The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2008, 14:30
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
No chyba że mamy dryfować w stronę Odry Wodzisław czego chyba przecież nie chcemy... tam prawie wszyscy za darmo
Matko, co za demagogia.

Wiesz co, ty może zastanów się dlaczego Odra nie sprowadza takich Diazów, Boguckich, Małeckich, Singlarów i Marcel-ów(ech).

A chcieć to sobie możesz - będą pieniądze, będzie na co je wydać - będą zawodnicy. Tyle, że i tak w naszym pułapie finansowym diabelnie trudno kupić jakiegokolwiek sensownego zawodnika, choćby i dlatego, że są lepsze kluby gwarantujące wyższy poziom sportowy i/lub pułap zarobków. Teraz krótkie ćwiczenie myślowe dla Ciebie i reszty geniuszy transferowych: "wskaż wszystkie ligi europejskie gorsze pod tym względem od naszej"...
Wbrew pozorom nie będzie to długa lista, jeżeli wyłączymy wszystkie ligi niższe niż(powiedzmy)druga w mocniejszych futbolowo krajach.

Brutalna prawda jest taka, że Nei równie dobrze mógłby się okazać totalnym niewypałem. O ile w naszej buraczanej lidze wystarczy przeciętne wyszkolenie techniczne, by zostać uznanym za wirtuoza(patrz Roger), to w przypadku napastników jest jeszcze problem skuteczności - a tej nie da się nadrobić walecznością i zaangażowaniem. Taki Cleber może przyjechać na emeryturę, a Marcelo - po naukę, bo w lidze jest może dwóch napastników zasługujących na to miano, z czego jeden gra w Wiśle.

Jeżeli ktoś liczy na to, że wydamy spore sumy na transfery, to niech może od razu oszczędzi sobie rozczarowań, a moderatorom pracy. Przenosimy się na inny stadion, z pieniędzmi będzie bardzo krucho.
Niby proste, a do wielu i tak nie dociera...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 23.10.2008, 14:50
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Matko, co za demagogia.

Wiesz co, ty może zastanów się dlaczego Odra nie sprowadza takich Diazów, Boguckich, Małeckich, Singlarów i Marcel-ów(ech).

A chcieć to sobie możesz - będą pieniądze, będzie na co je wydać - będą zawodnicy. Tyle, że i tak w naszym pułapie finansowym diabelnie trudno kupić jakiegokolwiek sensownego zawodnika, choćby i dlatego, że są lepsze kluby gwarantujące wyższy poziom sportowy i/lub pułap zarobków. Teraz krótkie ćwiczenie myślowe dla Ciebie i reszty geniuszy transferowych: "wskaż wszystkie ligi europejskie gorsze pod tym względem od naszej"...
Wbrew pozorom nie będzie to długa lista, jeżeli wyłączymy wszystkie ligi niższe niż(powiedzmy)druga w mocniejszych futbolowo krajach.

Brutalna prawda jest taka, że Nei równie dobrze mógłby się okazać totalnym niewypałem. O ile w naszej buraczanej lidze wystarczy przeciętne wyszkolenie techniczne, by zostać uznanym za wirtuoza(patrz Roger), to w przypadku napastników jest jeszcze problem skuteczności - a tej nie da się nadrobić walecznością i zaangażowaniem. Taki Cleber może przyjechać na emeryturę, a Marcelo - po naukę, bo w lidze jest może dwóch napastników zasługujących na to miano, z czego jeden gra w Wiśle.

Jeżeli ktoś liczy na to, że wydamy spore sumy na transfery, to niech może od razu oszczędzi sobie rozczarowań, a moderatorom pracy. Przenosimy się na inny stadion, z pieniędzmi będzie bardzo krucho.
Niby proste, a do wielu i tak nie dociera...
Demagogie to ty uprawiasz - wycinasz zdanie z kontekstu a potem bajdurzysz od rzeczy!

1. Skoro nie ma pieniędzy to nie ma dyskusji, ale jak jest, tego nawet taki "bystrzak" jak Ty nie wie ani taki "nikt" jak ja, więc nie mędrkuj!
2. Opieram się na deklaracjach klubu że chce miec zespół piłkarski na miarę UEFA
3. Skoro nie można pozyskać piłkarzy lepszych od Zieńczuka,Niedziela czy Cantoro za darmo to pozostaje wydawanie pieniędzy żeby takich zdobyć albo olać sprawę i nic nie robić
4. Skoro do tej pory bardzo ciężko udawało się za darmo znaleźć darmowych piłkarzy ofensywnych to może to świadczyć że jest to prawie niemożliwe (wyjątek Paulista) i taniej może wyjść jednak kogoś kupić niż płacić kolejne pensje "darmowym" niewypałom jak Svitlica

A to czy wydamy jakieś pieniądze na transfery to inna sprawa! Jak nie ma to nie wydamy wcale!

Jakbyś przeczytał ze zrozumieniem moją odpowiedź dla kolegi Tom Al - to nie dotyczy ona płaczu za brakiem gotówkowych transferów ale wmawianiem że niektórych kibiców cieszą wydane miliony na transfery a nie pozyskani piłkarze! A inny jest problem że za darmo to niewiele w ofensywie zdobyliśmy....
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Tom Al
Member

Od: 10.2008

Stary 23.10.2008, 20:51
Ogryzku, mi chodzi o ludzi którzy się napalają bo Wisła nie wydała jeszcze półtora miliona euro na Gargułę i drugiego półtora na Krzynówka..

Według mnie taki Marcelo za rok czy dwa będzie wart wielkie pieniądze. Chyba że mu odbije jak Uche. W przeciwnym wypadku Wisła zarobi na jego sprzedaży gruuubą kasę. Zastanawiam się mocno czy w obecnej sytuacji nie warto wydac pieniądze np. na jednego, góra dwóch ofensywnych piłkarzy w przerwie zimowej (każdego za taką cenę za jaką np. kupiono Jirsaka) i kilku młodszych, którzy mogliby się spokojnie rozwijac tak jak Brozio czy Boguski. BTW, według WP cytującej "Fuckt" Tyrała twierdził że chciałby spróbowac się w Wiśle lub Legii, bo w Borussi nie dostaje szans.

http://ekstraklasa.wp.pl/wid,1049445...wiadomosc.html

Czy nie warto bardziej sprowadzac takich piłkarzy jak on, Kuba czy Lewandowski niż szukac nie wiadomo kogo za nie wiadomo jakie pieniądze?
Ostatnio edytowane przez Tom Al : 23.10.2008 o godz. 20:54.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.10.2008, 23:46
Generalnie to okienko moze być naprawde dla nas dobre, bo mozna podpisać za darmo Gargułę i wyciągnąć za darmo Tyrałę. Takie dwa transfery znacząco mogą podnieść jakość ofensywnej gry naszego zespołu.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.10.2008, 00:34
Demagogie to ty uprawiasz - wycinasz zdanie z kontekstu a potem bajdurzysz od rzeczy!
Wycinam jedno zdanie, bo nie widzę sensu cytować całego posta, który jest tuż obok.

A deklaracje klubu to możesz sobie w buty wsadzić i nie mam zamiaru Ci tłumaczyć, dlaczego tak jest.
Chcesz chrzanić od rzeczy o naszych wielkich aspiracjach - Twoja rzecz. Tyle, ze to tylko zaklinanie rzeczywistości.

Frustruj się dalej, na zdrowie. Droższych zabawek i tak raczej nie dostaniesz, no - ale Ty przecież walczysz o dobro Wisły...

pawelo84 - skąd w ogóle pomysł, że Tyrała przyszedłby za darmo?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.10.2008 o godz. 00:37.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.10.2008, 10:04
Cytat:
Tak sie zastanawiam w jakim kierunku powinien pójsć klub aby coś osiągnąć w europie, i niewiem czy nie lepszym pomysłem byłoby zamiast sprzedawania piłkarzy pokroju P.Brożka spróbować podnieśc mu pensje np. o 70%-100% i spróbować zatrzymać w Klubie na kolejne dwa sezony.
Tak właśnie zrobione w robiących karierę w Pucharach klubach z Rosji czy Ukrainy. Ktos jak ma zarobki porównywalne z tymi za granicą nie musi sie pakować i tułać po świecie trafiając często w niezbyt przyjazne mu na miesjcu otoczenie.
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Stary 24.10.2008, 10:14
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
wyciągnąć za darmo Tyrałę.

Ja rozumiem, że wszyscy są pod wrażeniem sposobu, w jaki Kokosa Wiśle zwinęli, ale...

to tak nie działa.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.10.2008, 10:29
grosz napisał(a):Wyświetl post
Tak sie zastanawiam w jakim kierunku powinien pójsć klub aby coś osiągnąć w europie, i niewiem czy nie lepszym pomysłem byłoby zamiast sprzedawania piłkarzy pokroju P.Brożka spróbować podnieśc mu pensje np. o 70%-100% i spróbować zatrzymać w Klubie na kolejne dwa sezony.

Czy to w ogólym rozliczeniu nie będzie taniej, jesli Liderów druzyny (typu Brożek, Błaszczykowski, Kosowski) zatrzymywałoby się jak najdłużej, niż skupowanie i podpisywanie wysokich kontraktów z przypadkowymi piłkarzami typu Radovanovic, Svitlica czy inne Gołosie..
Do tego jakby dołozyć transfery graczy którym kończą się kontrakty pokroju Marcelo, mogłaby wyjśc całkiem niezła mieszanka..
Niestety w Polsce nikt tego nie rozumie. Ehh... Gdybym to ja miał tyle kasy co Cupiał, ale może kiedyś
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 24.10.2008, 11:09
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Wycinam jedno zdanie, bo nie widzę sensu cytować całego posta, który jest tuż obok.

A deklaracje klubu to możesz sobie w buty wsadzić i nie mam zamiaru Ci tłumaczyć, dlaczego tak jest.
Chcesz chrzanić od rzeczy o naszych wielkich aspiracjach - Twoja rzecz. Tyle, ze to tylko zaklinanie rzeczywistości.

Frustruj się dalej, na zdrowie. Droższych zabawek i tak raczej nie dostaniesz, no - ale Ty przecież walczysz o dobro Wisły...

pawelo84 - skąd w ogóle pomysł, że Tyrała przyszedłby za darmo?
Mam prośbę - wstrzymaj się na odpisywanie na moje posty bo już nie raz pokazałeś że dyskusja z tobą nie ma sensu. Przykro mi to mówić ale darujmy sobie pozory dyskusji (ty masz władze). Nie podoba się mój post, przenieś do innego działu, wytnij, ale odpuść sobie robienie mi wody z mózgu i przypisywanie czegoś czego nie powiedziałem!

Jak masz problemy ze zrozumieniem to powtórzę nie interesują mnie drogie zabawki

PS
Ty za to walczysz tylko o pokazanie na siłę że masz rację i o nic więcej. Wydaje ci się że bycie moderatorem jest równoznaczne z nieomylnością i posiadaniem zawsze racji.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Stary 24.10.2008, 17:28
No może Tyrała nie przyszedłby za darmo, ale on teraz z tego co mówił nie gra nawet w rezerwach BVB, więc Borussia raczej nie będzie mu robić problemów z odejsciem. Szczególnie do Wisły z którą ma dobre kontakty.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.10.2008, 17:40
Jeśli transfer Tyrały do Wisły jest rzeczywiście możliwy, będzie to pierwsza próba naszej współpracy z nimi jako klubu filialnego jakim w stosunku do Borussii jesteśmy.

Swoją drogą tak teraz patrzę na skład BVB- Kuba brzmi tak brazylijsko
Odpowiedz cytując
donPedro23
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.10.2008, 23:42
Myślę, że powoli trzeba zacząć się zastanawiać na zakupem jakiś perspektywicznych defensywnych pomocników. Uwielbiam Radka i Mauro, ale nieubłaganie zbliża się chyba ich czas. Ktoś powie, że jeszcze spokojnie kilka sezonów zagrają i daj im Boże zdrowie i siły, żeby w Wisełce grali jak najdłużej, ale trzeba myśleć o przyszłości, żeby nie obudzić się z ręką w nocniku. Poza tym nowy zawodnik często potrzebuje czasu na aklimatyzację i poznanie stylu gry drużyny. Wszyscy wiemy ile czasu trwa znalezienie jakiejś perełki, więc może warto by było zacząć szukać, niekoniecznie w Ameryce Płd, bo u nas też jest utalentowana młodzież, trzeba tylko dać jej szansę.
Ostatnio edytowane przez donPedro23 : 24.10.2008 o godz. 23:44.
Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Od: 07.2008

Stary 25.10.2008, 15:00
A pro po defensywnych pomocnikow,to co sie dzieje z Varga ? Kolejny pilkarz widmo ,chce grac ,nie chce a to kontuzja.Natomiast transfer Mielcarskiego za 400 tys euro czyli Baretto gra caly czas w Mlodej Extraklasie...
Odpowiedz cytując
lord damien
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 25.10.2008, 15:33
pierwsze słysze abyśmy dali za niego ąż tyle
Wisła górą,
Wisła pany,
jestem w sobie zakochany
Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Stary 25.10.2008, 15:40
lord damien napisał(a):Wyświetl post
pierwsze słysze abyśmy dali za niego ąż tyle
Wg http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html
Dalismy za niego nie 400 a 500 tys euro Tak to jest jak sie zmienia trenera co pol roku i caly sztab szkoleniowy
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 25.10.2008, 16:13
Snakes napisał(a):Wyświetl post
Wg http://www.transfermarkt.de/de/spiel...sferdaten.html
Dalismy za niego nie 400 a 500 tys euro Tak to jest jak sie zmienia trenera co pol roku i caly sztab szkoleniowy
To faktycznie sporo - ciekawe jak wysoki ma jeszcze kontrakt?

Ciekawe czemu nie gra w I zespole? W meczu w PE zaprezentował się przyzwoicie w I połowie po czym na II nie wyszedł? Może klub chce się go pozbyć?

Wydaje mi się że jakby Skorża dał mu szansę to nie grałby gorzej od Cantoro
Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Stary 25.10.2008, 16:16
To faktycznie sporo - ciekawe jak wysoki ma jeszcze kontrakt?

Ciekawe czemu nie gra w I zespole? W meczu w PE zaprezentował się przyzwoicie w I połowie po czym na II nie wyszedł? Może klub chce się go pozbyć?
Bo jest slaby...Tego typu transfery pograzaja finanse Wisły (Baretto -" nastepca Szymkowiaka" , kupiony kontuzjowany Dawidowski itd.) Za Varge tez Petrescu dal cos kolo tego i gdzie ten pilkarz jest ?
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 28.10.2008, 07:17
http://www.sports.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=37070
kolejna baśn o transferze.Będzie pewnie znowu tak samo jak z Tristanem,Kluiveretem,Agalim itd. Czyli wszytsko jest po staremu, Wisła interesuje sie zawodnikami którym kończą sie kontrakty ,których już raczej nigdzie nie chcą i są za free.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 28.10.2008 o godz. 07:32.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.10.2008, 07:22
Pewnie wogóle Wisła się nim nie interesuje tylko prasa musiała coś wymyślić. Do tego nie wiem dlaczego my szukamy samych starych napastników? Młodych już nie ma?
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 28.10.2008, 08:13
Przeciez to jest zwykle odwrocenie uwagi kibicow od porazki z Legia
Takie numery to nic nowego w pilkarskim (i nie tylko) swiatku.
Odpowiedz cytując
firstborn
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 28.10.2008, 08:20
Cytat:
Wisła szykuje transferowy hit - snajper z Bundesligi w Krakowie?!
Przegląd Sportowy/mh /05:42
AFP

Być może wkrótce dojdzie do sensacyjnego transferu w wykonaniu Wisły Kraków. Pod Wawel włodarze mistrza Polski chcą ściągnąć serbskiego napastnika Danijela Ljuboję z VfB Stuttgart.
Działacze mistrzów Polski coraz odważniej poczynają sobie na rynku piłkarskim. Kilka miesięcy temu prowadzili zaawansowane negocjacje w sprawie zatrudnienia Diego Tristana, jednak ostatecznie nie doszli do porozumienia. Były gwiazdor Deportivo La Coruna wylądował więc w West Ham United. W Krakowie rozważano także zatrudnienie Patricka Kluiverta, jednak z pomysłu tego ostatecznie zrezygnowano.

- Teraz sondujemy możliwość sprowadzenia pod Wawel Danijela Ljuboji. Serb ma 30 lat, więc jak na piłkarza jest w sile wieku - informuje jeden z przedstawicieli Wisły, bliski współpracownik Bogusława Cupiała.
źródło: http://sport.onet.pl/
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś

El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż

Tylko Wisła TS!!!!
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 28.10.2008, 09:15
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Pewnie wogóle Wisła się nim nie interesuje tylko prasa musiała coś wymyślić
Też tak myślę. Nauczony doświadczeniami z ostatniego okna transferowego nie uwierzę póki nie zobaczę.
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 28.10.2008, 11:39
Nantes chce kupić Brożka!

Francuski klub Nantes jest zainteresowany pozyskaniem Pawła Brożka, napastnika Wisły Kraków. Jak podaje portal wislasoccer.pl, Francuzi są w stanie zapłacić za Polaka nawet 4 mln euro.
Rewelacyjne doniesienia potwierdza Tadeusz Fogiel, bliski współpracownik Waldemara Kity, właściciela Nantes. - Klub byłby za niego skłonny zapłacić 3-4 mln euro - powiedział Fogiel.

Przedstawiciele "Kanarków", obecnie pierwszoligowego zespołu, oglądali niedzielne spotkanie Legii Warszawa z "Białą Gwiazdą". Na trybunach przy Łazienkowskiej poza Waldemarem Kitą i trenerem francuskiego zespołu Elim Baupemem, zasiadło także kilkunastu menedżerów oraz skautów z całej Europy.

Fogiel po spotkaniu przyznał, że mecz mu się podobał. Jednakże, jak dodał, duże wrażenie zrobił na nim występ Pawła Brożka. Menedżerowi Nantes gra Polaka na tyle przypadła do gustu, że jest bardzo zainteresowany jego pozyskaniem.

Z grona klubów najbardziej zdeterminowanych, aby tego zawodnika mieć u siebie, na czele na razie jest Bologna. Włosi obserwowali Pawła Brożka w pucharowych meczach z Tottenhamem, a dyrektor sportowy tego klubu Fabrizio Salvatori osobiście oglądał spotkania Wisły z Piastem Gliwice i właśnie z Legią.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.10.2008, 11:44
Mam nadzieję że Paweł odejdzie dopiero latem. Pozdro z Chojnic
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 28.10.2008, 12:10
30 lat.. no no nic tylko brać.

Brożek za 4 mln euro? 5-6 !
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 28.10.2008, 12:42
Podobnie jak w przypadku Tristana, Agaliego i innych - Ljuboja jest zawodnikiem w zasięgu Wisły. Nie jest to żaden gwiazdor, tylko solidny grajek mający najlepsze lata (PSG) za sobą.

Jest to też jak zwykle kit, który się wciska kibicom. Nie po raz ostatni. Takich rewelacji w zimie będzie więcej.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
zloto
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 28.10.2008, 12:43
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję że Paweł odejdzie dopiero latem. Pozdro z Chojnic

Wypluj te slowa Brozek ma chyba do 2012 kontrakt i niech w Krakowie zestaje jak najdluzej.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.10.2008, 13:47
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Przeciez to jest zwykle odwrocenie uwagi kibicow od porazki z Legia
Takie numery to nic nowego w pilkarskim (i nie tylko) swiatku.
Ja się boję, że to jest raczej przygotowywanie gruntu pod sprzedaż Brożka, że niby kupimy w zamian klasowego napastnika - oczywiście nikogo w zamian nie kupimy, ale nazwiska następców będą lecieć szumnie...
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 28.10.2008, 13:48
Co do trasferu Ljuboja
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,...rakowskie.html
Zamist wymyslac Neiow, Ljubojow czy innych trzeba bylo kupic lewandowskiego. mam nadzieje, zeto jakis farmazon dziennikarski
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.10.2008, 14:14
Tak swoją drogą, miejmy nadziej,ze jest to farmazon. Bo jeśli chcą sprzedać Brożka, nie wiem w jakim celu? Nie może grać u nas choćby i do końca kariery?Przecież lepszego grajka w życiu nie kupimy,bo nas nie stać. A tak,jeśli potwierdzi się to co prasa podaje, sprzedamy Brożka, kupimy jakiegoś grajka, którego utrzymanie kosztować będzie z 2 mln euro. Gdzie sens,gdzie logika. Sprowadzenie Luboji czy kogoś o podobnych parametrach ma sensy tylko wtedy, kiedy będzie grać z Brożkiem w ataku. budujemy silny zespól czy w dalszym ciągu się cofamy?.

Poza tym, co za debil rozpowiada ,że Brożek musi odejść?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów