|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
PS: Czaplinski mistrz w obronie karnych !!
dobra no wiec w sezonie 2014/2015 mistrzostwo puchar polski puchar ligi z ligi mistrzow wypad do pucharow w pucharach poleglem w grupie wygrywajac tylko z Crvena Zvezda ![]() na poczatku chcialem podziekowac wszystkim ktorzy mi doradzali WIELKIE DZIEKI podsumowywujac FM08 nie rowna sie w zadnym stopniu z 6 czy 7 gdzie ustawialem jedna taktyke i bez wewnetrznych modyfikacji w niej gralem kilkanascie sezonow a moja historia zaczela sie tak : sezon 2006/2007 gram Wisla 3 miejsce ale polecialem za to z hukiem dorwalem prace w Lechii powolutku powolutku ogarnalem sklad i zmodyfikowalem sobie 4-3-2-1 na moja osobista takse 4 2007/2008 wchodze do 1 ligi bez modyfikacji wewnetrznych doloswnie moj awans rozstrzygnal ostatni mecz !! 2008-2012 4 miejsce w kazdym z tych sezonow pozniej bylo juz tylko lepiej zaczalem kombinowac w taktyce poznawac sie troche na ustawieniach startegicznych i udaje sie zwazam juz na wszystko na deszczowa pogode na wymiary obcyh boisk poporstu wszystko 2013/1014 mistrzostwo PP oraz PL 2014/2015 zaczynam lige idzie dobrze dalej kombinuje w taktyce co mecz ... liga mistrzow bez wiekszych rewelacji puchar uefa troszeczke lepiej liga puchary zajebiscie !! w tym oto momencie czekam czekam na budrzet i bede myslal nad kims z zagranicy !! Powód: hh
Ostatnio edytowane przez WiselkaMLP : 22.09.2008 o godz. 18:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chciałeś napisać, że 06 i 07 nie równają się z 08
Niestety nadchodząca wersja to wykraczanie ze sfer typowego menedżerstwa. A więc najbliższy rok z 2008 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
to chyba odpowiedni temat iwec zadam pytanie: gra z was ktos w goalunited
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jak pooprawnie wyslac scouta na posukiwania bo mu zaznaczylem te opcje jak ma wyszukiwac i zadnych raportow nie sklada kiedys zrobilem tak samo i co tydzien cos pisalo ze wyszukal lub nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
na opcjach scoutingu dajesz sobie zadania i tam dajesz jaki kraj itd. po jakims czasie wlasnie w tych opcjach scoutingu dajesz przy scoucie raporty i tam masz wyscoutowanych zawodnikow. Najważniejsza sprawa to ta zebys nie wysylal scouta tego ktory jest wyznaczony do rozpracowywania twoich rywali w lidze bo wtedy wiecej czasu na podrozach bedzie spedzal anizeli na szukaniu zawodnikow
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że FM 2009 nie okaże się niewypałem, bo przymierzam się do jego kupna. Ciekawe jak wyjdzie system 3D rozgrywania meczów, bo grałem kiedyś w CM (nie pamiętam którego) i było kiepsko
Nie chciałbym żeby tak było z nowym FM bo chyba pora już odłożyć na półkę '06 i pograć w coś nowego. Ale wszystko się okaże.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jak to z Football Managerami bywalo w ostatnich latach, tak naprawde warto zaczac powaznie grac gdzies kolo stycznia/lutego jak juz wyjda ze dwa duze patche, fani zrobia dodatki z herbami i jakies scouty. Wczesniej mozna kupic, sam tak zrobie zreszta, ale jak ktos chce nastawic sie na powazna gre to dopiero gdzies po nowym roku...
![]()
DysoN
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Potwierdzam, zaczac grac w styczniu no i zaopatrzyc sie w dobry sprzet jesli chcemy ogladac mecze w 3D.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ktoś wie kiedy będzie demo?
Na screenach grafika w tym trybie 3d wyglądała dość przeciętnie (żeby nie powiedzieć żałośnie) więc jeśli SI nie są jakimiś mega partaczami, to kilkuletni komputer powinien to spokojnie pociągnąć z winampem w tle. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
2 listopada demko FMa 2009, nareszcie.. więcej na cmrev.com
a temat odnawiam też, bo właśnie odniosłem największy sukces chyba w karierze managera! ograłem FC Porto w 1/16 Pucharu UEFA, po dogrywce w Portugalii.. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Szukam ludzi do gry po sieci w FM-a 2008 w sobote, tj. 1 listopada. Gramy 2 ligę polską. Piszcie jakimi zespołami chcecie grać. Zajęte kluby: Lechia Gdańsk i Wisła Płock. Zgłoszenia do piątku.
Pozdro
Ostatnio edytowane przez lewy21 : 27.10.2008 o godz. 21:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Podali wymagania. na moim 5-letnim pójdzie ;] |
|
|
|
Member
Offline |
|
gramy glownie w weekendy, łaczymy sie przez (hamachi) link do pobrania---> http://www.7net.pl/program,14,Hamachi.html NAZWA SIECI W HAMACHI---fmABG HASŁO---WISLAKRAKOW ....NIE musi byc oryginalny FM08 ze sklepu ![]() ZGŁOSZENIA DO PIATKU!!! ZAJETE KLUBY; LECHIA GDAŃSK----------JA WISŁA PŁOCK-------------LEWY21 ŚLASK WROCŁAW--------BOBIC Powód: ACAB
Ostatnio edytowane przez sto(7)ica : 28.10.2008 o godz. 20:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kupić na allegro aryginała czy ściągnąć co byście radzili ? Nie orientujecie się może jakie to będzie mieć wymagania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wymagania sprzętowe (PC)
![]() ![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
e to pójdzie mi spokojnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ale powiem wam, że dobrze mieć giga i więcej ramu nawet na xpka jeśli mamy zamiar pograć na kilku ligach, słuchając muzyki i przeglądając neta
![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Widze, że wymagana jest dość dobra karta graficzna, w porównaniu do poprzednich części. Liczę, że na Radeonie9000 też pójdzie, jeśli nie będzie się używać nowego widoku boiska.
A póki co prowadzę Wisłę w Fm2007 i w drugim sezonie udało mi się zdobyć PU, pokonując w finale Manchester United 2-1 po dwóch golach niezawodnego...Radovanovica |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
![]() pasuje z giga ramu dokupić mi, bo mam 768... ktoś się orientuje, jaka cena mniej wiecej? uzywana, nowa? |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj wyszedł Fallout 3 zaraz wychodzi FM 2009 i jak ja tu biedny będę pracę magisterską pisał?!
![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
NIE gadac o ramach tylko zgłaszac sie do ligi![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A FM09 pojdzie bez plytki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
chyba że macie środy i piątki wolne tak jak ja ![]()
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 29.10.2008 o godz. 19:45.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Drodzy koledzy, pomógłby mi ktoś. Nie potrafię prawidłowo wgrać patcha/uaktualnienia Fuddiego & Messinho :( Pliss Moj nr GG. 6193908
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
http://store.steampowered.com/app/10570/
demo FMa 09 już dostępne na STEAMie! 2% pobrane, jeeeeeeeeeeeee! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wchodzisz tam gdzie masz sejwy z football managera w moich dokumentach i kopiujesz to do folderu db i przy tworzeniu nowej gry wybierz ta bazę danych Fudi & Messinho
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I jak tam wasze pierwsze wrażenia z dema fm2009?
Jak dla mnie ten tryb 3d to trochę niewypał, znacznie lepiej się ogląda w klasycznym 2d. Ale dzięki temu że teraz mecz obliczany jest w tym 3d to ruchy zawodników są jakby 'płynniejsze', bardziej realne, więc jakiś plus jest ;] No i już nie ma strzałek w taktyce ;[ Tzn. są ale są one bezpośrednio powiązane z opcją 'akcje ofensywne' - jak zawodnik ma ustawiona na 'rzadko' to ma strzałkę w dół, jak 'często' to w górę, a jak na 'mieszane' to jest bez strzałeczki. Nie da się tych strzałek modyfikować w taki sposób jak dotychczas. Oglądając mecze w 3d odnosi się wrażenie że na murawie biega 22 sztuki drewna, wygląda to dość żałośnie, a i przejrzystość znacznie mniejsza niż w zwykłym 2d. Już nie mówiąc o tym że graficznie to poziom... Fify 2000? Znowu sporo błędów będzie zapewne w enginie meczowym, w fm08 były killer rogi a tu są killer wykopy gk do napastnika. U mnie już w 3 meczach pod rząd bramkarz zaliczył asystę długim wykopem do napastnika ;] |
|
|