|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
polecicie jakąś kamerę taka do ok 1000 zł. na co zwrócic uwage przy kupnie
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jest tutaj ktoś taki kto miał coś wspólnego z przedmiotem takim jak filozofia? jeśli tak to proszę na P.W
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Poszukuję puzzli piankowych, takich z literkami i cyferkami, które układa się w mate na ziemi. Czyli, żeby pojedyńczy puzzel był dość spory (pewnie z 30x30cm). Jak ktoś oglądał wczoraj Drzyzgę to ona miała dokladnie takie jak szukałam w studio!
Patrzyłam w necie, ale są raczej małe (15x15, 17x17). Tak samo w sklepach co pytałam. Ktoś gdzies widział? Może kupował? Z góry thx! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.allegro.pl/item497051205_...ko_gratis.html a tu nawet trochę większe http://www.allegro.pl/item498208061_...orow_w_wa.html a poważnie wiedział to już wcześniej bo sam potrzebowałem prezentu dla chrześniaka ale wybór padał na takie piłki plastikowe i teraz ma cały basen takich piłek ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pod jakim numerem sprawdzę czy należę do taryfy orange go lub orange pop ?
I czy według tej promocji dostanę dodatkowe 50 zł jeśli pierwsze doładowanie wyniesie 5 zł a drugie 50 zł ? ![]()
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 03.12.2008 o godz. 18:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
A powiedz mi, gdzie kupiłes te piłeczki? (domyslam się, ż etakie jak w bawialniach?). I po ile? Bo kiedyś widziałam w niezłej cenie w Carrefurze, ale teraz to same drooogie :/ Pzdr! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W zeszły czwartek u Bałtroczyka był jakiś kabaret w któym facet naśladował naszego prezydenta. wie ktoś co to za kabaret ? najlepiej jakby ktoś znał link, pozdrawiam
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kilka pytań o Play Station 2.
Jaka wersja jest najlepsza? Warto w ogóle zainwestować? Jak wygląda nagrywanie gier? Wystarczy zwykła konsola żeby grać na piratach, czy potrzeba jeszcze coś? ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Od kiedy dzienny limit na rapidshare premium to 2,8 gb a nie 10?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
tylko ja kupowałem w jakimś hipermarkecie ale cena była podobna też coś kolo albo nawet ponad 100 zł tylko nie pamiętam ile tych kulek już było dokładnie, ale do takiego średniego basenu wystarczyło i dziecko (2 letnie) jest zadowolone ![]() a ceny, no cóż mikołaj ... pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Luu... : 03.12.2008 o godz. 22:47.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
hej orientuję sie ktoś gdzie znajdę w KRK sklepy z T-Shirt'ami firmy ECKO UNLTD ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Panowie i panie jakiegoś dobrego jubilera szukam!! Pomysły
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do pytania poszukaj jak mozesz Playstation 3 ale jedna z pierwszych edycji 60 gb jak masz na to fundusze of kors bo wtedy w tej trojce wszystkie z dwojki ci gry beda latac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
co do blokowania, to po 1 blokują Ci konsolę a nie konto. przerobienie bodajże "ixtreme" zmniejsza ryzyko spotkania się z banem. ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
proszę o priv kogoś kto posiada książkę matura companion
a także skaner albo cyfrówkę ,piwo czeka ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jest w jakimś kodeksie ucznia czy czymś takim jakiś haczyk na taką sytuacje?:
Nauczycielka chce mnie przypałować na koniec semestru bo mam niezaliczone jakieś 2 kartkówki (które były niezapowiedziane). Sprawdziany zaliczone, z ocen wychodzi prawie 3, ale nauczycielka twierdzi, że "u niej trzeba mieć wszystko pozaliczane"... Sytuacja dość dziwna, nigdy sie z czymś takim nie spotkałem, że trzeba mieć poprawione wszystkie oceny niedostateczne, żeby nie dostać 1 na koniec semestru. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Witam,
Planuje ze znajomymi z Wrocławia wybrać się (po raz kolejny) do Krakowa na weekend. Tydzień temu byliśmy w Atlantis Hostel.. czy ktoś z Was mógłby polecić inny 'sprawdzony' hostel w miarę tani i blisko rynku. Znalazłem jeszcze taki: Hostel Yellow. Jakby ktoś był zorientowany w tym temacie i odpisał tutaj (ewentualnie na PW) to byłbym wdzięczny. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam vix |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
1. Laptop do 2600 zł jaki byście polecili
I żeby miał taki buzer, że bodajże w karcie graficznej jest jakiś bajer do filmów HD. Nie pamiętam jak to się nazywało ale ci co siedzą w temacie to raczej wiedzą. 2. Jutro do której jest otwarty Fanatyk
Ostatnio edytowane przez Arkas : 04.12.2008 o godz. 15:49.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kamson wychodzi na to że masz niefart co do nauczycielki, z tego co pamiętam to takie kartkówki są najmniej ważne, widocznie ten belfer ma inne zdanie i chyba nic na to nie poradzisz, jedynie co to pozostaje Ci je zaliczać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak dojechać najszybciej z ronda Mogilskiego na ulicę Jasnogórską (bank Fortis)
Ile czasu to zajmiedzięki ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś jakiegoś dobrego, poleconego gościa od renowacji mebli?
Bo znajomi maja dwa stoły i krzesła do odświeżenia, poprzyklejania urwanych kawałków itp. Tylko ważne, żeby gość był zaufany i fuszerki nie odwalił, bo te stoły to pamiątki jakieś rodzinne ![]() Może ktoś z forumowiczów robi takie rzeczy? Ewentualnie jego rodzice robią ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja kupilem rok temu i nie przerabialem bo imo nie oplaca sie a czemu? popatrz na ceny za ten czas kupilem z 7 oryginalow pogralem na maxa huj ci z tego ze zalatwisz sobie 100 piratow jak chyba we wszystkie na raz nie bedziesz gral, kupuj exclusivy sa teraz za grosze
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Siemka, mam pytanie!
Czy osoba niepełnoletnia może wynająć pokój w motelu, hotelu lub coś w tym stylu ? A no i ktoś zna jakiś tani powiedźmy hotel blisko Stadionu Wisły albo gdzieś w rynku..?![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Ojjj a nie pomyslales o tym, zeby kumpla zapytac? ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ojj bo Ty ostatnio "zapracowany" chodzisz
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|