The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.11.2008, 15:10
spidey napisał(a):Wyświetl post
To tym bardziej...
Mógł ktoś na waszej odprawie przed meczowej powiedzieć, że sędzia jest cięty na pyskówki.
To powinien sobie ziółka zaparzyć przed meczem, albo zmienić hobby. Chcę być dobrze zrozumiany - nie popieram boiskowego chamstwa, ale prowokowanie zawodników przez arbitra psuje mecz. Można to było o wiele lepiej zrobić, a tak sędzia zbłaźnił się - i to jest ocena zarówno C+, jak i ekspertów "Szybkiej piłki".

Mam wrażenie, że Szulc chciał po prostu pokazać kto tu rządzi.
Chyba przebił nawet sędziowanie ostatniego meczu Wisły u was, a to już nie lada osiągnięcie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.11.2008 o godz. 15:33.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.11.2008, 15:12
Bardzo dobrze zrobil Baszczynski - trudno, dostal kartke, ale przynajmniej ten kutas z Warszawy dowiedzial sie prawdy o sobie. Brawo Baszczu. Nikt nie jest robotem i kazdy ma granice wytrzymalosci jak ktos go prowokuje i w zywie oczy oszukuje.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.11.2008, 15:17
Jak już Baszczu miał czerwień dostać to mógł mu liścia sprzedać
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 24.11.2008, 15:19
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Tak i zostac zawieszonym na pol roku. Brawo, masz wyobraznie

Chociaz jak Baszczu przychodzil do nas, to byl zawieszony na pare miesiecy, chyba za kopniecie sedziego
Ostatnio edytowane przez mic : 24.11.2008 o godz. 15:25.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 24.11.2008, 15:25
Nie ma dobrego wyjścia z sytuacji.
Ani sędzia nie jest na tyle doskonały ,aby wszystko zobaczyć.
Ani też zawodnik na tyle opanowany ,by nie dać się ponieś emocjom.
Niestety większą władzę na boisku ma sędzia i zawodnicy sfrajerowali się wiedząc o tym doskonale.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
kot_dżinks
Member

Od: 08.2008

Stary 24.11.2008, 15:35
mic napisał(a):Wyświetl post
Tak i zostac zawieszonym na pol roku. Brawo, masz wyobraznie

Chociaz jak Baszczu przychodzil do nas, to byl zawieszony na pare miesiecy, chyba ze kopnal sedziego
Dokładnie tak, pamiętam jak dziś materiał filmowy który był pokazywany podczas informacji sportowych na prawie każdym polskim kanale. Już wtedy było wiadomo, że to niezłe ziółko =)
Na temat meczu nie będę się wypowiadał, bo chyba już wszystko zostało powiedziane.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.11.2008, 17:57
Dajcie spokoj z zalami ze ten cos krzyknal a tamten krzywo sie popatrzyl.Toz u nas niemalo wszelakiem masci krytykow co swoich wyzywaja od najgorszych(bo cos mu nie wyszlo) a co dopiero przeciwnika.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 24.11.2008, 19:05
Baszczu odpocznie?
To dobrze. Na prawej stronie zagra Singlar, który nie jest stworzony na lewą obronę i meczył się tam niemiłosiernie.
Na lewo wróci Diaz i gra muzyka.
Nie mamy co prawda dobrego zastępstwa za Sobola, więc chyba kółeczko-Cantoro?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 24.11.2008, 19:15
matti123 napisał(a):Wyświetl post
Łobo wraca do formy z meczu na mecz
Przepraszam, a do czego wraca? Jakiej formy?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 24.11.2008, 19:16
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam, a do czego wraca? Jakiej formy?
Pilkarskiej. Gra lepiej, chociaz jeszcze duzo mu brakuje. Ale w meczu z WKS pozytywnie zaskoczyl
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 24.11.2008, 19:54
Litosci, Lobo zanim pierwszy raz udanie przyjal pilke , trzykrotnie mu wyskoczyla na aut jak trampkarzowi mlodszemu. Na tle Maleckiego, przyspieszenie Lobo na skrzydle jest zerowe. Przebojowosc zadna. Odbior? Gra w obronie? Ustawianie sie? Hm...

Nie zebym sie uwzial na Lobodzinskiego, widzialem go zaraz po przyjsciu do Wisly naprawde w formie. Teraz to jest cien samego siebie. Wole zawodnikow walczacych bez pardonu i zapierdzielajacych na zapalenie pluc, ktorzy w koncowce padaja z sil i dostaja zmiane w 80min niz gosci przechodzacych bez walki 3/4 meczu.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 24.11.2008, 20:05
Kamson napisał(a):Wyświetl post
I dostałby(w Jego przypadku chyba już dozywotnią) dyskwalifikacje.....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 24.11.2008, 20:11
O czym wo w ogóle mówiceŁobodziński z jego zarobkami i tym co pokazywał zanim go Wisła kupiła to powinien zapierdalać 90 min i mijać rywali jak tyczki , strzelać , CELNIE wrzucać i włączać się w grę defensywną!!A on stoi jak przygłupi i czeka aż mu z nieba spadnie!!ZERO AMBICJI , ZERO!!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.11.2008, 21:18
Liczę, że Śląsk równie udanie zaprezentuje się z pozostałymi zespołami z czuba tabeli.
..
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.11.2008, 21:21
Przestancie najezdzac na Łobo , on sie jeszcze obroni swoja gra. Wierze w niego , wy też uwierzcie. Jak on ma grać skoro nie czuje wsparcia fanów ?

