The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2008, 10:03
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
2 x 1 = 2
3 x 1 = 3

Troche matematyki by sie przydało
Polecam poznanie fascynującego terminu, którego jeszcze nie miałeś okazji zgłębić: arytmetyka. Naprawdę przydaje się w życiu

Dla mnie koniec tematu, to był sympatyczny matematyczny przerywnik od emocji czysto piłkarskich

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 14.11.2008, 10:43
panowie wy sie chyba nie rozumiecie:
gol Brożka jak napisał prober jest 2x więcej wart w stosunku dogola na remis
Ale zdobylismy 2 dodatkowe punkty, czyli 3x więcej punktów
Jasiu miał pewną liczbę pokemonów,zdobył dodatkowe dwa, i zauważył, ze teraz ma ich 3x wiecej niż na początku. Ile Jasiu miał pokemonów?
i
Jasiu miał pewną pulę akcji w spadku po dziadku,kupił dodatkowe których wartośc była dwukrotnie wieksza od tych, które dostał od dizadka. Ile była warta jedna akcja, jeśli sprzedjac wszystkie dostał 3zł

Konktekst panowie, kontekst
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Kortys
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 14.11.2008, 11:49
Coby rozładować napięcie, to napiszę że dziś na Legii ponoć ma być doping, bo to ostatni mecz "legendarnej" żylety. Coś czuję, że to może być pozytywny bodziec dla grającej ostatnio padakę Legii. Zobaczymy jak w tym odnajdzie się Wrocław.
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 14.11.2008, 12:09
Te "ostatnie" mecze już były kilka razy - po prostu nie chcą przyznać ze się boją że ich Śląsk zagłuszy
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 14.11.2008, 12:17
To co najbardziej mnie cieszy przed tą kolejką, to postanowienie kibiców Legii o podjęciu prowadzenia dopingu podczas meczu ze Śląskiem. Jestem ciekaw czy ich poziom jest wciąż wysoki. A po za tym nie cieszy mnie nic ze względu na brak mojego uczestnictwa w meczu na R22 przez zafajdany wyjazd do Warszawy.
Podkreślam słowo przed.
Dlaczego to ważne Ano dlatego, że po tej kolejce Wisełka będzie liderem, i tak już zostanie do końca rundy, więc po będę się nawet cieszył że nie mogłem uczestniczyć osobiście w meczu z Lechią.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 14.11.2008, 13:02
z tym liderowaniem do końca rundy to spokojnie. jeszcze są 2 ciężkie wyjazdy i Odra
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Stary 14.11.2008, 13:43
Jeśli SKLW postanowiło dopingować to muszą mieć sprawdzone info o rozbiórce żylety, no i pamiętajcie, że to jeden mecz, ze względu właśnie na żylete. Protest cały czas trwa.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 14.11.2008, 14:07
studio napisał(a):Wyświetl post
Jeśli SKLW postanowiło dopingować to muszą mieć sprawdzone info o rozbiórce żylety, no i pamiętajcie, że to jeden mecz, ze względu właśnie na żylete. Protest cały czas trwa.
właśnie napisałem wyżej o "sprawdzonych" info

Cytat:
Chłodne pożegnanie gorącej trybuny
Piątek, 2008-10-31 22:28
Niedzielny mecz z Lechią Gdańsk (godz. 19) będzie szczególnym wydarzeniem, bo kibice po raz ostatni zasiądą na „Żylecie” – najsłynniejszej w Polsce trybunie. Po meczu z Lechią zacznie się bowiem rozbiórka trybuny, która będzie pierwszym etapem budowy nowego stadionu. Nie ma się jednak co spodziewać, by protestujący przeciw działaniom zarządu fani choć na chwilę zapomnieli o konflikcie i przypomnieli dlaczego „Żyleta” słynęła przez wiele lat z najlepszego dopingu w Polsce. Szkoda, tym bardziej że stołeczni piłkarze bardzo potrzebują pomocy swoich kibiców..........

MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 14.11.2008, 14:07
Info na tyle sprawdzone na ile bylo sprawdzone ostatni raz i jeszcze kilka razy wczesniej... Tym razem nie tyle o info chodzilo, co o pewne ustepstwa i inne ciekawe akcje ktore Was nie zainteresuja Protest byl jest i bedzie...itd itp iti...Nikogo to nie martwi Pan S ma przynajmniej blizej znowu na gniazdo niz jeszcze tydzien temu. To cieszy.

Legendarna Zyleta ozyje ostatni raz i to jakis tam plusik. Mozna gadac co sie chce ale legendarna Zyleta jest i zaden cudzyslow tego nie zmieni
Moze to da kopa druzynie ktora ostatnio gra tragicznie.
Przynajmniej czlowiek sobie w sprawdzonej od lat grupie podopinguje Jeden mecz ale to juz jakis plusik.

PS: Co do poprzedniej kolejki to ja sie nie wypowiadam bo nie ma o czym mowic.... Lidera nie bedzie w Krakowie po zakonczeniu rundy...bo....Lech wtopi znowu tym razem z czarnymi pizamami.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 14.11.2008 o godz. 14:13.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
WINDEK
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.11.2008, 15:19
Sądzisz, że Lech przegra przed własną publiką? Zobaczysz jak się zepną, przecież będzie za nimi ponad 20 tysięcy ludzi... Poza tym wiedzą, że ewentualna porażka pachnie katastrofą... już mają 4 punkty w plecy do lidera...

Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Od: 07.2008

Stary 14.11.2008, 15:33
Najlepszy w meczu Lech-Polonia W. bylby remis.Lech sie zepnie ,ale jak pokazaly juz niektore mecze tej rundy ,wszystko jest mozliwe.
Polonia W. brana raczej malo serio jako Mistrz 09 gdyby do konca tego roku byla liderem ,to wiosna trudno by moglo ja byc przegonic ,bo z tego co widzialem to oprocz meczu z nami ,z cala czolowka graja u siebie,no ale jak pisalem ,roznie moze byc .Czarne konie to na pewno GKS Belchatów i Slask
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 14.11.2008, 15:40
kreseq - no i dobrze ze taka okazja sie pojawila bo nie ma nic lepszego niz pokazac 'im' , co traca.
Dzis powinniscie totalnie olac iti i skupic sie tylko na dopingu.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Clapham
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 14.11.2008, 16:02
Snakes napisał(a):Wyświetl post
Czarne konie to na pewno GKS Belchatów i Slask
GKS to sie zgadzam, ale Slask tylko jesli dzisiaj wygra. A w to mimo wszystko troche watpie.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 14.11.2008, 19:38
Następna kolejka się dla nas dobrze zaczyna. Arka ogrywa Bełchatów. Teraz trzeba jeszcze trzymać kciuki za Śląska
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 14.11.2008, 19:40
Czarny koń GKS zrobił się dziś bardziej gniady.
W Gdyni się cieszą, jak od 7 kolejki 5 razy łomot i dwa razy remis , tak dziś z Bełchatowem 2-0 pojechali.

Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 14.11.2008, 19:58
Lech u siebie w tym sezonie nie notuje rewelacyjnych wyników w lidze. W sześciu meczach wygrali tylko trzy razy (Górnik, Piast, Odra). Tracili punkty z Bełchatowem, Legią i Śląskiem.

Co powiecie na remisy w meczach rywali i:

1. Wisła 30
2. Polonia 29
3. GKS 25
4. Legia 25
5. Lech 25
6. Śląsk 22

?

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 14.11.2008, 20:08
i znow na łazienkowskiej tak jak powinno byc zawsze mimo ze ich nienawidze to cieszy mnie to ze jest tam dzis zajebisty doping i oprawa
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!!!
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 14.11.2008, 20:29
Doping jest to i Legia lepiej gra . Śląsk musi potwierdzic dzisiaj że jest czarnym koniem ligi, mimo że narazie cieńko im to wychodzi.
Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Od: 07.2008

Stary 14.11.2008, 20:31
harthausen napisał(a):Wyświetl post
Czarny koń GKS zrobił się dziś bardziej gniady.
W Gdyni się cieszą, jak od 7 kolejki 5 razy łomot i dwa razy remis , tak dziś z Bełchatowem 2-0 pojechali.
Arka u siebie taka słaba nie jest ,przekonał sie o tym Lech i pewnie nam tez tam wiosna latwo nie bedzie szlo
Odpowiedz cytując
JackDaniels
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 14.11.2008, 20:40
legia juz 2-0 prowadzi ze Slaskiem
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.11.2008, 20:43
Legia wykorzystała co miała i praktycznie po meczu jest.

Śląsk sam sobie winny, mieli dwie świetne sytuacje, które należało wykorzystać.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
ILuKoI
Junior Member

Stary 14.11.2008, 20:47
Legia musiała wygrać ;/ Luke ma racje , ale mówi się trudno, będzie lepiej.
...Choć nie jestem z Krakowa, moje serce jest wiślackie... na 1906%...
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.11.2008, 20:48
Legia bezlitośnie wykorzystuje swoje okazje. Doping ich niesie najwyraźniej. Żeby Wisła miała taka skuteczność jak dzisiaj Legia
the end
Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 14.11.2008, 20:49
niestety trzy strzaly legi i trzy bramki :(
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 14.11.2008, 20:52
No nie oszukujmy się że przegrali dwa mecze to jeszcze nic nie znaczy. Sam liczyłem na remis no ale cóż
Odpowiedz cytując
gackos
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.11.2008, 20:53
Szkoda mi Śląska, narazie Legii wchodzi wszystko:( Jeżeli, jak słusznie zauważył wisl@k_TS, nasi by mieli taką skuteczność, to z Odrą byśmy do przerwy tyle samo wygrywali i jeszcze z ŁKSem mielibyśmy 3 punkty.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.11.2008, 20:54
bezsensu ten mecz
szkoda tych sytuacji Slaska gdy bbylo jeszcze 1:0
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 14.11.2008, 21:03
Iwański. To jeden z lepszych transferów Legii w ostatnim czasie.
On tam naprawdę zaczyna, robi i niekiedy wykańcza.

Farta też mają , trzy w światło , trzy lufy. Ale nie ma co wydziwiać, choć Śląsk dobry, szczęście sprzyja lepszym.
Byle pogromu nie było

Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.11.2008, 21:12
No zgadza sie. Iwanski w pojedynke roztrzygnal Legii mecz juz do przerwy.
Nie zdziwie sie, jesli po przerwie jeszcze cos dorzuci, bo widac ze jest w sztosie.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 14.11.2008, 21:16
konrad1991tsw napisał(a):Wyświetl post
Doping jest to i Legia lepiej gra . Śląsk musi potwierdzic dzisiaj że jest czarnym koniem ligi, mimo że narazie cieńko im to wychodzi.
czemu mają potwierdzac? oni już od dawna są czarnymi koniami. dzisiaj moga przegrac z Legią a za tydzien wygrac z Wisła więc...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów