|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
zostało juz tylko podwórko. Musimy skupic sie teraz na obronie MP, ktore wygrywa sie wlasnie takimi meczami, z dołami tabeli. Druzyna Henia kiedys zaskoczy ale niech to bedzie po 8 kolejce
Mecz ma dodatkowy smaczek wlasnie ze wzgledu na osobe trenera Gornika. Skoro z ostatnią druzyną Premiership prawie wygralismy to nie powinno byc teoretycznie problemu z ostatnią druzyną Ekstraklasy wpisujemy rzeczy. Wisła gola! |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
oby tylko psychicznie nasi tego meczu nie przegrali. trudno z pucharów nici, oby nie rozpamietywali tego w niedziele. I oby druzyna Henia nie zaskoczyla w niedziele...tych dwoch rzeczy boję sie najbardziej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja mysle ze beda wlasnie chcieli sie pokazac i zagraja super mecz ,szkoda ze Tomas nie zagra ale i tak czuje ze bedzie dobrze,3-0 dla Wisly
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Obawiam sie troche tego meczu ,mimo ze pilakrsko mamy lepsza ekipe. Oczywiscie primo Kasperczak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jest gdzieś transmisja tego meczu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Canal + - jedynie
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mam nadzieje że chłopaki pozbierały się już po remisie z TT i zagrają na maksa. Głupio byłoby tak zgubić punkty w Zabrzu. Takie 2-0 dla nas w pełni mnie zadowoli
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
mnie wystarczy 2 - 1 takie o bo caly czas wygrywamy 2 - 0
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To będzie trudny mecz. Górnik pewnie będzie podwójnie zmotywowany. Dla nich to będzie okazja na odbicie się od dna. Ale na szczęście mają Tomka Hajto w obronie
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ciekawi mnie czy Skorża znajdzie odwagę do wystawienia Marcelo w składzie. Myślę że można by go próbowac zamiast starzejącego się Mauro, który gra coraz gorzej. Marcelo przy nim do demon prędkości, warunki fizyczne ma świetne, mógłby byc genialnym "przecinakiem" obok Radka Sobolewskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ze strony Górnika:
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Barbarossa : 04.10.2008 o godz. 13:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
co do samego meczu. musimy zniszczyc gornik, bo to jest jedyna szansa na to, zeby nie popasc w jakis popucharowy kryzys. licze na zdecydowana wygrana.a i cantoro musi powachac lawki, na lobodzinskiego w jakims tam stopniu to podzialalo, to moze i mauro pomoze. ![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
moze to głupie, ale mialem dzis sen i Wisła w nim wygrała 3:0
a bramki stzrelał Andrzej Niedzielan![]() nie obraziłbym sie gdyby tak bylo jutro ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ten mecz możemy przegrać tylko w głowach, jeśli zawodnicy będą rozpamiętywać tottenham. Mam nadzieje, że Maciek do tego nie dopuści! Górnik ma w składzie albo piłkarzy po prostu słabych piłkarsko, albo wypalonych. Jeśli nie pojedziemy na Roosvelta z negatywnym nastawieniem, nic nie stanie na przeszkodzie wysokiej wygranej
Jazda, Jazda, Jazda...chyba jutro pęknie kineskop ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Łatwiej będzie ugryźć nas niż zwycięskiego w UEFA Lecha. Górnik będzie grał na 120% bo jest na dnie i wcale na ma tak słabej drużyny. Heniek będzie chciał na Wisłę wykrzesać z Górnika cały potencjał. My jesteśmy zranieni i zamroczeni po Tottenhamie, ale jednocześnie jesteśmy piłkarsko lepsi. Pytanie czy zdążymy się mentalnie odbudować. Czuję, że to nie będzie spacerek, ale my potrzebujemy 3 punktów, które moim zdaniem dadzą nam lidera...
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Mam pytanko: jak długo na sektor będą wpuszczani kibice Wisły, udający się na mecz alternatywnymi środkami transportu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Na pewno nie będzie Jirsaka więc w przodzie raczej padlina, więc tylko walką będzie można to wygrać.
Dałbym szansę Diazowi w środku pomocy razem z Sobolewskim. W obronie mógłby zagrać Singlar w ramach rotacji w składzie ( na pewno nas nie osłabi, dobre wrzutki ) A i jeszcze Niedzielan w ataku razem z Brożkiem - potrzeba nam goli, a na wyjeździe Paweł jest często osamotniony w ataku. I to chyba tyle, powinno być dobrze tak czy inaczej ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Według mnie właśnie Marcelo spełnia warunki o których piszesz. Wydolnośc ma najlepszą ze wszystkich naszych zawodników, tak przynajmniej twierdzi nasz sztab szkoleniowy. Ma doskok, potrafi siąśc na przeciwniku, znakomicie gra głową. Do tego chyba potrafi się zastawic i coś z piłką zrobic kreatywnego, choc materiałem na playmakera pewnie nie jest. W każdym razie - czego chciec więcej od typowego "przecinaka"? Ja bym wolał Marcelo w środku a Diaza - z braku laku - na lewym skrzydle. Brożek z Boguskim w ataku a Łobo na skrzydle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A prezesem był kontrowersyjny Płoskoń taki polski Jesus Gil oczywiście nie ta miara ale gość dawał jaja co tydzień nowa afera .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
hehe...byłem na tym meczu...Czerwiec dostał czerwoną kartke niesluszną po rzekomym faulu na Probierzu...miałem 10lat i siedziałem z miejscowymi ale jutro Wisła wygra 3:1...tak jak w tamtym sezonie...Mysle że Paweł coś sieknie bo widac że ma teraz forme...mam nadzieję że w środku pomocy wyjdzie Diaz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Świetny skład (tzn z potrzebną reakcją na słabszą postawę niektórych naszych graczy w ostatnim meczu) desygnował dzisiaj Skorża: zamiast nonszalanckiego ostatnio Cantoro na DMie zagra Diaz, za Głowackiego, który strzelił samobója z Tottenhamem Marcelo i za Baszcza Singlar.
Po tym znakomitym podaniu Diaza, które otworzyło drogę do bramki Brożkowi tego pierwszego widziałbym własnie na pozycji DM w kilku najbliższych meczach - być może będzie lepszy niż Mauro na tej pozycji.
Ostatnio edytowane przez Raphael : 05.10.2008 o godz. 13:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Weż nie przesadzaj, to taki samobój że aż żal było patrzeć, zwykły przypadek.. to tak jakby przeciwnik przypadkiem zamiast w bramkę trafi w piłkarza, ta się odbije i np. przelobuje bramkarza. wiem że boli wynik 1-1, ale trochę obiektywizmu. ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Skorza poszedl po rozum do glowy i sciagnal Cantoro .Brazylijski srodek obrony
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Macie jakies stronki gdzie można obejrzeć mecz
![]()
...Choć nie jestem z Krakowa, moje serce jest wiślackie... na 1906%...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wejście na antenę i doping Wiślaków słyszalny ! GRATULACJE!
![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Hehehe oglądam Canal+ i co słyszę podczas rozmowy komentatorów - Śląsk Śląsk WKS !! Czyżby miejscowi nie dawali rady w dopingu
?Cantoro ława wreszcie ... zobaczymy czy Zieńczuk wreszcie zacznie grać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Myślę, że Głowacki nie jest jeszcze po prostu jw najwyższej formie po kontuzji mimo dobrej postawy w meczu z Arką. Dlatego skoro mamy Marcelo to warto dać mu na razie odpocząć. Chociaż ten gol przypomniał też innego samobója "strzelonego" w meczu z Anglią...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dziwi mnie trochę brak Głowackiego i Baszczyńskiego w pierwszym składzie, widocznie Pan Skorża dał im odpocząć. Bardzo dobrze za to, że gra Marcelo, a i Singlar też będzie mieć okazję pokazania się z dobrej strony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
strzał Zienczuka ze swojej "mocnej" lewej nogi. poezja dla oka
|
|