The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
firstborn
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2008, 18:29
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Boguski i Malecki na skrzydłach
Jirsak cofniety napastnik / of pomocnik, Brozek napastnik

i wtedy mozna dalej grać 2 defensywnymi ;]
podoba mi sie ale takie zestawienie to nie na legie raczej.ja bym boguskiego na skrzydlo jednak nie dawal. diaz z pietia sobie dobrze radza i moim zdaniem na nich postawi skorza. na prawo dac maleckiego bo na lobo ciezko liczyc. jirsak przed kontuzja rzadko gral caly mecz, wiec w niedziele wejdzie pewnie po przerwie
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś

El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż

Tylko Wisła TS!!!!
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 21.10.2008, 18:32
Jeszcze ewentualnie Diaz za Mauro w srodku i jestem przekonany ze pare razy bysmy ich w tym zestawieniu rozklepali, tymbardziej ze oni z tego co sie orientuje graja tylko jednym defensywnym pomocnikiem
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 21.10.2008, 18:38
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie tak jak pisze Kurt C. przed jednym z meczów Legia - Wisła pisali o tym jakoby Żurawski brał ....doping. To znan już robota warszawskich (ogólnopolskich) mediów . Niestety, ale chyba nie doczekamy takich obiektywnych sportowych mediów jak w Niemczech czy Anglii. Tu Legia ma być mistrzem i pracuje nad tym cały Wydział Dyscypliny, sędziowie i pismaki.
Żartujesz, czy piszesz na serio? Wiele bym dał za to, aby gazety o Legii pisały tak jak o Wiśle Widać nie czytasz GW i innych Gówno Wartych gazetek(od brukowego Faktu czy SE po GW i PS). Na każdym kroku muszą przysrać Legii (a to kibice, a to złe transfery itp). Ja wiem, że widzi się tylko to, co złego pisze się o swoim klubie (w Twoim przypadku o Wiśle). Też tak kiedyś miałem, ale gdy zacząłem patrzyć na to wszystko szerszym okiem, to zobaczyłem, że gazety to szmatłowce, które gdy tylko wyczują świeżą padlinę, która się dobrze sprzeda, to robią aferę. I nieważne, czy jest to Legia, Wisła, Lech. Dla nich liczy się tylko to, aby dobrze sprzedać nakład.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 21.10.2008, 18:49
Przestańcie już .......ić o tych pismakach. Dyskusjami na temat prasy dajecie im powody do satysfakcji. Ja mam wyjebane na to co piszą choć codziennie przeglądam prasę sportowa ale nie biorę sobie zbytnio do serca tego co piszą. Wierzę że Wisła wygra i Wy też musicie wierzyć!
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 21.10.2008, 19:47
1q2

Ten fatalny bilans w meczach z zespołami dla Cupiała prestiżowych z różnych względów, jest dość charakterystyczny. Zauważ, że oprócz tych 3 meczy, Wisła resztę wygrała ?. Czy schemat z Legią się wypełni, czy też zostanie przerwany ?

Dlatego świadomie kieruje te dziwną niemoc naszych piłkarzy w takich meczach, do ich zastanowienia się nad kontynuacją tej przecudacznej statysyki, przeplatanej wtopami, albo żenującymi do stopnia plotek o zwolnieniu Skorży, jak z mocnym Lechem, albo niewytłumaczalnymi, jak z dołującymi w tabeli Pasami i Kasperczakiem, dla Cupiała będącymi dowodem przeciwko Skorży. Zbliża się, być może w/g w/w schematu, już przegrany mecz z Legią. Czy stać piłkarzy Wisły, na zmianę swojej postawy w tym i takich meczach, dla przyszłości trenera najważniejszych ?. Ja wiem, że płaci im Cupiał a nie Skorża, ale czy naprawdę jest aż tak zły, aby musiał odchodzić ? To nie jest żart ani teoria SF, bo w przeszłości tak właśnie rozstawano się już z wieloma trenerami. Może piłkarze zechcą jednak zatrzymać ten rysujący się proces usuwania Skorży po TT, wyznaczany wynikami właśnie w takich meczach oraz spekulacjami prasowymi o zagrożonym Skorży i Bednarzu. Piłkarze powinni się zastanowić, czy aby napewno Bednarz i Skorża, to coś gorszego, niż przykładowy- Smuda ze Sochą. Franek zaczął walkę o mistrza, gdy odstawił Rejsa i usunął paru innych ze starszyzny. A poza tym, i tak o wszystkim decydował będzie Cupiał, który już od dawna pokazuje co myśli o przeszłości i przyszłości dla Wisły.

Jestem pewien, że Skorża i Bednarz na jednym wózku jadą. Bednarz nie wzmocni zimą i latem drużyny Skorży znacząco, nawet za darmo ale trafnie, gdyby Cupiał kasy nie dał, to tak on jak i Skorża presji Cupiała na mistrza i LM nie przeżyją. Potrzeba dużo świeżej i szlachetnej krwi w Wiśle, aby zauważony wyżej proces , zastopować i wyjść z tego z ciosem, ku satysfakcji wszystkich.

Liczę, że piłkarze przerwią w meczu z Legią tą przecudaczną statystykę wtop na pohybel Skorży.
Ostatnio edytowane przez kot : 21.10.2008 o godz. 19:56.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.10.2008, 20:06
Kot:
po prostu twierdzisz, że to sami piłkarze chcą zwolnić Skorżę robiąc złe wyniki w meczach z takimi a nie innymi rywalami?
Nie powiem, żebym się z tym nie zgadzał. Takie zachowanie naszej szatni powtarza się od wielu lat, a przynajmniej na to wygląda.

Oczywiście można wszystko zrzucić na karb przypadku.
Można też doszukiwać się spisku.

Ja tylko jestem ciekawy czy w przypadku potwierdzenia się teorii spisku jest tak, że to szatnia sama decyduje kogo ma dość, a właściciel daje robic się w konia, czy jest raczej tak, że to właściciel daje sygnał szatni do stworzenia mu pretekstu do pozbycia się kolejnego niewygodnego, bo wymagającego pracownika.

No ale to wszystko w ramach fantasy.
Przypuszczam, że nigdy nie doemy się jak jest naprawdę.

Co do samego meczu:
Wisła ma potencjał, żeby Legię roznieść w puch.

Mecz natomiast pokaże czy zwycięzy sport czy nonszalancja i minimalizm, czy wręcz polityka na poziomie szatni
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 21.10.2008, 20:28
eeeee a czemu mieliby grać przeciwko Skorży?

kot i te jego spiskowe teorie dziejów
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 21.10.2008, 20:31
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Kot:

Co do samego meczu:
Wisła ma potencjał, żeby Legię roznieść w puch.
a ja powiem odwrotnie:

Legia ma potencjał, żeby roznieść Wisłę w puch.

Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.10.2008, 20:34
Jak dla mnie teoria z Sf. Ze starszyzny Baszczu gra zajebiscie, Głowa kontuzjowany, Brożek w formie jak nigdy wczesniej. Jeśli chodzi o moim zdaniem najgorszych poza Zienczukiem piłkarzy około jedenastkowych czyli środkowych Cantoro i Sobola to tutaj Skorża strzela sobie samobója bo ma alternatywe w postaci Diaza czy Irsaka. W moim przekonaniu trener robi źle klubowi. Złe lub zbyt późne zmiany. Odpowiedzcie mi jak można coś ugrac albo w ogolu zagrac jakis sensowny mecz w ustawieniu pomocy

Łobodziński -Sobol-Cantoro-Zieniu. W tej pomocy nie ma nic twórczego,sami schematyczni do granic mozliwosci wyrobnicy. Niewalczący Mauro,Zieniu bez formy(jego mozna rozgrzeszyc bo zeszły rok miał taki ze wiadome było ze sie nie powtórzy),niemyślący Sobol i jednozwodowy Łobo.

Czekam aż trener zacznie grac młodymi.

A w Wawie szykuje nam sie smutny mecz skopanej piłki w ktorym moze uda nam sie wygrac lub zremisowac. Jak juz ktos napisał wystarczy jedna głupia sytuacja na boisku i lezymy...+ nigdy nie wiadomo cos sie stanie gdy w Bramce stoi nr 81.
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 21.10.2008, 20:54
firstborn napisał(a):Wyświetl post

nasze grajki zawsze pokazywaly, ze na wazne mecze porafia sie zmobilizowac. a to jest wazny mecz.
jak się zmobilizują tak jak na Derby, Lech i Górnik to możemy oddać mecz walkowerem, taniej wyjdzie i bez nerwów

remis biorę w ciemno
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
Cichy
Senior Member

Stary 21.10.2008, 21:02
GregorTS napisał(a):Wyświetl post
Odpowiedzcie mi jak można coś ugrac albo w ogolu zagrac jakis sensowny mecz w ustawieniu pomocy

Łobodziński -Sobol-Cantoro-Zieniu. W tej pomocy nie ma nic twórczego,sami schematyczni do granic mozliwosci wyrobnicy. Niewalczący Mauro,Zieniu bez formy(jego mozna rozgrzeszyc bo zeszły rok miał taki ze wiadome było ze sie nie powtórzy),niemyślący Sobol i jednozwodowy Łobo.
Można się z Tobą zgodzić tylko połowicznie. Nie rozumiem dlaczego wytykasz Sobolowi i Mauro schematyczność skoro w stosowanej przez Skorżę taktyce gra ofensywna opiera sie na dwóch skrzydłowych, ofensywnym pomocniku i napastniku, z lekką pomocą bocznych obrońców.

To na skrzydłach mamy problem stąd duża rotacja i eksperymenty na tych pozycjach (grali tam już Łobo, Zieniu, Boguś, Diaz, Pietia, Mały, Wtorek... kogoś pominąłem?).
Jeżeli w tym elemencie nasi pomocnicy zagrają tak jak wszyscy tego oczekują to o dobry wynik w Warszawie będzie znacznie prościej bo środek całkiem nieźle sobie radzi (Mauro i Sobol w destrukcji, Jirsak/Boguski w ofensywie).
A pewien progres widać bo i Łobo ostatnio jakby coraz lepszy i Mały zaczyna grać (rewelacyjna asysta w ostatnim meczu).
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 21.10.2008, 21:09
widzial ktos ostatnio mecz Roma-Inter wiecie jaki tam wynik padł 0-4 !!! bo Zlatan walnal brame w 5 minucie i juz bylo po meczu. Analogicznie pisze do meczu z Legia. Moze byc 4-0 dla nas, ale mozemy tez dostac 0-4, byleby nie stracic szybko pbramki, ba.. zeby wogole nie stracic bo nasi to gonic wyniku nie umieją za bardzo. bede zadowolony z remisu.
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.10.2008, 21:12
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
widzial ktos ostatnio mecz Roma-Inter wiecie jaki tam wynik padł 0-4 !!! bo Zlatan walnal brame w 5 minucie i juz bylo po meczu. Analogicznie pisze do meczu z Legia. Moze byc 4-0 dla nas, ale mozemy tez dostac 0-4, byleby nie stracic szybko pbramki, ba.. zeby wogole nie stracic bo nasi to gonic wyniku nie umieją za bardzo. bede zadowolony z remisu.
To porownanie jest bez sensu Roma nie wykorzystala szansy zbudowania silnej druzyny podczas przebudowy takich druzyn jak Juve czy Milan w tej chwili jest duzo slabsza rowniez od Violi.
Roma nie przypomina zupelnie druzyny z ostatnich dwoch sezonow.Wiec mecz Romy i Interu to moim zdaniem zle porownanie bo Roma nie miala w tym meczu szans i to jest kluczem do wyniku 4-0 dla Interu a nie to ze szybko strzelili gola
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Raphael
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 21.10.2008, 21:28
Wisła przegrywa z Legią tylko wtedy kiedy losy mistrzostwa są już przesądzone . Teraz jeszcze tak nie jest więc obstawiam jednobramkowe zwycięstwo Wiślaków.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Stary 21.10.2008, 23:27
FraMat

No nie tak. Ja nie sugeruje teorii spiskowej, tylko stwierdzam suche fakty, a to jest zasadnicza różnica. Nie ma znaczenia z jakich prawdziwych przyczyn, wypełnia się stary schemat , grożący kolejną destabilizacją w klubie, której powinniśmy unikać jak ognia., gdyż najbardziej Wiśle potrzebna jest stabilizacja i polityka " krok po kroku" do poziomu europejskiego. Przyczyn tych nigdy nie poznamy i krążenie w ich poszukiwaniu, doprowadzić tylko może do kompletnej abstrakcji. Zazwyczaj nigdy nie ma jednej przyczyny a szatnia rzadko kiedy jest jednomyślna, co najwyżej nieliczni mogą zachowywać się nie fair, co i tak rozkłada wtedy resztę zespołu. Ja tylko przedstawiam fakty, świadczące o schemacie sprzed lat, który dla Cupiała zawsze był motywem do zmian, zazwyczaj zbyt pochopnych lub nazbyt częstych i uzmysławiam wszystkim, że bez znaczenia na prawdziwe przyczyny tego schematu, efekt końcowy jest z historii znany wszystkim a piłkarzom, chyba najbardziej, więc myślę, że powinni mieć świadomość tego, co się dzieje i o co mają zawalczyć z Legią.

Podobnie z niesamowitą szczerością piszę o innych sprawach, takich jak, baczenie na przyszłe transfery aby unikać nadmiernych błędów transferowych , co dotyczy się Skorży z Bednarzem, czy w przypadku zaniechań RN WK w tej samej sprawie i innych sprawach, co wielokrotnie bardziej mści się od lat na Wiśle. Brak jest koordynacji i współpracy nad Wisłą ze strony wszystkich. Trener rokujący, nie ma wsparcia transferowego z klubu i świadomie pozbawiony wpływu na nie, marnuje swoją i Wisły szansę na sukces europejski i musi odchodzić bez sensu, gdyż wina nie leży wyłącznie po jednej stronie, lecz jest rozłożona na wszystkich. Bierze się to właśnie z braku wspólnego frontu działań i to działań planowych i profesjonalnych, w trybie " krok po kroku" a nie "wszystko albo nic". Naprawdę da się wypracować i systematycznie realizować, taki plan strategiczny rozwoju klubu na lata, w bezpiecznej formie dla właściciela. A właśnie jego brak i brak wspólnoty działań, odczuwalny jest także przez piłkarzy i stąd ich brak wiary w sukces ostateczny, co owocuje różnymi ich zachowaniami, naturalnymi zresztą, jak np. w przypadku braku konkurencji na ich miejsce w składzie wyjściowym drużyny. Baza szkoleniowa i pustka w rezerwach Wisły, czy podstawowe braki w kadrze zespołu, takie jak piłkarze techniczni i potrafiący kopać piłkę mocno i trafnie, dopełniają obrazu amatorszczyzny uprawianej metodą chybił-trafił, a może się uda dzisiaj tylko. Kolejny przykład z Kokoszką, gdzie wina nie była raczej po stronie Bednarza i Skorży, podobnie jak sprawa umowy o transmisje ze Sport5 itd. itp. Za dużo by znowu pisać aby wyjaśnić, że ja nie tworzę teorii czy czarnych scenariuszy ale jednakowo sprawiedliwie oceniam rzeczywistość, taką jaka ona jest, bez względu kogo dotyczy a na jej podstawie ostrzegam przed konsekwencjami w przyszłości. Liczy się dla mnie Wisła i nic więcej.

Trzeba pokonać Legię, jak się chciało pokonać kluby europejskie w drodze do kasy. Zakończyć mit Odry pechowej i wiosną oddać co się należy Pasom i Leszkom . Tylko i aż tyle. No i miejmy świadomość, że bez wzmocnień Skorża z Bednarzem nie dadzą rady wymogom Cupiała.
Ostatnio edytowane przez kot : 21.10.2008 o godz. 23:45.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.10.2008, 10:30
Małecki pewnie w 1 składzie nie wyjdzie. Skorża wie co robi, bo pewnie Mały nie zagrałby całego meczu jak te kilkanaście minut. Step by step. Jirsak powinien już wrócić, więc będzie dobrze. Oby chłopaki pokazali co potrafią, zmobilizowali się. My nie możemy się bać nikogo tylko zawsze walczyć o zwycięstwo.
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 22.10.2008, 10:58
KOT ja nie wiem skąd biorą się w głowie takie urojenia....

Zastanawiam się skąd gość, który zna WISŁE TYLKO z internetu (ewentualne TV) może takie rzeczy wypisywać.

Jakbyśmy żyli w średniowieczu a WISŁA byłaby jakąś instytucją kościoła to dawno zostałbyś spalony na stosie.

Świeża krew:] dostaliśmy Marcelo i Diaza młodych z perspektywami coraz lepeij grającymi, oni są systematycznie wprowadzani do zespołu za starszych kolegów.

Wniskuję, że trzeba pozbyć się kilku starych graczy , którzy niby "rządzą"

Dlaczego nigdy nie napiszes zkonkretów tylko zasłaniasz się literackim pisaniem

Poidaj konkrety o kogo chodzi Baszczu Głowa Sobol Podaj po prostu nazwiska kogo wyrzuciłbyś, a nei zasłaniaj się teoriami i długimi wywodami...
Powód: rz->ż
Ostatnio edytowane przez lucekj : 22.10.2008 o godz. 20:35.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 22.10.2008, 11:05
Obawiam się że niestety macie rację pisząc o tym, że może być to decydujący mecz dla Skorży. Porażka może oznaczać początek kolejnego większego chaosu w klubie.
Z drugiej strony ewentualne zwycięstwo w niedzielę a potem w środę w pucharze z Kasprem (najlepiej wysoko) może znacząco poprawić humor B.C.

Biorąc pod uwagę formę naszych to każdy inny wynik niż porażka byłby sukcesem.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 22.10.2008, 11:09
Kot
"Miałczysz" już od kilku lat przewidując katastrofę i spiskową teorię.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 22.10.2008, 11:28
kot napisał(a):Wyświetl post
Trzeba pokonać Legię, jak się chciało pokonać kluby europejskie w drodze do kasy. Zakończyć mit Odry pechowej i wiosną oddać co się należy Pasom i Leszkom . Tylko i aż tyle. No i miejmy świadomość, że bez wzmocnień Skorża z Bednarzem nie dadzą rady wymogom Cupiała.
Krótko pisząc chcesz wygrywać WSZYSTKO, zero remisów i porażek:] --- popatrz jedno zdanie a oddaje to samo co napsiałeś w 3.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 22.10.2008, 12:28
Panowie i Panie to jest temat Wisła - Legia i proszę koniec rozmywania - są tamaty Nibylandia ....., Nasi piłkarze ...., Polityka transferow..... - a wy jak się przyczepiliście tego tematu to piszecie o wszystkim a na końcu posta dwa słowa o czekającym nas sptkaniu
Odpowiedz cytując
Perek
Member

Od: 09.2008

Stary 22.10.2008, 12:35
Ciężko gra się Wiśle w Warszawie z Legią, ale jestem optymistą. Wygramy 2:1 lub 1:0
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
Odpowiedz cytując
ted
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 22.10.2008, 16:51
Moze zaspiewamy ta piosenke?
http://www.youtube.com/watch?v=ChxzQ9pWntY
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Stary 22.10.2008, 18:25
Z wypowiedzi Boguskiego wynika, że Sędzia widział zdarzenie i nakazał Rafałowi przeprosić się z Michniewiczem, co Rafał uczynił. Jak dla mnie była to forma reakcji sędziego, równoznaczna z karą, jaką był nakaz przeprosin. Sędzia nie sięgnął po inne kary, gdyż tak ocenił wagę zdarzenia na boisku. Zapewne powinna się znaleź w protokole pomeczowym informacja na ten temat. Czyli nie jest tak, że zdarzenie odbyło się poza kontrolą sędziego i nie było jego reakcji oraz kary. Dla mnie zamyka to wszelkie dalsze dochodzenie w tej sprawie. Jeśli jednak PZPN, zmieni ocenę i karę sędziego, to będzie to jawne nadużycie przepisów i świadczyć jedynie może o nienormalnym trybie potraktowania Rafała i Wisły przed meczem z Legią.

Ps. Przepraszam KOMINKA za wcześniejszy OFFtop.
kristos i lucekj uzyskają moją odpowiedź w Nibylandii. Miałem prywatnie ale jednak zapraszam na ciąg dalszy dyskusji publicznie
Odpowiedz cytując
shympek_AZORY
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 22.10.2008, 18:47
Jak się nasi Piłkarze postarają to będzie lux liczę na Pawła! strzeli w niedziele nie jedną bramkę
Jesteśmy Dumą Tego Miasta! A w Naszych Sercach Biała Gwiazda!
WISŁA KRAKÓW AZORY
Odpowiedz cytując
Wujor
Member

Stary 22.10.2008, 22:35
Po traumatycznym meczu z Lechem, Wisła musi się zrehabilitować i wygrać z Legią co najmniej 3 bramkami. Innego wyjścia nie widzę. Dlaczego Lech mógł wygrać w Krakowie tyloma bramkami,....? Liczę że tym razem w Warszawie to my zaaplikujemy z 5 brameczek
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 22.10.2008, 22:39
No właśnie, dlaczego, skoro Ruch jest słabszy od nas, a który Lecha pokonał, który pokonał nas, a przecież wygraliśmy z Barceloną więc powinniśmy z Lechem wygrać.

Powiem Ci dlaczego, bo taka jest piłka nożna..
Odpowiedz cytując
JohnnyH
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 23.10.2008, 10:30
Zapowiada się ciężki mecz. Styl gry naszej drużyny w ostatnim miesiącu znacznie się pogorszył. Schematyczna gra forsowanymi z uporem maniaka Cantoro i Lobem nie nastraja pozytywnie. To co że Legia Urbana jest wg. mnie najsłabszą Legią od lat.....my się ich boimy i nie bez przyczyny. Mam cichą nadzieję że Naszemu Trenerowi włączy sie instynkt samozachowawczy i nie zacznie znowu meczu z ww. wspomnianymi Panami w pierwszej 11. Wystawianie Cantoro i Łoba w pierwszym składzie to piłowanie gałęzi na której siedzi Maciej Skorża. Mam do Niego olbrzymi szacunek i cenie go jako fachowca. Jeśli jednak będzie nadal czekał na przebudzenie obu tych Panów to faktycznie Cupiał może się wkurzyć a szkoda by było stracić takiego Trenera.

Pozdrawiam
Żuraw my personal Jesus
Odpowiedz cytując
krzysio999qqq
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 23.10.2008, 11:46
I tak wszyscy dobrze wiemy że Cantoro i Łobo wybiegną w pierwszym składzie:/ Mecze takie jak z Legią zawsze stoją na wysokim poziomie i piłkarze inaczej się do nich przygotowują, motywacja również jest inna Ja wierze w zwycięstwo Białej Gwiazdy i spróbuje im pomóc dopingiem...
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.10.2008, 12:37
krzysio999qqq napisał(a):Wyświetl post
...i piłkarze inaczej się do nich przygotowują, motywacja również jest inna
No.. szczególnie widać to było w meczu z Lechem. Motywacja pierwsza klasa
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź