The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2008, 19:45
Powtórzcie to z Tottenhamem i będzie genialnie.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 27.09.2008, 19:45
Teraz wszyscy robią ochy i achy a jak dostaniemy z TT to będą jechać po Skorży i Bednarzu...Co do meczu to dokładnie widać jak szybko zdobyta bramka potrafi ustwić mecz!! Po golu Głowackiego wszystko się zaczęło!! Tak samo jak po straconej bramce z Lechem. Bardzo fajna agresywna gra, widać że na TT już ćwiczone pare zagrań. Personalnie to można pochwalić chyba wszystkich. Nawet Łobodziński coś zagrał Jednego tylko żałuję, a mianowicie, że Rafał nie strzelił tego gola z powietrza bo to byłoby coś pięknego Ogólnie bardzo fajny mecz ale nie ma co wyciągać wniosków już na TT. Ochłońcie ludzie trochę!! To była tylko Arka...
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.09.2008, 19:46
Widać, że Łobo wkońcu wziął sie za siebie i dziś zagrał dobry mecz. Diaz też ładnie. Mauro w pierwszej połowie, że kartki nie dostał to cud.
Piękny mecz, piękny doping.
Powód: Marcelo bardzo ładnie! :)
Ostatnio edytowane przez Kamson : 27.09.2008 o godz. 19:47.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Pijus
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.09.2008, 19:52
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Sądze że mało ich obchodzą rozgrywki 60 ligi świata, nawet jeśli gra tam ich człowiek.
-
'
i tu sie mylisz. reprezentantow kostaryki jest 4 w europie. Znam hiszpanski i sledze czasem na necie co pisza gazety. szerokim echem w gazetach odbilo sie to ze Diaz zagral z Totenhamem niezly mecz. Tak samo gazety byly dumne ze ich pierwszy reprezentant zagral w meczu z Barcelona
Team America Rulezzz :cool:
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 27.09.2008, 19:59
Brawissimo WISEŁKA ,proszę jakie diametralnie odmienne nastroje pomeczowe,po Lechu wracaliśmy jak z pogrzebu dzisiaj fiesta, Meczyk dobry szybki, ara nachytała i tak o 4 gole zamało. Swietny Diaz,to co on dzisiaj wyrabiał to "stadiony świata"Brożek, JIRSAK,no tylko brawo bić i za bary. O słabszych ogniwach Wy już napisaliście. W gruncie rzeczy się zgadzam,ale Mauro zawsze będę bronił.Co do rywala- Ara grała powiedzmy;..hm... jak My w Barcelonie .
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 27.09.2008, 20:04
Trudno, by ich nie interesowały losy swojego reprezentanta- zwłaszcza już podstawowego.
Co prawda cała drużyna zagrała dobrze, ale dla mnie najlepszy zawodnikiem na boisku był własnie Diaz.Był wszędzie, fajnie dogrywał, nie miał praktycznie strat , gol, fajne dryblingi, super odbiór piłki, mądre podania.

A on będzie grał coraz lepiej....!
Zobaczycie, że on jeszcze będzie kimś, podobnie jak nasz nowy nabytek.Koleś zagrał pierwszy mecz i od razu na czele klasyfikacji defensorów...
Nie wiem czy zauważyliscie (ja w tym meczu zwracałem na niego szczególną uwagę) ale chłop w debiucie cechował się zajebistą pewnością siebie, a do rywali przy kryciu przyklejał się jak cien (wyglądało to jak na jakieś grze komputerowej )

Z takimi ludzmi jak Bednarz, Wilczek i Skorża możemy zaistnieć w Europie.

P.S

I będe mieć takie samo zdanie przy ewentualnym odpadnięciu (tfu) z rozgrywek europejskich.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 27.09.2008, 20:12
Cytat:
Sądze że mało ich obchodzą rozgrywki 60 ligi świata, nawet jeśli gra tam ich człowiek.
Mylisz się i to mocno. Sam Junior mówił, że po każdy meczu odbiera telefony z Kostarykańskich mediów z prośbą o wywiad.

