|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Iwanow mówił w polsacie że Feyenoord w meczu z Lechem wystawi rezerwowych.Myśle że przy takiej grze jak dziś Kolejorz powinien sobie poradzic, no chyba że znowu beda marnowac setki jak dziś.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
tyle że teraz wychodzą aż 3 zespoły, więc jak Amica nie wyjdzie to wyjdą, ale na frajerów. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
wtedy też wychodziły 3 zespoły. Więc o co chodzi?
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czyli jak dobrze rozumiem dopiero remis 2:2 daje awans Deportivo w przypadku zwycięstwa Lecha 1:0 (czyli nie opłaca się gra na remis). Innymi słowy jak Lech wygra to IMO wchodzi, Nancy jest lepsze od Depo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A wtedy ile wychodziło? Też 3... Blackburn, Nancy, Feyenoord
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tyle, że Depor u siebie to zupełnie inny zespół niż na wyjazdach. Na Riazor są silną ekipą (przekonuje się ciągle o tym np Real Madryt). Śledzę ligę hiszpańską bardzo mocno, bo jestem fanem Fc Barcelony
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
No to pojechales po bandzie element...
Wtedy tez wychodzily 3 zespoly 1. Blackburn 2. Nancy 3. Feyenoord |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() karaluchy pod poduchy ja też jestem fanem FC Barcelony i śledzę ligę hiszpańską a szczypawki do zabawki, dobranoc I Realem fanem jestem cześć ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Lech jest w podobnej sytuacji jak Wisla przed dwoma laty - o awansie zadecyduje ostatni mecz w grupie z Feyenoordem. Chociaz ich sytuacja jest o tyle lepsza, ze Feyenoord jest zdecydowanie slabszy niz przed dwoma laty, z kolei Lech wydaje sie byc silniejszym zespolem od Wisly Okuki. A jesli jeszcze potwierdza sie slowa AYALI i Holendrzy wystawia rezerwy, to raczej sztuka bedzie ich nie ograc.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty się dobrze czujesz? Pytam z troski
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Iwanow pewnie wywnioskował to z tego, że 4 dni przed meczem w P.UEFA Feyenoord gra z obecnym liderem, AZ Alkmaar a 4 dni po meczu z Lechem Holendrzy zagrają z PSV więc przynajmniej częściowo rezerwowy skłąd jest bardzo prawdopodobny.
W ogóle w tym sezonie Feyenord strsznie dołuje. W tej chwili zajmuje dopiero 11 miejsce w swojej lidze i jeśli Poznaniacy tego meczu nie wygrają to będzie to sporych rozmiarów frajerstwo.
Ostatnio edytowane przez Raphael : 05.12.2008 o godz. 00:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Oprócz tego Feye już odpuścił sobie UEFA, bo jak doskonale wiemy nawet zwycięstwo z Lechem nic im nie da. Priorytetem jest dla nich własna liga i o następnym meczu ligowym myślą, a nie o meczu z kuchenkorzem. Podsumowując- ten dziwny twór z Poznania wygra w Holandii i awansuje. A Patyra po meczu zrobi każdemu piłkarzowi gałę.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 05.12.2008 o godz. 00:22.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mnie historia nauczyla ze coraz zadziej ktos komus cos odpuszcza.Przyklad ruskow jest tutaj bardzo wymowny.Lech ma szanse na awans ale to nie bedzie tak ze holendrzy ot tak im to umozliwia.
Swoja droga to Wronkowcy na prawde maja swoje 5 minut.Ja juz na prawde nie wiem czy Deportivo bylo tak slabe, czy to Lech jest tak mocny - ale czapki z glow za ta 2 polowe. Niestety - kolejne przespane okienko i wypadniemy z gry. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba też pamiętać, że okienko działa dwie strony
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja mam nadzieje ze ten bilans, jaki ma feye czyli 3 mecze 0 punktow i 1-9 w bramkach , nie pozwoli im olac tego meczu bo to by bylo juz przegiecie a wiadomo ze zaden trener, tym bardziej w Holandii - nie chcialby zakonczyc udzialu w uefie w tak zenujacy sposob.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 05.12.2008 o godz. 01:12.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ja tam liczę na mega frajerstwo ze strony Lecha i wysoką porażkę z rezerwami rezerw Holendrów
Płakać za Lechem nie będę, tak samo za PU w TV, bo i tak żadnego z dotychczasowych meczy Amiki nie widziałem.. ba.. prawdziwy kibic Wisły nie powinien się w ogóle podniecać jakimś tam kuchenkowym tworem z Wronek.. a to co dziś widziałem i słyszałem na miasteczku to prawdziwy żal.pl (z każdego akademika było słychać podnietę kibiców nad grą Lecha.. zakładam, że normalnie to uważają się za kibiców Wisły) a prawdziwy szok przeżyłem, jak kolesie po meczu szli z akademika na rynek i śpiewali sobie "HEJ KOLEJORZ".. żal.pl i nasza-klasa |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czyli według Ciebie, prawdziwy kibic Wisły jest równie żenująco zakompleksiony jak Ty. Bo obiektywnie mówiąc, Lech zagrał dobry mecz z wiele wyżej notowanym rywalem.
Szkoda tego meczu, choć z drugiej strony, tak czy siak wygrać musimy z Feyenordem, niezależnie od wyniku dzisiaj, żeby być pewnym awansu. W tej całej grze Lecha w PU jest jedna bardzo pozytywna dla mnie rzecz, mianowicie wreszcie nie muszę się wstydzić za polski zespół, wreszcie mam prawo myśleć, że jak polska druzyna gra z jakimś średniakiem z Francji czy Hiszpanii, to ma szanse powalczyc o zwycięstwo i nie wychodzi na bosiko z kupą w gaciach. Szansę w meczu z Feyenordem (który powoli acz mozolnie wychodzi na prostą) widze w tym, że trzy dni później grają z PSV. Z drugiej strony, wątpię aby chcieli skończyć grupę z kompromitującym zerem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Alleluja i do przodu.
Z tercetu eksportowego najgorzej poukładany Lech ugrywa póki co najwięcej. Czyli jednak można całe życie po cygańsku, z przyczajki, z partyzanta. Albo po bułgarsku, prowadzić wariacki żywot w kuchni. W każdym razie - na salony z takim chaosem można conajwyżej wtargnąć - zadomowić się nie ma szans. Kultura gry na poziomie operowania polskim przez Smudę. _______________________________________________ Aaa, przepraszam. Nie tercet a kwartet. Przepraszam czwartą siłę eksportową naszej piłki. Inter-to-to-nie jest, ale zawsze sąsiadka |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
W przypadku bezbramkowego remisu Deportivo z Nancy, Amice wystarczy jednobramkowe zwycięstwo w Holandii do awansu. Więc pyry liczą na rozstrzygnięcie w meczu w Hiszpanii lub na bezbramkowy remis (każdy bramkowy wymusza na nich zwycięstwo 2. bramkami z Feyenoordem)
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wiecie co, najśmieszniejsze jest to jak wy się jaracie meczami Lecha
Pozdrawiam i mam nadzieję, że troche frustracji wam jeszcze Lech przyniesie na wiosne ![]()
Ostatnio edytowane przez Fan Lecha : 05.12.2008 o godz. 08:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
To jest temat o polskich drużynach w europejskich pucharach więc ciężko żebyśmy rozmawiali o kimś innym skoro tylko Lech w nich pozostał. Lata mi to koło pędzla czy o tym rozmawiają legioniści bo to tylko wy macie zwyczaj porównywania się we wszystkim do CWKS-u. Nie powinno to was dziwić, że większość komentarzy jest wam nieprzychylnych skoro jesteście naszą kosą i zgodą Cracovii. W kwestii kompleksów to kibice Lecha na swoich meczach zagranicznych śpiewają "Wisła to stara k.." i wywieszają flagi z przekreśloną Białą Gwiazdą . My nawet wobec Cracovii nie robimy takich przypałów w meczu pucharowym bo to zwykłe wieśniactwo i zakompleksienie.
Ostatnio edytowane przez Estovic : 05.12.2008 o godz. 09:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i zepsułeś fanowi Lecha dzień
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
w Warszawie ziemniaku
pozatym jestescie ostatnia druzyną/ klubem jaka by normalni kibice Legii sie podniecali, fakt moze powiedziec ze ladny mecz zagrali ale nic wiecej. W sumie czego mamy wam zazdroscic, paru Pucharów Polski i zadnego Mistrzostwa? nie badz smieszny, macie swoje 5 minut to wykorzystajcie to, Legia miala swoj czas i to zdecydowanie dluzszy niz wy i zdecydowanie czesciej. wiec wyluzuj poslady z pisaniem ze Wisla czy tez my wam zazdroscimy ![]() ![]() ![]() Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez killzone : 05.12.2008 o godz. 09:21.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Witam. Jak dla mnie, ta rozkminka o tym kto powinien kibicować polskim drużynom a kto nie, jest pozbawiona sensu. Dla mnie czymś oczywistym jest to, że kibic Wisły czy Legii ze względu na ogromną niechęć do Lecha, nie kibicuje im w pucharach. Jest to dla mnie rzecz zupełnie naturalna, są animozje kulbowe i basta. Jedyna drużyna wokół której się jednoczymy, to reprezentacja Polski. Dlatego jednostki, które mimo wszystko kibicują wrogowi w pucharach, uważam za dziwne.
Pomijam już poziom powyższej dyskusji , bo żal o tym pisać. Ale jednak, 3 strony o Lechu po każdym jego meczu w europejskich pucharach o czymś świadczą... |
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
Szkoda Lecha, zagrali bardzo dobry mecz i zasłużyli na zwycięstwo. Na szczęście jeszcze nic nic straconego edit. cofam są jeszcze pan dudi i estovic ![]()
Ostatnio edytowane przez e-wisla : 05.12.2008 o godz. 09:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Przeczytaj nazwę tematu, potem spójrz, która polska drużyna jako jedyna obecnie gra w europejskich pucharach. A to, że pisze się na te 3 strony po każdym meczu świadczy tylko o tym, że na forum jest sporo osób aktywnych, a nie z powodu jakiś wymyślonych kompleksów. Z reszta powinniście być szczęśliwi- w końcu lubicie jak się o was pisze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w moim subiektywnym odczuciu to jednak niektórzy z tą frustracją przesadzają. Fakty są takie, że Legia odpadła najwcześniej z pucharów, potem Wisła, a Lech gra nadal. Z tym trzeba się pogodzić i żyć.
eM. nie przesadzasz trochę? Napisanie w 'Wawie' to nic obraźliwego. Niektórzy to czepiają się po prostu wszystkiego. Co to by było, gdyby Lech wygrał PUEFA? Masowe samobójstwa? ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|