|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Nie ulega watpliwoscie ze Kasperczak i Petrescu mieli o wiele lepsze wyniki jak wylecieli.
Sedzia jest ****, ale z warszawy wiec to oczywiste. Gra tragiczna ale o wiele lepsza od slaska i strata punktow mega frajersja. Jesli w zimie nie bedzie porzadnych transferow to z mistrzem sie pozegnamy bo atmosfera na Suchych Sprawach nie doda naszym takiego kopa jak przy R22. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pawełek, od niego wszystko się zaczęło. Do stanu 2-0 gra żałosna. Sędzia słabiutki, Sobol i Baszczu głupi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wie(L)kie brawa Panie Szu(L)c !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Warszawka sie cieszy. ![]()
the end
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Skąd wiesz?
Może Dyskobola? Co do meczu: Jestem wkurzony jak jasna cholera. Z gry spokojnie powinniśmy remis mieć. Nie lubię gdybać i użalać się, ale ten sędzia to jest jakiś ostro popie.....ny. Cóż.. jedziemy dalej. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albo (P)anie Szulc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wiecie skąd sędzia?
... Warszawa i wszystko jasne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ja bym nie tylko się odezwał a jeszcze z bani mu przy.......ił
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To już któryś mecz z rzędu w którym prawdziwa wola walki wstępuje w Wisłę... na 10 minut przed końcem meczu, przeradzając się w rozpacz i nerwowość. Co się dzieje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
bo mieli lepszych piłkarzy do dyspozycji od tych których ma teraz Skorża. To że ten wirtuozo zwanym Skorża zdobył z tymi chłopakami majstra to i tak wielka sensacja.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
nie piszcie o sędziowaniu - to można sobie darować.
Dziwię się tym, którzy piszą o naszej beznadziejnej grze - Wisła gra atak pozycyjny na wysokim poziomie, ale brak przynajmniej jednego silnego, wysokiego, skutecznego napadziora. Po pierwszej połowie powinno być przynajmniej 3:1. Zarząd i Bednarz do roboty! Co do Sobola - ten typ tak ma i szkoda, że nie można go było zmienić wcześniej. Baszczu - niech odpoczywa i uczy się angielskiego, drużyna obejdzie się bez niego |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Element przestan nabijac te posty bo juz sie tego czytac nie da.
Powód: Bot
Ostatnio edytowane przez kuba181819 : 23.11.2008 o godz. 18:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dajcie spokój już z tymi spiskami. Sędzia pojechał trochę z nami ale bez przesady.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Sędzia swoje .... ale gramy fatalną piłkę obecnie... są kłopoty z strzelaniem bramek ... ofensywa tragedia.. Mariusz Pawełek dorzuca coś od siebie. . W obronie wystawienie Marcelo na śniegu to pomyłka dziś kompletna , facet pewnie 2 dzień śnieg widział .... on nigdy na takiej murawie nie grał. Na wiosnę potrzeba wzmocnień , gdzie ich szukać nie wiem..... rozumiem że w Polskiej lidze najlepszych nie dostaniemy bo... obecnie jest tendencja by sprzedawać tych najlepszych za granicę a nie do innego klubu z tej samej ligi . W takiej sytuacji albo poprawimy skauting albo mamy posprzątane w walce o mistrza . Z TYM SKŁADEM NIE MAMY SZANS NA MISTRZA MÓWIĘ TO GŁOŚNO !!!
![]()
Borinho
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Kolejny mecz który zawala nam Pawełek, dokładnie trzeci z Lechem, Legią i dzisiaj . Nie wiem niech broni już lepiej Ilie do końca sezonu bo nie wiem co Pawełek musi jeszcze zrobić aby usiąść na ławie. Zabrakło dzisiaj nam tego Diaza który mógł pociągnąć tą grę, wsadzić nogę czy głowę on to potrafi.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.11.2008 o godz. 19:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ale myslisz ze Cupiala to interesuje ?
Ja tez bym wolal ze trener Skorza zostal bo to jest najlepszy trener na jakiego nas stac, ale zima zapowiada sie goraca. Nastepne 2 mecze trzeba bezdyskusyjnie wygrac. Nie chce tu juz demonow przeszlosci odkopywac ale Petrescu nie mial mocniejszego skladu. Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jeśli Chodzi Ci o sędziego w 1906% zgadzam się z Toba.Nie obwiniał bym Pawełka bo piłka śliska każdy popełnia błędy..Gdyby nie dwie czerwone o remis byłbym spokojny na fali byli po strzelonej bramce. |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Gra fatalna,coś w tym jest,że jak Brożek bez formy ,to i Wisełka bez formy ...:/
![]()
As long as we're United we will never ever lose...AND THE REDS GO MARCHING UP UP UP!!!!
KaŻdY tO pOwIe WiSeŁkA rZąDzI w KrAkOwIe!! |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wisła grała dobrze w 1 połowie,kontrolowała gre ,brakowało skutecznosci tyle ze "interwencja" Pawełka załatwiła Nas na cacy.Myśle ze wtedy morale nieźle siadło i była duża nerwowość,niemniej powinnismy do przerwy wyrownac.
Po przerwie zamiast grac lepiej to Slask wygladal korzystniej,strzelil na 2-0 .Pozniej dobra zmiana Łobodzinskiego ( jak Lobodzinski jest drewniany to gra w pierwszej"11",a jak jest w formie tak jak dzis to siedzi na lawce ech..) 2-1 i byla realna szansa wyrwac punkt ,no ale ku*wa Sobolewskiemu pusciły nerwy ( choc sedzia jest tez slepa warszawska...),Baszczynski i bylo po wszystkimZ Lechem dostalismy lanie zasluzenie, ale wszystkie pozostale mecze w ktorych remisowalismy badz przzegrywalismy bylismy DRUZYNA LEPSZA !!!! Szlag moze czlwoeika trafic Offtop: www.itv.pl Lotos-Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ludzie wy co jedziecie teraz na sedziego i w nim widzicie tylko przyczyne porazki puknijcie sie w czolo!!!!!!!!!!!! Juz chyba calkiem was pogielo!! Kartki jak najbardziej sluszne!!!!!!! I co z tego ze nie bylo faulu
Gra Wisly byla zenujaca...Brozek chyba mysli juz o klubie zagranicznym, ale na chwile obecna szczytem jego marzen to Enerige Cottbus...Straszna padaka i jak nie bedzie wzmocnien to sam juz nei wiem. Ostatnie pytanie: jak mozna przegrac z zespolem ktory mozna cisnac przez 15 ostatnich minut grajac w 9 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To nie ja mam tysiąc postów nabitych w "grosz do grosza.."
![]() Ok, idziemy na Lotos - Wisła. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Szulc jak zwykle musiał być gwiazdą meczu. Czerwona kartka dla Sobolewskiego nie słuszna, tym bardziej że sędzia popełnił dwa błędy ( Sobolewski w dwóch sytuacjach nie faulował ) Maksymalnie mógł dostać żółtą. Co do Baszcza to jestem ciekaw jaką wiązanke puścił temu Warszawiakowi. Ogólnie Wisła grała dobrze, momentami lepiej w 9 niż 11. Brakuje nam siły ognia i liczę na P. Bednarza.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez jachting : 23.11.2008 o godz. 19:05.
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
||
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ej k***a czy tylko ja to zauważyłem? napisze jeszcze raz:
Niech mi ktoś wyjaśni... słuchałem audycji w RK i słychać było kibiców z Wrocławia. Cały czas naśmiewali się z niepowodzeń Wisły (a już na maxa przy 2 czerwonych kartkach) i pare lepszych akcji Wisły wygwizdali, to samo przy protestach Wiślaków do sędziego... Co to jest? bo mi meczem przyjaźni nie zalatuje... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Z takim "materiałem" jaki ma Skorża i z taką grą jak w tej rundzie to, że mieliśmy lidera to mega fuks i zbieg okoliczności... Zwyczajny trener bił by się o 8 miejsce i rozłożył ręce, że nie ma kim grać. Skorża to dla mnie prawdziwy cudotwórca... Robi coś z niczego. Naprawdę, żal mi go, że robią go w ch..ja wszyscy jak leci... i Bednarz i RN i nawet piłkarze. Momentami mam wrażenie, że chęć do roboty czerpie z naszego poparcia dlatego : MACIEK - jesteśmy z TOBĄ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Fakt faktem, że kopacze znowu podeszli do meczu na pełnym tu-mi-wisizmie a przy ambitnej postawie WKS'u zaczęły z czasem się i kłopoty i nerwy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Znów w zasadzie słaby mecz. Jednak na tyle dobry by zremisować.
Sędzia zrobił, co zrobił. Zawodnicy są jednak od grania i od myślenia. Nie zwalnia ich od tego nawet fakt gdyby sędzie miał na czole wydziaraną "elke". Co do zwolnienia Skorży, to wydaję mi się, iż widmo takiego zdarzenia jest coraz lepiej widoczne. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Radze ochłonąć, już zaczynasz knuć teorie obwiniające trenera, statystyka nie kłamie i nie pisz głupot jak nie wiesz. Tyle z mojej strony i radze zastanowić się 2 razy zanim coś napiszesz. PS. Chyba jednak nie znam się na tej Lidze brazylijskiej bo nie pamiętam aby istniała taka drużyna.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.11.2008 o godz. 19:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
No cóż szkoda wyniku ,ale od początku nam się mecz nie układał.Bywa i tak że się przegrywa.
Ostatnio edytowane przez South : 23.11.2008 o godz. 19:08.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|