The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2008, 19:23
pchelas napisał(a):Wyświetl post
Kopnąć to go kopnął, ale skoro sędzia upomniał obu zawodników to po kiego grzyba się wpieprza jakaś jebana komisja?
Jak to czemu- mecz Legia - Wisła się zbliża.
Powód: babcie tez ma sandaly
Ostatnio edytowane przez fst : 23.10.2008 o godz. 19:24.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 23.10.2008, 19:23
Zaraz... Sytuacja UMKNĘŁA trójce sędziowskiej: http://e-adwokat.eu/polskie-sady.html ? No to na jaki chu... główny upomniał obu
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 14:16.
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 23.10.2008, 19:32
mam nadzieje, ze pojedziemy lEgłą do piachu i to ostro. kuriozum i tyle..
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.10.2008, 19:37
Ale po co te lamenty?
Może warszawiacy napiszą nam na forum kiedy to PZPN "skrzywdził" Legię. (Proszę tylko nie wspominać odebranego mistrzostwa bo tylko za to to Wójcik nie powinien wychodzić z wrocławskich kazamatów przez najbliższe lata). Niestety tak jak kiedyś, ulubienica PZPN-owsko resortowych działaczy, była wywyższana kosztem innych klubów tak i dziś nie jest obca włodarzom OE.
Dlatego mistrzostwa nam smakują lepiej a "Ległaaaa, legła Warszawaaaaa...." ma dodatkowy wymiar.
Sprzedajna liga, sprzedajni działacze, głupi dziennikarze.... hucpa i granda w biały dzień w majestacie prawa.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
radekogi
Senior Member

Od: 02.2006

mam nadzieje że nasi dostaną takiej agresji i będą tak zdeterminowani że pomszczą Rafała i rozjadą PZPNowskiego pupilka do zera pokazując że nawet bez Boguskiego jesteśmy najlepsi
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

KUR*** trafia mnie ...
mam nadzieje że chlopaki pokaża w Warszawie sportowa złość - równiez a może przedewszystkim po dzisiejszej kuriozalnej decyzji
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Od: 08.2003

niech ktoś poda maila do canal czy kanał? napiszemy twarowskiemu i smokowskiemu jacy z nich manipulatorzy, oni to rozpętali, dupki pzpn-owskie tylko pociągnęły dalej co było pewne , wyrok zaocznie bez Boguskiego ? pośpiech ? po co? zaraz usłyszę o kompleksach wobec warszawki , a to jest według mnie ukartowane , jak pamiętam zawodnik zawsze byl wysłuchany , to samo sędziowie , a tutaj? mega skandal , na pohybel , dajcie linka do kanałowych dupków
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie

JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY?
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.10.2008, 19:45
Mnie najbardziej rozluźnia rygor natychmiastowej wykonalności. I gościa zawiesili bez zaproszenia i wysłuchania strony. Ciekawym czy chociaż skonsultowali się z arbitrem prowadzącym zawody.

Jaja.

Coś duży ten zbieg okoliczności.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 23.10.2008, 19:46
Jeżeli po takim czymś nasi piłkarze nie znajdą w sobie dostatecznej motywacji żeby przez 90 minut pojechać z Legią na maksa, to jestem skłonny stwierdzić, że nic i nikt nie zmusi ich do zaangażowania. Mam nadzieję, że warszawiaczki strzeliły sobie w nogę, że Wisła się zepnie i zdeklasuje "sportowców", z klubu któremu od lat najlepiej wychodzi gra przy zielonym stoliku.

Ja bym tej karze przyklasnął, gdyby wszyscy piłkarze byli sądzeni w ten sposób. To co odstawiło Canal+ było żenujące, z Boguskiego zrobili żądną krwi bestię, podczas gdy Wojciech "Łokietek" Szala i Dickson "Saneczki" Choto zawsze są niewinni, nikt się nawet nimi nie zainteresuje.

Powiem tak- walić to, jak wygramy satysfakcja będzie podwójna, a ewentualna porażka mniej zaboli.

Co do samego spotkania, to nie wiem, co się nim tak wszyscy jarają. Gdyby nie to zawieszenie mecz obchodziłby mnie tyle samo, co spotkanie z Odrą Wodzisław, nawet frekwencja i doping będą zapewne na podobnym poziomie- w takich warunkach trudno o wielkie widowisko. Nawet jeśli piłkarze będą wychodzili z siebie to i tak wyglądać to będzie jak przedsezonowy sparing.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.10.2008, 19:46
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Ale o co wam chodzi? Boguski go kopnął? Kopnął. Za to należy się kara? Należy. Więc ją dostał. Pretensje do niego za głupotę a nie do Komisji Ligi że działa zgodnie z przepisami.
Ja jestem za karaniem na podstawie zapisu video. Podstawy byly. Nie mam pretensji, ze C+ to pokazal bo pokazaywali tez inne tego typu przypadki. Tylko troche dziwne, ze Wachowicz z Arki za brutalne zagranie w 1 kolejce nic nie dostal. To samo kiedys Hernani jak stanal na Sobolewskiego. Zawsze sie smieje z tych teorii spiskowych. Nie wierzylem, ze Boguskiego zawiesza ale teraz to jest co najmniej dziwne.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 23.10.2008, 19:55
Ja pierdo.., ..... wierzyć się nie chce...Grzelak bezczelnie popycha sędziego i nie dostaje kary, a Boguski lekko kopie przeciwnika w ferworze walki i dostaje karę na 2 mecze! - Skandal. Może od następnej kolejki każdego karajmy za dotknięcie piłki podczas meczu? Za dwa dni mecz z Legią, czy kogoś dziwi wobec tego ta kara?

PS: Co byście panienki z ekstraklasy nie zrobiły Grzelak i tak nigdy nie będzie brazylijczykiem...
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.10.2008, 19:57
Ja w tym temacie za "Ległą" was wyjątkowo nie zbanuje, ale apeluję o rozsądek. To, że zawsze mieli silne plecy w mediach i PZPN-ie to jest fakt, ale kij im w szprychy. Widać inaczej nie umieją.
A taki Szala co mecz...
Ech.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 23.10.2008, 20:00
Idiotyczna decyzja (jeśli faktycznie, sędzia ich upomniał).
Z drugiej strony apeluję o rozwagę, bo gadki typu "Legia ma fory w PZPNie", jak nic przypominają mi teksty Pasiastych tyle, że o nas
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Stary 23.10.2008, 20:03
jak Wolfy pozwala to ..... , .....,w....a

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.10.2008, 20:07
kerim napisał(a):Wyświetl post
jak Wolfy pozwala to ..... , .....,w....a
wolfy nie pozwala, wolfy odpuścił tym, których poniosło. Ale nie radzę przeginać...
Nie ma co okazywać słabości i ośmieszać samych siebie(jako kibiców Wisły).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Stary 23.10.2008, 20:15
żartowałem , ale swoje wiem i śpiewam

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.10.2008, 20:15
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
J Co do samego spotkania, to nie wiem, co się nim tak wszyscy jarają. Gdyby nie to zawieszenie mecz obchodziłby mnie tyle samo, co spotkanie z Odrą Wodzisław, nawet frekwencja i doping będą zapewne na podobnym poziomie- w takich warunkach trudno o wielkie widowisko. Nawet jeśli piłkarze będą wychodzili z siebie to i tak wyglądać to będzie jak przedsezonowy sparing.

Tu masz 100% racji.
Nigdy nie podniecałem sie meczem z Legia bardziej niz meczami z innymi ekipami.
Ot, taka druzyna jak inna, tylko bardziej forowana przez centralę.
No, ale oni żyją w przekonaniu, że dla wszystkich mecz z Legią to jakiś honor.

Trochę w tej sytuacji żali mi ich kibiców.
Smutne musi byc kibicowanie ekipie tak bezsilnej, że aż "wspieranej" przez stronnicze media i stronniczy PZPN.
Co do samego PZPN-u to życzę tym wszystkim przekrętasom, (i z centrali i z terenu) żeby w koncu znaleźli sie tam gdzie ich miejsce - w więzieniu.

Żal w tym wszystkim Boguskiego: jeden z najgrzeczniejszych chłopców w lidze wydymany przez głupców, ktorzy niestety nadal mają tu władzę.

Rafał, trzymaj się, ta banda pętaków po prostu Ciebie się boi.
Oby Cie to nie załamało, ale uświadomiło jak wiele znaczysz....
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Wesoła_Tsw
Member

Od: 03.2008

Stary 23.10.2008, 20:18
Wszystko itak wyjaśni sie na boisku .... zobaczymy co czas pokaze .... potem bedziemy sie zastanawiac co dzialo sie przed meczem ....
Odpowiedz cytując
rafiABG
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 23.10.2008, 20:19
Jest gdzieś dostępne video z tym odepchnięciem sędziego przez brazylijczyka Grzelaka ?

Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 23.10.2008, 20:22
****y jebane! Mam nadzieję że piłkarze się zmobilizują wszyscy! I że pokażą na boisku Legii kto jest mistrzem.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 23.10.2008, 20:23
Cytat:
Ja jestem za karaniem na podstawie zapisu video. Podstawy byly. Nie mam pretensji, ze C+ to pokazal bo pokazaywali tez inne tego typu przypadki
Dla mnie karanie na podstawie zapisu video jest bez sensu, wystarczy że gość operujący w studiu ma jakąś sympatie klubową i na potrzeb swojego klubu będzie dopuszczał się manipulacji, wystarczy delikatnie przyśpieszyć video i naturalna sytuacja boiskowa staje się czymś drastycznym.
Chciałbym aby nasz klub sprawdził ten zapis bo śmierdzi to na odległość.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 23.10.2008, 20:25
Nie wie ktoś czy jest gdzieś na necie filmik pokazujący całe zajście?
Nie mogę znaleźć.

A już myślałem, że w czwartek wieczorem, 3 dni przed meczem dadzą sobie spokój i nic nie będzie.

Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych ale to sk***ysyństwo czystej wody.
Skandalem jest, że wyrok został podjęty zaocznie i bez poinformowania klubu o prowadzonym dochodzeniu.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.10.2008, 20:29
To kopniecie bylo pokazywane w lidze + , lidze + EKSTRA , ewentualnie w Szybkiej Pilce?
Ostatnio edytowane przez e : 23.10.2008 o godz. 20:31.
Odpowiedz cytując
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 23.10.2008, 20:31
To kopnięcie było w Lidze +
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 23.10.2008, 20:32
e napisał(a):Wyświetl post
To kopniecie bylo w lidze + lub Szybkiej Pilce?
Nie widziałem szybkiej piłki ale sądzę tam też było bo najpierw pojawiło się w C+. Zresztą wszystkimi zapisami operuje C+ także nie ma większego znaczenia, prawda jest taka że oni mogą robić z tymi zapisami co chcą, a i tak nikt nie będzie sprawdzał czy nie doszło do manipulacji.

Jestem baaaardzo ciekawy w jakiej formie dostarczany jest materiał z C+ do ekstraklasy i czy nie dochodzi tam do naruszenie przepisów.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.10.2008 o godz. 20:35.
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 23.10.2008, 20:33
sam ogolnie szanuje przeciwnikow, ale po takim czyms miarka sie przebrala.. i dla mnie teraz to stara kur** legła.

to jest szopka i tyle. zawiesza sie zawodnika, bez jego obecnosci, bez informacji dla klubu, i jeszcze bez mozliwosci odwolania.. rece i tyle.

mam nadzieje, ze nasi pokaza im gdzie ich miejsce.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 23.10.2008, 20:39
Nie pieprzcie już o manipulacji nagraniem. Przewinienie było to i kara jest. Czy słuszna, to inna sprawa. Najbardziej boli, że od jednego gościa gdzieś w studiu montażowym C+, zalezy skład druzyny w najblizszym meczu i być może losy mistrzostwa Polski. C+ rozpatruje to co koles podsyła. Jednym słowem to co chce pokazać pokazuje, czego nie chce nie ma. Zaskakuje też szybkość i natychmiastowa wykonalność podjętej decyzji.

Teraz wypada wygrać z Legią na boisku i zakończyć sprawę.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Wiślak_358
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.10.2008, 20:40
A jeszcze co śmieszniejsze to sędzia to widział i kazał im się przeprosić.
Cytat:
Nie mogłem wyrwać się z objęć Michniewicza i faktycznie go kopnąłem. Nie było to jednak zbyt brutalne, podobnych sytuacji w trakcie meczu było wiele. Zdarzenie widział sędzia i kazał nam się przeprosić. Podaliśmy sobie ręce i mam nadzieję, że sprawa jest zamknięta
Rafał Boguski
Odpowiedz cytując
Estovic
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 23.10.2008, 20:41
Nawet po PZPN-ie się tego nie spodziewałem. Grzelak z Szalą muszą mieć niezły brecht z tego co się dzieje. Teraz od naszych zawodników oczekuję by zapieprzali przez cały mecz i pokazali tym warszawsko-legijnym ch****, że takie wałki wpływają na nas mobilizująco.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 23.10.2008, 20:44
Ciekawy jestem jak teraz zagramy, w jakim ustawieniu - brak Boguskiego, Jirsak po kontuzji forma nieznana - z przodu to cienko wygląda....

I jak tu nie wierzyć w spiski... ale co tam, nie ma się co załamywać - ale będzie ciężko. Oby chociaż zremisować
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów