|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kocham Ten Klub... szkoda słów.. i Dymek co teraz napisesz ? ze do Wisly bylo zaurczoenie ? i sie zakochales w Lechu ?
![]() Czy wygrywasz czy nie zawsze Ja kocham Cię w moim sercu Wisła i na dobre i na złe |
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
a ubezpieczenie masz dymek ? pytam z czystej ciekawości
ja bym na twoim miejscu oddał szybciutko kase PrzemooTSW i przerosił ładnie za całe to zamieszanie, ale tak robią ludzie z honorem, powiem ci szczerze że jest sie czym martwić Powód: dowcipniś
Ostatnio edytowane przez puma_84 : 30.10.2008 o godz. 01:14.
|
|
|
|
100 ZŁOTYCH DŁUGU
Od: 08.2008
Offline |
|
|
puma i tak też zrobię jutro będzie tu wstawiony skan z dowodem wpłaty dla kolegi Przemo TSW bo za dużo już złego zrobiłem ,pora zacząć to szybko naprawiać /.
|
|
|
|
100 ZŁOTYCH DŁUGU
Offline |
|
|
Odp do JOKER słuchaj na Wisłę nie mogę jeździć nawet jakbym chciał więc to czy jadę gdzie indziej czy nie to dla was nie robi różnicy nie chcecie żebym sie pokazywał na R22 to tego nie będę robił więc po co ta cała polemika na temat że jadę tu i tam a że na Wisłę nie będę chodził , nie będę bo sobie tego nie życzą pewne osoby z KRK a nie że ja tak wybrałem i przerzucam sie na inny klub .
Na nic sie nie przerzucam tylko przestałem być kibicem jakiej kolwiek drużyny piłkarskiej i tak zostaje bo to porostu nie dla mnie jest temat i ja sie do tego nie nadaje i koniec kropka . To jest ostatni post na tym forum |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
J.w I Tyle W Temacie Wydymek!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Może wcześniej oddaj pieniądze, które komuś zabrałeś...?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Koleś jest zaiste smieszny, sam sie zaczyna gupic w kłamstwach. Oddaj kase, masz po kłopocie i tyle. I znikaj.
![]()
Dla mnie nie ważna jest ta odległość, to że każdy mecz to godziny w podróży. Dla mnie to przygoda ,radość poprostu być tu...to sie liczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dymek zapewnił mnie ze wpłacił pieniądze pieniędzy nie ma napisał mi ze dziś po meczu Lecha wyjeżdźa czyli kasy nie zobacze od OSZUSTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Skan też miał być wstawiony... [?]
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MIał być ale nic nie widziałem zeby było
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
przypomnijcie mi czy było gdzies napisane z jakiej miescowosci jest, albo cos takiego
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
on był gdzieś z Kurowa czy jakoś tak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Przyglądam się temu tematowi od początku nie pisałem nic i nie chce kopać leżącego, ale swoją drogą DYMEK jeśli jest jeszcze w tobie jest coś z człowieka weź odpuść i wpłać tą kasę bo to poprostu robi się nawet nie żenujące ale straszne, bo pokazuje ile można obiecywać,kłamać,obiecywać kłamać i tak bez końca, nie mówiąc o tym że oszukałeś swojego brata po szalu...
Wiem ze moje słowa możesz mieć w d... i uznawać też taką zasade jak ja że;" tylko Bóg moze nas sądzić", ale pomyśl czy przed nim też jesteś w porządku ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak ty mu kase wogole wpłacałes
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
mialem okazje poznac go kiedys na meczu mowil mi ze mieszka 60km od warszawy ale moze film mi wkrecil nie wiem....pisze to co wiem...mam jego gg jesli ktos chce...pocisnolem mu za jego opis na temat meczu lecha z nancy...to mnie zablokowal...jesli chce ktos jego gg to prosze o priva napewno podobam
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Fuss mi możesz wysłać.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No ja też do niego pisałem pytałem sie komu teraz kibicuje. Odpowiedział ze jest.. neutralny
![]() |
|
|
|
100 ZŁOTYCH DŁUGU
Offline |
|
|
7107149 numer GG coś jeszcze?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
mi tez to napsial powiedzial ze ma zakaz pojawiania sie na D i ze nie powinnienem ingerowac do tego komu on teraz kibicuje bo moze kazdemu komu chce... i ze otoczenie kibicowskie nie jest dla niego...i nie pasuje do niego
tak jeszcze to ze miales zdiecie wkleic ze kase wyslales gdzie on jest ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Przerzut zmiennym jest.
Powód: siała baba mak
Ostatnio edytowane przez fst : 06.11.2008 o godz. 22:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie było go bo nie miał czasu i ochoty
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To wy nie wiecie jeszcze?
Ostatnio Dymka widziano w Wawie na Legia - Lechia ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Może komuś z Poznania obiecał bilet ale nie wyszło i bał się pojawić.
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
sciema czy powaga ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie no mi się to w głowie nie mieści. Naprawdę nie mogę tego zrozumieć jak można być takim przerzutem. Dymek napisz jak Ty się teraz czujesz?
|
|
|
|
100 ZŁOTYCH DŁUGU
Offline |
|
|
I dodaj jeszcze że nie miałem kasy , jak tylko uda mi sie sprzedać karnet z KK , to ureguluję długi wobec Przemo TSW bo nie jest mi to na rękę w ogóle , ciekawe czy wam by było miło jakbyście czytali takie rzeczy na swój temat , na pewno nie nie bójcie się jak tylko dostane coś kasy to na pewno wszystko zostanie uregulowane i cały temat zamknięty , chyba że przemo w zamian za stówkę chce karnet na D3 to możemy tak zrobić .
|
|
|
|
100 ZŁOTYCH DŁUGU
Offline |
|
|
4fan_player prócz stadionów Górnika i Wisły nigdzie nie byłem także tekst o tym że byłem na Legi czy innym klubie możecie sobie włożyć między bajki / bez odbioru / jak ktoś chce pogadaćć niech pisze na GG żeby nie zaśmiecać tematu
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
nikt z nas nie bedzie czytal o sobie takich rzeczy bo nikt z nas czegos takiego nie zrobi!!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak na emigracji?
Man Utd? Man City? Arsenal? Tottenham? Chelsea? Newcastle? Portsmouth? A może Hull?
Ostatnio edytowane przez michu-k : 06.11.2008 o godz. 22:27.
|
|
|