|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Szukam zdjęcia z roku (prawdopodobnie) 1995 z meczu w Bełchatowie na którym wisi flaga ZATOR. Również inne zdjęcia z tą flagą.
Z góry dzieki. ![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Szukam pracy. Najlepiej w biurze, administracji itp. Jakby ktoś o czymś słyszał to zapraszam na priv.
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Już się pogubiłem, w tym tygodniu są zapisy zarówno na wyjazd do Chorzowa jak i Wrocławia?
Jeśli tka to oba w tym samym okienku technicznym? |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś program podobny do działania jak Hamachi
![]() GdYbYm MóGł CoFnĄć CzAs i PoMyŚlEć NaD WyBoReM...
NaWeT DrUgI RaZ WyBrAłByM Tą SaMą DrOgE |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam panowie pytanie gdzie moge sprawdzic w kompie mój sprzed komputerowy oczywiscie tzn. np ile ram itd
Dzieki born2b3k
Ostatnio edytowane przez Bobic : 18.11.2008 o godz. 20:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mecz z Odrą Wodzisław jest jeszcze na karnecie czy już nie? (pogubiłem się
)![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jak zostać trenerem ? czy koniecznie trzeba kończyć awf? Jaki kierunek? Czy wychowanie fizyczne na awf to dobra opcja? Czy ktoś z Was myślał nad tym lub wie coś na ten temat? Dodam że gram amatorsko w piłkę, w żadnym klubie, mimo to min od 2 lat regularniena bramce i mogę powiedzieć że jestem dobrym bramkarzem. Mam 20 lat, czy jakiś klub przyjąłby mnie na bramkę (tylko Murinho nie grał w ogóle ;p)?
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 18.11.2008 o godz. 23:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Witam ponownie !! mam pytanie a zarazem problem...wchodze w galerię Wisła-Lechia i nie otwierają mi się zdjęcia choć na dole w lewym dolnym ekranie pisze "zakończono" mam tak od dłuższego czasu...na oficjalnej zdjęcia wchodzą normalnie domyślam się że chodzi o jakies zabezpieczenie czy ustawienie tylko gdzie to przestawić
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kiedy mozna sie spodziewac lodowiska na bloniach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
EJ !
co sie ****a stalo z drzewami na Rynku ?!?! pozatym ze zostaly sciete , ale .. dlaczemu !? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Moja koleżanka zatrudniła się w jednej z Agencji Pracy Tymczasowej i po pierwszym dniu odeszła bez słowa, bo praca okazała się nieciekawa. Podpisała umowę zlecenie. Czy grożą jej jakieś konsekwencje za to? Może ktoś zrobił też tak kiedyś bo wiem, że takie sytuacje się zdarzają? Pozdro.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Nie powinna się w żadnym wypadku przejmować.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
zostałem zapany przez ****** na rowerze mająć aż 0,2 :| wiec ****** postanowuiła zabrać mi prawko na 6 mies i dać kare 800 - czego nie przyjąłem..
tak wiec po jakim czasie dostaje sie wezwanie do sądu grodzkiego i czy ew. karaz zabrania mi prawka juz trwa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ważna sprawa, wątpie żeby ktoś z tego forum mogł mi pomóc ale może znajdzie się jakiś pracownik apteki
![]() Gdzie można w Krakowie lub okolicach zdobyć Fraxiparine 0,4 ml Jak coś to proszę na priv pisać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
w pomarańczy jest promocja +200%. i mam pytanie w zwiazku z tym. czy jak kupie pakiet minut to zbiera mi pieniadze za zakup tego pakietu ze srodków promocyjnych czy jz konta ogólnego
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ja jak kupiłem kartę jak było + 100 % to gdy kupowałem pakiet smsów to zabrało mi kasę z konta ogólnego. Tamto promocyjne było praktycznie tylko do dzwonienia w Orange, więc teraz pewnie będzie podobnie.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Policja niezwłocznie [w ciągu 7 dni] musi przekazać prawo jazdy do odpowiedniego organu w twoim przypadku Sąd Grodzki. Następnie sąd ma 14 dni na wydanie postanowienia o zatrzymaniu dokumentu. Kara "nie trwa" bo jeszcze nie masz prawomocnego wyroku, natomiast jeżeli będziesz prowadził pojazd bez dokumentu to grozi ci mandat 50 PLN+ holowanie na parking policyjny [chyba że jedziesz z osobą która może Cię zastąpić za kierownicą]. Czas od zatrzymania do prawomocnego wyroku zaliczany jest do kary. Pozdrawiam, LJ |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Witam, mam bardzo ważne pytania dotyczące funduszy z Unii Europejskiej. Czy jest na forum osoba która ma styczność z tym na co dzień lub jest dobrze poinformowana w tych tematach. Chciałbym się zapytać czy mam możliwość uzyskania środków finansowych na pewien cel. Bardzo proszę o pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
na floriańskiej poszukaj, niedaleko mcdonaldsa ale po przeciwnej stronie
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Powaleni ... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
bo najbardziej się boje że mi sie to przeciągnie w czasie...... (czytałem o takich przypadkach) Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
zakk KRD czyli Kodeks Ruchu Drogowego:
http://www.kodeksdrogowy.com.pl/obow...ce/dzial5.html tutaj masz interesujące Cię artykuły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak kogoś polecić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś ostatnio problemy z internetem z Ghnet-u ( typu zrywane połączenia, potrzeba co chwilowego odświeżania stron, problemy z DC++) z mieszkających w okolicach Starej Krowodrzy?
I pytanie numer dwa. Zrobiłem po raz kolejny system recovery z laptopie HP kupionym w Obamowie. Przed zrobieniem tego błędu miałem wszystkie polskie znaki, zaś obecnie nie występują we wszystkich programach ( krak polskich znaków na gadu) Da się to jakoś odkręcić lub naprawić?
Ostatnio edytowane przez swirson : 19.11.2008 o godz. 22:38.
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Kiedy nastąpiła zmiana dyrekcji w VIII LO?
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|