi zarazd rozbudowywuje baze trenngowa, trenerzy dobrzy, skautow mam 10 i wynajduja perelki, nie mam problemow ze sciaganiem neichcianych pilkrzyw klubach typu BArcelona, Real, Valencia, Roma itp. Gram 4411 ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zakładając że przy 1-4-4-1 grasz wysuniętym Brożkiem... w ustawieniach zespołu wykorzystujesz może opcję " graj na odgrywającego " (w tym przypadku Pawła) ? |
||
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sezon 4.
Brozek wysuniety, odgrywajacy, na dobieg. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
nie wiecie kiedy bedzie patch poprawiajacy błąd z tym ze Wisla zawsze gra w LM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Macie jakies tanich dobrych mlodych grajkow ? Walcze o LM Wisła z Bayernem, Liverpoolem i Juve,
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lopez z Atletico polecam lewy skrzydlowy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam nadzieje ze jak pisza tak bedzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obrońca czy pomocnik ? Przypomniam, że gram Wisłą )![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
lewy pomocnik u mnie tez gra w Wisle i wymiata
a Ty masz kogos ciekawego![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja gram pierwszy sezon, bez transferów
A za ile go kupiłeś ? Ale potrzebuj napastnika do taktyki 5-4-1 Brożek nie strzelił rzadnej bramki od ok. 10 meczów, Niedzielan strzela raz na dwa mecze, Boguski to samo co Brożek i to tyle z napastników... Małecki u mnie wymiata jako prawy bądź lewy skrzydłowy.
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 11.12.2008 o godz. 16:51.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jesli grasz wysunietym snajperem, to szukaj po atrybutach
najwazniejszy to wykonczenie akcji szybkosc (przyspieszenie) siła, opanowanie,decyzje |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w czasie gry jak patcha zainstaluje to bedzie on dzialał wtedy tylko jak od nowa zaczne grać ? Od samego poczatku czy w trakcie gry tez naprawi bo mi zamet pare osob juz zrobiło z tym wiec jak to jest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ted a masz kogoś takiego ? ;>
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I u mnie większość graczy ma niskie morale :/ jak im podwyższyć ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wygrac mecz xD
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A masz jakiegoś napastnika wysuniętego dobrego ? Hmm.. poszukuje też dobrego śr. obrońce
Podaj mi Twoje GG jeśli zechcesz ![]()
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 11.12.2008 o godz. 17:55.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
komp juz po prostu jest pedałem ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|