The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
L0czek
Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2008, 18:57
Nasuwa sie pytanie- czy jakikolwiek Austriak prezentujący solidny poziom chciałby grać w polskiej ekstraklasie ?
Odpowiedz cytując
kubad99
Member

Od: 05.2008

Stary 10.12.2008, 00:12
Rubin Rafael Okotie no z tego co widzialem to naprawede swietny przebojowy zawodnik przydalby sie nam
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 10.12.2008, 00:40
L0czek napisał(a):Wyświetl post
Nasuwa sie pytanie- czy jakikolwiek Austriak prezentujący solidny poziom chciałby grać w polskiej ekstraklasie ?
No cóż... podobno jedyną osobą, która sobie chwali Austriacką Bundesligę jest Jacek Bąk... Więcej tłumaczyć nie trzeba
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.12.2008, 05:35
skoro za Gargułe chce PGE milion Euro wiec chyba już go w Wiśle nie zobaczymy.Wiec trzeba bedzie szukac tańszych rozwiązań.Kreatywnym rozgrywajacym i mam nadzieje niedrogim jest Zganiacz z Korony, Mierzejewski z Płocka.Na następce Sobola bym ściagnął Mladena Kascelana z ŁKS-u albo Grzyba z Polonii.
Szkoda że kilka wiosenek mniej nie ma Podstawek z Bytomia.W takim klubie jak Wisła miałby wiecej sytuacji bramkowych i pewnie na koncie miałby te 15 bramek po sezonie.
ściagnąłbym też Chrapka z Podbeskidzia, jest szybki i idzie za piłką http://pl.youtube.com/watch?v=dKN52yzhQ5A
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.12.2008 o godz. 05:45.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 10.12.2008, 08:02
skoro to taki luźny temat transferowy to mi się podoba Nowacki z Ruchu...pomimo że stary to w słabym klubie bardzo dobrze kreuje gre...ciekaw jestem jak poradziłby sobie w mocnym zespole. Grał wprawdzie już w silnym Grodzisku ale jakoś dla mnie nie dostal tam szansy.
Odpowiedz cytując
a11
Member

Stary 10.12.2008, 08:32
AYALA napisał(a):Wyświetl post
skoro za Gargułe chce PGE milion Euro wiec chyba już go w Wiśle nie zobaczymy.Wiec trzeba bedzie szukac tańszych rozwiązań.Kreatywnym rozgrywajacym i mam nadzieje niedrogim jest Zganiacz z Korony, Mierzejewski z Płocka.Na następce Sobola bym ściagnął Mladena Kascelana z ŁKS-u albo Grzyba z Polonii.
Szkoda że kilka wiosenek mniej nie ma Podstawek z Bytomia.W takim klubie jak Wisła miałby wiecej sytuacji bramkowych i pewnie na koncie miałby te 15 bramek po sezonie.
ściagnąłbym też Chrapka z Podbeskidzia, jest szybki i idzie za piłką http://pl.youtube.com/watch?v=dKN52yzhQ5A
Ludzie czy Wyście ku**a poszaleli? Kascelana za Sobola? Chyba żartujesz? Pozbycie się Sobola to dla mnie byłby mega błąd. Bo jak się można pozbywać zawodnika jako jeden z nielicznych z drużyny ma równą formę przez całą rundę i w każdym meczu zostawia serce i płuca na boisku za Wisłę. Nie wyobrażam sobie Wisły bez SObolewskiego w tym momencie. Pokażcie mi podobnej klasy defensywnego pomocnika w lidze? No chyba tylko Vuko ale on raczej do nas nie przyjdzie.
Wiele osób wypowiada się jakby Sobol, Łobodzińskiego, Baszczu, ZIeńczuk, Niedziela i jeszcze paru innych zostało już sprzedanych, a Ci zawodnicy wciąż mogą stanowić o sile Wisły, zwłaszcza Sobol i Łobodziński, a pozostali jeśli nie będą grać to w podstawowej jedenastce to mogą być ważnymi zmiennikami (patrz. Zieniu w kilku meczach tego sezonu). A wszyscy wiemy jak ważne jest mieć wartościowych zmienników. Dlatego niekogo się teraz nie pozbywajmy tylko kupmy ludzi którzy mogą dla nich stanowić realną konkurencję..

To w takiej sytuacji należy podpisać z nim kontrakt już teraz a naszym zawodnikiem zostanie od 1 czerwca. Chyba będzie to najlepsze rozwiązanie, bo po co płacić za kogoś milion euro jak za pół roku można go mieć za darmo. A za te pieniądze można kupić dwóch wartościowych zawodników.
Co Zganiacza to gość mnie jakoś nie przekonuje, po prostu gościa nie trawie i nie wyobrażam sobie tego człowieka w koszulce Wisły a poza tym jak już pisałem a zawodnikach Zagłębia Lubin, że będzie ich ciężko ściągnąć to podobnie jest z piłkarzami Korony, oni walczą a awans i są już w połowie drogi a po awansie znów chcą się liczyć a nie walczyć tylko o utrzymanie czy środek tabeli. Nad Chrapkiem można się zastanowić. Podstawek za słaby moim zdaniem...
Ostatnio edytowane przez a11 : 10.12.2008 o godz. 08:41.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 10.12.2008, 08:37
no ale szanowny Kolego była niedawno mowa że Sobol ma z Wisły ma odejśc, a wielkich pieniedzy na transfery raczej nie ma.Akurat zawodnik z Czarnogóry prezentuje sie bardzo solidnie, twardo walczy.Tez bym chciał żeby Wisła ściagneła Gargułe,Gancarczyka,Micanskiego,Nowaka itd. no ale co zrobic jak za tych najlepszych zawodników chcą ich kluby ogromne pieniądze !!!!
Co do Kascelana to na poczatku mógłby byc zmiennikiem Sobola.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.12.2008 o godz. 08:47.
Odpowiedz cytując
a11
Member

Stary 10.12.2008, 09:01
A kto mówił, że ma odejść? W Przeglądzie Sportowym tak pisali? Ja rozumiem o co Ci chodzi, aby sciągnąć jak najlepszych zawodników za jak najmniejsze pieniądze. Ale wątpię, żeby Kascelan mógł grać chociaż na takim poziomie jak Sobol, a po co kupować kogoś gorszego?
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 10.12.2008, 09:12
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie Angelo byl na prawde jednym z lepszych bramkarzy jakich mielismy - wiec wara od niego
A ze w pucharach mu nie poszlo? - komu poszlo?
Jeden z lepszych? Przedpole ( w powietrzu) mial slabe jak Artek Sarnat, a na lini Artek byl zdecydowanie lepszy, rowniez Pawelek, Doda czy Szczesny byli lepsi. No wlasnie to chodzi o slawetny sezon 03/04 wiec poszlo Kuzbie, Zurawiowi, Kosie, Kalu, Szymkowi, Baszczowi i Głowie Nam wtedy brakowalo dobrego bramkarz, drugiego stopera i lewego obrońcy i jeszcze z 2-3 wiecej gosci do zmiany ktorzy mogli cos wniesc bo tylko Franek byl, chyba nawet Gory jeszcze nie bylo, a pozatym on sie rozkrecil jak Kalu odszedl...

Wracając do teraźniejszości, obrony bym nie ruszał, a jeśli chodzi o bramkarza, oczywiście to że Pawelek popelnil kilka powaznych bledow to nie ma watpliwosci, tylko moze to kwestia trenera bramkarzy No ale tego raczej nie zmienia.. Wiec faktycznie Bąka z Lechii mozna wziasc. Do tego Gargula, Pawlowski, Garncarczyk i jakiś napadzior z zagranicy i wystarczy zdecydowanie teraz..
Odpowiedz cytując
Kortys
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 10.12.2008, 10:20
a11 napisał(a):Wyświetl post
Nie wyobrażam sobie Wisły bez SObolewskiego w tym momencie. Pokażcie mi podobnej klasy defensywnego pomocnika w lidze? No chyba tylko Vuko ale on raczej do nas nie przyjdzie.
Mam mieszane uczucia. Z jednej strony Sobolewski ma nie skończył jeszcze 32 lat i na pozycji defensywnego pomocnika może pograć na bardzo wysokim poziomie jeszcze przynajmniej 4 sezony. Na tej pozycji dopiero grubo po 30 pełnię swoich umiejętności pokazywali zawsze przeciętni: Wojciech Grzyb (Odra), Dariusz Jackiewicz, Andrzej Szczypkowski (obaj Zagłębie, m.in. sezon mistrzowski),Arkadiudz Bilski (Korona). Na zachodzie też starsi DM świetnie sobie radzili,mnóstwo przykładów, z Makelele, Davidsem na czele.

Z drugiej strony nie da się ukryć, że Sobolewski gra równo, ale z sezonu na sezon coraz gorzej. Patrząc na Murawskiego i Bandrowskiego.. To już nie jest poziom porównywalny. Na dziś oni go przerośli. A porównanie do Vuko nikomu chluby nie przyniesie.
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
Odpowiedz cytując
a11
Member

Stary 10.12.2008, 10:33
Kortys napisał(a):Wyświetl post

Z drugiej strony nie da się ukryć, że Sobolewski gra równo, ale z sezonu na sezon coraz gorzej. Patrząc na Murawskiego i Bandrowskiego.. To już nie jest poziom porównywalny. Na dziś oni go przerośli. A porównanie do Vuko nikomu chluby nie przyniesie.
Dlaczeg?o bo jest graczem Legii? Jeśli na wszystko będziemy patrzeć przez pryzmat nienawiści do innych klubów to wyjdzie, że nasi piłkarze są najwspanialsi bo grają dla Wisły. Vuković jest moim zdaniem jednym z najlepszych obcokrajowców grających w naszej lidze w pomocy w przekroju ostatnich kilku lat. Dobry odbiór, gra dla drużyny, a nie pod statystyki, umiejętność przetrzymania piłki gdy to jest konieczne zagrania prostopadłej piłki i zawsze jest pod grą. Sobol jest podobnym typem gracza.

Jeśli chodzi o porównanie do Murawskiego i Bandrowskiego to powiem tak: Sobolewski to takie pomieszanie Murawskiego (typowy środkowy pomocnik) i Bandrowskiego (typowy defensor). Oni w parze są lepsi od Sobola, ale jeśli porównamy ich indywidualnie to Sobolewski jest ważniejszy dla drużyny niż gracze Lecha, a w przypadku Murawskiego to może jest on tak ważny do drużyny co nasz walczak. Weź jeszcze pod uwagę umiejętności przywódcze i motywacyjne. Sobol potrafi na boisku zmobilizować innych do walki i lepszej gry.
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 10.12.2008, 10:47
Tej zimy czekam tylko na konkrety, czyli video z podpisania kontraktu. Cale to bicie piany "kogo moznaby teoretycznie kupic" nie ma najmniejszego sensu.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
Kortys
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 10.12.2008, 11:08
a11 napisał(a):Wyświetl post
Dlaczeg?o bo jest graczem Legii? Jeśli na wszystko będziemy patrzeć przez pryzmat nienawiści do innych klubów to wyjdzie, że nasi piłkarze są najwspanialsi bo grają dla Wisły. Vuković jest moim zdaniem jednym z najlepszych obcokrajowców grających w naszej lidze w pomocy w przekroju ostatnich kilku lat. Dobry odbiór, gra dla drużyny, a nie pod statystyki, umiejętność przetrzymania piłki gdy to jest konieczne zagrania prostopadłej piłki i zawsze jest pod grą. Sobol jest podobnym typem gracza.
Jedyne, co mi się nasuwa, to prośba: nie sądź innych po sobie. O jakiej nienawiści piszesz? Zawsze wyrażam się z szacunkiem o innych drużynach. W przypadku Vukovicia chodziło mi jedynie o klasę piłkarską. W tym sezonie rozegrał tylko jeden dobry mecz- z Lechią w Gdańsku. Poza tym ma duże braki szybkościowe, jest mało zwrotny i kompletnie nie potrafi uderzać z dystansu. Jak na defensywnego pomocnika, kiepsko radzi sobie w odbiorze, no ale czego się spodziewać po człowieku, który na tej pozycji występuje dopiero drugi sezon. W tej rundzie przegrał rywalizację z 17-latkiem, do składu wskoczył dopiero po jego kotuzji.
Co innego Vuko jako człowiek. Inteligentny, pracowity, twardo stopający po ziemi, charakterny, lojalny. Tylko piłkarsko nijak ma się do Radka.
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
Odpowiedz cytując
a11
Member

Stary 10.12.2008, 12:22
Jeśli Cię uraziłem to przepraszam, nie to było moim zamiarem.
Co nie zmienia faktu że się z Tobą nie zgadzam i wciąż uważam, że Vuko i Sobol to piłkarze podobnej klasy. O tym, jak ważni byli oni dla swoich drużyn w przekroju ostatnich kilku sezonów chyba nie ma się co spierać, zawodnicy stanowiący o sile swoich drużyn. Chodzi mi tu o zdolności przywódcze na boisku (obaj byli wielokrotnie kapitanami swoich zespołów). jeśli chodzi o umiejętności piłkarskie to biorąc pod uwagę tylko obecną rundę to masz trochę racji, ale tylko trochę moim zdaniem. Fakt, że grał Borysiuk w pierwszym skłądzie (przeważnie po 45 minut) wynikało z tego, że wiadome było, że Vuko odejdzie i Urban już szykował mu następcę na tą pozycję. Od czasu gdy Vuko grał w podstawowym skłądzie był, prawie w każdym meczu wyróżniającym się zawodnikiem Legii. Chodzi mi przede wszystki o to, że zawsze był pod grą, wychodził po piłkę do obrońców. Kilka razy oglądałem mecze Legii w C+ i z niedowieżaniem patrzyłem, gdy pokazywali statystykę kontaktów zawodnika z piłka i Vuko był najczęściej przy piłce mając ponad 100 kontaktów. Masz racje w przypadku odbioru, jak na defensywnego pomocnika ma ich trochę za mało, ale przy obronie Legii nie jest to konieczne. Uderzenie z dystansu...tutaj bym się spierał, potrafi on uderzyć (o ile się nie myle to nawet zdobył kiedyś gola z wolnego), ale nie robi tego zbyt często.
Dalej będę się upierał, że Sobol i Vuko to zawodnicy podobnego typu i podobnej klasy piłkarskiej.

To tyle z mojej strony jeśli chodzi o ten off-top, bo to dyskusja chyba nie na ten temat.
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 10.12.2008, 13:01
sandbender napisał(a):Wyświetl post
tutaj sie fantazjuje, tak? no to skoro mozna, to jeden z nich:
Emin Sulimani
Veli Kavlak
Florian Klein
Harun Erbek (ten to chyba nawet wolny jest)
i absolutnie nieosiagalny Rubin Rafael Okotie

Wszyscy to austriacka młodzieżowka.

Same austriackie nazwiska
Odpowiedz cytując
kubad99
Member

Od: 05.2008

Stary 10.12.2008, 16:17
http://www.transfery.info/news-full-9218.html mysle ze przydalby sie Wiśle ...
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
Odpowiedz cytując
kacu
Member

Od: 12.2007

Stary 10.12.2008, 16:31
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,t...wiadomosc.html

Yunisoglu jest wolny. Może warto sie nim zainteresować? Ograny w reprze Azerbejdżanu. W razie jakiś plag kontuzji mógłby zagrać. Zawsze lepiej jest go mieć w kadrze niż takiego Szabata. I w młodej ekstraklasie by mógł kolegom pomóc.

Marzenia na okienko: (Ceny według transfermarkt) (ceny są mooooocno zawyżone)

ODEJŚCIA:
Kmiecik ? €, Dawidowsk ? i€, Niedzielan 1.400.000 € , Zieńczuk 2.500.000 €, Cantoro 1.500.000 €, Varga 400.000 €, Gołoś 625.000 € ŁĄCZNIE: ok. 6.500.000 €

PRZYJŚCIA:
Garguła (Bełchatów) 2.100.000 €, Bieniuk (Vereinslos) 1.300.000 €, Damir Hadzić (FK Sarajewo) 200.000 € , Gancarczyk (Śląsk) 150.000 €,Henri Silanpaa (Vaasan Palloseura) ? €, Tyrała (Dortmund) 100.000 € , Radosław Majewski (Polonia) 1.500.000 €, Younisoglu 0 € ŁĄCZNIE: ok. 5.400.000 €, Bartczak (Zagłębie)
Powód: ;p
Ostatnio edytowane przez kacu : 10.12.2008 o godz. 17:16.
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
obrazisz czarnego jestes RASISTĄ
obrazisz białego jestes CHAMEM
hmmmm.... cos mi tu ****a nie gra
Odpowiedz cytując
L0czek
Member

Stary 10.12.2008, 16:59
Mamy płacić mu żeby zasilał głębokie rezerwy i w ME zajmował miejsce utalentowanym juniorom ?! No bez przegięć, skoro w Polonii nie zagrał nawet meczu ligowego to po jaką cholerę do Wisły
Odpowiedz cytując
juniordiaz
Banita

Od: 08.2008

Stary 11.12.2008, 15:08
Gosciu w tvp Krakow zadawal pytanie Wilczkowi i mowil o jakis zawodnikach z Sao Paolo i Palmeiras ten pierwszy to pewnie Romeu a ten drugi to
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.12.2008, 15:11
juniordiaz napisał(a):Wyświetl post
Gosciu w tvp Krakow zadawal pytanie Wilczkowi i mowil o jakis zawodnikach z Sao Paolo i Palmeiras ten pierwszy to pewnie Romeu a ten drugi to
A ten drugi Julia
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 11.12.2008, 15:16
jeśli już rzeczywiście chodzi o kogoś z Palmeiras to pewnie o kogoś z nich bo za pół roku jednemu kończy sie kontrakt a pozostałej dwójce już za 2 tygodnie !!! nic tylko ich ściagac na Reymonta

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ro/profil.html

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ny/profil.html

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ma/profil.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 11.12.2008 o godz. 15:23.
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Stary 11.12.2008, 15:30
do Wisły ich od kopa
i jeszcze popatrzec na bałkany tam jest wiele perełek wiem ze ameryki nie odkryłem
Ostatnio edytowane przez ZwrABG : 11.12.2008 o godz. 15:34.

Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.12.2008, 15:32
jeśli już rzeczywiście chodzi o kogoś z Palmeiras to pewnie o kogoś z nich bo za pół roku jednemu kończy sie kontrakt a pozostałej dwójce już za 2 tygodnie !!! nic tylko ich ściagac na Reymonta

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ro/profil.html

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ny/profil.html

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ma/profil.html
ten pierwszy niejaki Evandro
ma kontrakt do 31.07.2009
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 11.12.2008, 15:33
Mi się tam jego człon nazwiska źle kojarzy

Skąd wiecie że to jacyś wirtuozi? A jak grają padakę?
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 11.12.2008, 16:08
Lenny na pewno nie. On jest na wypożyczeniu z Bragi. Pamiętam go z ligi portugalskiej, gdzie jednak zbyt wielkiej roli nie odegrał. Bardzo dobre umiejętnosci indywidualne, gorzej z przygotowaniem taktycznym. U Jesusa chyba powinien więcej pograć, jego bym nie brał pod uwagę.

http://pl.youtube.com/watch?v=w-gTTS...eature=related jeszcze za czasów Flu
Ostatnio edytowane przez tofik : 11.12.2008 o godz. 16:16.
..
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 11.12.2008, 16:52
Evandro ma kontrakt do 31/12/2011 z Atlético Paranaense, do Palmeiras jest tylko wypożyczony do końca tego roku.

http://200.159.15.35/registro/registro.aspx?s=160810

A Lenny ma kontrakt do 31/12/2011 z agencją menadżerską, która wypożycza go później do innych klubów.

http://200.159.15.35/registro/registro.aspx?s=165819
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
L0czek
Member

Stary 11.12.2008, 17:09
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ra/profil.html co panowie na to ?
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ic/profil.html dobry lewy skrzydłowy, reprezentant U-21
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ic/profil.html 17-latek z Chorwacji
16 Spiele (0 Tore) für U17 Kroatien

Im alter von 16 Jahren, 10 Monaten und 27 Tagen schoss er beim 4:0-Sieg Hajduk Splits gegen FC Birkirkara am 17. Juli 2008 als jüngster Spieler ein Tor in einem Club-Wettbewerb der UEFA.
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...rs/profil.html Łotewski bramkarz, był na wypożyczeniu w Blackpool, testowany na początku roku przez Augsburg
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 11.12.2008, 17:20
L0czek napisał(a):Wyświetl post
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ra/profil.html co panowie na to ?
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ic/profil.html dobry lewy skrzydłowy, reprezentant U-21
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ic/profil.html 17-latek z Chorwacji
16 Spiele (0 Tore) für U17 Kroatien
Faktycznie, bardzo najs chłopcy. Kto by się przejmował, jak umieją kopać w piłkę?

Cytat:
Im alter von 16 Jahren, 10 Monaten und 27 Tagen schoss er beim 4:0-Sieg Hajduk Splits gegen FC Birkirkara am 17. Juli 2008 als jüngster Spieler ein Tor in einem Club-Wettbewerb der UEFA.
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...rs/profil.html Łotewski bramkarz, był na wypożyczeniu w Blackpool, testowany na początku roku przez Augsburg
O, to ambitne i solidne firmy. Myślę, że gdyby zapuścił wąsy, byłby z niego drugi Młynarczyk.

Macie coś jeszcze?
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
jarus1906
Junior Member

Od: 05.2007

Stary 11.12.2008, 18:36
Jeśli moge wyrazić moje skromne zdanie to ja starałbym sie sciagnać: Białkowski,Garguła,Jodłowiec i Janczyk
Odpowiedz cytując
L0czek
Member

Stary 11.12.2008, 19:03
Cytat:
Faktycznie, bardzo najs chłopcy. Kto by się przejmował, jak umieją kopać w piłkę?
No jak nie patrzyłeś na statystyki to już Twój problem, tak samo byś powiedział o Stiliciu kilka miesięcy temu, a widać jak wyszło.

1.Zahora 18 meczy 12 goli - mało ?
2.Gabric 10 meczy w U-21, w tym sezonie 15 meczy i 3 gole - w Hajduku Split czołowym klubie chorwackim
3.Ticinovic 17-latek, który rozegrał w tym sezonie 10 meczy, ponad to reprezentuje U-19 - mało jak na ten wiek ?

krytykować najłatwiej

Cytat:
O, to ambitne i solidne firmy. Myślę, że gdyby zapuścił wąsy, byłby z niego drugi Młynarczyk
4.Steinbors - no dziwne, żeby bramkarz z Łotwy został zapraszany na testy do Bayernu lub Werderu, nie wspominając o wypożyczeniu do Manchesteru United.

Istnieje coś takiego jak testy-w ramach upewnienia się o klasie zawodnika; proste.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów