The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2008, 18:52
Nie ulega watpliwoscie ze Kasperczak i Petrescu mieli o wiele lepsze wyniki jak wylecieli.
Sedzia jest ****, ale z warszawy wiec to oczywiste.
Gra tragiczna ale o wiele lepsza od slaska i strata punktow mega frajersja. Jesli w zimie nie bedzie porzadnych transferow to z mistrzem sie pozegnamy bo atmosfera na Suchych Sprawach nie doda naszym takiego kopa jak przy R22.
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Pawełek, od niego wszystko się zaczęło. Do stanu 2-0 gra żałosna. Sędzia słabiutki, Sobol i Baszczu głupi.
Odpowiedz cytując
Samoth
Senior Member

Od: 04.2008

Wie(L)kie brawa Panie Szu(L)c !!
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.11.2008, 18:53
Fernando Redondo napisał(a):Wyświetl post
W teh rundzie piłkarsko nie zagraliśmy żadnego dobrego meczu w lidze. Patrzeć się nie da na tą grę.
To sie przerzuc na Lecha i skończ pie***lic i spływaj z tego forum.

Warszawka sie cieszy.
the end
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

fantom chicago napisał(a):Wyświetl post
Z tego bylo widac Szu(L)c ma elke w sercu...
Skąd wiesz?
Może Dyskobola?

Co do meczu:
Jestem wkurzony jak jasna cholera. Z gry spokojnie powinniśmy remis mieć. Nie lubię gdybać i użalać się, ale ten sędzia to jest jakiś ostro popie.....ny.

Cóż.. jedziemy dalej.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Samoth
Senior Member

Albo (P)anie Szulc
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Wiecie skąd sędzia?
... Warszawa
i wszystko jasne.
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

pchelas napisał(a):Wyświetl post
Pawełek, od niego wszystko się zaczęło. Do stanu 2-0 gra żałosna. Sędzia słabiutki, Sobol i Baszczu głupi.
Ja bym nie tylko się odezwał a jeszcze z bani mu przy.......ił
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
JacobusTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.11.2008, 18:54
To już któryś mecz z rzędu w którym prawdziwa wola walki wstępuje w Wisłę... na 10 minut przed końcem meczu, przeradzając się w rozpacz i nerwowość. Co się dzieje
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.11.2008, 18:54
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Nie ulega watpliwoscie ze Kasperczak i Petrescu mieli o wiele lepsze wyniki jak wylecieli.
bo mieli lepszych piłkarzy do dyspozycji od tych których ma teraz Skorża. To że ten wirtuozo zwanym Skorża zdobył z tymi chłopakami majstra to i tak wielka sensacja.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.11.2008, 18:56
nie piszcie o sędziowaniu - to można sobie darować.
Dziwię się tym, którzy piszą o naszej beznadziejnej grze - Wisła gra atak pozycyjny na wysokim poziomie, ale brak przynajmniej jednego silnego, wysokiego, skutecznego napadziora. Po pierwszej połowie powinno być przynajmniej 3:1.
Zarząd i Bednarz do roboty!

Co do Sobola - ten typ tak ma i szkoda, że nie można go było zmienić wcześniej.
Baszczu - niech odpoczywa i uczy się angielskiego, drużyna obejdzie się bez niego
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
kuba181819
Senior Member

Od: 03.2008

Element przestan nabijac te posty bo juz sie tego czytac nie da.

: shock:
Powód: Bot
Ostatnio edytowane przez kuba181819 : 23.11.2008 o godz. 18:57.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Dajcie spokój już z tymi spiskami. Sędzia pojechał trochę z nami ale bez przesady.
Odpowiedz cytując
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Sędzia swoje .... ale gramy fatalną piłkę obecnie... są kłopoty z strzelaniem bramek ... ofensywa tragedia.. Mariusz Pawełek dorzuca coś od siebie. . W obronie wystawienie Marcelo na śniegu to pomyłka dziś kompletna , facet pewnie 2 dzień śnieg widział .... on nigdy na takiej murawie nie grał. Na wiosnę potrzeba wzmocnień , gdzie ich szukać nie wiem..... rozumiem że w Polskiej lidze najlepszych nie dostaniemy bo... obecnie jest tendencja by sprzedawać tych najlepszych za granicę a nie do innego klubu z tej samej ligi . W takiej sytuacji albo poprawimy skauting albo mamy posprzątane w walce o mistrza . Z TYM SKŁADEM NIE MAMY SZANS NA MISTRZA MÓWIĘ TO GŁOŚNO !!!
Borinho
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Cytat:
Nie ulega niewątpliwość że Kasperczak i Petrescu mieli o wiele lepsze wyniki jak wylecieli.
Nie ulega wątpliwości że piszesz głupoty.
Kolejny mecz który zawala nam Pawełek, dokładnie trzeci z Lechem, Legią i dzisiaj . Nie wiem niech broni już lepiej Ilie do końca sezonu bo nie wiem co Pawełek musi jeszcze zrobić aby usiąść na ławie. Zabrakło dzisiaj nam tego Diaza który mógł pociągnąć tą grę, wsadzić nogę czy głowę on to potrafi.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.11.2008 o godz. 19:03.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Ale myslisz ze Cupiala to interesuje ?
Ja tez bym wolal ze trener Skorza zostal bo to jest najlepszy trener na jakiego nas stac, ale zima zapowiada sie goraca. Nastepne 2 mecze trzeba bezdyskusyjnie wygrac.
Nie chce tu juz demonow przeszlosci odkopywac ale Petrescu nie mial mocniejszego skladu.

Cytat:
Nie ulega wątpliwości że piszesz głupoty.
odezwal sie spec od ligi brazylijskiej. Fluminiense nie gralo jeszcze ?
Odpowiedz cytując
MARCIN89
Member

Od: 08.2003

Stary 23.11.2008, 18:57
jachting napisał(a):Wyświetl post
Ja bym nie tylko się odezwał a jeszcze z bani mu przy.......ił

Jeśli Chodzi Ci o sędziego w 1906% zgadzam się z Toba.Nie obwiniał bym Pawełka bo piłka śliska każdy popełnia błędy..Gdyby nie dwie czerwone o remis byłbym spokojny na fali byli po strzelonej bramce.
Odpowiedz cytując
ozinho
Member

Od: 10.2006

Gra fatalna,coś w tym jest,że jak Brożek bez formy ,to i Wisełka bez formy ...:/
As long as we're United we will never ever lose...AND THE REDS GO MARCHING UP UP UP!!!!
KaŻdY tO pOwIe WiSeŁkA rZąDzI w KrAkOwIe!!
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

Wisła grała dobrze w 1 połowie,kontrolowała gre ,brakowało skutecznosci tyle ze "interwencja" Pawełka załatwiła Nas na cacy.Myśle ze wtedy morale nieźle siadło i była duża nerwowość,niemniej powinnismy do przerwy wyrownac.
Po przerwie zamiast grac lepiej to Slask wygladal korzystniej,strzelil na 2-0 .Pozniej dobra zmiana Łobodzinskiego ( jak Lobodzinski jest drewniany to gra w pierwszej"11",a jak jest w formie tak jak dzis to siedzi na lawce ech..) 2-1 i byla realna szansa wyrwac punkt ,no ale ku*wa Sobolewskiemu pusciły nerwy ( choc sedzia jest tez slepa warszawska...),Baszczynski i bylo po wszystkim

Z Lechem dostalismy lanie zasluzenie, ale wszystkie pozostale mecze w ktorych remisowalismy badz przzegrywalismy bylismy DRUZYNA LEPSZA !!!! Szlag moze czlwoeika trafic

Offtop: www.itv.pl Lotos-Wisła
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 23.11.2008, 18:59
Ludzie wy co jedziecie teraz na sedziego i w nim widzicie tylko przyczyne porazki puknijcie sie w czolo!!!!!!!!!!!! Juz chyba calkiem was pogielo!! Kartki jak najbardziej sluszne!!!!!!! I co z tego ze nie bylo faulu Nigdy nie widzieliscie jak Wisla dostawala karnego albo faul przez pomylke sedziego Nigdy To widocznie macie po 12 lat. Takie sytuacje sie zdarzaja i to czesto na polskich boiskach i w nie jest to powod by zachowywac sie jak Sobol albo Baszczu. Teraz takie pytanko do was. Co byscie zrobili jakbyscie byli sedziami a pilkarz wyzywal was od najgorszych No co pytam? Podszedlbys jeden z drugim i powiedzial do pilkarza: "nie mow tak brzydko?" Sedzie na boisku jest nietykalny i ma miec autorytet!! Jakbym byl sedzia i ktorys z takich gwiazdorow mnie obrazal od razu wywalilbym z boiska!!

Gra Wisly byla zenujaca...Brozek chyba mysli juz o klubie zagranicznym, ale na chwile obecna szczytem jego marzen to Enerige Cottbus...Straszna padaka i jak nie bedzie wzmocnien to sam juz nei wiem.

Ostatnie pytanie: jak mozna przegrac z zespolem ktory mozna cisnac przez 15 ostatnich minut grajac w 9
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.11.2008, 19:00
kuba181819 napisał(a):Wyświetl post
Element przestan nabijac te posty bo juz sie tego czytac nie da.
To nie ja mam tysiąc postów nabitych w "grosz do grosza.."

Ok, idziemy na Lotos - Wisła.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 23.11.2008, 19:00
Szulc jak zwykle musiał być gwiazdą meczu. Czerwona kartka dla Sobolewskiego nie słuszna, tym bardziej że sędzia popełnił dwa błędy ( Sobolewski w dwóch sytuacjach nie faulował ) Maksymalnie mógł dostać żółtą. Co do Baszcza to jestem ciekaw jaką wiązanke puścił temu Warszawiakowi. Ogólnie Wisła grała dobrze, momentami lepiej w 9 niż 11. Brakuje nam siły ognia i liczę na P. Bednarza.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 23.11.2008, 19:01
hoho napisał(a):Wyświetl post
Wisła grała dobrze w 1 połowie,kontrolowała gre ,brakowało skutecznosci tyle ze "interwencja" Pawełka załatwiła Nas na cacy.Myśle ze wtedy morale nieźle siadło i była duża nerwowość,niemniej powinnismy do przerwy wyrownac.
Po przerwie zamiast grac lepiej to Slask wygladal korzystniej,strzelil na 2-0 .Pozniej dobra zmiana Łobodzinskiego ( jak Lobodzinski jest drewniany to gra w pierwszej"11",a jak jest w formie tak jak dzis to siedzi na lawce ech..) 2-1 i byla realna szansa wyrwac punkt ,no ale ku*wa Sobolewskiemu pusciły nerwy ( choc sedzia jest tez slepa warszawska...),Baszczynski i bylo po wszystkim

Z Lechem dostalismy lanie zasluzenie, ale wszystkie pozostale mecze w ktorych remisowalismy badz przzegrywalismy bylismy DRUZYNA LEPSZA !!!! Szlag moze czlwoeika trafic

Offtop: www.itv.pl Lotos-Wisła
dokładnie to się powinno gdzieś podkleić do przeczytanie ,szczególnie dla tych jebanych placzkow,jąkałów

Cytat:
I to jest dla Ciebie śmieszne element ? I jak Cię teraz określić ? Pieniążki w prywatne ręce pewnie idą tak ? bucu
Ostatnio edytowane przez jachting : 23.11.2008 o godz. 19:05.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
przemotsw
Junior Member

Od: 06.2007

Stary 23.11.2008, 19:02
Ej k***a czy tylko ja to zauważyłem? napisze jeszcze raz:
Niech mi ktoś wyjaśni... słuchałem audycji w RK i słychać było kibiców z Wrocławia. Cały czas naśmiewali się z niepowodzeń Wisły (a już na maxa przy 2 czerwonych kartkach) i pare lepszych akcji Wisły wygwizdali, to samo przy protestach Wiślaków do sędziego... Co to jest? bo mi meczem przyjaźni nie zalatuje...
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 23.11.2008, 19:03
Z takim "materiałem" jaki ma Skorża i z taką grą jak w tej rundzie to, że mieliśmy lidera to mega fuks i zbieg okoliczności... Zwyczajny trener bił by się o 8 miejsce i rozłożył ręce, że nie ma kim grać. Skorża to dla mnie prawdziwy cudotwórca... Robi coś z niczego. Naprawdę, żal mi go, że robią go w ch..ja wszyscy jak leci... i Bednarz i RN i nawet piłkarze. Momentami mam wrażenie, że chęć do roboty czerpie z naszego poparcia dlatego : MACIEK - jesteśmy z TOBĄ!!!
Odpowiedz cytując
Samoth
Senior Member

Stary 23.11.2008, 19:03
pchelas napisał(a):Wyświetl post
Pawełek jest cienki jak mocz pająka. Z tym się zgodzę. Ale byłbym oszczędny w słowach pod adresem Radka i Baszcza. Owszem zachowanie nieodpowiedzialne (zwłaszcza tego drugiego widząc co spotkało Sobola) ale mnie też nerwy puściły na maksa ! Nie dziwię się chłopakom.
Fakt faktem, że kopacze znowu podeszli do meczu na pełnym tu-mi-wisizmie a przy ambitnej postawie WKS'u zaczęły z czasem się i kłopoty i nerwy.
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 23.11.2008, 19:04
Znów w zasadzie słaby mecz. Jednak na tyle dobry by zremisować.
Sędzia zrobił, co zrobił. Zawodnicy są jednak od grania i od myślenia. Nie zwalnia ich od tego nawet fakt gdyby sędzie miał na czole wydziaraną "elke".
Co do zwolnienia Skorży, to wydaję mi się, iż widmo takiego zdarzenia jest coraz lepiej widoczne.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Cytat:
odezwal sie spec od ligi brazylijskiej. Fluminiense nie gralo jeszcze ?
Liga brazylijski zaczyna dzisiaj późno także będziesz już spał.

Radze ochłonąć, już zaczynasz knuć teorie obwiniające trenera, statystyka nie kłamie i nie pisz głupot jak nie wiesz. Tyle z mojej strony i radze zastanowić się 2 razy zanim coś napiszesz.

PS. Chyba jednak nie znam się na tej Lidze brazylijskiej bo nie pamiętam aby istniała taka drużyna.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.11.2008 o godz. 19:08.
Odpowiedz cytując
kuba181819
Senior Member

Od: 03.2008

element napisał(a):Wyświetl post

Ok, idziemy na Lotos - Wisła.
Przynajmniej tam komus pomagam.
A ty tu siedzisz piszesz jakies farmazony po to zeby se posty nabic.
Lepiej juz idz na Lotos- Wisla

Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 23.11.2008, 19:05
przemotsw napisał(a):Wyświetl post
Ej k***a czy tylko ja to zauważyłem? napisze jeszcze raz:
Niech mi ktoś wyjaśni... słuchałem audycji w RK i słychać było kibiców z Wrocławia. Cały czas naśmiewali się z niepowodzeń Wisły (a już na maxa przy 2 czerwonych kartkach) i pare lepszych akcji Wisły wygwizdali, to samo przy protestach Wiślaków do sędziego... Co to jest? bo mi meczem przyjaźni nie zalatuje...
tak tylko ty to zauważyłeś idź słuchaj dalej RK może się jeszcze dosłuchasz czegoś ciekawego

No cóż szkoda wyniku ,ale od początku nam się mecz nie układał.Bywa i tak że się przegrywa.
Ostatnio edytowane przez South : 23.11.2008 o godz. 19:08.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów