|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
hehehe ale wzięli sobie kolejnego wielkiego specjalistę
więc może dalej będą na czele |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
D R A M A T :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((
A było tak wspaniale. Wypada pomajstrować coś przy opisie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!
Naszczescie nazwisko nastepcy kaze optymistycznie patrzec w przyszlosc ![]() Oby powtorzyl z nimi taka wiosne jak z Jagiellonią ![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dramat! Szkoda tak zasłużonego dla krakowskiej piłki trenera :(
To boli chyba mocniej niż wczorajsza porażka na Legii... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Uczcijmy jego pamięć minutą ciszy...
![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
kurde, a juz uwierzyłem Januszowi że go nie zwolni :(
Jesteśmy z Toba hej Stefan jesteśmy z Tobą! Może wyślemy mu jakis Order Zasłużonych? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Płatek mimo wszystko daje nadzieje ze bedzie tak jak teraz czyli tak jak trzeba
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Właśnie zrozumiałem przesłanie tej mega ambitnej piosenki:
http://daro727.wrzuta.pl/audio/uFe1X...come_to_an_end Stefan, dzięki za wszystko, nigdy o Tobie nie zapomnimy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Rumcajs - PAMIĘTAMY!
:((( ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
[*] straszne... Porażka z Legią to pikuś w porównaniu z tym... Ból niesamowity :(
STEFFAN, STEFAN, PAMIĘTAMY!!! ![]()
the end
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Przyszła mi do głowy pewna myśl.
Zakładając że żaden trener nie wybroni starozakonnych przed spadkiem - po sezonie Filipiak kupuje miejsce w Ekstraklasie od Groclinu Warszawa - jak to się mówi - ciągłość historii must sein ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Janusz.... WHY? . Ależ smutno zaczął się ten tydzień, takiego wybitnego, doktora ,z papierami, serce mi krwawi..,Smutna ta jesień...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Kurcze... ten człowiek znał się na rzeczy wiedział jak ustawić Cracovie.... ech... szkoda... NIE ZAPOMNIMY CIĘ STEFAN!.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Cios w samo serce.Nie wiem jak mozna to bylo zrobic tak zaluzonemu dla krakowskiego futbolu czlowiekowi.
Normalnie jakby mi ktos z rodziny zmarl. Jak nigdy w zyciu swieczki w necie nie odpalalem , to dla wielkiego Stefana zrobie wyjatek [*] - na zawsze w naszych sercach!. pozostaje 6 debowych i upicie sie na smutno. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ech, co tu dodać...
Stefan - trzymaj się!* _____________________________________________ * Byle daleko od nas... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cytat:
ale heloł! jakie 4.miejsce w ostatnim sezonie? :| byli na 7.miejscu. Kompleksy wyższości mają jakieś czy co ? ![]() ps. może na którymś z najblizszych meczy zaspiewamy: Stefan Stefan Trzymaj się |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Bo jak Cupiał źle odczyta nasze poparcie, to potem obudzisz się któregoś dnia, a na "TWSD" nie będzie "Teleranka"... Nie ma sensu kusić losu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
przepadło, los kusiliśmy na meczu z Piastem, niestety nie podchwycono, a kto wie, moze by został :(
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no nie ma co, rzeczywiście jakoś smutno się zrobiło...![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ma ktos moze dostep do calego wywiadu z Drzymala, ktory byl we wczorajszym Duzym Formacie ?
Zapomnialem kupic. Na stronie gazety jest tylko zajawka, zapowiada sie interesujaco. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czy w tym roku ,beda rozegrane 2 dodatkowe mecze awansem z rundy wiosennej .Taki jest terminarz na wislaportal.pl,tylko troche dziwne bo niby po co ? W 2009 nie ma zadnych MS ani ME ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tak bedą rozgrywane 2 kolejki rundy wiosennej. A po co? w końcu na przełomie listopada/grudnia można jeszcze spokojnie rozgrywać mecze napewno pogoda bedzie bardziej sprzyjająca niż w lutym czy marcu.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przecież powszechnie wiadomo, że średnia dobowa temperatura w grudniu jest wyższa od lutowej o całe 0,88 stopnia Celsjusza i wynosi -1,71. Tak samo ilość opadów przemawia za grudniem.
Co do Drzymały to: http://www.weszlo.com/news/1579 Żenada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,58...hu_Poznan.html
Mnie rozwalił fragment : Cytat:
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nastepna kolejka Ekstraklasy zaczyna sie juz dzisiaj.
Polecam zapowiedz kazdego meczu w dosc nietypowy sposob : http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,...straklasy.html ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Śmieszne rzeczy dzieję się w tej naszej piłce. Wygląda na to, że paradoksów doświadczamy na każdej płaszczyźnie:
Kibice zasiadający na trybunach stadionu w Wodzisławiu są nieco zdziwieni, bowiem drużyna Polonii występuje w strojach Odry Wodzisław. Sędzia Jacek Granat nie zezwolił bytomianom na grę w czarnych koszulkach ponieważ te są zbyt podobne do strojów Piasta. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
My tu gadu gadu, a tymczasem Lech przegrywa z Odra po bramce Korzyma,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Już prowadzi 2:1...
E: już po meczu.. 3:1.. ;/ Stilic i Lewandowski...
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 31.10.2008 o godz. 21:22.
|
|
|
|
Guest
|
|
Poza tym każdy nie debil to wiedział. Sezon o który wspomina dwóch gości pod tekstem. G dostaje w dupsko przez 60% sezonu, a potem magiczny finisz drużyny trenera Białka. Zresztą Wasz ostatni awans do 1 ligi z Baniakiem na ławce został "osiągnięty" tak samo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
^^ co do tego awansu to akurat byłbym wstrzemięźliwy z ocenami, bo zapewne żadnego meczu nie widziałeś, a oceniasz. To ja Tobie przypomnę, że wtedy Lech przegrał tylko dwa mecze w sezonie (m.in. w końcówce uratował dupę ŁKSowi), wygrał dwukrotnie z Amicą w PP, z Pogonią w PL, swoich rywali lidze deklasował. Mieliśmy wtedy pakę tak silną na 2. ligę, że dziwnym nie jest, że jechalismy wszystkich jak chcieliśmy. Nie przypominam sobie czasu, kiedy Lech miał tak wyraźną przewagę nad resztą drużyn jak wtedy.
3:1, ufff. Choć jak dostaliśmy bramę na 1:0, to serce mi zamarło. Pozytyw, że wreszcie zagraliśmy nieźle. Teraz trzeba trzymać kciuki, żeby Bandrowski i Muraś z grypy się wyleczyli. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|