The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2008, 08:42
Mam nadzieje, ze poziom w****ienia w druzynie dorownuje temu na forum i w meczu Legie rozniesiemy.
Pretekst do wywalenia Boguskiego byl - to nie podlega dyskusji. Nie komentuje natomiast samej kary, bo tu nie ma co komentowac. To zwykle s****ysynstwo.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.10.2008, 09:24
Jak pisałem , że Wydział Dyscypliny PZPN, sędziowie i media czuwają, żeby Legii było łatwiej to odrazu odezwali się mentorzy, zeby nie pisać teorii spiskowych. Teraz niech nam wytłumaczą swoje racje .Niestety tak jest już od dawna. Ta skorumpowana banda faworyzuje Legię na każdym kroku. Ten kto nie cierpi na amnezję pamięta anulowanie czerwonych kartek dla zawodników Legii przed ważnymi meczami, karanie Cantoro, Uche itd. Tyle tego już było że szkoda przypominać. Dopóki Wisła nie odjedzie Legii na bezpieczną odległość należy się spodziewać że będą równi i równiejsi. Nawet Grzelak za boksowanie sędziego był mniej winny jak widać, niz Boguski. Do tzw. "obiektywnych": Żyjcie dalej w tym swoim matrixie !
Odpowiedz cytując
krwawy
Member

Od: 05.2007

Stary 24.10.2008, 09:29
Po przeczytaniu tematu szkoda mi was bo przecież canal +, WD, PZPN, OE to jawny spisek przeciwko Wiśle i wszystko jest pod Legie ustawiane nawet kamery na meczach, niedługo będziecie pisać że to Boguski został kopnięty a powodem porażki w stolicy będzie dyskwalifikacja Boguskiego.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 24.10.2008, 09:44
no ja czegoś nie rozumiem:
kopnął - kopnął
czy za kopnięcie bez piłki jest kara? Jest.

wiec moze pozwólcie innym zachowywac sie jak *****i a skoro kara dla Rafała jest słuszna to ją przyjmijmy.

To ze inni traktowani sa lepiej, to nie nasze sumienie. Lepiej ze gramy bez Boguskiego, niżbyśmy mieli słuchac takich rzeczy jak Legia, gdyby kary nie dostał

Dwa: skończcie juz z ta matryrologią bo zachowujecie sie jak pasiaste ciotki, co to zawwsze sa pokrzywdzone.

PS. http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,...akiewicza.html , pamiętacie że za fucka Baszczu dostał tam czerwień?
Tak działają władze ekstraklasy. Ulegają presji i tyle, nikomu nie zależało by Krół mógł nie grac wiec kary nie dostał...

Przy okazji Wodzisławia: rzucano wtedy w Baszcza telefonem i Odry za to nie ukarano. NIe muszę chyba wspominac co się działo jak ZŁOŻONY scyzoryk wylądował koło Stachowiaka.... Mi sie wydaje, ze tel kom rzucony z 2,3 razy bliższej odległości może zrobic wieksza krzywdę...
No ale Odra medialna nie jest, akcja by sie nie sprzedała

Jesteśmy wielkim klubem jak na skalę tego kraju do tego nielubianym w wiekszosci, wiec na nas baty spadną zawsze. ot, wystarczy nie dawac powodów by spaśc mogły, a Boguski dał...
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 24.10.2008 o godz. 12:39.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.10.2008, 09:53
pamietam jak to raz w Wodzisławiu Radzewicz uderzył w twarz Baszcza , oczywiście sedzia Ryszka z Warszawy tego nie widział chociaż stał metr od zdarzenia a po meczu wydział dyscypliny nie ukarał pomocnika Odry za chmaskie zachowanie mimo ewidentnego zapisu video.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.10.2008, 10:00
Tak, tak nie protestujmy, przyjmujmy wszystkie decyzje legijnych pzpnowskich dziadów z pokorą ! Spodziewane decyzje sędziego w tym meczu również na milcząco.
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 24.10.2008, 10:12
kreseq napisał(a):Wyświetl post

Spoko, mamy wszedzie uklady, wszyscy nam pomagaja - moze byc.

Chodzi o zdorwy rozsadek a dowodami są fakty, które dzieją się w naszej lidze.

Spokojnie wczystko po czasie wyjdzie, Wójcik dostał już zarzuty.

Jak jest na pewno sie nigdy nei dowiemy, ale mam nadzieje, że sprawiedliwość kiedys dosiegnie L.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 24.10.2008, 10:13
Wrzuciłem na youtube filmik z ostatniego meczu Wisła - Piast, na którym widać jak Radzewicz z Piasta kopie bez piłki Mauro Cantoro, a potem powala go jeszcze na murawę.

http://www.youtube.com/watch?v=4W1K9UdYZ2E

Przewinienie jest ewidentne, jest je dużo lepiej widać, niż przewinienie Boguskiego (bo tam to gó*** za przeproszeniem widać)
Radzewicz nie został upomniany, ani ukarany żadną kartką przez sędziego za to zagranie.
Oczywiście komisja ligi nie zajmowała się tym przewieniem. Dla mnie jest to skandal!
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Czesław
Senior Member

Stary 24.10.2008, 10:32
Obejrzyjmy dokładnie fragment Ligi+ dotyczący meczu Wisła-Piast: ja widzę/słyszę że to Wieszczycki był motorem napędowym dyskwalifikacji Boguskiego, to on zdecydowanie i bezwarunkowo zażądał DYSKWALIFIKACJI dla naszego zawodnika. Dziennikarze-klakierzy tylko mu lekko przyklasnęli półgębkiem. A dlaczego? Bo potrzebują w programie zawodnika (znanego), młodego emeryta, który jeszcze latał po boisku z dzisiejszymi piłkarzami, i co najistotniejsze moze uchodzić za osobe umiejącą skonstruować zdanie podwójnie złożone. Redaktorkom było wszystko jedno co będzie z Boguskim, oni zadbali o swój program. I tyle.

Aha, zeby zadośćuczynić radości warszawskich czystych rąk dodam paranoicznie, po krakowsku: Wieszczu nigdy nas nie lubił bo grał w Legii, walczył z nami o mistrzostwo jako eŁKSiak i dostawał baty jako Dyskobol

Aha2: paranoja się nasila i idę o zakład, że w niedzielę sędzie nie podyktuje przeciwko Legii 2 jedenastek, w tym jednej ewidentnej a'la Zieńczuk z Piastem i dostaniemy czerwień (ktoś spośród trójki: Cantoro, Sobol, Pietia)
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki"
- Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.10.2008, 11:50
Mnie najbardziej wpienia w tym wszystkim to, że nikt z Naszego klubu nie ustosunkuje się do tego co się stało z Boguskim (nie wiem.. może nawet konferencja prasowa). Ale nie na zasadzie żeby bronić Boguskiego, bo kara się należy, ale żeby pokazać niesprawiedliwość/ stronniczość tej decyzji w porównaniu do innych.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.10.2008, 11:57
Odsylam do posta kota. Dopoki organ decyzyjny nie podejmie proby wyjasnienia, dlaczego pilkarze Wisly nie sa traktowani na tych samych zasadach co pilkarze Legii, nie ma sensu udawac, ze wszystko odbywa sie zgodnie z zasadami fair-play !! Bardzo chcialbym uslyszec powody, dla ktorych Kucharski i Boguski zostali tak skrajnie roznie potraktowani.
Czy od tamtej pory zmienil sie regulamin, czy moze zmienil sie sklad komisji na bardziej warszawski ? Bezkarnosc Radzewicza w trakcie meczu, a przy tym brak jakiejkolwiek proby reakcji ze strony komisji, tylko utwierdza w przekonaniu, ze nie po raz pierwszy mamy do czynienia z rownymi i rowniejszymi. No bo jak inaczej jak nie skandalem nazwac sytuacje, w ktorej jeden pilkarz bez zadnych konsekwencji moze sobie kopac i przewracac rywala, a drugi za cos mniej ewidentnego, zostaje wyeliminowany w trybie przyspieszonym i nie przysluguje mu prawo zlozenia wyjasnien ?

PS.K4millo - dobra robota
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 24.10.2008 o godz. 15:33.
Odpowiedz cytując
Estovic
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.10.2008, 11:58
Na forum Legii już się cieszą, że Boguski nie zagra. Przykładowa wypowiedź:

"Dobrze że tego Boguskiego zawiesili bo on tam ostatnio nieźle grał. Ważne żeby wygrać. Punkty są punkty, a o płaczu przeciwników nikt za dwa, trzy tygodnie nie bedzie pamiętał."

Warszawskie rozumienie fair play.
Odpowiedz cytując
swój chłop
Member

Od: 08.2004

Stary 24.10.2008, 12:05
krwawy napisał(a):Wyświetl post
Po przeczytaniu tematu szkoda mi was bo przecież canal +, WD, PZPN, OE to jawny spisek przeciwko Wiśle i wszystko jest pod Legie ustawiane nawet kamery na meczach, niedługo będziecie pisać że to Boguski został kopnięty a powodem porażki w stolicy będzie dyskwalifikacja Boguskiego.
Krwawy, mecz dopiero w niedzielę dlatego jeszcze nie przegraliśmy i (co daj Boże) nie przegramy.
W jednym masz rację, nie powinniśmy ględzić na spiski tylko skopać Wam tyłki w niedzielę na Łazienkowskiej. Jeden uciemiężony przez wszystkich klub w Krakowie wystarczy...

Do pana Smoczka (wiem, ze tutaj zagląda), jesteś pan obiektywnym (mrugam teraz prawym okiem a lewe oczywiscie otwarte) dziennikarzem. Myślę, że równie solidnie bedzie pan teraz przegladał kasety z wszystkich spotkań tzw. ekstraklasy i oburzał się równie wielce na wszystkie podobne zagrania jak to naszego Rafała. Polecam szczególnie walkę piłkarzy przy dośrodkowaniach z rogu i przy rzutach wolnych z bocznych sektorów boiska. Przy okazji, jesli oczywiście czas panu pozwoli proszę sobie oglądnąć jak fair walczy o piłkę Wojtek. Wie pan, ten prawy obrońca z klubu, którego proporczyk wisi nad pana łóżkiem.
Ze sportowym pozdrowieniem.
WISŁA ZAWSZE PANY
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 24.10.2008, 12:10
A wracając do meczu przyszło mi na myśl ,co nie chciałbym widzieć w Warszawie w wykonaniu naszych zawodników;
a)nerwowości Pawełka w każdym jego kontakcie z piłką
b)braku szybkości Baszcza
c)braku koncentracji Głowackiego
d)ciągłych wybijanek na "pałę" Clebera
e)podań Piotra B tylko do swojego brata
f)przestraszonej miny Łobo
g)kółkowania i holowania Cantoro
h)"głupich" fauli Sobola
i)"chowania" się za plecy przeciwnika Zienia
j)wymachiwania rękami i ciągłych pretensji do podających Pawła
jeśli tego nie zobaczę ,to prawdopodobnie wygramy........
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.10.2008, 12:26
Legia bez dopingu swoich fanów nie jest już tak niebezpieczna jak kiedyś gdy wygrywała z Wisłą 4-1. Pozatym patrzac na ich gre w Łodzi czy w Poznaniu to widac że są nieskuteczni,co nie zmienia faktu że trzeba uważac szczególnie na Rybusa i Borysiuka bo potrafią nieźle zakręcic rywalem
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Stary 24.10.2008, 12:27
http://pl.youtube.com/watch?v=yT2Dqjg3Ap8

Przewinienie Radzewicza bez spowolnień
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.10.2008, 12:32
Wisła równa - Legia równiejsza?

http://sport.interia.pl/news/wisla-r...iejsza,1199971
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 24.10.2008, 12:34
kristos napisał(a):Wyświetl post
A wracając do meczu przyszło mi na myśl ,co nie chciałbym widzieć w Warszawie w wykonaniu naszych zawodników;
a)nerwowości Pawełka w każdym jego kontakcie z piłką
b)braku szybkości Baszcza
c)braku koncentracji Głowackiego
d)ciągłych wybijanek na "pałę" Clebera
e)podań Piotra B tylko do swojego brata
f)przestraszonej miny Łobo
g)kółkowania i holowania Cantoro
h)"głupich" fauli Sobola
i)"chowania" się za plecy przeciwnika Zienia
j)wymachiwania rękami i ciągłych pretensji do podających Pawła
jeśli tego nie zobaczę ,to prawdopodobnie wygramy........
k)poruszania sie w zwolnionym tempie i strat w srodku pola Diaza

a co do afery.

Z jednej strony jest tak jak pisze pan premier.Nikt nie kazal mu sie tak kretynsko zachowywac.
Z drugiej, to ja w tej powtorce gowno widze...to ma byc niby dowod?
Przeciez normalnie to zaprasza sie
a)sedziego
b)pokrzywdzonego
c)sprawce.

No ale czas nagli wiec warszawskie adwokaciny wyciely polowe naszej ofensywnej sily.
I jak daleki jestem od teorii spiskowych pt. wszyscy sprzyjaja Legii a nam podstawiaja klody pod nogi ,to ze grupa panow z Warszawy upierdala czolowego zawodnika z Krakowa w przeddzien meczu Warszawa-Krakow....to na prawde smierdzi moczem.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Stary 24.10.2008, 12:44
K4millo napisał(a):Wyświetl post
http://pl.youtube.com/watch?v=yT2Dqjg3Ap8

Przewinienie Radzewicza bez spowolnień
haha najlepsze jest to że sam Wiszczycki twierdzi "kartka i to nie koniecznie żółta"

PS. Rozniesiemy ich w pył ;-)
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 24.10.2008, 12:44
hm nie wiedziałem jak wyglądają procedury karania.
jeśli tak jak pisze Białoński to sprawa sie rypła droga Ekstraklaso, daliście dupy, pomogliście Legii, a mentalnie nam

Nie ma bowiem nic lepszego na zmobilizowanie drużyny, niż zewnętrzna siła która podkłada nogę.
tak wiec, JEŚLI inne przypadki były i będą rozpatrywane dłużej, to mamy pełne prawo płakać i mówić o spisku

Maciek też to pwinien wykorzystać na odprawach przed meczem.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 24.10.2008, 12:58
Pewnie wyjdę na monotematycznego, ale rzeczywistość jest taka jak jest i o inne wnioski bardzo trudno. Pisałem już w innym temacie, że liga ta jest śmieszna i dramatycznie słaba. Ta decyzja jest tego dobitnym potwierdzeniem, jest to liga peryferyjna i nic więcej.

Żałuje tylko ,ze na mecz pojechać nie mogę. A skoro nie jadę to nie będę go nawet oglądał, bo niby na co mam patrzeć.

Oczywiście jest wyjście z sytuacji. Można zachować się równie śmiesznie jak ten cały organ, który wydał taką decyzję i olać ich mecz wystawiając juniorów, którzy by za zadanie mieli tylko stać w miejscu. Mieliby huja a nie mecz kolejki. Jak cyrk to cyrk w sumie, czyż nie. Ukaraliby Wisłę za grę juniorami , którzy by stali w miejscu
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 24.10.2008 o godz. 13:00.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Stary 24.10.2008, 13:00
Ostatnie filmik pt."...no muszą być konsekwencje...", prezentujący całe zdarzenie, żeby nie było już żadnych wątpliwości

http://www.youtube.com/watch?v=5wQeCxFSmSs
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 24.10.2008, 13:00
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Pewnie wyjdę na monotematycznego, ale rzeczywistość jest taka jak jest i o inne wnioski bardzo trudno. Pisałem już w innym temacie, że liga ta jest śmieszna i dramatycznie słaba. Ta decyzja jest tego dobitnym potwierdzeniem, jest to liga peryferyjna i nic więcej.

Żałuje tylko ,ze na mecz pojechać nie mogę. A skoro nie jadę to nie będę go nawet oglądał, bo niby na co mam patrzeć.
Dopingu sobie posłuchasz. TVP chyba aż tak nie przycisza
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.10.2008, 13:45
K4millo- wątpliwości być już nie może żadnych.

Tylko razi głupota podejmujących decyzję o zawieszeniu Rafała. Nawet nie postarali się zachować pozorów obiektywności. Szukali po prostu jakiejś kontrowersyjnej sytuacji na niekorzyść Wisły...no i znaleźli ale tak się tym podniecili że już nawet nie pomyśleli że za faul na Cantoro też dla niepoznaki wypada ukarać Radzewicza dyskwalifikacją....

Syf totalny- a sprawy Grzelaka już nie ma co komentować - gdyby trafiła nawet przed szacowną komisję werdykt mógłby być tylko jeden: ,, Piłkarz tylko naruszył nietykalność sędziego a przecież mógł zabić - więc należy mu się nagroda za postawę fair play i litość okazaną arbitrowi"

W....ny jestem ale mam nadzieję ze chłopaki pokażą w niedzielę kto jest lepszy!
Odpowiedz cytując
lord damien
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 24.10.2008, 13:52
z tego co sie orientuje to Komisja Ligi jest od Ekstrraklasy SA więc nie wiem o co chodzi z tym PZPN.
Wisła górą,
Wisła pany,
jestem w sobie zakochany
Odpowiedz cytując
krzysio999qqq
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 24.10.2008, 13:59
Skończcie już .......ić na temat: kto nie słusznie zawieszony a kto powinien być!! Skoncentrujmy się na meczu!! Rafał nie może grać więc za niego może wejść Patryk Małecki który pokazał się z dobrej strony w meczu z Piastem!! Musimy od początku zacząć atakować, niech się Legia broni!! Wkurzają mnie takie wypowiedzi, ten to robi źle, ten za wolny, ten traci piłkę...ja .......e...jak jesteście takie kozaki to sami wejdźcie na boisko a wyobrażam sobie że mogło by się to skończyć tragicznie!!
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 24.10.2008, 14:25
To jest szerszy problem, problem scentralizowanej Polski, ktora glowne instytucje, media posiada w Warszawie. W kazdym cywilizowanym kraju Europejskim wieksze aglomeracje posiadaja swoje osrodki opiniotworcze, ktore w skuteczny sposob moga oddzialywac i wplywac na opinie publiczna, ksztaltujac presje i miec realny wplyw na pewne procesy decyzyjne.

We Wloszech, Hiszpanii, Francji jest kilka duzych dziennikow sportowych, ogolnokrajowych, z ktorych wiele jest redagowanych w roznych najwiekszych osrodkach. W ten sposob taka decyzja, wydana w Madrycie, przed meczem Real - Barcelona spowodowalaby wrecz reakcje kryzysowe w barcelonskich dziennikach, a przez kraj przetoczylaby sie wielka debata publiczna na temat tego wydarzenia. U nas, na rynku kontrolowanym w calosci przez warszawskie media, ktore nawet nie staraja sie ukryc braku obiektywnosci, temat bedzie zamieciony pod dywan i potraktowany wzmiankowo. We Wloskim parlamencie mielibysmy zywiolowe pytania i reakcje poslow z pokrzywdzonego regionu, a w Anglii prasa bulwarowa zapewne zrownalaby kazdego z czlonkow ww komisji z ziemia. U nas do tego nie dojdzie, bo cala Polska jest scentralizowana w Warszawie, tej naszej smutnej, brzydkiej stolicy.

W canal plus znow zobaczymy ugladzonych expertow typu Wegrzyn, Mielcarski, Szymkowiak czy Wieszczycki, ktorzy mowia dokladnie to samo w kazdym programie, dokladnie to co sam bys sobie mogl powiedziec przed lustrem. Beda znow podniecac sie jak to Polonia Bytom wymienila 4 podania na polowie Wisly i piac z zachwytu, ze rozgrywa swietny mecz, a Wisla wygrywajaca na pol gwizdka 2-0 sobie bardzo nie radzi. Takich mamy "specow". Taka mamy pilke, gdzie ludzie jeszcze sie nawet zastanawiaja czy facet z zarzutami bedzie kandydowal na stanowisko prezesa PZPN. To pokazuje spaczenie tego srodowiska, oni gdyby nikt na nich nie patrzyl byliby z tym ok, co za problem !

Przykre tez, ze sami dziennikarze, sa w stanie spojrzec sobie w oczy przemilczajac taka sprawe. Na wymienianym rynku angielskim media stanowia jednosc, wielka obiektywna i niszczaca sile, ktora z jednakowym animuszem atakuje kazde strony sporu, wszystkie kluby i pilkarzy i nikt tam nawet nie spojrzy czy ktos moze ma koszulke Arsenalu na sobie. A zareczam, ze kibice wsrod braci dziennikarskiej sa jeszcze bardziej zagorzali niz tutaj.
No ale niestety jest to pewien stopien standardow moralnych calego spoleczenstwa, ktore w naszym kraju sa bardzo niskie. Wiec dlaczego w takiej sytuacji mialoby byc inaczej ?

U nas w TVN24 potrafia ci powiedziec o Wroclawiu i Poznaniu "ze cos sie wydarzylo na prowincji", pogode podadza dla centralnej Polski itp. Takich sytuacji mozna mnozyc. Wiec to nie pierwszyzna, Legia, Polonia zawsze beda mialy z gorki, bo wiekszosc Polakow to niestety ludzie o malych wymaganiach moralnych wobec siebie i innych.
Ostatnio edytowane przez nesta : 24.10.2008 o godz. 14:30.
Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.10.2008, 14:30
mam tylko nadzieje że Maciek Skorża da wkońcu szanse Małeckiemu skoro nie ma Rafała, ale mam złe przeczucia że i Tomas I Patryk siądą na ławce a na boisku zobaczymy niezniszczalnego Niedzielana i Łobo...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 24.10.2008, 14:32
Akurat w tej kwestii całkowicie się zgadzam z kolegą nesta!

Ciekawy jestem jakby zareagowały takie "szmaty" jak R.Błoński, Tuzimek itd jakby sytuacja była odwrotna, wykluczono by takiego Rogera, a komisja przy Ekstraklasie znajdowała się w Krakowie i zasiadali tam w większości kibice Wisły.... oj poruszyliby niebo i ziemię.... warszawscy hipokryci!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Rafee
Member

Od: 06.2006

Stary 24.10.2008, 14:35
Cytat:
Adam Tomczyński - Przewodniczący (adwokat z miasta Warszawa, w 2004 przewodniczący WD PZPN)
Piotr Jakubicz - (adwokat z miasta Warszawa)
Jan Roliński - (adwokat z miasta Warszawa)
Wojciech Zieliński - (adwokat z miasta Warszawa, były członek WD PZPN)
Bartosz Urbańczyk - Niewiadów
Tyle w Temacie do tego "skandlau" Jeśli Boguski za cos takiego dostał dwa mecze to rownierz Ten rudzielec z Piasta powinnien dostać 3 bo jeszcze pchał i ten zawodnik ległej za macanie sedziego.... chyba ze Lubi....

Wisełka pokaże jak grać ! mam nadzieje ze 3 pkt przyjada do Krakowa
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów