|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nic jak na razie. Sprawa czeka na rozpatrzenie przez komisje FIFA i UEFA. Ogółem temat jest dość ciężki, z racji jego występów w młodzieżówkach francuskich i niby braku odpowiednich dokumentów złożonych na czas. Nie wygląda to różowo, szanse są małe, ale dopóki nie ma oficjalnego komunikatu to trzeba żywić nadzieje.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Powinniśmy grać dwoma ustawieniami: 4-4-2 i 4-5-1
W 4-4-2 skład powinien wyglądać tak: Boruc-Golański,Żewłakow,Głowacki, Brożek-Błaszczykowski,Dudka(Murawski),Garguła(Majewski ), R.Grzelak-Lewandowski, Brożek W 4-5-1 skład powinien wyglądać tak: Boruc-Golański,Żewłakow,Głowacki,Brożek-Błaszczykowski, Dudka, Murawsk i(Bandrowski), Garguła (Majewski), Grzelak-Brożek(Lewandowski) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Cytat:
. Nie podał ręki przy najlepszym wyniku....![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 05.11.2008 o godz. 13:50.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mexico 0 - 3 Polska
Polska:Boruc-Baszczyński,Dudka,Jop,Lewandowski-Murawski,Boguski,Kosowski,Cantoro-Brożek,Smolarek Mexico: ![]()
Wiślak TS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Kadra na mecz z Irlandią (19 listopada w Dublinie):
bramkarze: Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn), Łukasz Załuska (Dundee United) obrońcy: Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań), Bartosz Bosacki (Lech Poznań), Dariusz Dudka (AJ Auxerre), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa) pomocnicy: Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Tomasz Bandrowski (Lech Poznań), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Rafał Boguski (Wisła Kraków), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Roger Guerreiro (Legia Warszawa), Radosław Majewski (Polonia Warszawa) napastnicy: Paweł Brożek (Wisła Kraków), Robert Lewandowski (Lech Poznań), Sławomir Peszko (Lech Poznań) Jak dla mnie dziwne ze szansy nie dostal Iwanski, a jest np Majewski (czy nawet Roger ktory jest obecnie bez formy). ![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Fabiański - Wasilewski, Bosacki, Dudka, Wawrzyniak - Błaszczykowski, M. Lewandowski, Garguła, Krzynówek, Boguski - Paweł Brożek
Skład, mam nadzieje że Boguski się dobrze zaprezentuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
dla mnie w tym meczu najważniejsze, by jakaś durna kontuzja się Brożkowi czy Boguskiemu nie przyplątała.
W dalszej kolejności wynik czy gra. I też bez specjalnych podniet, no nie mogę sobie przypomnieć żadnego meczu sparingowego repry, by poziom gry zachwycał. To i dzisiaj cudów nie będzie. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
to Ciekawe czy dziś Leo pocałuje Brożka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
no zobaczymy ... w końcu obiecał, a to człowiek z wielką klasą, więc pewnie słowa dotrzyma.
Wszyscy moglibyśmy się uczyć od niego kultury osobistej, której wyraz dał na przykład w zachowaniu się wobec Brożka. Odwrócenie się do niego plecami i niepodanie mu ręki było w końcu zastosowaniem w praktyce podstawowych technik/zasad savior-vivru. Uczmy się więc moi drodzy, dzięki Leeeoooo |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
****y hymnu nie umieją naszego zagrać dobrze. Jak był Listek to chociaż hymn był w normalnym tempie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A czy mi sie tylko zdaje że nasz hymn troszku wolno grany był?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fałszowali strasznie..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
haha gol szybciutko
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
też tak umiem
Nie No teraz to powinni za ciosem pójść |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
gdzieś to na necie można zobaczyć, bo jestem za granicą....?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://www.meczyki.pl/pilka.php na tej stronie masz linki do meczów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
dzięki - jesteś zbawcą
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Polscy kibice znów udowadniają kto rządzi.
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ilu tam jest polakow? przeciez trybuny bialo czerwone !!!
ogladaj tu - http://atdhe.net/live-tv-635.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
mało akcji / dokładniejszych podań do Brożka, szkoda tej ostatniej jego sytuacji.. w sumie już uderzał i nagle obrońca od tylca się pojawił szkoda mi Pawła, bo chce, stara się ... a nie może, mam nadzieje że go Leo nie zmieni i jeszcze pokaże na co go stać
![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Irlandia zmusza do szybkiej gry, czasem nie nadążamy, albo tracimy głupio piłki.
Mi też szkoda Pawła, widać to zaangażowanie i wolę walki, oby mu się w końcu udało strzelić! ale będzie dobrze bo z tego co słychać .. GRAMY U SIEBIE ![]()
... a w Naszych sercach Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję że zmiana Pawła nie była spowodowana żadną kontuzją.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Roker Perejro proszę państwa !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no i 0-2.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie sądzę, myślę że Benhaker chciał dać zagrać i Brożkowi i Lewandowskiemu, a w sytuacji kiedy zostało ustalone ze Lewandowski ma zagrać nie więcej niż 45 byłem raczej pewny, że taka zmiana w przerwie będzie. A przy okazji Brozio może będzie mógł chociaż trochę odpocząć, niby tylko 45 minut, ale mimo wszystko połówka meczu bez biegania.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
sa tam jacys Irish'e na tym ich stadioniku?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nieprawdopodobny super mega supersnajper Robert Lewandowski przestrzelił! jak to możliwe? Pół Ojropy w błędzie ?
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|