tofik - raczej powinieneś liczyć na to , że inne zespoły z czołówki też zaliczą klape tak jak my wczoraj
Ostatnio edytowane przez Coach : 24.11.2008 o godz. 21:29.
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 24.11.2008, 21:25
Coach napisał(a):Wyświetl post
Przestancie najezdzac na Łobo , on sie jeszcze obroni swoja gra. Wierze w niego , wy też uwierzcie. Jak on ma grać skoro nie czuje wsparcia fanów ?

Ale ileż można w niego wierzyć i go ciągle wspierać?Czasami świadomość że się kogoś rozczarowało wpływa znacznie lepiej niż ciągle klepanie po plecach..

Poza tym , Łobodziński nie walczy , a tego nikt nie będzie tolerował.Skoro ma gorszy okres to wszystko powinien nadrabiać AMBICJĄ i walką!
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.11.2008, 21:42
No tak, ale moglibysmy jako kibice mu troszke pomoc?
Brawa, okrzyki, etc...

Bo dla mnie to jest czasem paranoja, np zobaczcie co sie dzieje w Arce Gdynia (Chmiest).
Tu bardziej o psychikę zaczyna chodzić...
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Stary 24.11.2008, 21:49
Mówcie co chcecie , jak dla mnie Łobo to pieniądze wyrzucone w błoto..

KAMIL KOSOWSKI #5#!!!
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 24.11.2008, 22:24
Paweł 76 napisał(a):Wyświetl post
Alu, zabieram głos pierwszy raz na tym forum, choć już od dawna je przeglądam. Jestem Wrocławianinem z krwi i kości, w moim sercu jest Śląsk od dzieciństwa, od dawna (około 15 lat) jednak kibicuję też Wisełce. Dodam jeszcze że od kilku lat niestety zmuszony jestem pracować w Warszawie i co rusz spieram się z miejscowymi w sposób bardziej lub mniej kulturalny - wszystko zależy od rozmówcy - w sprawie oczywiście supremacji Wisły w kraju. Dla mnie Biała Gwiazda jest czymś więcej niż tylko herbem zaprzyjaźnionego klubu. To dla mnie tradycja, mam ogromny szacunek dla tego klubu i wielką sympatię. Byłem we Wrocławiu na naszym meczu przyjaźni, w moim otoczeniu nie słyszałem żadnych obraźliwych komentarzy, okrzyków. Zauważ że przez spora część spotkania doping był dla Wisełki. I tak powinno być, bo w końcu jesteśmy przyjaciółmi. Jeżeli jednak spotkała Cię przykrość ze strony kilku "buraków" to w imieniu Kibiców Sląska chciałbym Cię przeprosić i zaprosić za każdym razem do ukochanego Wrocka. Mam nadzieję, że pozostaną u Ciebie te miłe wspomnienia ze spotkania, uwierz kibice Śląska przygotowywali się od dłuższego czasu na godne przyjęcie Was - naszych przyjaciół. Myślę że oprawa meczu była ciekawa a kto nie był na nim ,może obejrzeć sobie zdjęcia w internecie. Pozdrawiam serdecznie naszych Braci - Wisła z Krakowa to Śląska druga połowa !!!

Myśle że kolega w powyższym poście napisał to co najważniejsze, nie ma co się przejmować ludźmi małostkowymi, prawdziwi kibicice tworzą prawdziwą przyjaźń!

ŚLĄSK I WISŁA OOOOOO !!
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
WIŚLAK1981
Junior Member

Stary 24.11.2008, 22:44. Marny Popis !!!!!
Wiśle potrzeba swieżych zawodników takich jak Małecki . Niestety niektóre nazwiska niestety nie graja już na miare swoich możliwosci albo niegdy nie zagrały .Trzeba zimą coś z tym zrobic bo ja niestety nie za bardzo moge sie dopatrzyc woli walik choc zdawałoby sie że system motywacji powinien miec swoje odzwierciedlenie na boisku . A jeżeli chodzi o sędxiego to nic tyklo k...... z niego !!!!
Odpowiedz cytując
sebcio80
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 25.11.2008, 03:31
Śląsk Wrocław - Wisła Kraków (23.10.2008)
zdjęcia z meczu:
http://www.sebafoto.com/592/slask-wroclaw-wisla-krakow/

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów