|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ech , ja boje sie troche o 'doktora' , liczylem na jakis punkcik a tu kolejna wtopa
Za tydzien maja mecz z Groclinem wiec trzymajmy mocno kciuki za nasz 'ulubiony' klub Doktor jest gwarancja ataku na 2 lige, oraz stalego wzrostu frekwencji w kaluzy ,jeszcze troche a zbliza sie do Garbarni jesli chodzi o publike -Profesur -Doktur -wspaniala gra i frekwencja -forum im padlo , lodowisko wyjebalo - zloty okres przechodza ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
1800 osobową widownię i dobre wyniki powoduje zamordyzm i jedynie słuszna opcja sprawująca rządy w tym jakże pociesznym klubie , czekam kiedy spadnie frekwencja do 600 sztuk bo to odpowiada realnemu stanowi zapotrzebowania na drugi klub ekstraklasy w naszym mieście .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Pytanie - jak wiemy mecz Lech-Legia będzie transmitowany przez TVP i tu pytanie czy będzie to transmisja Canal+ pokazywana przez TVP, czy może po prostu TVP zrobi swoją własną z własnymi komentatorami? No i czy jednocześnie będzie transmisja na Canal+ ? Bo nie za bardzo mi się widzi oglądanie meczu w TVP komentowanego przez Szpakowskiego, tudzież innego Iwańskiego, wole już na Sopie oglądać mecz transmitowany przez C+.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Będzie na Tvp, C+ i Orange Sport
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
tą która przeszła Lewskiego w p. UEFA ![]() Wieczorek totalnie nie ywpalił w Zabrzu więc pewnie sobie dłuzej odpocznie Stawowy? zechcą powrotu? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Polonia ograła Odrę 2-0 po dwóch bramkach Ivanovskiego. Widać że nawet bez Majewskiego w pomocy potrafią wygrywać ze słabymi zespołami.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
no to po naszym wspaniałym sukcesie w Zabrzu, gdzie nie pozwoliliśmy się ograć faworyzowanemu Górnikowi, mimo że powinien wygrać (bo walczył a nasi koło meczu przeszli) z wypiekami na twarzy zostaje nam oglądać spotkanie kolejki w Pozku.
Najważniejsze, by padł wynik jak najbardziej dla nas korzystny czyli remis czy wygrana Lecha (po mojemu), by nikt nam punktowo za daleko nie odskoczył. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
"derby polski", a to dobre hahahahahahaaha, nie no sory ale musiałem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No właśnie, nie rozumiem na jakiej podstawie dziennikarze ochrzcili to spotkanie derbami i to na dodatek Polski? Na mój gust w każdej kolejce ekstraklasy odbywa się aż 8 meczów "derbowych", a ten dzisiejszy to "derby zespołów na L". Jesli się nie rozumie znaczenia słowa "derby" to chyba czas porzucić zawód dziennikarza.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dajcie spokój chłopy małym zawiściom. Autentycznie cieszy mnie, że jest kolejny stały mocny rywal. Tylko tak poziom całej ligi a więc i naszej Wisełki musi iść w górę. Pewnie , że wolałbym by to byli Śląsk i Lechia zamiast Lecha, ale na nich też przyjdzie czas, są przesłanki, że w dobrym kierunku idzie.
![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
****a, nie wiem co się dzieje. Oglądam Amica-Legia i podświadomie kibicuję Legii, a przecież ich serdecznie nienawidzę. Koniec swiata.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A najlepsze jest to, że na meczu z Legią też wisi flaga naszego fan-clubu ta z derbów Trójmiasta. Ciekawe, czy nas pozdrowią, no bo skoro mecz z Graschopers był odpowiedni, to czemu mecz z Legią ma nie być
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Legia w bardzo dobrej formie "bramkarz gra na pozycji bramkarza, lecz czasem przestaje być bramkarzem" muszę głos powoli wyłączyć, bo jak słyszę komentarz tych pajaców to się gotuje i przy okazji zastanawiam się kto ich tam wpuścił
Ostatnio edytowane przez gromaders : 05.10.2008 o godz. 16:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Eeee, przecież spec forumowicze po dwóch kolejkach obwieścili że Legia nie będzie się już liczyła w walce o mistrza i mają nadzieje że Urban jak najdłużej będzie trenował ten zespół
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mam chyba omamy słuchowe bo wyraźnie słyszałem jak pozdrawiali nas, Lechię i Śląsk.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chciałbym żeby był remis w tym meczu....
