The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szachmat
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2008, 10:31
Słupik jest przykładem polskiej myśli sędziowskiej, wszystko co o nim można powiedzieć to jego wypowiedź po meczu Wisła Lech gdy studio było na R22 na temat jakiegoś spalonego. Powiedział mniej więcej tyle że sędzia liniowy to ma mega lipę bo jak jest powtórka to widać albo tak albo tak i dlatego on zawsze wolał być na środku w domyśle zawsze można się wykręcić sianem, nawet jak ci powiedzą że był to idziesz w zaparte i jest gitara. W zeszłym tygodniu kłucił się że nie było karnego na Jagieloni a zawodnik był cięty równo z trawą. Ale spoko teog na środku zawsze można wybronić według oczywiście Słupika.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.10.2008, 10:34
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem są to po prostu kompleksy na punkcie Legii albo stolicy.

Każdy z nas ma jakiś kompleks
No co ty ? Przeciez to Lech ma kompleks na punkcie Legii, a Legia na punkcie naszym

Nie Słupik jeżezli już tylko Słabik. Słupik ma zarzuty.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 20.10.2008, 10:56
Słabik nie ma zarzutów bo juz nie sędziuje ? to co opowiada w canal to żarty , ale masz rację to Słabik ,obecnie trener
Ostatnio edytowane przez kerim : 20.10.2008 o godz. 11:00.
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie

JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY?
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 20.10.2008, 11:00
To co widać w na ich dodajmy słabej jakości replayach o niczym nie przesądza moim zdaniem może był tam zamiar kopnięcia ale do niczego nie doszło nikt nie zauważył ze studyjnych ekspertów co działo się przed domniemanym kopnięciem i co spowodowało takie a nie inne zachowanie Boguskiego , ale dziwne jest że przy jak zwykle słabej jakości relacji z Krakowa takie rzeczy wyłapują a słynnych faularzy naszej ligi nie potrafią napiętnować .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 20.10.2008, 11:10
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak,rzeczywiscie problem kopniecia przez Boguskiego urósł do nienormalnej wielkosci w C+ i sugerowanie ,ze powinien dostac kartke na podstawie analizy materiału wideo,było conajmniej dziwne ,bo chyba nigdy nie było takiej sugeracji po zagraniach Choto,Szali lub innych(....).
Co to "sugeracja" wpisuję i wpisuję po słownikach, a jedyne co znalazłem to zarządzanie restauracją

A na temat. Oczywiście znowu usnąłem na "Szybkiej Piłce". Jak słucham Błońskiego to on jak dla mnie czerpię swoje informacje na bazarze jakimś. Ploty i ploty i je w kółko powtarza.
L+ nie oglądałem (wczoraj), ale sądzę, że jest to bardzo dobry obiektywny program w całym tym burdelu co się nazywa EKSTRAKLASA i produkty pochodne.
Odpowiedz cytując
bigi333
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.10.2008, 11:39
Można zobaczyć gdzieś to kopnięcie w internecie? Bo wczoraj nie oglądałem tego programu, a chciałbym to zobaczyć, bo spodziewałbym się takiego czegoś po każdym zawodniku Wisły ale nie po Boguskim...
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto

...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę...

KLIKAJ TUTAJ CODZIENNIE
W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund

Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań
Odpowiedz cytując
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.10.2008, 12:23
Gdyby byli obiektywni to pokazaliby, jak ta ryża ****a nazwiskiem Radzewicz najpierw leżąc na ziemi próbuje kopnąć Cantoro by zaraz go ordynarnie odepchnąć. Tego już nie pokazali. A ten rudy karaluch nawet kartki nie zobaczył.

Edytka: miałem na myśli Szybką piłkę.
Ostatnio edytowane przez spirit : 20.10.2008 o godz. 13:02.
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Stary 20.10.2008, 12:31
Bo tą kartkę dostał jego kolega z drużyny za współudział , a faktycznie sałużył na nią Radzewicz .

Odpowiedz cytując
Maxell
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.10.2008, 12:34
spirit napisał(a):Wyświetl post
Gdyby byli obiektywni to pokazaliby, jak ta ryża ****a nazwiskiem Radzewicz najpierw leżąc na ziemi próbuje kopnąć Cantoro by zaraz go ordynarnie odepchnąć. Tego już nie pokazali. A ten rudy karaluch nawet kartki nie zobaczył.
To akurat pokazali (z tego co pamiętam) i nawet sugerowali czerwoną.

