|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.onet.tv/28962,4451,1,4171...0,0,wideo.html
Co o tym myslicie? Próbował ktoś? Dle mnie to poprostu narkotyki pod osłoną legalności i chyba kwestia czasu gdy się za to wezmą. ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
juz sie za to wzieli i BZP czy jak to sie tam zwie, bedzie zdelegalizowane.Tyle ze za to przyjdzie cos innego i zabawa w kotka i myszke bedzie trwala , dopóty nie pojda po rozum do lba i nie zalegalizuja najpopularniejszych nielegalnych substancji , ktore calkiem mozliwe ze sa mniej szkodliwe, niz te, sprzedawane na legalu.
A co do probowania to sam nie probowalem ale kumpel jakdl jakies piguly od nich i palil jakies ziola i generalnie chwalil to sobie - w sensie ze kopie to i to mocno. Gdybys chcial cos stestowac hehe to moge sie od niego dowiedziec co warto ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dla mnie to jest wszystko glupie, ludzie brali biora i beda brac i nie wazne ska bylle miec.Dawniej wachali klej, benzyne czy inne wynalazki. I zadne zakazy nakazy w tym nie pomoga. Alkohol czy papierosy sa tak samo szkodliwe a sa legalne, w Ameryce wprowadzili prohibicje i nic im to wiele nie dalo. Tyle ze sie przyczynilo do wzbogacenia mafi, bo tak naprawde na tym tylko mafia zarabia i to im najbardziej zeby bylo zakazane. Bo jak bedzie legalne to straca klientow i kosmiczne zyski bo tak w aptece kupisz i szlak trafi biznes. W Holandi jest legalny miekki narkotyk i jakos nie przelozylo sie to wzrost przestepczosci czy innych problemach spolecznych.
Prostytucja jest tez zakazana a byla jest i bedzie i dalej bedzie bo sa chetni na tego typu uslugi, zabawa w kotka i myszke a kase zarabia mafia. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
paliłem tego "spice" czy jak się to tam zwie, to ze smartshopu na starowiślnej, nie polecam. śmierdzi sianem, gorzej niż męskie bez filtra :S
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
saklak1906 - predzej czy pozniej, wiekszosc 'narkotykow' bedzie legalna.Za sto lat w szkole beda sie uczyc ze byl taki okres ze dragi byly nielegalne, tak jak my sie uczymy o prohibicji w usa.
Swoja droga, ludzie co wymyslili te cale 'dopalacze', w sensie, wlasciciele tego interesu w pl , juz pewnie sa milionerami. Zyla zlota. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Problem w tym że jest to poza wszelką kontrolą i nie ma żadnej pewności że nie kupi tego twoje 12 letnie dziecko. To jest "clue" sprawy, a nie dywagacje kto na tym zarabia.
Pozdr LJ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Prostytucja w polsce nie jest zakazana...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
przede mna dwoch chlopakow wiek okolo 30 lat nie kupilo bo nie mialo dowodu przy sobie wiec nie piszcie jak nie wiecie!!
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
10ek będzie chciał to zakupi co tylko chce..
Ostatnio edytowane przez TYLKO___WISŁA : 14.11.2008 o godz. 17:01.
![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Nie bo nie ma na to żadnych przepisów prawa! To że właściciel sklepu jest na tyle "odpowiedzialny" chwała mu za to, ale to nie zmienia obrazu całości. Pozdrawiam, LJ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To bylo zwykle stwierdzenie faktow a nie jakies wartosciowanie tego.
Osobiscie to mi sie srednio podoba ze na tym calym interesie ,ktorego wyplenic sie nie da, zarabiaja - nielegalnie - gangi i legalnie - kilku obrotnych lebkow. Jak dla mnie jesli ktos juz musi na tym zarabiac, a wiadomo ze musi , to niech robi to panstwo ,kontrolujac wiekszosc rynku(jak to jest z alkiem i tytoniem) ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ta. Najlepiej wszystko zdelegalizować i niech mafia - czyli rząd właściwie - czerpie z tego profity.
Większą kasę mają na lewo w momencie gdy to jest zakazane i im się najzwyczajniej w świecie nie opłaca legalizować czegokolwiek A wracając do meritum to nie próbowałem, ale dużo szumu jest wokół tych "legalnych" używek ostatnio. Pewnie to jakaś lipa, w większości nie działa jak w opisie.
Ostatnio edytowane przez tofik : 14.11.2008 o godz. 17:47.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://dopalacze.com/
ja tam sie w to nie bawilem i nie bawie, ale skoro nie jest zakazane to nie jest i jak ktos lubi to czemu nie. czytajac recenzje (zakladka pod cena) np. tutaj http://www.dopalacze.com/diablo/produkt/509.html wyglada, ze to raczej nie lipa. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie mam ochoty tego testować wychodze z zalozenia ze szkoda zdrowia, wole się wódki napić bo na 100% jestem pewny co pije, problem tego jest taki ze wogole nie mamy pojecia co jest w tych tabsach ale mam takie wrazenie ze nieporownywalnie 'zdrowiej' zapalic sobie trawe z dobrego zrodla niz ryc beret tymi chemikaliami.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Sorki za OT ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to tez fakt pamietam jak raz Mama kupiła 0,7 Finlandii wlozyla do zamrazarki zeby sie schłodziła i.. zamarzła
ale wódka to zawsze wódka ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Dlatego trzeba kupowac w jakiś bardziej ufnych Monopolowych a nie na bazarach
![]() A co do dopalaczy to jedyny sensowny argument "za" to taki, że łatwiej wkuc podobno nauke. Ale *uja nie próbuje. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
uwierz mi ze moja rodzicielka po bazarach alkoholu nie kupuje..
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No to po co się zajmujesz tym tematem? Zeby sobie pogadać? Posty ponabijać? Ja tych sklepów widzę dużo plusów, ale jednym mega wielkim minusem jest to że możliwość zakupu w tak cywilizowanych warunkach, u wielu osob wykształci przeświadczenie że to nic takiego, że to ściema itp, itd. No bo tak na spokojnie myśląc to jak to możliwe że narkotyki są w sklepach przecież to musi nie działać. I wiele osób nie przemyśli spożywania tych specyfików.
Dla mnie lepiej że ktoś nad tymi produktami czuwa podczas produkcji w cywilizowanych warunkach, a nie robi tego domorosły chemik w piwnicy z roślin na ptasim nawozie... Ale biorąc każdy powinnien zdawać sobie sprawę co to jest i że nie jest to ściema i bujda na resorach... A co do zdrowia to kazdy robi to co lubi. Chodź tyle co ostatnio zlego slyszałem o alko w sklepach to twoj wybor nie do konca trafny moze sie w ostatecznym rozrachunku okazać. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sorry Mario ale nie najezdzaj na mnie.. tak chce sobie o tym pogadac zalozylem temat jak kazdy inny nie wrzuce tego do politycznego.. co do czuwania nad procesem wytwarzania tych specyfikow nie byl bym tak pewny i naiwny.. co do alko nie presadzajmy.. tak w zywcu ktorego teraz pije tez plywa jakis syf.. wiem ze alko podrabiają pisalem o tym pare postow wyzej ale co zrobic w fajkach tez wiecej syfu niz tytoniu.. nie jestem za nie jestem przeciw poprostu chcialem zaczac jakas ciekawa dyskusje
![]()
|
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak ktoś sobie chce przyćpać to jego sprawa, ale robic reklamówki cholera wie czego nie ma większej potrzeby.
![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|