The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2008, 19:33
leszekm napisał(a):Wyświetl post
A dziennikarze widzą już Smudę za Skorżę:

Zimowa roszada trenerska: Smuda zamieni się ze Skorżą
http://polskatimes.pl/sport/pilkanoz...orza,id,t.html
Czymś takim nawet nie warto zawracać sobie głowy, zasada jest proste brukowce muszą pisać coś kontrowersyjnego bo inaczej mało kto by je kupował.

"Żeby zatem była pełna jasność, Maciej Skorża jest trenerem Wisły Kraków i nie mamy zamiaru zwalniać go z tej posady, czy zastępować kimś innym. Będzie prowadził zespół teraz, wiosną i jak dobrze pójdzie to jeszcze przez kilka najbliższych lat."

Myśle że te słowa mówią same za siebie i tego się trzymajmy.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
arti
Guest

Stary 06.11.2008, 19:37
3rider napisał(a):Wyświetl post
A to mnie Arti ubawiles. Bez obrazy, ale masz przyslowiowe 0 do powiedzenia w temacie kto adios, a kto nie. Musisz przeskoczyc swoje ograniczenia i zrozumiec, ze GDYBY NIE BC TO WISLA NIE ZDOBYLABY W OSTATNICH 10 LATACH, 6 TYTULOW MISTRZA POLSKI. BA, NIE ZDOBYLABY ANI JEDNEGO. Wiecej szacunku do kluczowych ludzi w historii Wisly. Ja wiem, ze jest era popcornu i Dody, ale otrzezwiej w temacie tego co piszesz.

Jestem zwolennikiem pozostania Skorzy i dokonania w koncu wzmocnien za pieniadze, ale patrz na druga strone medalu przez pryzmat WYNIKU SPORTOWEGO I FINANSOWEGO. Lech wszedl do grup PUEFA? Chyba tak, wiec dalo sie. A lige bedzie mozna ocenic za kilka kolejek w grudniu - nie wiesz jeszcze jak sie to potoczy, na razie kluczowe mecze w tej rundzie przegralismy...

ps. nie ma BC&co, jest tylko BC takiego prezesa zazdroscic!!

Dokładnie - mam 0 do powiedzenia. Wiem, że 6MP itd., pamiętam poprzednie... długo czekaliśmy.
Życzę Wiśle rozwoju i spokoju dlatego ostro wyraziłem swoje zdanie. Nie widzę żadnych uzasadnionych powodów do mieszania w klubie. Drużyna została latem osłabiona wskutek czego w momencie większego natężenia gier zaczęła osiągać gorsze wyniki i niczego innego nie można było oczekiwać.

ps. Ze jest sam BC bez gromadki podpowiadaczy i d..owłazów, których co gorsza słucha - do tego mnie nie przekonasz.
A co ma do tego Doda i popcorn?
robert1980
Member

Od: 11.2007

Stary 06.11.2008, 20:47
Maciek bezapelacyjnie do samego końca
Michael_PL
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 06.11.2008, 20:59
MACIEJ SKORZA JEST I BEDZIE TRENEREM WISLY !!! co za idiotyczne plotki. jesli pan Cupiał znów zwolni takiego wspanialego fachowca bo mu sie akurat cos tak ubzduralo to spadnie w moich oczach do zera..
ZAWSZE NAD WAMI... !!!
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.11.2008, 21:04
Trzeba umiec odroznic kiedy druzyna przegrywa, bo trener jest slaby i nie potrafi niczego jej nauczyc, a kiedy wina lezy po stronie zawodnikow.
W przypadku Wisly i przegranych przez nia meczy mamy do czynienia z druga sytuacja. Wina Skorzy jest tu najmniejsza choc zapewne jakas jest. Ale to nie on nie umial skierowac pilki w kilku 100% sytuacjach w meczu z Legia do bramki, to nie on popelnial bledy w bramce Wisly, to nie od niego odbijala sie pilka jak Lech strzelal 2 bramke w Krakowie, to nie on byl na miejscu Sobolewskiego czy Brozka, ktorzy nie umieli wykorzystac idealnych sytuacji do zdobycia bramki w rewanzu z TT.

Trenera trzeba oceniac na podstawie pewnych ogolnych wskaznikow. Przede wszystkim - w jaki sposob gra cala druzyna. A ten generalny obraz gry czyli to co jest wypadkowa pracy szkoleniowca jest w przypadku Wisly bardzo dobry. Jak grali na wyjezdzie z Tottenhamem, Barcelona, z Beitarem, z Legia, 1 polowa w meczu z Ruchem. Obraz gry z tych meczow jest przeslanka aby sadzic, ze druzyna idzie w dobrym kierunku. A niepomyslne rezulaty, ktore zdarzac sie beda zawsze w kazdym zespole, to bardziej skutek indywidualnych bledow pilkarzy.
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 07.11.2008, 00:13
Racja nesta, tyle ze Skorza troche dolozyl cegielkie do tego ze nie jest tak do konca jakbysmy chcieli.
Ja mam tylko taka nadzieje ze jest to mlody trener i bedzie on sie uczyl na bledach - boje sie jedynie o to ze tego czasu ma on niestety juz nie za wiele.Bo jak wiadomo u nas tak jest , ze zlapiesz kryzys i nim pomyslisz jak z niego wyjsc , to juz masz wylot.
94 - Allah Akbar!!
pawelos84
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 07.11.2008, 00:39
Skorża to jest najlepsze co Wisłe mogło spotkac. Trener który mając przeciętną kadrę, miał rok temu taką jesień jak nikt w historii. W tamtym sezonie Wisła grała nie gorzej niż ta za Smudy czy Kasperczaka z najlepszych lat. Pozatym nie boi się sadzac świętych krów na ławce, jak chociażby Zieńczuka czy Łobo. Ma słabszy zespół niż Smuda czy Kasper a wyniki osiąga podobne. To świadczy o tym że mamy bardzo dobrego trenera, który może byc jeszcze lepszy.
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 07.11.2008, 01:02
Ale zauwaz pawelos84 ze posadzenie na lawce Lobo, wymagalo zagrania przez niego kilkunastu zalosnych meczow pod rzad...Mauro gra kiche i kiedy tylko moze(brak kartek) to gra nadal,Jirsak przez 2/3 sezonu gral ogony, gdzie golym okiem bylo widac ze trza chlopu dac szanse - to nie jest fair i to nie jest system ktory preferuja najlepsi trenerzy w europie i to mnei martwi.

Moze to nie jest jakis wielki narazie zarzut ale musimy wiedziec ze trener Wisly ma mala mozliwosc popelniania bledow.Kilka slabszych meczow i ci co powinni, juz nie pamietaja o tym, ze Maciej zdobyl mistrza w cuglach i przy jego dowodzeniu , jeden z graczy, wysmiewanych ,stal sie nagle gwiazda nie podlegajaca dyskusji - a wiadmo ze progres nie zaliczyl tylko Pawel ale i inni.
Jak dodamy do tego torpedowanie wiekszosci poczynan trener( odejscie Kosy,Paulisy, fiasko z Neiem), to ja na prawde nie zazdroszcze mu, bo chwala(mistrz) przeminela w tempie ekspresowym a cisnienie(bo nie wierze by te wszystkie artykuly byly z dupy wziete) - rosnie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 07.11.2008 o godz. 01:05.
94 - Allah Akbar!!
rofi
Junior Member

Od: 10.2008

Stary 07.11.2008, 06:54
Najgorsze jest to,że to już kolejne sygnały od mediów.Oby to były tylko plotki Boguś się wkurzył za porażki z Kogutami,Ległą i Lechem myślę szczególnie,ale zobaczmy ile wydaliśmy na transfery trudno chyba od kogoś oczekiwać dobrych wyników jeśli nie ma odpowiedniej kadry np: Smuda teraz ma naprawdę dużo możliwości w środku nie gra Stlić gra Injac jest Murawski jest i Bandrowski a u Nas? Tylko Cantoro,Sobolewski i Jirsak do którego nie jestem przekonany

P.S: Dobrze wiemy że jak Cupiał się na coś uprze to nikt na to wpływu nie ma
Powód: no to poLegłeś kolego
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 07.11.2008 o godz. 07:15.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 07.11.2008, 18:55
Stara prawda mówi, że trenera tak naprawdę to zwalniają zawodnicyNarazie przegrali Skorży wszystko na czym zależy Bogusiowi (kiedyś w wywiadzie o tym wspomniał co go cieszy najbardziej), czyli PUEFA (pierwszy dzwonek ding dong), remis z beznadziejnym zespołem z kałuży (drugi ding dong), kompromitacja z Amicą i to u siebie (ding dong), przegrana z Legią (ding dong), niektórzy zaliczaja również kolejną stratę punktów z ówczesną czerwoną latarnią Górnikiem (Kasperczakowym) czyli jeszcze jeden ding dong. Przy takim bilansie raczej żaden trener w Wiśle długo nie wytrzymywał. Wyrok zapadał zaocznie, a ścięcie głowy następowało w wybranym przez właściciela momencie. Nie chciałbym aby to stało się ze Skorżą, ale jeśli ... to nie będę zdziwiony ze względu na przytoczone fakty.
kotyrek
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 08.11.2008, 19:38
Wytłumaczcie mi czemu tak płaczecie że mają zwolnić Skorżę Podobno już Heniu był nie do zastąpienia...
Prawda jest taka że to trener jak każdy inny...Przeżyliśmy już wielu innych- będą kolejni.
Trochę dystansu Panowie i Panie.
Kwaki
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.11.2008, 19:51
Ale ilu trenerow bylo miedzy Kasperczakiem, a Skorza? Po co zmieniac cos, co jest dobre?
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 08.11.2008, 20:10
Taktycznie i personalnie bylo dzisiaj ok, natomiast z takim wykonczeniem akcji ciezko liczyc na cuda. Okazji bylo tyle ile w trzech ostatnich meczach razem wzietych, bramek zero. Trudno, takie mecze sie po prostu zdarzaja.

Dalej sie zastanawiam co by bylo gdyby nie pozbyto sie lekka reka Kosy, Paulisty i dokupiono wysokiego napastnika oraz ofensywnego pomocnika (dwa bardzo newralgiczne i widoczne golym okiem braki) - przy takim polu manewru mozna byloby oceniac realnie Skorze. To co on w tej chwili robi to jest b.czesto latanie dziur, ratunkowe przestawianie zawodnikow na rozne pozycje, przymusowe eksperymenty. I mimo, ze jest trenerem mlodym, niezle sobie z tym radzi. W kazdym razie nie boi sie szukac niekonwencjonalnych rozwiazan. Naszym problemem jest to, ze zatrudnia sie Petrescu i daje mu sie budzet w wysokosci 0 pln na transfery - czyli nonsens. Zatrudnia sie Skorze, obiecuje 1.5 roku wzmocnienia zawodnikami gotowymi do gry i efekt koncowy jest taki sam....
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 08.11.2008, 20:29
Panie Macieju zawodnicy szyją Panu buty ...na drogę. Czas powoli odkurzyć piękny utwór "Time to say goodbye".
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.11.2008, 20:32
Kwaki napisał(a):Wyświetl post
Ale ilu trenerow bylo miedzy Kasperczakiem, a Skorza? Po co zmieniac cos, co jest dobre?
Liczka,Engel,Tomek Kulawik,Petrescu,Okuka,Nawałka,Moskal

Też jestem zdania że tyle co wycisnął Skorża z tych graczy to już jest max a na fachowca z zachodu który prowadził już zespół w lidze mistrzów w ostatnich 5 latach przecież Wisły nie stac.
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 08.11.2008, 20:32
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Panie Macieju zawodnicy szyją Panu buty ...na drogę. Czas powoli odkurzyć piękny utwór "Time to say goodbye".
Oho, zaczyna się inwazja. Chować się, nie czytać wytworów głupoty!

No koewa, to nie jest wina trenera tylko braku alternatyw, tudzież chęci walki. No proszę Was, nie jesteście chyba aż tak ślepi i ciemni... Mamy jednego z najlepszych, jak nie najlepszego fachowca, młodego i perspektywicznego, który ma przed sobą owocną karierę jeżeli dobrze będzie się rozwijał. Rok temu wszyscy dostawali orgazmu, "jaki on jest zajebisty trener", "super fachowiec". Bo Wisła zdobyła mistrzostwo a teraz się potyka. Rozpoczyna się syndrom opluj & skasuj. Tak było z Zieńczukiem, Brożkiem, tak jest z Łobo i Skorżą.

Żal mi się Was robi, na prawdę żal. Nie będę kopał po starych tematach, nie mam na to czasu, ale wstydźcie się. Macie czego. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 08.11.2008 o godz. 20:37.
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 08.11.2008, 20:37
Wara od Trenera Macieja Skorży!!!
donPedro23
Senior Member

Stary 08.11.2008, 21:05
Wieczni malkontenci nie znacie dnia ani godziny! Trener Skorża to najlepsze co Wisłę spotkało od lat. To w tej chwili odpowiednia osoba na to stanowisko. Prawdziwy Wiślak jest z drużyną i trenerem zawsze i bez względu na wszystko!
WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!

Gwiaździsty
Senior Member

Stary 08.11.2008, 21:18
Tez nie tak dawno czytałem wpisy miłośników Kasperczaka, co świata bez niego nie widzieli. Nauczcie się kocvhać klub, a nie trenerów i piłkarzy wielcy obrońcy.
michu kozlowek napisał:

Cytat:
No koewa, to nie jest wina trenera tylko braku alternatyw, tudzież chęci walki
Od tego jest trener, zebyw drużynie takie chęci wyrobić, jak nie potrafi to......

Cytat:
No proszę Was, nie jesteście chyba aż tak ślepi i ciemni.
Tak, tak, Ty jesteś najjaśniejszy, żar Twego światła logicznych wywodów poraża

Cytat:
Rok temu wszyscy dostawali orgazmu, "jaki on jest zajebisty trener", "super fachowiec".
1,5 roku temu na kałuży tez wszyscy dostawali orgazmu na widok tego co zrobił Majewski (4 miejce).
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 08.11.2008, 21:36
gwiaździsty: to uwazasz ze zaminianie trenerow co 1 rok lub pare miesiecy jest normalne i przynosi cos dobrego klubowi?
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 08.11.2008, 21:39
Nie, ja nie uważam że jestem najjaśniejszy, wręcz przeciwnie, to pewnego poziomu jeszcze dużo mi brakuje i w przeciwieństwie do wielu tutaj osób, zdaję sobie z tego sprawę

Nie ma nikogo, kto mógłby wycisnąć więcej z naszych piłkarzy. Osiągnęli absolutne maksimum. Potrzeba zmian personalnych w kadrze zawodników, nie szkoleniowców.

Przywoływanie Majewskiego jest zupełnie nie na miejscu. Zwróć uwagę że Skorża zrobił coś z niczego. Objął drużynę która była poległa psychicznie po zajęciu 8 miejsca w lidze, ambicje były zupełnie inne. Teoretycznie bez transferów i zmian personalnych (nie mówię o powrocie Kosy i transferze Jirsaka) zdobył upragnione przez nas mistrzostwo z tak wielką przewagą na koniec rozgrywek. I co? Nadal uważasz że to wina trenera?

Piłkarze się powypalali- albo osiągnęli szczyt swych umiejętności, albo ambicji, albo po prostu nuży ich gra w naszej lidze.

Ja się cieszę z jednego- że nasz klub nie jest pod władzą tych internetowych szkoleniowców/prezesów/scoutów z bożej łaski. To byłaby jazda
Ostatnio edytowane przez michu-k : 08.11.2008 o godz. 21:42.
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 08.11.2008, 21:46
Panowie Kotyrek i Gwiaździsty powinni dostać dożywotniego bana za ohydny sabotaż wymierzony w nasz klub.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 08.11.2008, 22:05
michu kozlowek napisał :
Cytat:
Przywoływanie Majewskiego jest zupełnie nie na miejscu.
Dlaczego ? Pokazuje to jako przykład, że w jednym sezonie można dobrze przygotowac zespół, a w drugim słabo lub beznadziejnie. Jak do tego sezonu przygotowany jest zespół Wisły to właśnie widać.
Rozegrano już troche meczy w lidze, PP, PE i PUEFA. Ile z nich uważacie że były to dobre mecze w wykonaniu drużyny. I jakie ?
Częśc widzów na stadionie nie stanowią jacyś fanatycy jak my tylko kibice Wisły, którzy przychodzą oglądnąć dobry mecz, biorą syna i płacą 40 zł za siebie i drugie 40 zł jak syn ma np. 17 lat. Razem 80 zł w chłodny listopadowy wieczór. Jaka to jest propaganda futbolu dla wielu takich jak dzisiejszy mecz z ŁKS-em ? Czy wczesniejsze z Polonią Bytom czy Piastem Gliwice ? Mecze, które Wisła powinna wygrać na luzie strzelajac kilka bramek bo taki jest dystans między takimi klubami. I co jest ?
Kogo takim graniem obecny zespól Skorży jest w stanie przyciągnąć na stadion ? Tylko nas.

Cytat:
Zwróć uwagę że Skorża zrobił coś z niczego. Objął drużynę która była poległa psychicznie po zajęciu 8 miejsca w lidze, ambicje były zupełnie inne. Teoretycznie bez transferów i zmian personalnych (nie mówię o powrocie Kosy i transferze Jirsaka) zdobył upragnione przez nas mistrzostwo z tak wielką przewagą na koniec rozgrywek.
Tu się zgadzam, Ale to było. Patrzmy co jest teraz. Wisła to Amia czy Groclin, które latami będą sie jarać jednym udanym sezonem. Tu trzeba co roku więcej i więcej. Tak jest w wielkich klubach. I tam nikt nie płacze badzwolnionym trenerem czy wylanym zawodnikiem. Ma być lepiej, a jak nie jest to do widzenia.

Cytat:
Piłkarze się powypalali- albo osiągnęli szczyt swych umiejętności, albo ambicji, albo po prostu nuży ich gra w naszej lidze.
Tu też się zgadzam. Główną rolą jest co klub zrobi, aby tym wypalonym podziękować i dostarczy nową krew. Ale rolą trenera jest cały czas podkręcać zawodników. Wpuszczać młodych jak starzy truchtaja i im się nie chce. Ale to zapowiada wojnę ze starszyzną w zespole, której Skorża jak widać nie chce zaczynać. Tylko w takim razie staje się ich zakąłdnikiem i pozostaje mu tylko czekać na to jak zagrają, albo raczej czy im się zachce pobiegać trochę szybciej i powalczyć.

Goral napisał :
Cytat:
Panowie Kotyrek i Gwiaździsty powinni dostać dożywotniego bana za ohydny sabotaż wymierzony w nasz klub.
Towarzyszu Goralu mamy rok 2008 a nie 1950 i nie jesteście na zebraniu PZPR którejś tam egzekutywy.Realizujcie dalej plan na swoim odcinku !
Powód: A edytować to już nie łaska?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.11.2008 o godz. 22:18.
arti
Guest

Stary 08.11.2008, 22:13
A Tobie przydałoby się trochę odpoczynku od forum.
W ciągu dwóch okienek nie byliśmy w stanie choćby utrzymać siły drużyny, osłabialiśmy się i nie rozumiem po czymś takim zdziwienia, że nie rozwalamy wszystkich jak leci.
Poza tym zastanówcie się 100 razy kto zamiast? Stawowy? Może Janusz Białek albo podobny magik? Albo Czesuaf jak go wywalą z Arki?
Ja marzę o takiej sytuacji w Wiśle jak np. w MU czy Arsenalu. Oni też mieli słabsze chwile, ale w sumie są na topie od kilkunastu lat czy dłużej. Dla mnie Kasperczak był kandydatem na trenera na lata, a teraz Skorża też jest takim kandydatem tylko trzeba stworzyć Mu warunki do pracy.
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 08.11.2008, 22:26
kotyrek napisał(a):Wyświetl post
Wytłumaczcie mi czemu tak płaczecie że mają zwolnić Skorżę Podobno już Heniu był nie do zastąpienia...
Prawda jest taka że to trener jak każdy inny...Przeżyliśmy już wielu innych- będą kolejni.
Trochę dystansu Panowie i Panie.
Nie jak każdy inny tylko najlepszy w Polsce .
-------------
A co do meczu, to Skorża go doskonale podsumował ,piłkarze się starali a takie mecze powinniśmy wygrywać nawet bez Pawła Brożka .I niema co to szukać wymówek wszyscy zawalili,ale takie mecze także się zdarzają .

A to że Gwiaździsty pisze tu coś o szyciu to nic nadzwyczajnego,po prostu taka mentalność .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 08.11.2008, 22:31
jachting napisał(a):Wyświetl post
.

A to że Gwiaździsty pisze tu coś o szyciu to nic nadzwyczajnego,po prostu taka mentalność .
I co najgorsze nie da sie tego indywiduum dodac do listy ignorowanych.
94 - Allah Akbar!!
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 09.11.2008, 18:29
arti napisał(a):Wyświetl post
Stawowy? Może Janusz Białek albo podobny magik? Albo Czesuaf jak go wywalą z Arki?
ponoć Edward Lorens jest wolny

Cytat:
Tu się zgadzam, Ale to było. Patrzmy co jest teraz. Wisła to Amia czy Groclin, które latami będą sie jarać jednym udanym sezonem. Tu trzeba co roku więcej i więcej. Tak jest w wielkich klubach. I tam nikt nie płacze badzwolnionym trenerem czy wylanym zawodnikiem. Ma być lepiej, a jak nie jest to do widzenia.
a dokupili tych zawodników w tym, okienku że hu hu :/
drużyna słabsza niż w poprzednim sezonie
a cudów waćpan oczekujesz...

PS. i żebym nie dostał bana... z Edkiem to był żart
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 09.11.2008 o godz. 18:37.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 09.11.2008, 18:51
Cytat:
drużyna słabsza niż w poprzednim sezonie
a cudów waćpan oczekujesz...
Faktycznie cudów, czyli wygranej z czerwonymi latarniami Górnikiem i Cracovią oraz z arcymocnym ŁKS-em u siebie. Zabrakło na nich wzmocnień w tym okienku i mamy efekty.
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 09.11.2008, 19:08
Faktycznie cudów, czyli wygranej z czerwonymi latarniami Górnikiem i Cracovią oraz z arcymocnym ŁKS-em u siebie. Zabrakło na nich wzmocnień w tym okienku i mamy efekty.
i? Znasz trenera na świecie który gwarantuje wygrywanie z każdym?

Trenerów nie rozlicza się z konkretnych spotkań, tylko z dłuższego okresu czasu. Skorża miał za cel MP, PP, i grupe Uefa. Z ostatnim się nie udało, ale nie odpadlismy z frajerami, tylko drużyną pięć razy bogatszą. Jeśli chodzi o pierwsze dwa cele ciągle jesteśmy w grze.

Nie wiem kiedy dotrze do Was, że czasy kiedy Wisła miała największy budżet, i dominowała w lidze - minęły. I raczej nigdy nie wrócą...
Ddf
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.11.2008, 19:23
No to jeszcze ja na temat trenera;
nie ma co robić z Skorży "świętej krowy"i jego też można oceniać.
Na pewno w jego pracy jest więcej plusów niż minusów ,ale ludzie bez przesady.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów