The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2008, 21:26
marcinarsenal napisał(a):Wyświetl post
Lobo drewniaku, to co gra obecnie ten anty-pilkarz to żenua!!!
Dobrze, że trener widzi dużo i daje Małeckiego, trzeba dać szansę chłopakowi, bo ostatnio gra niezłą piłkę.

Sobol to samo, widzisz jak ktoś wali 100% akcję, myślisz hmm nic, tylko Sobolewski...
Od Sobola się odczep, bo w Zabrzu był naszym najlepszym piłkarzem i głównie dzięki niemu uniknelismy całkowitej kompromitacji
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.10.2008, 21:28
Ten, kto dziś napisał/napiszę że Łobodziński zagrał słaby mecz jest hipokrytą.

I Łobo i Sobol bardzo dobrze. Marcelo też, bezbłędnie.
Odpowiedz cytując
latarnik
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.10.2008, 21:38
michu-kozlowek napisał(a):Wyświetl post
Ten, kto dziś napisał/napiszę że Łobodziński zagrał słaby mecz jest hipokrytą.

I Łobo i Sobol bardzo dobrze. Marcelo też, bezbłędnie.
zgadzam sie w 100%
WISŁA KRAKÓW

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 18.10.2008, 21:46
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Jak gral Marcelo?
Marcelo całkiem nieźle, raz uratował nas przed stratą bramki kiedy wykonał ryzykowny ślizg tuż przed polem karnym gdzie zawodnik Piasta wychodził sam na sam, czubkiem buta ale wybił.
W powietrzu jak zwykle super, każdy pojedynek praktycznie wygrany. Kilka razy mógł się lepiej zachować ale mimo wszystko bez błędnie.

Najbardziej utkwiła mi sytuacja w które Marcelo przejmując piłkę na własnej połowie, podjechał z nią tak, że zatrzymał się dopiero pod polem karnym przeciwnika gdzie podał do kogoś tam, szkoda tyle że nie dostał dokładnego odegrania bo już tam szykował się do strzału
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 18.10.2008, 21:47
Najlepszy mecz Łobodzińskiego w sezonie, grał bardzo dobrze. Za to Brożek dziś bardzo słabo, mimo bramki. Przetruchtał cały mecz, nie wiem co mu sie stało bo zawsze, nawet jak nie strzelał bramki, to był w ruchu, nękał obrońców cały czas. A dziś na stojąco cały mecz.
Mecz do wygrania i zapomnienia. Teraz Legia.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
Miac
Junior Member

Od: 02.2004

Stary 18.10.2008, 21:49
Czy ktoś wie jak wygląda sytuacja kartkowa na mecz z Legią? Czy Cantoro i Sobolewski mogą grać?
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.10.2008, 21:49
Paweł przecież grał dwa mecze w kadrze. On jest tylko człowiekiem
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 18.10.2008, 21:53
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Niestety co by nie zrobil , to i tak wielki Lobo i drugi geniusz Cantoro beda grali.Przykre to ale coz zrobic.
A ja myśle że Skorża jeśli tylko będzie przekonany co do przydatności Małego da mu szanse w pierwszym składzie nawet kosztem Łobo.

Co do meczu przypomina mi się kawał: Kiedy mówimy że mamy "mieszane uczucia"? Gdy teściowa ginie w wypadku uderzając twoim samochodem w drzewo . Tak teraz ja mam takie mieszne uczcia :

+ cieszy zwycięstwo no i fotel lidera
- Piast (beniaminek bez większych aspiracji) jak by na to nie patrzeć miął swoje sytuacje, a zbliża sie Legia na Łazienkowskiej i z taką grą jestem pełen obaw...
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez igortsw : 18.10.2008 o godz. 21:56.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 18.10.2008, 22:01
Awe napisał(a):Wyświetl post
Najlepszy mecz Łobodzińskiego w sezonie, grał bardzo dobrze. Za to Brożek dziś bardzo słabo, mimo bramki.
Dobry żart. Brożek był najlepszym zawodnikiem tego meczu i nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Miał udział przy 2 bramkach do tego cały czas stwarzał zagrożenie pod bramką przeciwnika. Sytuacja w której z własnej połowy zagrał piłkę do Boguskiego, plus okiwanie 3 zawodników Piasta w tłoku i strzał na bramkę utwierdzają mnie w tym o czym teraz piszę. Chłopie może ty jakiś inny mecz oglądałeś ?

Co do Łobodzińskiego to nie jestem wstanie sobie przypomnieć akcji w której zrobił coś w 100% dobrze, nawet jeśli kogoś okiwał to wrzucił na pałę. Generalnie to że Skorża wymienia oba skrzydła w trakcie meczu pokazują nasze braki.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.10.2008, 22:07
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Co do Łobodzińskiego to nie jestem wstanie sobie przypomnieć akcji w której zrobił coś w 100% dobrze, nawet jeśli kogoś okiwał to wrzucił na pałę. Generalnie to że Skorża wymienia oba skrzydła w trakcie meczu pokazują nasze braki.
Ty oglądałeś w ogóle mecz? Ja nie rozumiem, dlaczego wszyscy jesteście tak bardzo uprzedzeni co do tego piłkarza. Prawda, ma słaby okres. Ale jak dał asysty w meczu z KSC to sikaliście po nogach. Ludzie, czy Wy nie potraficie tego zrozumieć że ten zawodnik jest w dołku, i trzeba mu pomóc a nie jechać po nim?

Małecki fakt, bardzo dobry. Ale pisanie że Łobo nie zrobił nic w 100% dobrze to lekka choroba głowy. Ja 90 minut dopingowałem będąc na D3, i widziałem jego grę, a Wy nie widzieliście na A/B/E lub przed telewizorem?

Zapraszam do tematu o naszych piłkarzach lub priv. Nie będę już tu śmiecił.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 18.10.2008 o godz. 22:11.
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 18.10.2008, 22:27
Ja podtrzymuje swoje zdanie. Łobo dziś grał bardzo dobrze, w końcu wygrywał pojedynki jeden na jeden. A Brożek truchtał cały mecz. Dwa razy przyspieszył to raz padła bramka Boguskiego, a drugi przekiwał paru gości i zmarnował dobrą okazję. Ale albo był zmęczony po reprze albo mu się nie chciało biegać. W poprzednich meczach cały czas nekał obrońców, wychodził na pozycję, dziśtego nie było. Bramkę władował bo w tej chwili jest graczem takiej klasy, że w naszej lidze może niektórym drużynom strzelać bramki na stojąco będąc zmęczonym po reprezentacji.
Ostatnio edytowane przez Awe : 18.10.2008 o godz. 22:30.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 18.10.2008, 22:51
Pawełek- Załamywałem się jak wykopywał i zazwyczaj traciliśmy to dziś nawet nie w pole tylko po autach strzelał Dobrze że gra rękami i głową szła mu poprawnie, ale za dużo okazji do wykazania się najmniej.
Baszczu-aktywny dużo biegał i podawał, czasem zdarzało mu się zagrać nie dokładnie i nie do tego co trzeba.
Głowacki- Pozytywnie, dobra asekuracja.
Marcelo- pewny odbiór, 100% skuteczność gry głową i odbiorów. Ciekawe wejścia do przodu. Za szeroko ustawiony z Głowackim.
Pietia- Kolejny słaby mecz po kontuzji. Miałem nadzieje że odbuduje się u przerwie na reprezentację a tu niestety. Zbyt łatwy do przejścia w defensywie, mało aktywny w ofensywie( możliwe że założenia taktyczne), dużo niedokładności i nonszalancji
Łobodziński- Strasznie na niego narzekacie, a nie widzę powodu. Forma zwyżkowa, z meczu na mecz coraz lepiej. Wiadomo że to nie jest jeszcze wymarzony poziom. Aktywny, pokazywał się do gry. Kilka udanych zwodów. Mniej i bardziej udane wrzutki.
Sobolewski- Przyzwyczaił nas do fantastycznych występów, a tu dziś słabiej. Mniej uczestniczył w akcjach ofensywnych i nie cisnął pressingiem. Mało kluczowych odbiorów. Każdemu się może zdarzyć słabszy mecz, ale oby tylko jeden
Cantoro- Jak na swój ostatni poziom występ udany, ale dużo brakuje do przyzwoitości. Porównując z Łobo dużo traci bo nie walczy i nie stara się być lepszy- stagnacja. Holowanie piłki, długie niedokładne piłki i brzydkie kopanie po nogach, sędzia mógłby pokusić się o 2 żółtą, bo tak to można grać na podwórku.
Zieńczuk- beznadziejny jak to ostatnio bywa. Mnówstwo strat i niedokładnych podań. Brak waleczności i kreatywności. Szkoda że sędzia nie gwizdnął ewidentnego karnego bo może Zieniu zapisałby trafienie i odblokował się (a jeśli nie to byłoby jeszcze gorzej)
Boguski- ten to ma zdrowie, zapieprza cały czas. Jest wszędzie atak, skrzydła, środek, obrona. Ciśnie obrońców, pokazuje się do gry. Zdarzają się niedokładne podania, ale też wiele dokładnych i do przodu.
Brożek- fenomen, Paweł zostań z nami na zawsze. Szkoda że nie wpadło po akcji jak przeszedł 6 zawodników i strzelił. Widać trochę zmęczenie, ale on ma akurat do tego prawo. Asysta i gol.
Małecki- ciekawe czy grałby tak samo dobrze cały mecz, powinien zastąpić Zieńczuka. Aktywny waleczny, dużo widzi (asysta). Szkoda niedokładności i braku zawsze "czegoś".
Diaz- Kreatywny, mam nadzieję że nie zagrał całego meczu z powodu drobnego urazu i reprezentacji. Kilka strat.
Niedzielan- narazie nic- czekamy na Coś.

Mecz nie był piękny, ale najważniejsze że wygraliśmy. Kilka akcji mogło się podobać. Martwi brak aktywności, pressingu, gry kombinacyjnej i słaba postawa indywidualna szczególnie Pieti i Zieńczuka.
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.10.2008, 22:55
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Niestety co by nie zrobil , to i tak wielki Lobo i drugi geniusz Cantoro beda grali.Przykre to ale coz zrobic.
No przecież Łobo i Mauro nie mogą stracić kasy za wyjściowe w pierwszym składzie. Widzę, że wielu cały czas nie rozumie jak u nas działa ustalenie składu meczowego.
:/
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 18.10.2008, 23:00
Matti a ja jakoś nie zgodzę się z oceną Zieńczuka. Wg mnie grał całkiem nieźle. Starał się, dużo przechwytów, kilka niezłych wrzutek i pojedynków jeden na jeden. Piotrek może nie zachwycał ale większych błędów nie robił. Ogólnie mecz dość przeciętny, zresztą tak samo przeciętny jak i rywal...
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 19.10.2008, 00:08
z taką formą to Wisła może pomarzyć o wygraniu ligi, a na ziemię sprowadzi nas za tydzień Legia. Dawno nie widziałem takiego dna jak dzisiaj, nawet w PE. Żal i tyle
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 19.10.2008, 00:10
Łyzka dziegciu do beczki miodu, czyli peanów na cześć Patryka.
Naprawdę nie rozumiem jak mozna nie umiec lub nie chcieć grać z obrońcą na obieg.
Qrwicy dostaję jak widzę zapierd.. przez całe boisko Baszcza czy Singlara, który wychodzi wolny na skrzydło i niedostaje piłki bo Patryk woli zrobic kółko albo wejść między 3 obronców.

Ogólnie to wszyscy zagrali baardzo średnio.
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Stary 19.10.2008, 05:32
Miac napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś wie jak wygląda sytuacja kartkowa na mecz z Legią? Czy Cantoro i Sobolewski mogą grać?
http://90minut.pl/bilans.php?id_klub...zon=73&id=3782
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.10.2008, 07:57
Czasem mam wrażenie, że panuje tu przekonanie że ten się zna na piłce kto skrytykuje .
Co by nie zagrali to źle, ustalanie składu za wyjściówki (to znaczy chyba, że Łobo i Mauro dzielą się kasą ze Skorżą).
Klimat na forum przypomina nieco zebranie zgrzybiałych starców, których głównym zajęciem jest siedzieć i mieć za złe.

We wczorajszym meczu można się przyczepić głównie do skuteczności - powinniśmy wygrać z 4:0 co najmniej, a może i 6:0.
Wygraliśmy 2:0 - obyśmy zawsze takie zmartwienia mieli.

Oczywiste jest, że błędy popełniali, oczywiste jest, że potrzebujemy wzmocnień ale żeby tak na wszystko i cały czas narzekać......
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 19.10.2008, 09:03
Najbardziej mnie z tego wszystkiego cieszy ze Boguski zaczyna byc coraz bardziej skuteczny i juz nie tylko haruje na calej dlugosci i szerokosci ale takze z coraz wieksza regularnoscia pakuje pilki do siatki. Kto wie moze jak Brozek nie odejdzie to doczekamy sie tak skutecznej pary jak Franek-Zuraw, lub Zuraw-Kuzba
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 19.10.2008, 10:28
Meczyk i forma piłkarzy bez zmian, "lepsi grają lepiej a ci bez formy grają gorzej", a tak na poważnie kilku Wiślaków z pierwszego składu powinno siedzieć na ławce lub nawet na trybunach, ale na ławce jest "bezrybie" to i biegają cały mecz. Strach przed dryblingiem,słaby pressing i wrzutki-balonówy na nikogo lub za bramkę -bez zmian. Mecz sportowo bardzo przeciętny, ale prawie zawsze tak jest kiedy przyjeżdża słabiak i nastawia się na "piłkę murarską". Kibice niezadowoleni że nie jest 5-0 gwiżdżą (głównie na Pawełka i Zienia -totalna żenada). Całokształt przed Legią trochę mnie martwi ,Napewno wielkim wzmocnieniem będzie Marcelo,w zimie koniecznie trzeba kupować i Brozia zatrzymać! Brawa dla Boguskiego i P.Małeckiego. Po takich meczach zawsze pytam: Gdzie jest Kosa?
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.10.2008, 10:53
zim zum napisał(a):Wyświetl post
z taką formą to Wisła może pomarzyć o wygraniu ligi, a na ziemię sprowadzi nas za tydzień Legia. Dawno nie widziałem takiego dna jak dzisiaj, nawet w PE. Żal i tyle
o wlasnie cos takiego chcialem napisac. jednym slowem - zenada
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Coolpick
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 19.10.2008, 11:38
Kur#@ tak narzekacie, a zaloze sie, ze gdyby sedzia nie gwizdnal spalonego i gwizdnal karnego, to po wyniku 4:0 byscie sikali po gaciach, jak to cudownie grali. Jednym slowem - zenada :/
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 19.10.2008, 11:40
raczej nie, bo nie pisze o wyniku tylko o grze.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 19.10.2008, 11:55
Taki styl to nie jest zadne zaskoczenie. Bedzie tak dopoki dopoty nie stworzy sie odpowiedniej proporcji miedzy zawodnikami defensywnymi a ofensywnymi w pomocy. Bo w tej chwili: Cantoro, Sobolewski - defensywni, Zienczuk - slaby jak kiedys, w ogole niewidoczny, Lobodzinski - lepiej, ale bez rewelacji. Czyli cala linia pomocy sklada sie z defensywnych albo slabych pilkarzy. Jak ma wygladac gra w takim razie ?
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 19.10.2008, 12:16
Awe napisał(a):Wyświetl post
Najlepszy mecz Łobodzińskiego w sezonie, grał bardzo dobrze. Za to Brożek dziś bardzo słabo, mimo bramki. Przetruchtał cały mecz, nie wiem co mu sie stało bo zawsze, nawet jak nie strzelał bramki, to był w ruchu, nękał obrońców cały czas. A dziś na stojąco cały mecz.
Mecz do wygrania i zapomnienia. Teraz Legia.
Chyba oglądaliśmy inny mecz. Brożek zagrał bardzo dobrze. Pierwsza bramka to jego zasługa. Po za tym starał się i dał się mocno we znaki obrońcom Piasta. Twoja opinia na temat gry Pawła jest dla mnie zupełnie niezrozumiała.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 19.10.2008, 12:27
http://pl.youtube.com/watch?v=1bf6j5MShR4
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 19.10.2008, 13:42
Jerry.lii ma zupełną rację.. Wisła wygrała lekko, łatwo i przyjemnie 2-0, a wy marudzicie... Zamiast być zadowolonym z tego, że mamy lidera, mecz minął bez kontuzji, to narzekacie, że słabo, że mało bramek... W pierwszej połowie gra nie wyglądała najlepiej, ale za to w drugiej połowie było całkiem nieźle... Sytuacji tyle, że spokojnie mogło być 4-0 albo i więcej. Plus ewidentny karny na Zieniu i odgwizdany spalony Łobo, kiedy absolutnie o spalonym nie mogło być mowy... Gdyby skuteczność nie zawiodła mogło być duuuużo wyżej...

Kolegę, który pisał, że Piast był lepszy, poniosła fantazja... Oglądałem mecz na stadionie, potem oglądałem powtórkę i powiem Ci tylko jedno... Chyba jesteś ślepy...
I do tych którzy mówią, że Brożek przestał spotkanie... Panowie gość przerastał o klasę wszystkich innych zawodników na boisku. Kiedy tylko ruszył do piłki od razu pachniało zagrożeniem pod brakmą Piasta. Pierwsza bramka dla Wisły to w całości jego zasługa... Grał świetnie.. Mądrze... Ekonomicznie... Tylko troszke mało skutecznie... Z tych sytuacji w II połowie mógł walnąć hat tricka...
Odpowiedz cytując
lord damien
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.10.2008, 13:52
NIe jeździjmy po Łobodzińskich. Pomagajmy mu na meczach, kibicujmy. Zobaczycie, że jak poczuje wsparcie zacznie grać jak stary dobry łobo
Wisła górą,
Wisła pany,
jestem w sobie zakochany
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.10.2008, 14:20
irman napisał(a):Wyświetl post
No przecież Łobo i Mauro nie mogą stracić kasy za wyjściowe w pierwszym składzie. Widzę, że wielu cały czas nie rozumie jak u nas działa ustalenie składu meczowego.
Akurat osoby Cantoro i jego wystepu w tym meczu, nie odbieralbym tak jednoznacznie negatywnie, a to dlatego ze zwyczajnie nie bardzo mozna bylo grac kims innym - Jirsak nadal kontuzjowany.
Ale masz racje, tam gdzie konczy sie logika, czlowiek zaczyna szukac alternatywnych wyjasnien i system ustalania skladu na podstawie tzw. wyjsciowek, smialo moze jednym z takowych byc.
Zwlaszcza, ze wpuszczanie Niedzielana w kazdym meczu na piec minut przed koncem, wyglada cokolwiek podejrzanie

Ja do alogicznych prob wyjasnien, dorzucilbym jeszcze dwie ewentualnosci. Byc moze Skorza ustala sklad poprzez pryzmat... politycznych przekonan Nigdy nie zapomne jego publicznej agitacji jednej z partii i tego jak z Dudka i innymi pilkarzami, szli do glosowania pod haslem ratowania Polski. Byc moze Ci, ktorzy wzieli udzial w glosowaniu, juz zawsze beda mieli blizej do pierwszego skladu

A teraz juz bardziej serio. Wiadomo ze kazdemu trenerowi, nie jest latwo przyznac sie do swoich pomylek. Beenhakker tez bardzo powoli wycofywal sie z takiego Matusiaka, a teraz byc moze robi to samo z Lobodzinskim (ostatnio juz tylko lawa lub trybuny).
Skorza, ktory zapewne przez dlugi okres co do slusznosci zakupu Loba przekonywal w klubie wiele osob z RN na czele, na pewno bedzie czekal jeszcze bardzo dlugo na "przelamanie" Wojtka.
Wliczajac ostatni okres jego gry w Zaglebiu, juz blisko od dwoch lat w kolko slucham o rychlym nadejsciu przelamania. Spodziewam sie, ze teraz czekaja nas jeszcze co najmniej kolejne dwa takie lata. Moze w miedzyczasie nasz bohater znowu zaliczy ze dwie przypadkowe asysty, albo nawet strzeli gola (podczas gdy Maly lub ktos inny wchodzac na koncowki bedzie mail 3 razy lepszy bilans...) i wielu orzeknie, ze tak dlugo oczekiwana chwila wlasnie nadzeszla, ale to bedzie falszywy alarm i w kolejnych spotkaniach nastapi powrot do normy, co juz zreszta przerabialismy kilkadziesiat spotkan temu po slawetnych derbach Krakowa.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 19.10.2008 o godz. 14:33.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Stary 19.10.2008, 14:57
Skorża ma mało wspólnego z transferami. Widać że teraz to zajęcie RN i Bednarza i tak być powinno bo trener jest od trenowania. Nie ma co winić Skorże za Łobo, bo ten stara się walczy i formę ma zwyżkową. Ta i sprawa wystawiania w składzie Cantoro wynika raczej z braków kadrowych. Łobo to super zawodnik jak na naszą ligę ale musi być w formie i tą próbuje wycisnąć z niego Skorża. Zaczniemy grać ładniej bo teraz liga stała się priorytetem, a po reprze rzadko nam szło jak po maśle.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów