The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2008, 18:27
Jeśli mamy odmładzac drużynę to jestem jak najbardziej za. Tylko pojawia się pytanie czy w miejsce tych zawodników przyjdą młodzi, głodni sukcesów zawodnicy na te pozycje które zostaną zwolnione? Ale mimo wszystko coś czuję że wreszcie doczekamy się wartościowych wzmocnień, ku tej myśli skłania mnie fakt że na tej liście znajdują się zawodnicy w okolicach "30" i z dużymi kontraktami. Gdzieś czytałem że Skorża chce oczyścic szatnię... Czyżby ci z tej podanej wcześniej 5 zawodników psuli atmosferę w drużynie ?
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.12.2008, 18:32
Z jednej strony Sobol to chlop na schwal, ale z drugiej niedlugo bedzie mial juz 32 lata, a my tu ponoc chcemy odmlodzic zespol. Ktos kiedys napisal, ze w meczu z Lechem, srodkowi pomocnicy pyr zabiegali naszych przecinakow w srodku i tak to niestety wygladalo. Dlatego jesli pojawilaby sie szansa, aby za Sobola sprowadzic kogos kto ma nie gorsze pojecie o grze od niego i do tego szybciej operuje pilka, to raczej bym sie nie zawachal, mimo ze bardzo szanuje Radka za caloksztalt.
Jesli chodzi o pozostala czworke z dzisiejszej listy, to raczej nie mam zadnych watpliwosci i uznaje za sluszny zamiar rozstania sie z nimi.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 02.12.2008, 18:33
naprawde ciekawi mnie kto psuje atmosfere w szatni !

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.12.2008, 18:41
nawet jak wymieniona piątka odejdzie i nikogo nie ściągną z czym trzeba sie liczyc to jedenstka Wisły na wiosne nie bedzie znowu tak najgorzej wyglądała;Pawełek-Singlar,Głowa,Marcelo,Pietia- Diaz-Jirsak-Gołoś-Łobo-Brożek (?),Boguski(Małecki).
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 02.12.2008, 18:43
Jak Wisła nie będzie miała kupę szczęścia w transferach to będzie ciężko nawiązać walkę z Lechem i Legią. Kasy tamte kluby mają sporo a i bez wzmocnien mogą sobie z nami poradzić.
Co do Sobola to jeden doświadczony w drużynie by się przydał. A reszta powinna odejść pomimo że ich szanuję to jednak po prostu obecnie trzeba szybko odmładzać zespół bo inaczej będzie za późno i Wisła pogrąży się w przeciętności.
Odpowiedz cytując
ILuKoI
Junior Member

Stary 02.12.2008, 18:45
Baszczu i Sobol z tego co słyszałem od pewnego czasu chcą opuścić Wisłę, więc nie ma co im przeszkadzać tylko podziękować i życzyć powodzenia.
...Choć nie jestem z Krakowa, moje serce jest wiślackie... na 1906%...
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 02.12.2008, 18:50
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Z jednej strony Sobol to chlop na schwal, ale z drugiej niedlugo bedzie mial juz 32 lata, a my tu ponoc chcemy odmlodzic zespol. Ktos kiedys napisal, ze w meczu z Lechem, srodkowi pomocnicy pyr zabiegali naszych przecinakow w srodku i tak to niestety wygladalo. Dlatego jesli pojawilaby sie szansa, aby za Sobola sprowadzic kogos kto ma nie gorsze pojecie o grze od niego i do tego szybciej operuje pilka, to raczej bym sie nie zawachal, mimo ze bardzo szanuje Radka za caloksztalt.
Jesli chodzi o pozostala czworke z dzisiejszej listy, to raczej nie mam zadnych watpliwosci i uznaje za sluszny zamiar rozstania sie z nimi.
To wszystko powinno zalezec od tego kto za nich przyjdzie.
Jaks ciezko mi sobie wyobrazic ze pozyskujemy 5 zawodnikow, z ktorych kazdy jest lepszy od w/w 5.
Do tego pozostaje bramkarz, ktorego zakup staje sie chyba priorytetem.

Ale oczywiscie sama chec zmian w zespole, i to zmian dosyc powaznych jest jak najbardziej sluszna.

Z w/w piatki z 4 nie powinno byc problemu - powinni znalesc bez wiekszego problemu kluby, ktore beda ich chcialy - natomiast ja jestem bardzo ciekaw jak poradza sobie z Cantoro - ktory w mojej prywatnej liscie jest pierwszy do odstrzalu(no moze za Lobo ale ten jak wiadomo , zastanie u nas)
Kto go wezmie z takim kontraktem? -bo nie czarujmy sie ze Mauro zrezygnuje z czesci pieniedzy , nawet jakby caly przyszly rok mial spedzic na lawie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Stary 02.12.2008, 18:52
1q2 napisał(a):Wyświetl post
To wszystko powinno zalezec od tego kto za nich przyjdzie.
Jaks ciezko mi sobie wyobrazic ze pozyskujemy 5 zawodnikow, z ktorych kazdy jest lepszy od w/w 5.
Do tego pozostaje bramkarz, ktorego zakup staje sie chyba priorytetem.

Ale oczywiscie sama chec zmian w zespole, i to zmian dosyc powaznych jest jak najbardziej sluszna.

Z w/w piatki z 4 nie powinno byc problemu - powinni znalesc bez wiekszego problemu kluby, ktore beda ich chcialy - natomiast ja jestem bardzo ciekaw jak poradza sobie z Cantoro - ktory w mojej prywatnej liscie jest pierwszy do odstrzalu(no moze za Lobo ale ten jak wiadomo , zastanie u nas)
Kto go wezmie z takim kontraktem? -bo nie czarujmy sie ze Mauro zrezygnuje z czesci pieniedzy , nawet jakby caly przyszly rok mial spedzic na lawie.
Przecież ma kontrakt tylko do czerwca. Poza tym nie wiem czy nie będzie chciało go Zabrze w końcu
utrzymanie w Górniku mógłby zapewnić.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 02.12.2008, 18:54
Do konca przyszlego roku ma kontrakt(chyba ze cos mi sie p....lo, ale nie sadze)
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Trener2008
Member

Od: 11.2008

Stary 02.12.2008, 18:59
a gołoś, Varga do kiedy maja kontrakty
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 02.12.2008, 19:01
www.google.com

wielki trener a podstawowych informacji nie zna
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 02.12.2008, 19:01
Z wymienionej piątki myślę, że najprędzej zostać powinien Zieńczuk. Dlaczego? Wprawdzie jestem niemal pewien, że tak genialny sezon jak poprzedni już mu się nie przydarzy, to myślę, ze przy przyjściu kreatywnego bocznego pomocnika a la Kosowski z Marka dałoby się jeszcze sporo wykrzesać, wg mnie najwięcej z ww. piątki - zarówno jeśli chodzi o walkę o pierwszą 11 jak i o pracę na boisku.

Co do Baszczyńskiego, nie jestem przekonany co do dziękowania mu, bo co by nie mówić to jednak solidny obrońca. Ale to już kwestie wolicjonalne, podejścia do sprawy zawodnika.

Sobolewski - mnie osobiście już zbyt wiele zawiódł, nie w sferze sportowej, ale mentalnej. Powodzenia i dzięki za wiele dobrego.

Cantoro, Niedzielan - sprawa oczywista.

Nie chcę broń Boże kopać leżącego/kontuzjowanego, ale jest jeszcze jeden weteran, który może powinien się w tej grupie znaleźć...
Ostatnio edytowane przez d : 02.12.2008 o godz. 19:03.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 02.12.2008, 19:12
1q2

Masz racje, najwazniejsze czy Bednarz bedzie mial sensowne alternatywy w zamian. Dlatego na sile Sobola na pewno bym nie usuwal. Co innego jesli idzie o Niedzielana. Dla mnie priorytetem jest pozbycie sie goscia, nawet bez jakiejs specjalnej pewnosci, ze uda sie w koncu pozyskac klasowego napastnika, bo Niedzielana i tak zadnego pozytku nie ma. Juz chyba nawet lepiej postawic na szesnastoletniego Leszczaka. Najwyzej nic by sie nie zyskalo, ale i nie stracilo.

Co do Mauro, to fakt - wydaje sie, ze niezmiernie trudno bedzie go pozegnac tej zimy. Jesli jednak Bednarz tego dokona, uznam to za majstersztyk sztuki menadzerskiej.
Odpowiedz cytując
Trener2008
Member

Stary 02.12.2008, 19:17
Varga 12.2010
Cebanu 06.2010
Niedzielan 06.2010
Cantoro 12. 2009
Baszczyński 06.2009
Dawidowski 06.2009
Mam rację? a do kiedy gołoś, sobol, zieniu?
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.12.2008, 19:18
I tak czuje że wszyscy oni wypełnią swoje kontrakty...
ŻADEN z nich bowiem nei prezentuje obecnie nawet dobrego poziomu ligowego. Trudno zatem oczekiwać, że zgłosi się po nich jakiś poważny klub z propozycją wysokiego kontraktu.
Pamiętajmy, ze zgodnie z artykułem dostali oni "wolną rękę" - rzeczywiście łaska by to była dla Brożka czy Lewandowskiego z Lecha, a nie da takich wyrobników, o których i tak mało realne ze ktoś sensowny zapyta. Ktoś sensowny oczywiście z ich punktu widzenia ($). To są już raczej starsi zawodnicy, którzy podpiszą jeszcze 1 góra 2 poważne kontrakty w swoim życiu, dlaczeo zatem mają rezygnować dobrowolnie z pieniędzy, ktróre im sie należą w Wiśle?
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 02.12.2008, 19:24
A nie oznacza to przypadkiem, że klub zrezygnuje z odstępnego, ale w zamian pozbędzie się kilku zawodinków z kontraktami niewspółmiernymi do umiejętności ? Myślę, że w takim wypadku parę klubów się skusi.
Ostatnio edytowane przez tofik : 02.12.2008 o godz. 19:31.
..
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 02.12.2008, 19:32
Cytat:
Zawodnik, który został wypatrzony przez Ryszarda Czerwca i Manuela Junco, będzie trenował pod okiem Jacka Kazimierskiego do końca tygodnia.
Scout'ing jakiś jest, tylko dlaczego potrzeba dwóch scoutów aby sprowadzić jednego 17-letniego bramkarza z Opalenicy na testy? U nas ze scautami jest chyba jak z policjantami: "Jeden umie czytać, a drugi pisać".
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Stary 02.12.2008, 19:36
Trener2008 napisał(a):Wyświetl post
Varga 12.2010
Cebanu 06.2010
Niedzielan 06.2010
Cantoro 12. 2009
Baszczyński 06.2009
Dawidowski 06.2009
Mam rację? a do kiedy gołoś, sobol, zieniu?
Zieniu ma napewno wtedy co Dawidowski.
Sobol chyba tyle ile Mauro.
Natomiast Golos przyszedl chyba razem z Engelem czyli 06.2010, z tym, ze Konrada i Sobola nie jestem pewny.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.12.2008, 19:44
Zieńczuk czerwiec 2009
Sobol grudzień 2009
Gołoś czerwiec 2010
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
nazgulTSWot
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 02.12.2008, 19:46
WHITE*STAR napisał(a):Wyświetl post
Scout'ing jakiś jest, tylko dlaczego potrzeba dwóch scoutów aby sprowadzić jednego 17-letniego bramkarza z Opalenicy na testy? U nas ze scautami jest chyba jak z policjantami: "Jeden umie czytać, a drugi pisać".
Czytałem kiedyś dłuższy artykuł o polityce transferowej bodajże Udinese i tam o przydatności zawodnika do klubu musi zdecydować kilku scoutów, aby doszło do testów/ transferu. Trochę na siłę szukasz tu nieprawidłowości.

Tak poza wszystkim- niech go sprowadza i 10 ludzi, byle by Wisła miała z niego pożytek.
Odpowiedz cytując
kucharz_77
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 02.12.2008, 19:54
tofik napisał(a):Wyświetl post
A nie oznacza to przypadkiem, że klub zrezygnuje z odstępnego, ale w zamian pozbędzie się kilku zawodinków z kontraktami niewspółmiernymi do umiejętności ? Myślę, że w takim wypadku parę klubów się skusi.
Się skusi .. tak na pewno da im takie wysokie kontrakty jak u nas a oni muszą chcieć odejść... patrz Dawidowski którego juz od dawna chcemy się pozbyć a jakoś sie to nie udaje...
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.12.2008, 20:03
Wisla chce pozegnac 5 zawodnikow.... ok... ale ja sie pytam, kto bedzie gral? nawet patrzac optymistycznie, ze na kazda z tych pozycji sprowadza innego zawodnika to ja pytam... kto bedzie drugim lewym skrzydlowym? kto bedzie rezerwowaym def pomocnikiem? znowu bedzie musial wszedzie grac Diaz?
Ma odejsc Baszczu.... dla mnie b.solidny obronca, pamietacie jak gral z Barca? to jest taki zawodnik, ze gdy calej druzynie idzie on jest najlepszy na boisku... ma odejsc Sobol... takiego goscia nie znajdziecie w lidze... kto tak walczy? nie ma takiego def pomocnika w calej naszej oranżadzie... ma odejsc Zieniu, Cantoro, Wtorek...OK... ale razem z nimi Dawid, Kmiecik, Juszczyk, Varga... a co jest z Cebanu? jest az tak slaby, ze nie potrafi wygrac z Juhu?
Groundhopper
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 02.12.2008, 20:09
no wiadomo, po Dawidowskiego to nie wiem, czy by się Prądniczanka zgłosiła.

Natomast bardzo dobre dziś wiadomości! Skroża zostaje, szatnia ma być przewietrzona, starych wku***onych mają zastąpić młodzi gniewni - czy nie tego 90% forum chciało? Więc bez smęcenia proszę. Wierze, że ten zimowy okres będzie dla nas bardzo udany!
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Stary 02.12.2008, 20:10
Cantoro i Niedzielan wyjazd! Baszczu i Zieniu do końca sezonu a potem Out! Sobol musi zostać W zimie do klubu musi dołączyć lewy pomocnik,wysoki napastnik (Ivanovski lub Micanski)
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Stary 02.12.2008, 20:20
Mam prośbę do redakcji, aby nie łączyła 4 Wiślaków z Niedzielanem na jednym obrazku. Jak spojrzałem na te 5 fotografii, to poczułem niesmak. Dajcie zdjęcie Niedzielana oddzielnie, gdyż on psuje nastrój zadumy, nad koniecznością rozstań z piłkarzami, tak bardzo zasłużonymi dla klubu. Niedzielan przy tych Wiślakach wygląda bardzo dziwnie i niesmacznie, gdyż w porównaniu z nimi i ich zasługami dla Wisły, to jest on dosłownie obcy. Jego można uważać za "no name", który wraz z innymi tutaj nie wymienianymi piłkarzami , powinien odejść z klubu niezauważalnie, gdyż nie potrafił wpisać się trwale i zasłużenie, w historę tego klubu.

Nie wiem ile prawdy jest z tym wyrażeniem zgody klubu na odejście Sobola,Baszcza,Mauro i Zienia i ile chęci gry gdzieś indziej ( zagranicą ) mają Ci piłkarze, ale jeśli by doszło do rozstania grupowego w tym okienku, to mam nadzieję, że zdołamy jakoś tym piłkarzom podziękować, za tak wiele lat gry dla Wisły na poziomie mistrzowskim. Myślę też, że klub postara się zachować z klasą i także znajdzie sposób na taktowne rozstanie i podziękowanie. Zmiany wydają się nieuniknione i chyba uzasadnione naturalną koleją rzeczy, że odchodzą starzy a przychodzą młodzi i głodni. Martwi jedynie jednoczesna zmiana 2 defensywnych pomocników, którzy przez lata stanowili o sile tej formacji. Nie mamy raczej w tej chwili lepszych ich następców, gdyż w tej formacji oprócz cech waleczności, potrzebna jest także odpowiednia siła i dynamika i mam nadzieję, że klub ma na oku piłkarzy lepszych a nie gorszych, zwłaszcza od Radka. W ogóle przestrzegam przed przedwczesnym wystawianiem list transferowych z klubu, jeśli nie ma dogranych następców, za wyjątkiem Niedzielana i jemu podobnych, których bez względu na okoliczności, trzeba pożegnać. Taka decyzja musi być bezwzględnie zgrana w dwie strony tj. piłkarz z klubu i jego następca do klubu, gdyż żarty w obecnej sytuacji klubu, należy odłożyć sobie na bok, jeśli nie chce się potem zapłacić własną głową za spapranie sprawy.
Ostatnio edytowane przez kot : 02.12.2008 o godz. 20:40.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 02.12.2008, 20:20
Według doniesień greckich mediów, Levadiakos FC cały czas interesuje się Markiem Zieńczukiem. Zdziwienia tą informację nie kryje dyrektor sportowy Wisły Kraków, Jacek Bednarz. - O informacji się dowiaduję od państwa - mówi Bednarz w rozmowie z Futbol.pl.

Wątpliwe więc, aby Zieńczuk pojechał do Grecji na testy, o czym również informowały tamtejsze media. - W tej chwili nie ma tematu odejścia Marka Zieńczuka do Grecji - dodaje dyrektor sportowy krakowskiego klubu.

Według najnowszych informacji płynących z Półwyspu Peloponez, lewym pomocnikiem Białej Gwiazdy zainteresowały się również Skoda Xanthi i AE Larisa.

Źródło: Futbol.pl
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 02.12.2008, 20:57
No nareszcie coś się sensownego zacznie dziać. Jeżeli nie skończy się tylko na obietnicach, a potem tłumaczeniach: "Bo nikogo lepszego nie znaleźliśmy, a jak znaleźliśmy to za dużo chciał, a poza tym to oni przecież jeszcze nie grają tak źle." Trzeba zrobić remanent i dobrze że wreszcie ktoś to zauważył. W szatni będzie inaczej, na boisku powinno być inaczej, słowem, jest szansa że będzie lepiej. Z wymienionej ekipy bezwzględnie moim zdaniem Maurycy Kantorski i Marcin Baszczyński do odstrzału w pierwszej kolejności. Mam dziwne i subiektywne wrażenie, że to dzięki nim atmosfera w szatni jest gęsta(nie czepiać się, MOJE zdanie). Co do reszty - też OK, jednak z lekkim wskazaniem na zostawienie Zienia.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 02.12.2008, 21:00
Z tym Sobolem to ma się rozumieć jakieś jaja.

Musi zostać.

Baszcza za to że jest dłużej niż niejeden fan Wisły z Wisłą także bym zostawił, ale nie tylko za to że jest zasłużonym grajkiem dla Wisły, ale także za to że grać w piłkę dalej potrafi i mimo wszystko jest dobrym, bardzo dobrym obrońcom. Patrzeć na niego poprzez pryzmat nieszczęśliwego samobója z Tottenhamem czy Realem S. nie mogę, bo wyszedłbym na debila. Każdemu się zdarza.

Reszcie dziękujemy i życzymy powodzenia.
Ostatnio edytowane przez element : 02.12.2008 o godz. 21:04.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.12.2008, 21:06
Co do tej piątki to zostawiłbym Sobolewskiego bo to najlepszy defensywny pomocnik w Polsce i jakby chciał to jestem zdania, że nadal by grał w pierwszej jedenastce w reprezentacji. Zamiast niego trzeba dorzucic Łobodzińskiego i zgadzam sie z kotem że stawianie Niedzielana w gronie tych piłkarzy to obraza dla nich. Niedzielan powinien być wymieniony jednym tchem z Dawidowskim i Kmiecikiem do dstrzału.

Do odejścia:
Baszczyński - niektórzy chcą by został z tego co czytam, dla mnie to on powinien odejść z rok temu, już jak kiedys pisałem w tej chwili pół ligi go objeżdża. Zobaczcie druga bramkę Legii czy Śląska z nami, a to nie jest tylko wyskok z dwoma meczami. Nie zapomne co z nim rbił młokos Rybus w tamtym sezonie
Zienczuk - z całym szacunkiem dla niego, ale jak czytam że ta runda to może być jednorazowy wyskok słabszej formy i może jeszcze wróci do tej z tamtego sezonu to mnie sie śmiac chce. Wyskokiem to był tamten sezon od chowania sie od piłki, niech ktos wymieni mi dobry mecz w Europejskich pucharach Marka.
Cantoro - juz wyraźnie po nim widac że męczy go gra u nas. Potrzebny nam ktoś kto gra bardziej nowocześnie, jak patrze na Mauro to mam wrażenie że zatrzymał sie w czasie. Dodatkowo wystarczy spojrzec ile bramek w Europejskich pucharach stracilismy po jego kółkach i stratach przez nie spowodowane.

Łobodzinski - napisze krótko jeden mecz dobry na 15 ligowych to troche za mało jak na skrzydłowego takiej drużyny

o takich piłkarzach jak Niedzielan, Dawidowski, Kmiecik, Varga, Gołoś to nawet nie ma co pisać i tak nic juz wnieść do drużyny nie moga.
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Stary 02.12.2008, 21:08
Konieczność zmian była nieunikniona już od dawna. Wbrew pozorom powinny się pojawić poważne oferty na graczy z listy transferowej. Jest więc szansa na zarobienie trochę €...
Sprawa jest troche dziwna, bo jednego dnia Skorży brakuje tych grajków, a następnego dnia wystawia ich na liste transferową. No, ale dzięki tej decyzji Skorża ma u mnie plusa i zrobił milowy krok w rozwoju sportowym Wisły. To samo chciał zrobić Petrescu jednak wtedy wygrali piłkarze, teraz jest inaczej.
Co nas teraz czeka? Spodziewam się przyjścia 4-8 grajków w styczniu: Romeu, Gancarczyka, Ostrowskiego... Latem powinnien sie też pojawić Celeban w Wiśle.
Powód: dopis
Ostatnio edytowane przez czesiu : 02.12.2008 o godz. 21:17.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów