|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jakie wyjdziecie?
Życzę porażki Nie wspieram wrogów ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
wspieram dobro polskiego futbolu
jestem kibicem Wisly, w drugiej kolejnosci Polski i wszystkich polskich klubow w walce z zagranicznymi druzynami - szczegolnie jesli to moze nam WSZYSTKIM przyniesc korzysc w postaci punktow w rankingu, dzieki czemu MY- WISLA albo inny polski klub moze bedzie rozstawiony w ktorejs z rund przyszlorocznych pucharow, na koncu jestem kibicem wszystkich krakowskich druzyn. Lech Poznan w Pucharze UEFA nie jest zadnym wrogiem, nie rozumiem Twojego podejscia. napisalem szprotson wyjdzcie dziekuje |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
2-1 dla Deportivo
kiedyś fajna ekipa była może teraz się odrodzą bo całkiem fajnie grają. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no fajno, ale Lech wygrywa dajmy na to, dostaje pieniadze, przechodzi dalej
kupuje nowych lepszych zawodnikow, odskakuje nam w lidze ... Lech dla mnie jest wrogiem, nawet jeśli sie nazywa Amica, w siatkówce, koszykowce plazowej, tenisie, hokeju, czy rolkach. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Dlatego nie widzę powodu żeby kibicować Lechowi.
Ostatnio edytowane przez gackos : 04.12.2008 o godz. 15:24.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
"Oczy całego świata zwrócone na Poznań i "Kolejorza""
wp.pl ![]() Mam nadzieję, że ten "cały świat" zobaczy jak "rozpędzonej lokomotywie" coś się nie udaje ruszyć z miejsca ![]() ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Na poczatku sezonu ogladalem mecz Deportivo z norweskim Brann Bergen i musze powiedziec, ze Brann nie bedacy przeciez potega, ani chyba nawet sredniej klasy klubem, calkiem przyzwoicie sobie radzil. Wygral tamten mecz 2:0, choc okazji na zdobycie gola mial jeszcze kilka.
Jednak od tamtej pory wiecej meczy w ich wykonaniu juz nie widzialalemm, a z tego co widac zanotowali wyrazna zwyzke formy. Szansy dla Lecha mozna upatrywac w tym, ze Deportivo na wyjazdach spisuje sie jednak slabiej, a ich trener postanowil oszczedzic dwoch podstawowych obroncow na mecz ligowy. Moze jeszcze spora roznica temperatury odegra jakas role, choc niekoniecznie. W kazdym badz razie, zapowiada sie ciekawy mecz, bo dla Deportivo porazka w Poznaniu moze oznaczac odpadniecie. Znajac szczescie pyr, Stilic dzis znowu zmontuje jakas bramke po rykoszecie i Lech odniesie zwyciestwo, a gdyby tak sie stalo, to droga do wyjscia z grupy bedzie juz bardzo prosta, gdyz w ostatniej kolejce w meczu z Feyennordem, ktory jest obecnie cienki jak tylek weza, Lech moim zdaniem bedzie faworytem. |
|
|
|
Guest
|
|
|
moim zdaniem więcej niż remis Lech dziś nie ugra
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Te tytuły i to zbiorowe podniecanie Lechem jest śmieszne..A tytuł o oczach całego świata to już żenada, zapytam się tak, co ten Lech na razie osiągnął ? Ani jeszcze mistrza nie zdobyl w tym sezonie, 1 punkt w pucharze Uefa,no bez przesady , a cały świat to by patrzył ale jak by to była drużyna pokroju Manchesteru i by nie grała w takiej cudownej lidze jak nasza
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 04.12.2008 o godz. 15:59.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zawsze byłem zdania że wyjazd za granicę ma na niektórych strasznie negatywny wpływ...
![]() Odpukać, ale możliwa jest sytuacja że Craxa zagra w pucharach kiedyś i jakiś Wiślak będzie życzył powodzenia "polskiemu" klubowi ... ![]() EDIT: Znalezione na innym forum: http://www.uefa.com/competitions/uef...230/index.html Cytat:
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
zaczyna się zbiorowy orgazm, szczyt o 20:45, także uważajcie na latające białe obiekty.
zupełnie mnie ten mecz i jego wynik nie obchodzi, obejrze z ciekawości i braku innego zajęcia.. ps. co tam w ataku ma Depor, że na ławce Omar Bravo siedzi?
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 04.12.2008 o godz. 17:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miguel Mista (który prawdopodobnie zagra) - 9 meczy w lidze w tym sezonie 1 gol, w PUEFA jeszcze nie grał oraz Iván Sánchez Rico Soto (Riki) - 1 bramka w lidze
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ja stawiam na zdecydowanie na Lecha w dzisiejszym pojedynku. Każdy inny wynik niż zwycięstwo poznaniaków będzie dla mnie niespodzianką.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Nie wierzcie w to co piszą pismaki że El Depor jest ch**owe, to jest całkiem niezły zespół no ale wg onetu czy wp.pl to oni amice do pięt nie dorastają . A do modów mam prośbę: Dawajcie bany za to pisanie o korzyściach dla Wisełki z pkt. zdobywanych przez amike bo to już się robi nudne. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No racja, w koncu liga hiszpanska jest conajwyzej na takim poziomie jak nasza - juz nawet remis Lecha bedzie sensacja
A tak na serio Wszystko mowi ze dzis chlopaki z Wronek dostana w dupsko i prysnie pewien mit - kazdy inny wynik przyjme jak duza niespodzianke i moj respekt, co do sportowej wartosci tej druzyny(ktora i tak uwaza na dzien dzisiejszy za najlepsza w pl) znacznie wzrosnie , jak i co do kunsztu Smudy. Nie zebym sie jakos ekscytowal ale bardzo jestem ciekaw jak to bedzie wygladalo - ciekawosc oczywiscie nie ze wzgledu na wynik , ktory jest mi obojetny a w kontekscie podgladniecia naszego najpowazniejszego rywala haha dobre ,a Lukaszenka to ktos z rodziny moze? ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Co do fartownych bramek Lecha to stara prawda mówi, że "suma szczęścia równa się zero" także w tym meczu wróżę samobója albo jakiś klopsik Turiny ala Cabaj. Żeby nie było że życzę źle Lechowi. Jest mi po prostu obojętne czy wygrają, przegrają, czy awansują, odpadną....... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
A ja mam nadzieje ze dzis Hiszpanie wykoleją to poznanska lokomotywe z wielkim buummmmmm!!marzy mi sie 0:3!!I aż z przyjemnoscia bede czytał komentarze na interi,onecie,wp całej polski jak to sie smieja z Lech Poznan!!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Deportivo
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Amica juz w 59 sek przegrywa 1:0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dobrze zaczeli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
człowiek nawet piwa nie zdążył otworzyć, a kuchenki już straciły bramkę
![]()
jeśli pisałeś to na serio
Ostatnio edytowane przez Luu... : 04.12.2008 o godz. 20:52.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
najczarniejszy scenariusz Lecha się zaczyna
ciężko im będzie wygrać.![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ładnie zaczęli
jest lepiej niż się spodziewałem już 59 sekunda.Ale bramka z niczego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
30 sekund nie minęło do momentu w którym Juskowiak rozpływał się o napewno wysoko ustawionym i atakującym Lechu. Ciekawy początek
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dorby początek! Jedziemyyy
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kto to na tym forum mówił, że Turina to bramkarz na poziomie Muchy?
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
amica jak gołota
poczatek rewelacyjny![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ło ****.a jakie wejście smoka
![]() Jazda kolejorz, jeszcze 3!! Haha ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|