|
Junior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o zawracanie to nie w prawo!!!można zawracać przy skręcie w lewo na zielonej strzałcetzw,warunek.Znaki poziome nakazują kierunki jazdy więc jesli nie ma znaku zawracania więc niewolno zawracać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja mam małe pytanko. Na razie nadal jest 487 pytań w puli - wiem ze od nowego roku niby sie cos ma zmienic, ale teraz dalej jest 487?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
caban dzieki
ByQ tak dalej jest po staremu ja mam jeszcze 4 miechy teorie wazna trzeba zdac teraz !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak, dalej jest 487 pytań w puli ;] Od stycznia, jeżeli wejdzie ustawa, to ma być 1000 i to nie znanych nikomu poza egzaminatorami
Co do tego powyżej, nie wolno zawracać ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Podziekował ;] a tak na oko jak teraz się idziesz zapisać to na kiedy sie termin dostaje? O teorie mi chodzi na poczatek ;]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie znanych nikomu dobrze dobrze czyli co kodeksik do czytania zostaje a z nauka pytan pyta
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Uczył się ktoś w krakowskim LOKu? Jak wygląda tam egzamin WEWNĘTRZNY? Rygorystyczny, czy raczej na luzie do tego podchodzą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
jeszcze sie nie spotkalem, zeby jakakolwiek szkola jazdy rygorystycznie, podchodzila do tej sprawy. Takze spokojna Twoja rozczochrana
p.s prawko odebrane po 12 dniach od zdawki. Do zobaczenia na drodze |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie wnikając w szczegóły, ile jest tych pytań, jak jest pula?100, 200,1000,1000000?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie czy macie takie wrazenie ze na tych nowych renówkach ciezko chodzi skrzynia biegów ? Albo ten samochod juz jest wyjechany albo tak jest fabrycznie ? Bo na tych nowych grande punciakach tak nie ma wszystko gladko wchodzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jakoś w tym tygodniu ide zapisać sie na prawo jazdy, mógłby ktoś polecic jakąs szkołe?
Zastanawiałem sie nad http://prawojazdy.topkrak.pl/index.php?id=31 tą, Uczył sie ktoś tu kiedyś? ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
też polecam "Pirata"
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WislakWiDoK moze troche daleko bys mial ale z calego serca polecam Nauke Jazdy na albertynskim siedziba w SP nr 100 pooporstu tam bylo mi zajebiscie !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ale pod żadnym pozorem nie idz do LOK-u mimo że masz chyba blisko.
![]() ZGODA Z JAGĄ
NIE ISTNIEJE! WISŁA & LECHIA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
a to niby dlaczego?
znam kilka osob ktore tam chodizly i wszyscy sobie chwalą i na dodatek zdawali max za 2 razem, ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja polecam 'Komandos' przy stadionie Wawelu,po prostu miazga,zwłaszcza instruktor Marcin.Z tym,że nie wiem jak z teorią,bo ja miałem u siebie w szkole w hucie a to trochę daleko od Ciebie.
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 17.10.2008 o godz. 16:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Też zdałem za 2 razem ale tylko dzięki jazdom dodatkowym przed 2 egzaminem... ![]() ZGODA Z JAGĄ
NIE ISTNIEJE! WISŁA & LECHIA |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
LOK jest ok.. tylko strasznie duzo ludzi tam jest i cieżko z terminami na jazdy. Poza tym polecam.
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja przed egzaminami jezdzilem w LUZie i niezle bylo
nie polecam za to PĘTLI w Borku Fałęckim to jest jedna wielka patologia.... ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja polecam "Jantar" na Basztowej, szczególnie jazdy z panią Krysią
![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak lepiej zdawać prawko ? Brać egzamin łączony czy oddzielnie ?
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja wziąłem łączony.Z resztą szybciej będziesz mógł zdać prawko właśnie z łączonym,bo biorąc osobno trzeba najpierw zdać teorie i dopiero po zdaniu możesz sie zapisać na praktyke co wydłuża termin oczekiwania.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Mam pytanko mianowicie, ile się czeka na sam egzamin teoretyczny ?
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
około miesiaca ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Szybkie terminy można dostać tylko w środę rano czy także w inne dni tygodnia?
Jeśli ktoś był np. w pt. czy inny dzień niż środa z samego rana i dostał/nie dostał szybki termin proszę o posta. Z góry dzięki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeden z moich kolegów był we środę już o 5 rano i dostał termin na za tydzień, ale inny kumpel też był we środę o 5 rano i egzamin miał za miesiąc
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Ja byłam w czwartek popołudniu (ok. 16.30) i dostałam termin na sobotę. Tak że sądzę, że chyba nie ma reguły, tylko od farta to zależy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:50.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiedzcie mi lepiej rezerwowac zapisy przez neta czy stać w kolejce?
i dostałem 4 papiery od O.S.K -orzeczenie lekarskie -druczek do wpłaty -zaświadczenie o ukonczeniu -oraz jakis 'wniosek' tylko nie wypełniony i neiweim czy mam go wypelniac czy oddawac pusty wystarczy na koszykarskiej sam paszport czy musi byc dowod? bo dowodu jeszcze nie wyrobiłem a słyszalem ze w urzedzie miasta mozna dostac jakies zaswiadczenie za 20zł Jak juz sie zarezerwuje przez neta to tam przyjsc, uiscic opłate , złozyc dokumenty, dostaje termin i nara? jakbyscie mogli mi odpowiedziec na wszystko byłbym wdzieczny ![]() |
|
|