Szkoda że nie wykorzystaliśmy okazji i nie wygrali w Zabrzu! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
w meczu Lechici z Legią najlepszy byłby bezbramkowy remis. A jak już ktoś miałby wygrać to tylko Legia, ta pompowana przez wszystkich fartowna Lechica działa mi na nerwy. ![]() ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Absolutnie nic.
Tylko biedna Legia może czuć się trochę zaniedbana. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Legie też pozdrawiali.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
panowie, to jest 8 kolejka z trzydziestu. Zostało jeszcze 22 t.j. 66 pkt do zyskania lub stracenia. Jeszcze bym się nie stresował
Naturalnie dziś remis lub zwycięstwo Lecha nie zawadzi, i tak się wypalą. Remisik najlepszy, dopóki nasi odpadnięcia z TTH nie odreagująów edytka: tak naprawdę to coś cienki ten mecz w Poznaniu. Przez I połowę jeszcze jako tako waga spotkania robiła swoje, że człowiek zakładał, że to partia szachów. Na razie w II połowie to kopanina i gra na alibi, byle nie przegrać z obu stron. Lecha jeszcze rozumiem, mają prawo być zmęczeni, ale skoro zmęczonego Lecha Legia ukłuć nie potrafi to pokazuje ich miejsce.
Ostatnio edytowane przez harthausen : 05.10.2008 o godz. 17:31.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Komentatorzy miażdżą dupe,przed wykonaniem przez Rogera rzutu wolnego w okolicach pola karnego jeden z nich powiedział,że "przewiduję 2 rozwiązania:albo Roger bedzię próbował dośrodkować albo strzeli"
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no też mi się to bardzo podobało ale mam większy hit
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Brawo 0-0
Najlepszy dla nas wynik. Moim skromnym zdaniem Legia jednak trochę lepiej wyglądała. Trzeba będzie zagrać o wiele lepiej niż dzisiaj żeby z nią wygrać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cieszy mnie remis, jeszcze raz, szkoda że my daliśmy ciała z Górnikiem!
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Lech wyrazne wypruty po czwartku ,dlatego Legia miala wiecej inicjatywy.Remis chyba najlepszym wynikiem.
Co do Wisly to powinnismy miec w tabeli 4 punkty wiecej,bo dwa remisy z "czerwonymi latarniami" jeszcze w meczach gdzie mielismy przewage sa basolutnie jak porazki.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
kibice lecha są daremni, po raz kolejny to potwierdzili śpiewając jedyną niby pieśń aeao przez 90 minut.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To coś na przedmieściach Wronek , to miał być HIT JESIENI?, Jak zwykle polska liga + podjarani mieszkańcy podpoznańskich wiosek= wielkie rozczarowanie. Dodajmy do tego przeciętną oprawę, prostackie sektorówki i jednostajne przyśpiewki i oto "FJELKI lech" haha!. Jak zwykle bardzo dużo chcą i niezawiele mogą, sportowo liczyłem na remis i dzięki Bogu -był! Nasze Tygrysy muszą się troszkę ogarnąć, i ze słabiakami punktów nie tracić. Szczęście pod bramką rywala na razie nas opuściło! Ale pyry, lansujcie się dalej, wypinajcie klatę i głoście światu jaki to z was real, życie pokaże jak się to skończy, prawda nas wyzwoli, Ja Wiślak dzisiaj mówie (wronieckim) pyrkom -To My będziemy Mistrzem!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
dziwny ten doping Lecha... laj laj laj laj laj laj ho ho e a o... w przerwami na pozdrowienia Legii, Wisły i Lechii. Ale nie będę podważał dopingu najlepszych kibiców w Polsce.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|