Jednak najlepsze to jak się doktore (czyt. Majewski) gubił w zeznaniach jak go przycisnęli redaktorzy.
Ostatnio edytowane przez Maxell : 20.10.2008 o godz. 12:37.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.10.2008, 13:30
Maxell napisał(a):Wyświetl post
Jednak najlepsze to jak się doktore (czyt. Majewski) gubił w zeznaniach jak go przycisnęli redaktorzy.
A propos przyznac sie kto wyslal maila z prosba, zeby Stefan jak najdluzej prowadzil Cracovie podpisanego kibic Wisly ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
tomaso
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.10.2008, 13:35
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
A propos przyznac sie kto wyslal maila z prosba, zeby Stefan jak najdluzej prowadzil Cracovie podpisanego kibic Wisly ?
Boje się że pół stadionu ma takie życzenie
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.10.2008, 13:48
tomaso napisał(a):Wyświetl post
Boje się że pół stadionu ma takie życzenie
Tylko pół?!

Szybka piłka z tygodnia na tydzień podoba mi sie coraz mniej. Pieprzenie bzdur, minutowe skróty i konkurs na kiks kolejki, kto to wymyślił...
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 20.10.2008, 16:47
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Tylko pół?!

Szybka piłka z tygodnia na tydzień podoba mi sie coraz mniej. Pieprzenie bzdur, minutowe skróty i konkurs na kiks kolejki, kto to wymyślił...

Redaktorzy chyba za bardzo wzieli do siebie zwlaszcza pierwszy człon nazwy programu i dlatego tak to wyglada

Niedlugo zatesknimy za TVN -nowskim Orange ,bleee juz nie wiem sam co tu jest gorsze .
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 20.10.2008, 16:52
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
Co to "sugeracja" wpisuję i wpisuję po słownikach, a jedyne co znalazłem to zarządzanie restauracją

A na temat. Oczywiście znowu usnąłem na "Szybkiej Piłce". Jak słucham Błońskiego to on jak dla mnie czerpię swoje informacje na bazarze jakimś. Ploty i ploty i je w kółko powtarza.
L+ nie oglądałem (wczoraj), ale sądzę, że jest to bardzo dobry obiektywny program w całym tym burdelu co się nazywa EKSTRAKLASA i produkty pochodne.
Takie samo jak program L+.
Czy ktos ma zgraną "Szybka piłkę"?
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 20.10.2008, 16:57
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Takie samo jak program L+.
Czy ktos ma zgraną "Szybka piłkę"?
Szybka pilka 19.10.2008 - 9 kolejka
Kod:
http://rapidshare.com/files/155661532/Szybka.pilka.08.10.19.www.sport-video.pl.part1.rar
http://rapidshare.com/files/155669096/Szybka.pilka.08.10.19.www.sport-video.pl.part2.rar
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 20.10.2008, 17:07
Szybka piłka jest beznadziejna, tych pożal się Boże znawców nie da się słuchać. Niech sobie zaproszą Adama Godlewskiego z Piłki Nożnej.
Odpowiedz cytując
Wiślak_358
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.10.2008, 21:01
Ja jeszcze powiem że jakiś czas temu Wachowicz tak nadepnął na nogę jakiegoś piłkarz i to bez piłki że ten się zwijał z bólu a sędzia nie widział, omawiali to w L+ i sugerowali Wydziałowi Dyscypliny 3 mecze kary dla Wachowicza,kary nie dostał a w następnej kolejce gola strzelił.Jeśli Boguski dostanie karę to będzie paranoja,i niesprawiedliwość.Wtedy będzie można mówić o jakiś przekrętach.
Ostatnio edytowane przez Wiślak_358 : 20.10.2008 o godz. 21:07.
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Stary 20.10.2008, 22:13
takie pytanko? czy Ci bez kompleksów czytali co ma do powiedzenia gostek z WD ? ano prawi że ANALIZOWALI -SIC!!! sytuację z Boguskim około 52-53 minuty SIC!!! i dopatrzyli sie przewinienia , co spowoduje że w czwartek zajma się Boguskim( czytaj zawieszeniem) , wiwat canal , macie 1:0 , teraz kolej na warszawkę , bedzie 2:0 czyli Wisła bez Boguskiego? tyle ze w meczu bedzie odwrotnie , dobre sobie , gostek prawi że analizowali sytuacje z 52 czy 53 minuty , przejrzeli podswietlone wszystkie mecze ?

Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.10.2008, 19:33
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Czy Wy jestescie normalni ? Wszedzie wietrzycie spisek ? To chyba jest jakas mania przesladowcza. Ktokolwiek smie powiedziec cos zlego na Wisle to od razu jest nieobiektywny. Co do karnego to bylo 3:1, spalonego uznali, ze nie bylo oczywiscie. I co sedziow bronia ? Jak byl Wit Z. to dopiero byla parodia. Ale pokazali Boguskiego w dwuznacznej sytuacji to juz sa nieobiektywni warszawiacy. A Wy za to jestescie przykladem obiektywizmu. Dla mnie raczej hipokrytami.

nie mogłem się oprzeć
Odpowiedz cytując
kerim
Senior Member

Stary 23.10.2008, 19:59
cytat powyżej -klasyka , to jest ten spisek czy nie ? zawodnik Wisły podświetlony bo nie łapał sie w kadrze kamery , błędy sędziego z tego meczu nieistotne , o sorry według niejakiego eksperta slabika karnego na Zieniu nie było , komisja działa zaocznie , bez wysłuchania Boguskiego , sędziego , przeciez to normalne , pisał to HIPOKRYTA Panie Dynek

Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Stary 24.10.2008, 18:18
Parę dziękczynnych maili do redakcji i prowadzących (L)igii + ekstra za to działanie które przyczynilo się podniesienia jakości rozgrywek a w szczególności spotkania drużyn z czołówki tabeli Legii i Wisły , ich powiedzenie dyżurne o "spłaszczeniu czołówki ligowej tabeli" bedzie obowiązywało nadal jak bedą widzieli pewne sprawy tylko u jednych , a warszawska Komisja (L)igii nie wyłapie innych wykroczeń choćby Grzelaka .
Wiadomo swojego klubu nie można osłabiać .

Odpowiedz cytując
Wiślak_358
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.10.2008, 13:03
Ja mam tylko nadzieje że jeśli wygramy,a wygramy to nasz trener ani nasi piłkarze nie przyjmą zaproszenia do studia (L)igi + extra które będzie po meczu ze stadionu legii.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Stary 25.10.2008, 23:03
Ciała dała to komisja dyscyplinarna, oni też ale o niczym nie zadecydowali.
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.10.2008, 23:31
matti123 napisał(a):Wyświetl post
Ciała dała to komisja dyscyplinarna, oni też ale o niczym nie zadecydowali.
oni nic nie zrobili

tylko zabawili się w kapusiów

w dodatku w sytuacji która nie jest jednoznaczna...

ps. na miejscu Boguskiego nigdy nie porozmawiałbym z żadnym z tych fiutów z anal +
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 26.10.2008, 07:21
Wiślak_358 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam tylko nadzieje że jeśli wygramy,a wygramy to nasz trener ani nasi piłkarze nie przyjmą zaproszenia do studia (L)igi + extra które będzie po meczu ze stadionu legii.
Ja mam zdanie wręcz odwrotne. Obrażaniem się tylko odbiorą sobie możliwość zabrania głosu, a powinni zaproszenie przyjąć i zapytać ładnie i o Boguskiego i o inne sytuacje podobne wcześniejsze. Niech się chłopaki z L+ wytłumaczą przed kamerami odrobinę z selektywnej gorliwości w ściganiu niesportowych zachowań na boisku, a i Komisję można by zapytać przez szklany ekran o wyjaśnienie niezgodności trybu podjętej decyzji z przepisami.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Stary 26.10.2008, 12:47
Zagramy im na nosie i zwyciężymy!
Odpowiedz cytując
lotnik
Member

Od: 05.2004

Stary 26.10.2008, 20:09
Noi co powiedzieli przed i po meczu w C+ a szczegulnie w sprawie Grzelaka i Boguskiego ...skur....syny
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Stary 26.10.2008, 20:20
A czego się spodziewałeś, że powiedzą przepraszam
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 26.10.2008, 20:23
A można wiedzieć co dokładnie powiedzieli?
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.10.2008, 20:37
C+
bardzo proszę o szybką akcję pt. miroslav Radović zawieszony na 2 mecze za uderzenie Cantoro w twarz, kartka dla Cantoro anulowana
wszak jesteście ostoją profesjonalizmu i obiektywizmu
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów