|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
1.Najlepszy forumowicz: WRzŚ
2. Miss forum: Żmijka (uwielbiam jej „jadowitość” –heh można powiedzieć że „kręcą” mnie jej posty. I bez napinki! ![]() 3. Mister forum: muszę to jeszcze przemyśleć ![]() 4. Innowierca: kijek 5. Chlor (lubi alkohol jak miś miód ): 6. Jajcarz: gigant szczególnie za takie: Maro-TS-NH napisał(a): Sprzedają jeszcze w fanatyku Wiślacki napój energetyczny ? Pił to ktoś ? Dobre? gigant napisał(a): Ci co pili niestety już nie odpowiedzą. Świeć panie nad ich duszami. 7. Najmądrzejsze posty: RWD, orzeu 8. Debiut: no ja przecież ![]() ![]() ![]() 9. Największy postęp: 10. Zaginiony w akcji: 11. Pokemon: 12. Największy zonk: dymek 100 zł DŁUGU – cała ta sprawa i potem jego kłamstwa/tłumaczenia/dyskusje 13.Wydarzenie: Mistrzostwo Polski 14. Nadzieja forum: 15. Najbardziej druzgoczący post:
16. Najweselszy post: gigant o sposobie na kaca (za każdym razem się z tego śmieję na głos)
16. Najgłupszy post: KUBCYK napisał(a): nie mam nic przeciwko przychodzeniu na mecze na czerwono ale o co chodzi z tym kolorem że WSZYSCY obowiązkowo na czerwono 17. Najmądrzejszy post: emsi: http://wislakrakow.com/forum/showpos...88&postcount=1 18. Rozmywacz pozytywny: dj_ibutti 19. Rozmywacz negatywny: 20. Najlepszy moderator: pan_premier, macyo, 21. Najgorszy moderator: exequo: Wilku, wolfy, rav – za większość wypowiedzi w temacie „Pytania do moderatorów i bieżące działania” a najbardziej za takie podejście: „Naprawdę nie ma obowiązku czytać tej strony. Banika?(…)” Takie przysłowie mi się przypomniało: Chcesz ocenić człowieka, pozwól mu posiadać władzę. (…) 22. Najlepszy temat: Wyjazdy – ciekawe opisy (poproszę dużo więcej wspomnień z wyjazdów - szczególnie tych sprzed lat) i większość z ABG 23. Najlepszy avatar: Kamil ![]() 24. Najlepszy podpis: concedi 25. Nocny "marek": WRzŚ 26. Wyróżnienie: FLAME - za "Poważne Wiślaków Rozmowy" (za ideę)picasso za posty w "Śmieszne zdjęcia..." autorka zastrzega sobie prawo do zmian w poście (oczywiście przed policzeniem głosów) EDIT: specially for Prezydentowa ale jak się skupię to i bez kolorów daję radę, więc .... w życiu bym nie wpadła że to kogoś może irytować... mnie to pomaga... Obiecuję poprawę Powód: prawo do uzupełnienia brakujących
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 15.12.2008 o godz. 21:50.
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
||
|

|
||||||
|
|