|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Macie
http://sport.interia.pl/tylko-u-nas/...klubem,1209544 żebyście mieli o czym pisać przez kolejne kilka stron pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
"KKS pokonał w finale takie sportowe marki jak Asseco Prokom Sopot, Górnik Zabrze czy PGE Skra Bełchatów."
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No akurat w tej kwestii chyba nie potrzebnie się wyśmiewacie, bo z tego co się słyszy, oraz to że ciagle się słyszy o Lechu to najlepsze potwierdzenie że marketing i organizacja stoi u nich na wysokim poziomie.
Za to chyba każdy przyzna ze u nas w tej kwestii bardzo dużo brakuje do ideału. Jeszcze w poprzednim sezonie można było zobaczyć jakies akcje promocyjne, itd a teraz nijc, rozumiem ze spowodu ograniczonej pojemności stadionu oraz nadchodzących przenosin na inny obiekt jesteśmy trosze zawieszenii w prózni, ale chyba warto byłoby powalczyć przynajmniej o większą frekwencje. ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Dokładnie.
Lech ma najlepszy marketing, po prostu miażdzy resztę.. gdyby Wisła miała choć w połowie taki marketing jak Lech i szanował swoich kibiców to na meczach u siebie stadion pękałby w szwach, z wyjazdami też byłoby lepiej.. i ogólnie byłoby dużo lżej.. nienawidzę ludków.. ale jednej rzeczy im zazdroszczę, właśnie marketingu i podejścia do swoich kibiców. Ich hasło przewodnie "WSPÓLNIE budujmy siłę Lecha" bardzo mi się podoba.. Wisły marketing na polepszenie frekwencji u siebie : "banner 5 cm x 5 cm na oficjalnej". ![]()
Ostatnio edytowane przez TYLKO___WISŁA : 12.11.2008 o godz. 14:48.
![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
już się sępy zleciały..
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Zaczynacie miec te same problemy, ktore swego czasu dotkliwie trawily Wisle.
Nasza kadra po najlepszym starcie w pucharach, szybko uszczuplila sie o takich zawodnikow jak Kosa, Kuzba i Uche. Ile tamci pilkarze znaczyli dla druzyny, chyba nie trzeba tlumaczyc. Na nasze szczescie, glownie za sprawa Zurawskiego i Szymkowiaka, udalo nam sie obronic mistrzostwo. Konkurencja w lidze byla jednak duzo mniejsza. W obecnych realiach,bez Stilicia, Murawskiego i Lewandowskiego nie widze Lecha w pierwszej trojce na koniec sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Teraz zapewne graczy się nie pozbędą. Jest szansa na mistrza, jest szansa dalszej gry w UEFA (oczywiście tego sobie nie życzę
) więc nie ma obecnie sensu sprzedaż kluczowych graczy. Natomiast w lecie ktoś z piątki Lewandowski, Arboleda, Stilic, Murawski, Peszko odejdzie. A tym co zazdroszczą Lechowi życzę troszkę cierpliwości. Czeka nas przedziwny okres. Ale jak już wejdziemy na nowy stadion na Reymonta, to... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Lech jest w o tyle dobrej sytuacji ze u nas to juz wszystko sie wlascicielowi przejadlo(wzloty, upadki ,niespelnone ambicje itp) - oni ida na swierzosci narazie i jesli nasze bledy ich czego nauczyly, to moze byc na prawde ciezko.
Pamietajmy ze zmonopolizowanie ostatnich 10 lat przez nas, nie musi oznaczac ze bedzie tak nadal. Bardzo jestem ciekaw jak na ta nowosc pt. Lech Poznan ,zareaguje nasz wlasciciel.Kilka miesiecy temu mozna bylo sie smiac i z nich szydzic ale teraz golym okiem widac ze jest to bardzo powazny rywal. Wyjscia dla nas sa 2 - albo wlasciciel ma to generalnie w dupie i bedzie sie trzymal tego co od kilku lat - czyli tylko i wylacznie kalkulacja finansowa.Czy tez podrazni to troche jego ambicje i tej zimy zobaczymy w koncu konkretne wzmocnienia oraz plan, jak rozwiazac sprawe z przynajmniej 4, 5 zawodnikami, ktorzy nie spelniaja roli(badz ich czas juz sie w Wisle skonczyl) a obciążają nasz budzet. Bo wiadomo ze to nie tylko trzeba kupic ale i sprzedac/oddac. Oczywiscie nie chodzi mi tu o grube miliony bo wiadomo ze tego nie bedzie. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po prawej stronie macie sonde "Która druzyna zdobędzie mistrzostwo jesieni"
Chyba wierzycie w Wisłę, a to ... 25 % trochę smutno wygląda więc wszyscy głosujcie na WISŁĘ ! http://sport.onet.pl/0,1248675,1861124,wiadomosc.html ![]()
Krakowska Wisła !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lechia bije ŁKS 2:0
Brawo BKS! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
ale o co chodzi bo nie łape dowcipu?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 12.11.2008 o godz. 18:50.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No i prosze, Polonia B. szaleje i prowadzi z Lechem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Polonia prowadzi? Czy to na relacji cś nie tak?
![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Polonia ostatnio dokonuje cudów, rośnie nam nowa "twierdza" w lidze
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
dobrze, że już z Polonią graliśmy, bo nam by pewnie też tyłek skopali
Żart, co nie zmienia faktu, że za wyniki z drużynami z czołówki trzeba ich polubić. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ja jestem w szkou!teraz trzeba tylko wygrac z Odra!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wygrywamy z Odra, w Niedziele Lech Remisuje badz wygrywa z Polonia, My z Lechia i mamy lidera
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Jajca... powinno być już 1-2 dla Lechici..
![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Jak widac w koncu skonczyly sie te fuksy dla Lecha...
****a ja zawsze wiem kiedy co powiedziec :/
Ostatnio edytowane przez mic : 12.11.2008 o godz. 19:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
kto komentuje ten mecz ? ależ plączą na tym że Lech nie wygrywa normalnie nie da się słuchać
no dobra remis i komentatorzy szczęśliwi że jest chodź remis
Ostatnio edytowane przez Luu... : 12.11.2008 o godz. 19:25.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
haha, wiedziałem...
fart Lecha jednak nigdy się nie skończy... ![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
dobry i remis
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
remis;/....
![]()
BIEZANÓW STARY
BIEZANÓW NOWY BIEZANÓW ZAWSZE TRÓJKOLOROWY |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No i sie nie skonczyły ale remis nie jest zły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
wszystko ladnie pieknie sie w tabeli uklada, tylko jedno ale. zawsze jak "konkurencja" daje nam prezenty to my ich nie wykorzystujemy. ostatnio kiedy tak bylo
kuwa, Lech wyrownal |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Proponuję przestać się interesować konkurencją. Zajmujemy obecnie dopiero 4 miejsce w tabeli i gramy z rywalem, z którym mamy na ogół problemy. Zamiast zyskać, możemy dzisiaj stracić kontakt ze ścisłą czołówką...
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|