|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gornik zamurowal bramke,dajcie Marcelo znow do ataku
![]() |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Miałem cierpliwość do Pawełka i starałem się tłumaczyć jego kiksy złym dniem, czy chwilą nieuwagi - ale sorry bez przesady:|
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
O tym pisałem.
Przegrana w takim meczu jest wielce prawdopodobna. Cóż, szkoda tych straconych 3 pkt. Ten sezon raczej idzie do lamusa, od nowego trzeba się wziąść w garść + transfery. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ta nieskutecznosc po raz kolejny mści sie na nas :/
PS. Spokojnie..Sezon sie nie skonczyl jeszcze, Poki co mamy runde wiosenna przed soba.Chyba ze nie kupia nikogo to wtedy zgadzam sie ze zdaniem Spoxtera. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może się uda.
Ogólnie widać że Wiśle raz idzie, raz nie idzie. A szczęscia to my też nie mamy. W taki sposób majstra się nie zdobędzie. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
widzieliście strzał Zieńczuka z 71 minuty...
po prostu ręce mi opadają! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
skad oni maja ten dzwonek jeb.....
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nikt nie jest swieta krowa w Wisle. Tym bardziej pilkarz, ktory srednio co 3-4 mecze wali jakiegos babola. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
no i pawełek się obudził bo strzały wyglądają na groźne
obrony nie mamy, w ataku gramy całe g*wno, ehh i ten walony dzwonek! ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
MAgiera wozi nasza cala obrone ,zal na to patrzec
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małecki
kolejny wieczny talent bo postępu nie widać w jego rozwoju, niby szybki ale zawsze brakuje czegoś. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Spokojnie ludzie...NIE WALIMY NA PILKARZY! Jeszcze mecz sie nie skonczyl, jeszcze sezon trwa. Bedziemy na 3ecim miesjcu i tyle po tej kolejce. Transfery, ciezka praqca, trening i mamy 1wsze miejsce w zasiegu. Ale powtarzam--bez wzmocnien nie mamy szans na nic.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
---- Marcelo tragicznie, zastanawiam sie czy on nie bedzie drugim "kangurem" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Niestety - ale tego się obawiałem, nie tylko ja zresztą - krótka wartościowa ławka i przy kumulacji ciężkich meczy zaczynają się kłopoty....
Jak jeszcze ktoś napisze że jesteśmy najlepsi w lidze i przewyższamy resztę zespołów to go "zwyzywam" nie patrząc na bana.... dzisiaj widać w jakim momencie jest Wisła! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
jeżeli o mnie chodzi możesz po meczu dać Pawełkowi medal, postawić wódkę czy co tam tylko chcesz... lepiej od tego bronił nie będzie... |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czemu Marcelo na boisku został?Jest fatalny,największe drewno,jakie w życiu widziałem.W ofensywie niezły,ale w defensywie tragedia.Ponadto fatalnie Zieniu,beznadziejnie Pawełek i słabo Łobol.Będzie dobrze,zły dzień może się każdemu zdarzyć.Nie ma czasem takiego przepisu ,że jak 2ch bramkarzy bedzie miało kontuzje to klub moze kupić 3go?Bo jak Mario bedzie tak dalej bronił to słabo to widzę.No się Heniek odgryzł
![]() ![]()
As long as we're United we will never ever lose...AND THE REDS GO MARCHING UP UP UP!!!!
KaŻdY tO pOwIe WiSeŁkA rZąDzI w KrAkOwIe!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wole przegrać z Lechem czy Legią, ale z takimi Górnikami trzeba wygrywać, bo po takich zwycięstwach z takimi drużynami jak KSG się zdobywa mistrza. Byle dopiąć do miejsca pucharowego, ale to też będzie ciężkie. ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Takie mecze to sie gra tak ze trzeba strzelic gola i sie bronic a tu ku*wa spiaczka od 1 minuty iczekanie ze ktos zrobi za mnie i tak sie to konczy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Polowa z was nie moze sie nazywac kibicami, Wisla juz jest ble, fuj i niedobra, opoanujcie sie!!!
EDIT: I co zatkalo kakalo, kto mowil ze szkoda meczy, tracimy 3 punkty, w waszych swiatach moze tak. Powód: EDIT
Ostatnio edytowane przez zloto : 05.10.2008 o godz. 15:18.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Sobobobobollll!!!!
![]()
As long as we're United we will never ever lose...AND THE REDS GO MARCHING UP UP UP!!!!
KaŻdY tO pOwIe WiSeŁkA rZąDzI w KrAkOwIe!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No nareszcie !! Więcej ambicji...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dowiezc chociaz remis, Lech i Legia remisuje i jest ok.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Gol :d !!!!!!!!111111
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jest!
Walczyć do końca! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
gooooooooooool!!!!!!!
Świetna wrzuta Małeckiego ![]() ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wierzyć do końca !
|
|
|