|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Gdzie nasz Kolejorz gra, Aeao Kolejorz Gol! Czy Szczecin to, czy Ślask, Wszedzie nasz słychac głos, Aeao Kolejorz Gol! Niebiesko-biały szal, Te barwy każdy zna, Aeao Kolejorz Gol! Stadion juz pełen jest, Zaraz się zacznie mecz Aeao Kolejorz Gol! Zwycięstwo chcemy mieć, Kolejorz wygraj mecz, Aeao Kolejorz Gol! Wiara dziękuje Wam, Niech Wasza chwała trwa, Aeao Kolejorz Gol! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
@Szachmat. Mam GHNet, łącze 1 MB, w nocy podnoszą do 2 MB, ogólnie wszystko w porządku, raz tylko jak była awaria sieci po burzy to guzdrali się z naprawą, ale konkretny telefon się wykonało i od razu na drugi dzień wszystko hulalo. Jeśli chodzi o transfery to badałem to kiedyś na stronce i wyszło nawet wiecej niż miało być.
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Co robic gdy moj komp nie widzi mojej MP3.....(odtwarzacz dziala normalnie)
Pomocy........... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pilną sprawe. Mianowicie: jest jakiś bus z Olkusza pod AGH dzisiaj pomiędzy 17:30 a 18:30 z Olkusza
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
17.45 i 18.15 spod SS jeśli się w ostatnim czasie nie zmienił rozkład.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
wiem, że może piszę w nieodpowiednim temacie, ale nie znalazłam odpowiedniego. czy mogłby mi ktoś wyslac skan z Forzy (jakos na wiosne to bylo) z art. o Dudce (tam były zdjecia jego z rodzina, bodajze z cyklu 'z wizytą u...') bo kolezanka mi zyc nie daje ;]
z góry dziekuje ;]![]()
po prostu Kasia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam wielka prosbe.....nie widzialem w jaki temacie to napisac a mianowicie potrzebuje osobe ktora dobrze obsługuje się programem GIMP...
Jak cos to prosze na Priva pisac z góry THX |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://www.gimp.signs.pl/ I pewnie ze 100 innych stronek znalezionych w google.pl ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Od kilku dni mój Fajerfox lubi takie cóś robić, że się strony długo ładują, ewentualnie w ogóle się nie ładują wyświetlając informacje o przekroczeniu limitu połączenia.
Na IE działa miód, ale ja nie chce IE bo lubię Foxa Rady? ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Spróbuj doinstalować mu dodatek, Fasterfox.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jakiś dobry program do obróbki filmów - jaki polecacie?
Ostatnio edytowane przez Kamson : 19.10.2008 o godz. 15:16.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Tylko, że to się stało nagle, trudno mi powiedzieć czy w momencie jak zacząłem coś grzebać w ustawieniach bo potrzebowałem odblokować pop-upy. Wczoraj zainstalowałem 3.0 i dalej są takie hece.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ile płacą za trojke w totka o ile płacą ? xD
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zależy od kumulacji, ale ok 10zł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
nie zalezy od komulucaji i płacą 16zł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ma ktos adres na Lechia - Gornik na SOPCASCIE
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
A ja za linka na justinie będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez GreenStuff : 19.10.2008 o godz. 16:30.
![]()
"I wiem , że wspomnienie nigdy nie zginie tak jak wspomnienie o pierwszej dziewczynie , jak czasy podstawówki zbite butelki ubite lufki"
"Momentami pomiędzy oddechami życie falami tsunami zalewa doznaniami i bodzcami , razem z chłopakami chodzimy po mieście kilkanaście centymetrów ponad chodnikami traktowani przez wat tysiąc dwieście" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzieki szefie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Potrzebuje informacje na temat Bogusława Cupiała zwiazanych z Wisla Krakow. Konkretnie chodzi mi o to jaki kapital wniosl do klubu w poszczegolnych latach, ile na Wisle zarobil i wszelkie inne dane zwiazane z tym tematem.
Jesli ktos ma cos ciekawego to prosze o linki/pliki. ![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziekować za info o totku :]
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem na kupnie telewizora. 37-42 cale. Kontast: ok. 50000:1
Jaki byście polecili |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie najlepiej gdzies w okolicy Borek Fałęcki, Kurdwanow, Ruczaj, Podwawelskie,Dębniki zrobie rentgena dentystycznego(chodzi o cala szczeke ) ? z gory dzieki za pomoc!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://ewajagodzka.dentysta-stomatolog.com/
http://www.nieboli.com.pl/index.php?page=/37/ ten drugi chyba bardziej znany ale i cenowo drozszy, spojrzyj sobie na cennik tam masz na stronce albo zadzwon i sie dowiedz, z usług jednego ani drugiego nie korzystalem, chodze gdzie indziej no ale pytales o okolice Ruczaju pozdr |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja wlasnie jutro jade po cos podobnego tylko 32 cale na Zamoyskiego elegancki sklep jest tylko musisz wczesniej zamowic i przyjezdzasz ogladasz jak co to pw
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
potrzebuje przyjaznego programu do obrobki filmow, taki, bym mogl polaczyc w calosc film, muzyke oraz tekst
polecacie cos dobrego dla zwyklego uzytkownika? nie polecajcie VirtualDub'a |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie w krakowie można kupić żetony pokerowe oraz pożądne talie kart?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
podbijam na nowej stronie ! help ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jesli oryginalny system to zadzwon do Microsoftu do jakiegos biura obsługi klienta, powiedza ci co zrobic
|
|
|