|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://portalkibica.pl/aktualnosci/c...-arsenalu.html - Żal mi Highbury. Wolę mieć przestarzały stadion ale własny ! niż grać na nowym, superluksusowym stadionie. Pieniądze to nie wszystko !
Ostatnio edytowane przez arth_ur : 21.11.2008 o godz. 10:24.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Hmmm nie widzialem zeby ktoś wkleil te nowe rendery ze strony spolki PL.2012:
Nie najgorzej to wyglada... i nie ma juz tych fatalnych przerw miedzy trybunami. Napewno cos na to niebieskie musza dac bo strasznie lyse, na jednym z wczesniejszych renderow byl napis Stadion im Henryka Reymana, z drugiej strony bym walnal takaa wielka Biała Gwiazde ![]()
Ostatnio edytowane przez WislaFan123 : 21.11.2008 o godz. 11:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
chyba już to było. napewno już było.
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Tylko ja mam problemy z kamerką internetową? Bo za strony kraków.pl kiedy naciskam kamerke na stadion pokazuje mi rynek od Brackiej;/ Jednak, żeby nie było całkiem offtopic to kiedy przechidzłem jakies 2 dni temu koło stadionu to niewiele się zmieniło, cóż trzeba poczekać do stycznia, aż zaczną budować
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jest duzo lepiej niz bylo, przy obecnym projektancie wiecej sie juz spodziewac nie mozna... Liczyc tylko ze Wisla szybko sie zadomowi w CL bedzie duzo sposnsporow i jakiegos 50 tysiecznika nam wybuduja;] pomarzyc zawsze mozna, ale... nasza, nasza wiara nie zachwiana
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Oby tylko na dłużej nie zadomowiła się na Hutniku. Jedna runda to już dużo a co dopiero cały sezon:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
100 mln na trybunę wystarczy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Niech Pan da ze 200 baniek to i drugą też wybudują !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Tak nawiązując do twojej propozycji z umieszczeniem na krzesełkach nowej trybuny wschodniej i zachodniej np. Białej Gwiazdy, to muszę przyznać ze niezbyt mi się to podoba... Biała Gwiazda została już umieszczona w miejscu do tego najodpowiedniejszym, czyli na trybunie D gdzie znajduje się nasz młyn i nie należy umieszczać jej oprócz tego w innym miejscu. To że jest ona właśnie na sektorze D podkreśla jego charakter. Ewentualnie na trybunie wschodniej można by umieścić napis Wisła Kraków, albo Stadion im. Henryka Reymana jak zaproponowałeś. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.2012.org.pl/binsource?doc...&lan guage=PL co to jest tam za sektorem d w kształcie jakiś krzeseł...xD
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zdaje się, że wejścia/wyjścia z parkingów podziemnych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
sie juz kurna zgubilem
niech ktos kumaty wyjasni ta sytuacje mecz WISLA - ODRA 12 grudnia to ostani mecz przy starych trybunach na Reymonta? kolejny oficjalne mecz Wisly odbedzie sie na Suchych Stawach? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
po pierwsze nie 12 tylko 5 grudnia.
I tak, to (o ile się nie myle) ostatni mecz prz R22:( ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ogłoszono przetarg na budowę trybuny zachodniej oraz place, parkingi i drogi dojazdowe"
Termin składania ofert upływa dnia 06.01.2009 r. o godz. 12:00. Termin wykonania zamówienia: 15 miesięcy od dnia podpisania umowy http://zdit.krakow.pl/sprawy-urzedow...rogi-dojazdowe
Ostatnio edytowane przez leszekm : 28.11.2008 o godz. 15:14.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Owszem, 5 grudnia gramy przy Reymonta z Odrą i jest to ostatni mecz Wisły w tym roku. Jednak czy ostatni przed ewentualnymi tymczasowymi przenosinami na Suche Stawy nie wiadomo na pewno, bo harmonogram prac budowlanych na naszym obiekcie trochę się przesunie w związku z tym zamieszaniem z przetargiem. Trybuna A i B miała być wyburzana już na początku przyszłego roku, jednak teraz może się okazać że nastąpi to w późniejszym czasie. Dlatego przypuszczam, że może się zdarzyć tak, że np. dogramy na R 22 do końca rundy wiosennej tego sezonu. Tak szczerze to ja jednak mimo wszystko cały czas mam nadzieję, że cały czas podczas przebudowy naszego stadionu będziemy mogli na nim grać bez konieczności żadnych tymczasowych przenosin. Jak wiadomo na stadionie Lecha w Poznaniu, gdzie przebudowa tamtejszego stadionu przebiega podobnie jak w Krakowie na R 22, problem rozwiązano bez trudu, instalując tymczasowe sztuczne oświetlenie i stanowiska dla TV. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby tak samo postąpić pod Wawelem na stadionie Wisły... To kwestia tylko i wyłącznie inwencji władz miasta (czyli formalnego właściciela stadionu im. H. Reymana) i władz naszego klubu. Czy będziemy zmuszeni do chwilowego rozgrywania spotkań w roli gospodarza na innym stadionie dowiemy się już niebawem, bo puki co nie wiemy jak to wszystko będzie dokładnie wyglądać... Co prawda jakiś czas temu ustalono, że zarówno Wisła, jak i Cracovia w czasie gdy na ich stadionach będą prowadzone prace modernizacyjne zagrają na stadionie Hutnika, jednak przynajmniej w przypadku Wisły nie powiedziano jasno, czy zaczniemy tam grać od wiosny, czy też dopiero od początku przyszłego sezonu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przypomnijcie mi jak to jest z parkingami?Mają byc jakies podziemne, czy też może w tym miejscu gdzie obecnie tylko z nową nawierzchnią?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to sie nazywa czytanie ze zrozumieniem, na koncu poprzedniej strony bylo pytanie o takie dziwne niebieskie rzeczy i zostalo odpowiedzanie ze wyjscia z podziemnego parkingu... to sam sobie odpowiedz...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Za SCC (Forum Polskich Wieżowców):
Cytat:
Ostatnio edytowane przez szejkspir : 30.11.2008 o godz. 01:58.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=19662
Tak a propos tego new'sa. Promień Opalenica - 3. liga, grupa: kujawsko-pomorsko-wielkopolska. Mają takie oto obiekty. Bez komentarza..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
jest sponsor, są efekty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie ciekawy news ale nie na ten temat!!!! Moderator!!!!
Ja mam pytanie do kolegow po szalu. Czy probowaliscie sciagnac dokumentacje ostatniego przetargu ze strony zdit? Czy tez laduje Wam sie nie pelny plik? Bez rysunkow? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
http://www.skyscrapercity.com/showpo...postcount=5416
tutaj sa zdjęcia w zmniejszonym rozmiarze http://www.skyscrapercity.com/showpo...postcount=5418 a tutaj jest link do całosci oryginalnych zdjęć na tyle na ile się pobieznie przygladałem, całkiem przystępnie to jest porozwiązywane... ![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzieki. Te zdjecia ogladalem ale chodzi mi o pdf-y z ogloszenia o przetargu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
po 2 chyba masz braki wlasnie w tej dziedzinie bo ja nie zapytalem czym sa te niebiskie budki tylko gdzie i ile bedzie parkingow, moze akurat parkin bedzie rowniez tam gdzie byl do tej pory? teraz sobie sam odpowiedz czy to potrafisz? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak mnie pamięć nie myli ktoś kiedyś wspomniał że te płoty przy nowych trybunach http://i38.tinypic.com/mmtp1l.jpg (gdzie teraz są wywieszane flagi) z czasem zostaną wywalone i nie będzie takich wysokich przegród między trybuną a murawę (patrz nowa trybuna Lecha za bramką)
zostaną tylko schodki, kawałek chodniczka, fosa , niskie reklamy i murawa, prawda to? ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ja bym chciał żeby płoty zostały. Flagi ciężko będzie bez nich wieszać i do tego bez płotów to jakoś łatwo będzie na murawę wbić
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003