|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Bilans Slaska w tym sezonie; zwracaja uwage tylko 3 porazki, tyle samo co Lech i Legia. Tylko my i Polonia mamy mniej (2). Slask u siebie: 4:0 2:1 2:1 1:1 1:1 0:1 (przypadkowa porazka z Piastem) czyli podobnie jak Wisla tylko jedna porazka na wlasnych smieciach.
Śląsk dom 3-2-1 10-5 Wisła wyjazd 3-2-1 9-4 Szykuje sie zdecydowanie trudniejszy mecz niz te ostatnie
Ostatnio edytowane przez 3rider : 22.11.2008 o godz. 22:52.
![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Według mnie ten mecze wcale nie musi być trudniejszy jeśli prawdą będzie, że Sląska nie będzie się murował, jeśli tak będzie to wygramy spokojnie. Myślę, że zwycięży jednak opcja murowania bramki nawet jeśli wyjdą z innymi założeniami wtedy będzie to kwestia strzelania pierwszej bramki i uważania na kontry. Nie tak dawno wystawiliśmy z nimi w pucharze ekstraklasy młodzików, a oni nawet nie potrafili poprowadzić gry, ustawienie defensywne i gra z kontry na juniorków, potem wielka radocha że wygrali 0:4.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 22.11.2008 o godz. 23:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
tylko 3 punkty Wisełko, tylko 3 punkty !
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
duże znaczenie bedzie miała pogoda.... mecz odbedzie sie w cieżkich warunkach atmosferycznych
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Zgadzam się , pogoda będzie miała kluczową rolę niestety... Ja z resztą nie mogę pojąć jakim cudem na podgrzewanych murawach robią się niemalże zaspy jak choćby wczoraj na pejsach albo w Bytomiu |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
16:00 -1 (-11.6) 981 hPa 6 m/s Zachmurzenie całkowite
19:00 -1 (-11.6) 981 hPa 6 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 22:00 -2 (-9.0) 981 hPa 4 m/s Pochmurno z przejaśnieniami, słabe opady deszczu Pogoda zapowiada się oszałamiająco ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że we Wrocławiu nie będzie takich jaj jak są teraz w Gdańsku
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
o zwycięstwo będzie ciężko... te opady i białko na murawie będzie po stronie Śląska.. Wisła nie będzie mogła grać zbyt technicznie i wszystkie te akcje jak i strzelone bramki mogą być fartowne, przypadkowe itp..
pamiętam do dziś mecze podczas ulew deszczu, gdzie byliśmy zdecydowanymi faworytami a przez to bagno na boisku Wisła nie mogła grać po swojemu i przegrywaliśmy.. niby podgrzewana murawa jest.. ale patrząc na inne boiska zbytnio ona nie oczyszcza murawy...
Ostatnio edytowane przez element : 23.11.2008 o godz. 15:46.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pawełek
Baszczyński Marcelo Cleber Singlar Małecki Jirsak Sobolewski Piotr Brożek Boguski Paweł Brożek Ławka rezerwowych Wisły: Marcin Juszczyk, Andrzej Niedzielan, Wojciech Łobodziński, Arkadiusz Głowacki, Marek Zieńczuk, Mauro Cantoro, Krzysztof Mączyński Nie wiecie czemu Diaza nie ma nawet na ławce? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No z Diazem dziwna sytuacja. Trener Skorża otrzymał zapewnienie od trenera Kostaryki że ten go nie powoła.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dziwne ze Zienczuk nie gra w podstawowej "11", ostatnio 2 gole ... ale spoko, zobaczymy jak Pi Brozek sobie poradzi no i Singlar na lewej.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Diaz ma problemy z mięśniem dwugłowym i trener postanowił nie ryzykować
![]()
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No.. umiejętności i technika przy tej pogodzie schodzi na boczny tor.
dajta remis i będe szczęśliwy ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Co Pawełek zrobił - ja nie wiem.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Suer duet Marcelo i Pawełek
![]()
As long as we're United we will never ever lose...AND THE REDS GO MARCHING UP UP UP!!!!
KaŻdY tO pOwIe WiSeŁkA rZąDzI w KrAkOwIe!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
1:0
Pawelek to taki nasz Cabaj ![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Super Pawełek
Niech kupia zima jakiegos bramkarza ,bo juz słow brakuje |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie mozna było na ostatnie zimowe 3 kolejki wypożyczyć 2 stoperów z ligi norweskiej albo islandzkiej? Marcelo, ehh...
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mariusz P.---Co 2-3eci mecz farfocla wpuszcza
PS> Mecz bylby ciekawy gdyby nie bylo sniegu.A tak...Przypadek bedzie rzadzil. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Marcelo pewnie nigdy śniegu nie widział, i nie wiedział jak się zachowa
Pawełek szkoda słów na tego gościa |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wstrzymajcie się z krytyką do wypowiedzi w przerwie. jak dla mnie to coś ten strzał za ładny i zbyt dopracowany jak na Sebastiana Milę. Wydaje mi się, że strzał, zresztą jak i przechwycenie piłki było całkowitym przypadkiem, nie wińcie więc Pawełka, wszyscy widzimy jakie są warunki.
Co do meczu to kolejny, w którym idzie nam jak po grudzie. Bez obrazy dla braci ze Śląska, ale takie drużyny powinny być dla nas spacerkiem, niestety tak nie jest. PS. śnieg topnieje, robią się lepsze warunki do gry ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jestem ciekaw gdzie jest ta energia zawodników.. o której trener mówił.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No niestety, jeden błąd, tak to WKS bez akcji, a setka Marcelo co trafił w Piotrka, lub Boguski z podbicia...
eh, czekamy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Boguski top zmarszczyl okrutnie :/
Ale wybaczam mu bo widzialem co zrobil wczoraj Wayne Rooney ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
To co zrobił Marcelo to totalna porazka dlaczego nie ma Arka Głowackiego panie Skorża ?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
z calym szacunkiem dla Pawełka nic do chłopa nie mam zawsze szukalem jakiegos wyjasnienia sytulacji ale ile razy ****a można..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
lol głowacki ?
pawełek zawinił bo zamiast pilnowac blizszego słupka to on w srodku prawie stał, a tak marcelo gra dobrze (w ataku na dodatek) ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|