|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Po co wy piszecie takie pierdoły zamiast ogladac mecz? Moderatorzy blagam zamykajcie takie tematy na czas meczu...Do: Agnieszka... powiedziałas ze glupoty pisza to wszedlem Tu tez ![]()
Ostatnio edytowane przez WSB : 23.11.2008 o godz. 18:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wpierw płaczecie że nie ma Marcelo, teraz że jest
zaraz znów płacze czemu nie ma tych a tamci są, pomijając fakt że sami się prosiliście zeby byli w wyjściowej 11.. dajcie na luz bo wychodzicie po raz kolejny na hipokrytów.. boli to 0-1 , głupi jeden błąd, poza którym Śląsk nie ma za dużo do powiedzenia... nie da się grać przy takiej pogodzie, tym bardziej lepszym drużynom = zero taktyki, techniki i umiejętności każdego z graczy, za to duży chaos, przypadek i farty..
Ostatnio edytowane przez element : 23.11.2008 o godz. 17:42.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
nie wmawiajcie mi ze Marcelo jest lepszy od Glowackiego. Arek ma wieksze doswiadczenie, a wy teraz bedziecie jechac tylko na pawełka zalosne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
"BoguCkiemu" co dzis nie idzie.
A Marcelo powinien grac w ataku a nie w obronie bo ciagle strzela z glowki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
2-1 dla Wisły podtrzymuje ![]() Edittt: WSB ale to nie tu tylko na justinie ![]()
Ostatnio edytowane przez Agnieszka : 23.11.2008 o godz. 18:14.
![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może Głowacki by się lepiej nadał, bo do walki jest lepszy, jeszcze te warunki.
No coz, Marcelo cos strzeli, zobaczycie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Takie błędy bramkarza dopuszczalne są w klasach rozgrywkowych określanych alfabetycznie. Tragedia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Prawdziwa tragedia jest brak Diaza. Brakuje go jak cholera.
Piotr Brozek po raz kolejny zalicza katastrofalny mecz na lewej pomocy. Praktycznie kazda akcja przechodzaca przez niego jest zepsuta. Przy lini bylo widac rozgrzewajacego sie Zienczuka. Mam nadzieje, ze jego wejscie cos odmieni, bo przeciez gorzej niz Brozek juz sie nie da grac ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A ja coś czuje, że się skończy 0:2
Obym się mylił Najsłabszy Singlar, lewa nie istnieje... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
winni sa dwaj, bardziej ten ktory puszcza zawsze jakiegos klopsa a czemu pawelek puszcza tylko 1 farfocla np na 3 mecze ? bo ile strzałów na mecz rywale oddaja w strone bramki wisły ? no wlasnie ... prawie nic, słaby ten mariusz jak woda ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Statystyki Wisły zabijają statystyki Śląska, a wynik 0-1.
Daj Panie Boża lepsze wykończenie w 2 połowie. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Opinia, ze to bedzie najtrudniejszy wyjazd okazaju sie zupelnie nieprawdziwa bo ten Slask nic nie gra. Jedna sytuacja, ktora podarowali im Marcelo i Pawelek. Moim zdaniem Marcelo w takim meczu nie powinien grac. # miesiace temu przyjechal z cieplej Brazylii, snieg po raz pierwszy widzi na oczy a gra na sniegu jest zupelnie inna. Glowacki moze robi bledy ale przynajmniej jest przyzwyczajony do takich warunkow. Argument, ze Marcelo gra swietnie w atatku jest dla mnie smieszny bo tymi strzalami glowa sie kompromituje. Ledwo to do bramki dolatuje. Strata punktow w tym meczu bedzie megafrajerstem z naszej strony (z calym szacunkiem dla Slaska), wiec musimy sie wziac za siebie bo przegrana w tym meczu sprawi, ze napewno mistrza jesieni nie zdobedziemy. Mam nadzieje, ze wejdzie Zieniu i cos rozrusza bo przewage to ogromna mamy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe co zrobi Skorża, jak sądzicie?
Zieniu za Singlara, czy za Pietię? I warto dodać, że mam nadzieję, że nie dostaniemy bramy po kontrze...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.11.2008 o godz. 18:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zieniu/Łobo by sie przydał,bo Pietia po lewej stronie słabo sobie radzi....
![]()
As long as we're United we will never ever lose...AND THE REDS GO MARCHING UP UP UP!!!!
KaŻdY tO pOwIe WiSeŁkA rZąDzI w KrAkOwIe!! |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pytanie być może warte 3 punktów.
Co łapał Pawełek? Całkiem niezły meczyk i coraz większa irytacja "skutecznością" Boguskiego. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Liczyłem ze zdolaja wyrownac do przerwy bo kilka okazji bylo w tym 100% Marcelo z głowki,a tu zostalo (tylko i az) 45 minut na strzelenie 2-óch goli.
Interwencja Pawełka cośa'la to co zrobił z Górnikiem Zabrze ,czyli stojąc na linii bramkowej przelobowal go Pitry..teraz zamaist kryc krótki słupek..ech |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Pawełek-temu panu juz dziekujemy,kupic nawet Lecha zawsze ktos lepszy...
A Marcelo widac ze bardzo chce sie zrehabilitowac po tym błędzie...Cos czuje ze mu sie uda i mecz skonczy sie przyjacielskim 1:1 wtedy tez mamy lidera chyba..?![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra, zamknac morde o Mariuszu, błędy sie zdarzaja, bedziecie p*rdolic po meczu...Ogladac, zaczyna sie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gratuluję trenerze.. Cantoro znany ze swej wspaniałej gry ofensywnej, pełnej polotu, na pewno odmieni losy meczu..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pomyslec, ze wypominalem Ostrowskiemu nie strzelanie goli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
****a, to co Baszczu teraz od.......ił to nie mam słów...
![]()
I pedzioł Herr Gott do wenża
Idź wek Ty pierońska szlango. I wenż był ab |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dobra po meczu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
qrwa bylo wiadomo, ze Ostrowski zlamie do srodka
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
0 pomyslu na gre..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Uhh.. to pograne.. 4.miejsce na półmetku.. niedobrze.. ;/
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ładnie strzelił. No cóż, szefowie będa coś w zimie musieli zmienić w klubie, bo tak grać nie można...
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestesmy ciency jak jasny chu*.
W drugiej polowie zero A te zachowanie sobola, jirsaka, ktorzy wola sie opierdalac, zamiast wracac to masakra |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|