|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
piękny dzień
![]() swoją droga fajną piłkę gra Polonia, walczą na całego i starają się grać, a nie kopać dobrą robotę tam odwala Motyka, szkoda że większość niie potrafi tego docenić, a skupia się na śmiechach z szarańczy, duży postęp zrobili jak się porówna ich grę do tej katastrofy, którą prezentowali choćby w meczach z nami w zeszłym sezonie ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
W niedzielę specjalnie obejrzę na tvp2 "Szybką kpinkę" i posłucham co ta końska spier^$&#@ szczęsny będzie miał to powiedzenia. ![]()
"Od chwili tej do końca świata,
...w pamięci ludzkiej będziem żyć: my, wybrańców garść, ...kompania braci" W.Szekspir Drink up me Hearties Yo Ho! You can't always get what You want |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
nie wiem o jakim liderze mowicie, ale chyba nie sadzicie ze Polonia Warszawa straci punkty z Jagą
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
nie trace wiary w cuda
brawo Polonia!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mimo że dostałem w Bytomiu po gębie, i nie myslalem ze kiedykolwiek to powiem to: POLONIA- gratuluję, chęci walki, i trzymam kciuki za utrzymanie Bytomian w ekstraklasie. Co do Legi. Myśleli, że wszyscy sie przed nimi położa,a tu lipa
. Szczurek- i tak powiedza ze Legia byla lepsza, bo zawsze tak jest. Nawet jakby dostali w dupe z 5-0. Pozdrawiam Znakomity początek długiego weekendu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakie cuda? popatrz jak typowałem w typerze
![]() 02.11.2008, 22:22 Polonia Bytom - Legia Warszawa 1-0 więc pytam: gdzie tu cuda ? ![]()
"Od chwili tej do końca świata,
...w pamięci ludzkiej będziem żyć: my, wybrańców garść, ...kompania braci" W.Szekspir Drink up me Hearties Yo Ho! You can't always get what You want |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie rozumiem zasad terminarzu . Legia grała pod rzad dwa mecze u siebie z nami i pozniej z Lechią ,po czym teraz gra dwa mecze pod rzad na wyejzdzie dzis z Polonia B. i potem Belchatowem.
Wisla gra tylko taka serie 1 raz , z Ruchem u siebie i jutro z ŁKS ,potem nie gramy dwoch meczow na wyjezdzie ? O co chodzi ? |
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
jest to spowodowane tymi dwoma kolejkami, ktore zostaly przelozone z poczatku sezonu wlasnie na listopad
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Jak Bałchatów tak będzie nadal grał, to niedługo Janas stanie się łakomym kąskiem na rynku trenerskim.
Ciekawe jak Motyka radziłby sobie z drużyną bez tych problemów, które miały kluby jakie do tej pory prowadził. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czytając forum Legi, aż mnie brzuch ze śmiechu rozbolał. Jak ktoś ma zły humor to polecam.
Żeby nie było offtopu, mam nadzieje ze Groclin jutro jakieś punkty straci i lider dla nas do ostatniej kolejki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Janek Urban napisał(a):
![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Brawo Bytom, brawo Motyka-szarańcza, może tak jeszcze Groclin warszawski się potknie, kto wie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Macie może brameczki Poloni ? Ciekawosc ....
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Polonia w pełni zasłużyła na to zwycięstwo za samą wole walki, naprawdę aż miło się ich oglądało jak doskakiwali do rywali, zero odpuszczania. A Legia...marniuteńko skoro za 90 minut jeden celny strzał oddają. Nie wspomnę o trzech spalonych niesłusznie odgwizdanych na Polonii i ręce Wawrzyniaka...Po tym co dzisiaj zobaczyłem wnioski dla mnie są proste. Dla Craxy niema nadziei no i potwierdza się że Iwańskiego wystarczy troszkę przycisnąć w środku pola i mu się ciepło robi.
Zwycięstwo Polonii cieszy mnie z jeszcze jednego powodu, mianowicie ze względu na Motyke. Chciałbym coby kiedyś ktoś dał mu szansę w lepszym klubie walczącym o puchary, ciekawe jakby sobie poradził.
Ostatnio edytowane przez Nergal : 07.11.2008 o godz. 23:21.
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Swoją drogą coś mi się wydaje, że i Lech wtopi
Ostatnio edytowane przez KamiK : 07.11.2008 o godz. 23:22.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...zyb__1_0_.html
A uderzenie swoją drogą naprawdę kapitalne. Jutro wygrywamy i lidera mamy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
"Lepszy Grzyb niż nic"
Mecz dość szybki 1 połowa raczej bez ciekawszych sytuacji. Bramka dla Poloni i końcówka prób Legii. Tak to można streścić w jedym zdaniu ale Polonia naprawde walczyła o to zwycięstwo. Cracovia jak to już w którymś serwisie przeczytałem "Czerwona latarnia" czy spadnie ![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Naprawdę, szkoda że tak rzadko oglądamy w naszej ekstraklasie takie trafienia. Co do Cracovii - trochę to łagodzi żal po zwolnieniu Majewskiego, ale mimo wszystko "Doktor" był gwarancją gry na odpowiednim dla tego klubu poziomie ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
pieknie sie zlozylo
a Grzyb - bramka sezonu !!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
od razu stulecia. co najwyżej kolejki. zresztą kogo obchodzi bramka, ważne że Legia w dupę 8) ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Panowie, podjarka bramką Grzyba a takie bramki padają co kolejkę w lidze argentyńskiej i brazylijskiej. I to nie pojedyncze.
Przykra sprawa, ale emocje biorą się stąd, że w lidze polskiej w 99,99999999999% przypadków taki strzał leci 10 metrów od bramki, w trybuny. A tu nie dość, że wpadło to najwyraźniej był to strzał mierzony. Po prostu nasi zawodnicy są fatalni technicznie, a trzeba umieć uderzyć z takiej piłki. Niemniej brawa dla Grzyba, jest to pewnie bramka kolejki. Ale czy roku? ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
W meczach polskiej ekstraklasy, wbrew temu co piszesz, "zdarza się"
coraz więcej takich strzałów. Oczywiście daleko nam, jak piszesz do Argentyny czy Brazylii ale tego się raczej nie nadrobi ![]() ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nie jestem pewien, ale przed chwilą w RMF FM jakiś piłkarz z ekstraklasy się wypowiadał, że chciał trafić w bramkarza.
Takie coś znalazłem: Cytat:
Przynajmniej nie ściemnia tylko mówi jak było. Ale dobrego klubu z taką gadką nie znajdzie ![]()
Ostatnio edytowane przez -S- : 08.11.2008 o godz. 08:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Tak offtopując. Kiedy ostatnio z Wisły ktoś pierdyknął podobną bombę? Sobol z Arką dwa lata temu? Gołoś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
"Panowie, podjarka bramką Grzyba a takie bramki padają co kolejkę w lidze argentyńskiej i brazylijskiej. I to nie pojedyncze."
dobre, dobre ucieszyły mnie ta porażki Legii i Cracovii. Martwiłem się o formę innowierców po zwolnieniu Majewskiego,ale widzę niepotrzebnie.Nic tylko wygrać dzisiaj z ŁKS-em i jest git. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ledwo się kolejka zaczęła a tu już taka miła niespodzianka. Szczerze to bardziej liczyłem na potknięcie Legii w meczu następnej kolejki z Bełchatowem. A tu trzy punkty w plecy. Mogła by jeszcze Jagiellonia popsuć plany Polonii W. i fotel lidera byłby nasz (bo innego wyniku, jak wygrana z ŁKS'em to ja nawet sobie nie wyobrażam).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |