The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
melin
Member

Od: 02.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2008, 20:51
rafiABG napisał(a):Wyświetl post
Jest gdzieś dostępne video z tym odepchnięciem sędziego przez brazylijczyka Grzelaka ?
Na stronie allgoals.pl można ściągnąć Ligę+ z 9 kolejki - i jak widzę tam na forum już są prośby o wideo sytuacji z Boguskim...
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez melin : 23.10.2008 o godz. 20:52.
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 23.10.2008, 20:56
Faul był na czerwoną kartkę temu nie da się zaprzeczyć. W*****a natomiast relatywizm tej zakichanej komisji(gdzie Grzelak?) i tryb w jakim została sprawa rozwiązana(czego nie wezwali Boguskiego?)..
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.10.2008, 20:57
Co za sk... pierd... i tyle w tym temacie. Po prostu rozpedzic to cale bagno, ten uklad pilkarski w tym kraju na wszystkie strony.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 23.10.2008, 21:00
Mielismy 2 (slownie dwóch) ofensywnych graczy. Wypadl nam jeden , ktory robi caly wiatr. no i tyle w tym temacie. Paweł, w Tobie nadzieja, strzel choćby z kolana. Tylko kto ci te piłki dogra...
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 23.10.2008, 21:07
Ludzie, przeciez to jest rozboj w bialy dzien ! Tego nie mozna tak po prostu zostawic... Ja teraz czytam, ze Grzelak odepchnal sedziego i w ogole tej sprawy nie omawiano, a Jarzebowskiego zaprosili do skladania wyjasnien w odroznieniu od Boguskiego. Co to ****a za jaja sa ?!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 23.10.2008, 21:15
Panowie pismo do C+ i Komisji (L)igii i ślemy protest tak by im skrzynki się pozapychały
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 23.10.2008 o godz. 21:28.
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Stary 23.10.2008, 21:16
Nawet mnie to nie dziwi, bo można się było tego spodziewać. Szala będzie walił łokciem po oczach, a i tak wszyscy będą patrzeć w drugą stronę - to normalne, bo przecierz ma ksywkę łokietek. Graliśmy już w tym roku z L z Boguskim w składzie i wyszło jak wyszlo. To może bez niego będzie lepiej.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 23.10.2008, 21:27
Mam pytanie z ilu kamer była przedstawiona ta sytuacja ? Z tego co pamiętam to z jednej ?
Dla mnie to jest kuriozalne, na video wygląda wszystko inaczej, dużo zależy od perspektywy. Ile raz i na jakich szczeblach zdarzały się takie sytuacje że z jednej powtórki widzisz ewidentny rzut karny, a na drugie mówisz " kurcze on go przecież nawet nie dotknął". Nie chodzi tutaj o to, że Boguski go nie kopnął po prostu sadzę, że nie było to tak brutalne jak ukazane zostało to w C+.

Stare powiedzenie jak najbardziej aktualne: "Telewizja kłamie"
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.10.2008 o godz. 21:33.
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 23.10.2008, 21:28
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Tu masz 100% racji.
Żal w tym wszystkim Boguskiego: jeden z najgrzeczniejszych chłopców w lidze wydymany przez głupców, ktorzy niestety nadal mają tu władzę.

Rafał, trzymaj się, ta banda pętaków po prostu Ciebie się boi.
Oby Cie to nie załamało, ale uświadomiło jak wiele znaczysz....
Dokładnie! Rafał zawsze mi się kojarzy z meczem Wisły z Bełchatowem,jak wrócił zaraz po wypożyczeniu, sfaulował któregoś z piłkarzy GKS i tak to przeżywał,że pare razy go pytal czy nic mu nie jest(a faul wcale nie był ostry). A tu nagle dostaje dyskwalifikacje na 2 mecz....:/ Śmiech na sali w biały dzień. Paweł pyknij im z 3 brameczki i pokaż,że chcieli sobie pomóc,ale i tak im nie wyszło!!!
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 23.10.2008, 21:31
jakas reakcje by sie przydała ze strony klubu tylko ze "W dodatku na postanowienie Komisji Ligi nałożono rygor natychmiastowej wykonalności, co wyklucza możliwość odwołania" co troche utrudnia nasze odwołanie. No nie wiem, niech zarząd próbuje, ja juz dziesiątki mailów powysyłałem do ekstarklasy w tej sprawie ze zdenerwowania, ale przecież nawet tego nie czytają ;p
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 23.10.2008, 21:41
jabadabaryba napisał(a):Wyświetl post
jakas reakcje by sie przydała ze strony klubu tylko ze "W dodatku na postanowienie Komisji Ligi nałożono rygor natychmiastowej wykonalności, co wyklucza możliwość odwołania" co troche utrudnia nasze odwołanie. No nie wiem, niech zarząd próbuje, ja juz dziesiątki mailów powysyłałem do ekstarklasy w tej sprawie ze zdenerwowania, ale przecież nawet tego nie czytają ;p
podaj linki do ekstraklasy i kanału , piszmy i zapchajmy im skrzynki, niech widzą że przeginają
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie

JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY?
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 23.10.2008, 21:44
teraz ratuje nas tylko przełożenie meczu np ze względu na zatrucie pokarmowe. Dać całej drużynie do zjedzenia jakąś zdechłą krowe i załatwione.Pomęczy ich pare dni i tyle. Jirsak wyzdrowieje i Boguski odpokutuje kare i ich pukniemy piątką
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
seba
Senior Member

Stary 23.10.2008, 21:45
wyslac do warszawki młodą Wisłe(ani jednego zawodnika z szerokiej kadry)... mecz jest na c+ i w tvp2 niech sie cieszą, bedzie wysoki poziom...

ps. link do ligi+ to : [email protected]
Ostatnio edytowane przez seba : 23.10.2008 o godz. 21:49.
LECHIA GDAŃSK
Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Stary 23.10.2008, 21:46
http://www.ekstraklasa.org/ekstraklasa/spolka/ tutaj masz do ekstraklasa ;D do ligi plus by sie przydal to szukam, jak znajde wrzuce do tego posta

Ale ludzie bez przesady. Ja wiem ze Boguski to wazne ogniwo, prawie tak jak Brozek ale Legia nam nie straszna. Kim oni nas straszyc mogą? maja swojego Rogera i Astiza i sie na tym konczy. Takze spokojnie, bez Rafala bedzie trudniej ale sobie poradzimy ;]. Tylko zeby jeszcze Tomek Jirsak zdarzył..
Ostatnio edytowane przez jabadabaryba : 23.10.2008 o godz. 21:49.
Odpowiedz cytując
qwertyuiop3
Junior Member

Od: 05.2008

Stary 23.10.2008, 21:49
Nie ściągajcie Ligi+ bo nie ma tam tej sytuacji, bylo to w Lidze + Extra.
Tutaj jest link do tego fragmentu programu, ktory nas interesuje: http://www.sendspace.com/file/ekkpib
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 23.10.2008, 21:53
na prawde, dalej mam cisnienie po tym.. z jednej strony halo, ze korupcja. A to co jest? IMO to najczystasza korupcja, z tym, ze w bialych rekawiczkach. Sprawa smierdzi na 2 kilometry i nikt mi nei powie, ze tak nie jest. Moze i zaslugiwalo na czerwien to co zrobil Rafal, ale jak podkresla sedzia WIDZIAL cala sytuacje, a to glowny argument, ktory stwia pozal sie Boze ekstraklasa.

edit:i jeszcze co do c+, niech sie gonia patalachy. ciesze sie, ze sa livestreamy i mozna ich dymac co weekend.
Ostatnio edytowane przez LooNatyk : 23.10.2008 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując
Ricken
Senior Member

Stary 23.10.2008, 21:58
A ja się nie przejmuje wynikiem.Ostatnia porażka na Łazienkowskiej była spowodowana w dużej mierze przez nieudolność Dudki.Może rzeczywiście to małe zgrupowanie będzie dobrą rzeczą. A co do Boguskiego to nie ma co już pisać bo nic nie zmieni.Maciuś iwański wspomniał: mamy lepszy zespół , lepszych piłkarzy to ciekawe czemu im tak źle szło z dziewięcioma ,,juniorami,, i dwoma ,,inwalidami,, w Superpucharze
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 23.10.2008, 21:58
W sprawie Boguskiego i całej Komiski (L)igi :"Historia zoboowiązuje" niegdyś wojskowi teraz cała komisja itd. (ktoś chyba kiedyś dobrze powiedział "nie ma cwaniaka nad Warszawiak" mam nadzieje że to cwaniactwo wyjdzie im w tym tygodniu bokiem). Miało być w tym roku bez napinki z mojej strony ale jak tu wytrzymać jak 3 dni przed meczem wyrzucają ze składu meczowego najlpiej dysponowanego grajka przez jakąś Komisje....
(sory za offa )

Co do meczu, myśle że po mimo dość słabego poziomu jaki preznetowali zarówno wojskowi jak i nasi takie mecze zawszew mobilizują tak więc ja licze na nie zły mecz. Cieszy też fakt że wkońcu obejrze wyjazdkowy mecz z Legią w TVP, a nie łapiąc przeskakujące klatki w SopCascie .
Ostatnio edytowane przez igortsw : 23.10.2008 o godz. 22:06.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
donPedro23
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.10.2008, 21:59
Jeśli szukać jakiś pozytywów z tej całej sytuacji, to jest szansa, że Mały zagra od początku, a on jest teraz w gazie, walczy, haruje za dwóch i chyba najbardziej mu się chce ze wszystkich. To jest dla Patryka niepowtarzalna szansa, żeby powalczyć o miejsce w drużynie. Oczywiście bez Boguskiego i Jirsaka będzie bardzo ciężko, w środku dwóch defensywnych pomocników, mało kreatywnych, więc obowiązek konstruowania akcji spadnie na skrzydłowych (Małecki - Zieńczuk). No chyba, że Mały zagra za Brożkiem, a na skrzydłach Zieńczuk - Łobodziński. Ciekawe czy trener Skorża znajdzie miejsce dla będącego ostatnio w niezłej dyspozycji Diaza. Jeśli chodzi o obronę to wróciłbym do wariantu z Cleberem, który jest pewniejszy niż Marcelo, a w tak ważnym meczu nie możemy sobie pozwolić na eksperymenty w defensywie.
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 23.10.2008, 22:07
poszło do kanału i leśnych dziadków , piszcie jak najwięcej niech to nie pozostanie bez echa , niech dupki troche żle sie poczują
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie

JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY?
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Stary 23.10.2008, 22:07
PŁAKAĆ mi się chce z bezsilności!!!!

Warszafka mnie dobija pisałem o niej juz nie raz za co dostalem BANY!!

Cytuje swoje wypowiedzi z maja 2007 ---- NIC SIE NIE ZMIENIA!!! *****

lucekj napisał(a):Wyświetl post
przesada jest stwierdzenie ze Legia nie kupowała SERYJNIE bo to jest klub najbardziej zamieszany ze wszystkich w te afery i tutaj nie chodzi o ostatnie 10 czy 15 lat!
Kupowanie swoją drogą a przecieranie szlaku przez "miski" swoją drogą, procz kupowania masa innych rzeczy czyli np. eliminacja przeciwnikow, terminarz itp itd

Panowie od kiedy sledze wydarzenia w pl lidze to ZAWSZE bylo tak ze Legia miala rozne przywileje i dziwne zbiegi okolicznosci( Nasty nazywa to MEDIAlnoscia, ja troche inaczej, nie bede tutaj wypisywal wszystkiego bo musialbym posiwecic kilka godzin i odwolac sie do konkretnych meczow(ktorych w sezonie bylo co najmniej SPORO)

nie chce mi sie dalej cytowac, ale oddaja powyzsze wypowiedzi odzwierciedlaja dzisiejsza sytuacje

LEGIA-PZPN-J.WOJCIK- KORUPCJA - SZTAMA NA WIEKI!
Powód: Nie wywoluj kijka z lasu, bo sobie tam siedzi i jest spokoj.
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 23.10.2008 o godz. 22:20.
Odpowiedz cytując
donPedro23
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 23.10.2008, 22:14
qwertyuiop3 napisał(a):Wyświetl post
Nie ściągajcie Ligi+ bo nie ma tam tej sytuacji, bylo to w Lidze + Extra.
Tutaj jest link do tego fragmentu programu, ktory nas interesuje: http://www.sendspace.com/file/ekkpib

przy rozpakowywaniu pyta o hasło, może ktoś by napisał password
ty
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 23.10.2008, 22:22
donPedro23 napisał(a):Wyświetl post
przy rozpakowywaniu pyta o hasło, może ktoś by napisał password
ty
hasło: allgoals.pl
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.10.2008, 22:23
weszlo.com napisał(a):
Trzeba jednak pamiętać, że na podstawie zapisu wideo można karać tylko za te zdarzenia, których nie widział sędzia.
A to dziwna sprawa bo o ile sie nie mylę to sędzia całe zajście widział i w jakiś sposób interweniował.
link do całości: http://www.weszlo.com/news/1539
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 23.10.2008, 22:27
Widzę że Warszawa ,Urban, a zwłaszcza Walter muszą mieć sukces-wszelkimi sposobami.
Jeśli sie należała dyskwalifikacja to trudno, ale z duchem sportu powinna obowiązywać od następnego meczu, tak jest na Wyspach i dobrze się sprawdza i ogranicza możliwość manipulacji.
Jakoś nie widzę postów warszawiaków w tej sprawie.
I tak wygramy.
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 23.10.2008, 22:31
http://pl.youtube.com/watch?v=Osez6Mgeg2Y
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 23.10.2008, 22:41
To się nadje tylko i wyłącznie do jakieś sportowych jaj.
Po pierwsze gówno tam widać. Po drugie to on tak naprawdę mu nic nie zrobił.
Do tego komentarz " To jest czerwona kartka" nadaję się do śmiechu warte.
W Serie A to po pierwszej kolejce zawodników im by zabrakło do gry gdyby za takie "zaczepki" zawieszali zawodników.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.10.2008 o godz. 22:44.
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Stary 23.10.2008, 22:44
no kur.. kopnał go ewidetnie ;/ Ale zagrac powinien. Sedzia nic nie gwizdnal chociaz to widzial, ustawil zawodnikow i ok.
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 23.10.2008, 22:45
czesiu napisał(a):Wyświetl post
Nawet mnie to nie dziwi, bo można się było tego spodziewać. Szala będzie walił łokciem po oczach, a i tak wszyscy będą patrzeć w drugą stronę - to normalne, bo przecierz ma ksywkę łokietek. Graliśmy już w tym roku z L z Boguskim w składzie i wyszło jak wyszlo. To może bez niego będzie lepiej.
Dokladnie, Szymkowiak i reszta znow beda "hoho, ale znow ten Wojtek lokciem uderzyl, hoho, a to lobuz".
A tu najbardziej kulturalny, ulozony i inteligentny chlopak w tej lidze, dostaje za pierwsze mocno watpliwe przewinienie 2 mecze dyskwalifikacji. Bez zadnego zawieszenia, mozliwosci odwolania i zlozenia wyjasnien (ktore i tak by nic nie zmienily pewnie) !!!

Popieram pomysl, ze Wisla powinna wyslac druzyne ME. Mecz nie ma zadnego znaczenia na tym etapie rozgrywek, a nawet jesli to sa rzeczy wazniejsze od 3 puntow w tej zlodziejskiej lidze. Takim czyms jest godnosc czlowieka, godnosc tego klubu, Bialej Gwiazdy, i czyms takim powinnismy pokazac, ze nie godzimy sie aby dymano nas bez mydla w d.. , bez nawet prob krycia sie z tym !

To sa czarno na bialym slowa Wilczka z ostatniego spotkania z kibicami. Wisly w Polsce nie lubia i to bardzo. Dosc powiedziec, ze zaden jej przedstawiciel nie zostal zaproszony do zarzadu ekstraklasy (tak zasluzony klub, najlepszy polski w ostatnim 10 leciu). Teraz mamy kolejne potwierdzenie.
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 23.10.2008, 22:54
Przeciez to sa do k**** nedzy jakies jaja! On go tam nawet nie kopnal, tylko noga se machnal! Tu nawet nie ma mowy o zoltej kartce. Spalic lesnych dziadow i rozjechac tych leszczy!
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów