|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
choć sam Wolfy przyznasz że bycie moderatorem do czegoś zobowiązuje i skoki cisnienia nie powinny byc powodem takiego zachowania...
![]()
|
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
Uraziłem Cię? Coś Cię boli? Opisałem pewną "osobę" publiczną w jej języku. I mam prawo do oceny czy opisu kogoś publicznego, związanej z jego czynami. Zawsze mnie ciekawi iż ktoś kto nie ma wiele do powiedzenia w danym temacie, stara się nie rozumiejąc kontekstu coś wyciągnąć, i zrobić z tego odkrycie na miarę Kolumba. Masz ochotę pogadać o Bolku? - polityczny czeka otworem. Aż postaram się częściej być na necie aby móc Ci odpowiedzieć. ps. Kurde musze sprawdzić ale obstawiałem kolejną awanturę związaną z politycznym chyba na listopad, jakoś niewiele się pomyliłem. ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z regulaminu
14. Zwróć uwagę, aby krytykując kogoś (piłkarza, trenera, działacza, sędziego, polityka, moderatora etc...) nie przekroczyć granicy pomiędzy krytyką a obrazą. Naprawdę jest różnica pomiędzy napisaniem: "X zagrał słabo" a "ten sk...yn X zagrał jak głupi ch...". To jak , zbanuje ktos w koncu tego skrurwiel.a jakim jest Wilku? ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Twoje "ja" pouczające wszystkich mentorskim tonem. Generalnie zatem mam gdzieś zarówno je jak i jego właściciela bo mimo, że uważasz się za konserwatystę to niestety nie chcesz trzymać fasonu Korwina czy Michalkiewicza albo chociażby Ziemkiewicza. Wiedziałbyś wtedy, że możesz sobie dowolnie jeździć po kimś lecz wara ci od jego krewnych, rodziców a zwłaszcza zmarłych. I nic tu nie ma do rzeczy Bolek, Lolek czy Tola. Nic nie ma do rzeczy Wałęsa, Bierut, Rokossowski, czy Kopernik. Po prostu taka jest polska tradycja i albo ją respektujesz albo nie. Tak lubisz stawiać czarno białe tezy......, więc wiesz, że kolejną można postawić bajecznie prostą. Nie jesteś godzien mienić się polakiem. Nie będzie dyskusji ani o Bolku ani o innych bohaterach z twoich dobranocek zamiast tego wolałbym aby ktoś zmienił moda . Po prostu nie nadajesz się do tej roli. Kierujesz się emocjami, nie panujesz nad językiem przynosisz wstyd wiślakom takim słownictwem a forum na to nie zasługuje. I to jest jedyny argument a nie twoje pseudopolityczne bajdurzenie, które mnie zupełnie nie wzrusza. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Czytajac odpowiedzi Wilka doszedlem do wnoisku, ze NIE MOZNA bluzgac na uzytkownikow, ale na osoby publiczne jest dozwolone, tak ?
Czyli po kazdym meczu mozna od dzisiaj pisac ze "XXX **** bo nie strzelil", "YYY s****ysyn bo strzelil" a "ZZZ **** bo zle zagwizdal" ? Ja banuję za wyzwiska pod adresem innych użytkowników oraz ubliżanie naszym zawodnikom. Reszta to już kwestia kultury osobistej. Podoba mi sie to, tylko zapytam Was moderatorzy, czym sie rozni osoba publiczna zawodnik, od osoby publicznej polityka ? PS. W dodatku obrazajac takie osoby obrazasz tez jego zwolennikow. Ale racja, KULTURA OSOBISTA Wilku napisał(a):
Ostatnio edytowane przez mic : 04.12.2008 o godz. 11:45.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wilku napisał(a):
Wilku, patrzac na to co podales, masz 31 lat. Jednak wydaje mi sie ze to tylko "kalendarzowo", bo czytajac czasem Twoje posty mam wrazenie jakby pisal je jakis zbuntowany nastolatek. Jednak dobrze podsumowal to wolfy, to rzecz kultury osobistej. W dodatku chyba nie wiesz jaka jest roznica miedzy ocena a wyzwiskami. Lepiej zrezugnuj z bycia modem, naprawde kiepsko Ci to idzie -- http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=4256
Ostatnio edytowane przez sorel : 04.12.2008 o godz. 15:13.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Może sam sobie dasz bana ? bo podejrzewam że gdyby ktoś Twoją wielce szanowną osóbkę która nigdy nic nie zrobiła dobrze obraził od s****ieli to poszedłby ban i było by jaki to on jest beznadziejny. Powodzenia w dalszym nie rządzie na forum bo wychodzi Ci to idealnie ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
ja dostałem bana na 2m za to że cieszyłem sie z kontuzji któregoś z zawodników Legii.... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Co do "zwolenników" - to już ich problem. Osoby publiczne podlegają ocenie, nawet jeśli zostały wcześniej uznane za "symbole". Tym bardziej, jeśli biorą udział w bieżącej polityce. Tyle z mojej strony. Bawcie się dobrze, byle grzecznie. Nie chciałbym mieć na koncie kolejnych internetowych więźniów sumienia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.12.2008 o godz. 14:56.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Mam gdzies archiwa "politycznego" i malo mnie obchodzi co sie dziala tam za rzadow PISu. Pisze o jednym poscie, w ktorym MODERATOR, ktory powinien pilnowac porzadku na forum, wyzywa osobe publiczna. Przeczytaj pare razy na jaki temat jest dyskusja, moze zrozumiesz.
Rownie dobrze moglbym napisac ze nazwalem sedziego skur*** i "przejrzyj sobie historie korupcji w polskiej pilce". Idziemy dalej tym tropem ? Watpie. Poza tym, wytlumacz mi w takim razie, jaka jest roznica pomiedzy osoba publiczna politykiem, a osoba publiczna pilkarzem/trenerem/sedzia itd ? I chyba tez nie rozumiesz roznicy miedzy krytyka a wyzywaniem. Pilkarze/trenerzy/sedziowie podlegaja ocenie, tym bardziej jezeli sytuacja jest jaka jest. Czy nazwaniem kogos s****iel.em to jest krytyka ? Jezeli tak to chyba powinniscie dokladniej zaznajomic sie z tym terminem. Owszem, bedziemy sie bawic grzecznie, rowniez zyczylbym to moderatorom. Kontunuujac, od jutrzejszego meczu z Odra mozemy pisac na poziomie moderatora Wilku, ktory dal nam przyklad ? Jak sedzia nie da nam karnego to mozemy go SKRYTYKOWAC i nazwac S****IELEM ? Czy jak Pawelek pusci babola mozemy SKRYTYKOWAC GO i nazwac S****IELEM ? Itd...
Ostatnio edytowane przez mic : 04.12.2008 o godz. 15:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wilku, jesli moge sie wpieprzyc miedzy wodke a zakaski, to jestes dokladnie taki sam jak zydki z Kaluzy, naginasz prawde do swojej rzeczywistosci, mistrz propagandy wrecz. Obudz sie chlopie bo to nie matrix, masz 31 lat, a zachowujesz sie jak Neo, a dokladnie dziecko neo. Owszem kazdy ma prawo komentowac, czy wyrazac opinie, ale jako mod moglbys chociaz to zrobic bardziej kulturalnie, bo daje sobie uciac wiecej niz reke, ze inny uzytkownik, ktory napisalby cos podobnego, bylbys pierwszy do jego zbanowania. Osobiscie nie dostalem od Ciebie bana, ale widze, ze czesto ktos dostaje od Ciebie kary za byle jajco, wlasnie za wyrazanie opinii, ktora jakos Ci nie lezy. Jako mod powinienes byc obiektywny, i Tobie nie powinno sie zdarzyc obrazac osob, nie wazne osoba znana czy nie.
Tyle z mojej strony, wg mojej opinii. ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Proszę o wstrzymanie się od dyskusji w tej sprawie do soboty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dwóch Panów na czerwono i nie widzą ?
http://wislakrakow.com/forum/showthr...177#post639177 Temat "Historia" - ale chyba nie o taką tam chodzi. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Muszą sprawdzić dokładnie co to, zanim skasują
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zapatrzyli się
![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
nawet nie wnikam, co teraz robią panowie na czerwono.
![]() ps. temat ciekawie ubarwiony. ps2. żeby nie było - taki żart. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Post Konrada w sprawie bana dla reprezentującego żenujący poziom pseudo-moderatora Wilka zniknął.
A Konrad dostał bana. Typowe ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Skłoniłbym się raczej ku stwierdzeniu że skrajny katofaszol to alfa i omega oraz krynica mądrości i może szargać autorytety jak chce, a już na bank jestem pewien że za podobną obrazę autorytetu katofaszolstwa (przepraszam za brak przykładu, ale ciężko mi się myśli o tej porze w weekend) szary użytkownik wyleciałby od razu z siarczystym kopem od psiego moderatora.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Konrad nie otrzymał bana za komentarze do sprawy Wilka. Także nie z powodu tej sprawy post ten został usunięty.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Minęła sobota....
Uszanowaliśmy prośbę o niekomentowanie sprawy Wilka do wyznaczonego czasu więc może czas na wyjaśnienie jakie masz pomysły na przyszłość w sprawie moderowania forum przez wymienionego osobnika... ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
rav, pisales zeby do soboty nie prowadzic dyskusji na temat tego pseudo-moderatora. Tak tez zrobilismy. Jest juz niedziela, czy moglbys napisac co bedzie dalej w zwiazku z ta sprawa ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie domagajcie się, bo Was też zbanują - "nie dotyczy to sprawy Wilka"
![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Proponuje sprawdzić skąd pisze forumowicz e-wisla. Zarejestrował sie niedawno i prawie wszystkie jego posty to emocjonalna obrona lub wychwalanie Lecha. Ja rozumiem raz czy dwa, ale u tego usera to jest jedyna działalność na forum. Jeśli facet jest kibicem Lecha to niech się nie bawi w żałosne podszywy i nie umieszcza nazwy naszego klubu w nicku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Estovic - wielu "naszych" też się podnieca Lechem ponad miarę, co lepsi piszą już o tym, że jest poza naszym zasięgiem... Tak więc nie świadczy to o niczym innym jak o tym, że mamy masę chorągiewek na forum. Wielu, zaczynając na tym forum niezdrowo podniecało się Amicą(teraz zresztą też, poniekąd...), Kolporterem czy też innym Groclinem. Ot, "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.12.2008 o godz. 23:11.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo proszę osoby o podwójnej osobowości na tym forum o nie zabieranie głosu w sprawie czyjejś nagannej postawy.
Poza tym kapusiów w historii tego klubu było sporo, więc może już wystarczy takiej działalności. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Nie jestem bo sam zrezygnowalem. Dla mnie to nie jest szczyt ambicji i wielkie marzenie. Jak widze dla Ciebie to spelnienie marzen zycia.Do soboty miala byc "cisza" w zwiazku z tym tematem, wiec tak bylo. Teraz czekamy na decyzje Poza tym nie pisalem do Ciebie, sprawa takze Ciebie nie dotyczy, wiec prosze nie odzywaj sie.
Ostatnio edytowane przez mic : 08.12.2008 o godz. 09:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bardzo mi się nie podoba, że kilka osób postanowiło rozgrywać sobie przy tej okazji własne gierki, stąd moja reakcja. Zawiadomiliście o zdarzeniu i na tym wasza rola się kończy. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Co do regulaminu, tam rowniez jest napisane m. in. jak pisac posty, jak sie wypowiadac, co bylo wczesniej juz cytowane. A regulamin dotyczy kazdego. "Wlasne gierki" - dobre |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|