Co do meczu to naprawdę ciężko było dziś znaleźć słabe strony. Co mnie bardzo zdziwiło to nawet Łobodziński zagrał w pierwszej połowie nie najgorzej, choć nie ukrywam, że nie było błysku. Widać, że Tomas coraz lepiej się u nas czuje, dzisiaj praktycznie się nie zatrzymywał, walczył o każdą piłkę. Po raz kolejny pokazał że potrafi bardzo dobrze wrzucać i kolejny z naszych stoperów zaliczył trafienie (Cleber z Barceloną też strzelił).Junior Diaz zagrał dzisiaj wspaniały mecz ale niestety charakteryzuję go to, że gra bardzo w kratkę miejmy nadzieję, że jeśli przyjdzie mu zagrać z Tottenhamem to będzie w takiej dyspozycji jak dzisiaj. Co do Marcelo to naprawdę solidnie poza jednym błędem gdzie nie zrozumiał się z Pawełkiem i podbił piłkę do góry gdzie czyhał napastnik Arki. Potwierdziło się to z czego słyną w Brazylii (według statystyk najlepiej odbierający piłkę zawodnik ligi ) o ile się nie mylę to miał dzisiaj najwięcej tych odbiorów. Gdybym miał go porównywać do Clebera to gra znacznie spokojniej ale nie ma tego co ma "Clebi" czyli takiego dokładnego wprowadzenia piłki na kilka metrów. Zapomniałbym podkreślić wspaniałą postawę Pawła który pokazał, że nie ma żadnej "blokady"
Ostatnio edytowane przez westersyl : 27.09.2008 o godz. 20:19.
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 27.09.2008, 20:16
Mnie osobiście ten mecz dodał dużo optymizmu przed czwartkowym spotkaniem z Tottenhamem. Cieszą dwie bramki Brożka i dobra postawa defensywy i świetny debiut Marcelo na Reymonta. Nasi piłkarze odpowiednio zareagowali na wpadkę w meczu z Lechem i wierzę, że teraz wszystko będzie już dobrze. Tottenham jest teraz na prawdę słaby i jest szansa żeby go wyeliminować. Po meczu z Anglikami na Reymonta czas na wyjazd do Zabrza, a jak wiadomo w meczach z Górnikiem zawsze dobrze nam szło i mam nadzieję, że nie inaczej będzie tym razem. Poza tym będący w dołku Górnik nie powinien być dla Wisły trudnym rywalem. Wierzę, że najbliższe dni przyniosą nam wiele wspaniałych chwil radości ze zwycięstw naszej Wisełki!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.09.2008, 20:41
Znakomity mecz, ktory sprawiil, ze z optymizmem mozna wyczekiwac czwartkowej batalii. Trzeba powiedziec, ze nawet Lobo w pierwszej polowie staral sie jakby go ktos nafaszerowal adrenalina. Nie ma co popadac w zachwyt, bo to nadal byl ten sam pilkarz, ktory nie bardzo wie jak wykanczac akcje, ale w porownaniu z poprzednimi wystepami, przynajmniej nie stal w miejscu i staral sie samemu cos wypracowywac, a to juz cos. Niestety w drugiej polowie zupelnie nie istnial.

Jednak najwieksze wrazenie robi na mnie Diaz. Niedawno w radiu BG Ochalik mowil, ze Junior ma fenomenalny organizm jesli chodzi o regeneracje i kiedy wraca z reprezentacji, to juz w zasadzie po wyjsciu z samolotu nadaje sie z powrotem do gry ! Mysle ze ta wydolnosc doskonale widac na boisku, bo tego chlopaka doslownie wszedzie jest pelno przez pelne 90 minut i mimo niezbyt imponujacych warunkow, podejmuje walke z kazdym rywalem. Szacunek dla niego !

A jesli chodzi o Marcelo, to mysle ze beda z niego ludzie. Widac, ze brakuje mu ogrania i pewnosci, a ze nie jest to doswiadczony zawodnik, trzeba mu bedzie nieco wydluzyc kredyt zaufania. Ale juz teraz widac, ze potencjal w nim drzemie spory. Przy jego wzroscie, raczej nie sposob bedzie z nim wygrac pojedynek glowkowy. Do tego ponoc ma jeszcze lepsza wydolnosc od Diaza, tazkze ja jestem o niego spokojny.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Stary 27.09.2008, 20:46
Mam pytanie, może trochę poza tematem. Co się stało z Naszym zegarem? Wynik rywal i czas nie są wyświetlane.(biedne pikniki nie wiedzą kiedy można wychodzić hehe). Wiecie coś na ten temat?
Odpowiedz cytując
sorel
Banita

Stary 27.09.2008, 20:49
To juz tak trwa od jakis 4 meczy...
Odpowiedz cytując
Estovic
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 27.09.2008, 20:53
Najlepszy ligowy mecz Białej Gwiazdy w tym sezonie. Wisła pokazała to co najlepsze za Skorży: wysoki pressing, szybki odbiór piłki i konstrowanie akcji w kontrataku. Wszyscy zagrali świetnie, ale wyróżniłbym Brożka, Diaza i Łobo. Widać, że chłopak się wreszcie ogarnął i jeśli będzie się tak rozwijał jak od meczu z TT to wkrótce zapomnimy o tym jaki piach grał na początku. Teraz gramy taki sam mecz z TT i golimy frajerów.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 27.09.2008, 21:02
No w końcu. W końcu Wisła rozegrała świetne ligowe spotkanie, zdecydowanie najlepsze w tym roku. Szybko strzelone bramki ustawiły spotkanie, Arka była kompletnie zagubiona, ale Wiślacy nie cofnęli się i nie bronili wyniku tylko wciąż atakowali co bardzo mnie ucieszyło. Właściwie wszyscy na plus. Udany ligowy debiut Marcelo, coś czuje, że posadzi niepewnego ostatnio Clebera na ławkę. Głowacki strzelił swoją pierwszą bramkę od sierpnia 2006, kiedy to trafił z Lechem (3-3). Kapitalnie Diaz, który wymieniał się z Piotrkiem Brożkiem pozycjami i był pewny zarówno w defensywie jak i groźny w ataku. Ładne zgranie piłki przy golu Brożka, a uderzenie z wolnego to poezja. Łobodziński w pierwszej połowie dobre spotkanie, walczył, nie bał się uderzać, liczę, że takiego Wojtka będziemy oglądać w każdym meczu. Jirsak dobrze, z każdym kolejnym meczem pokazuje, że warto na niego stawiać, dziś miał udział przy dwóch bramkach. Piotr Brożek zanotował udany powrót i jego współpraca i wymienność pozycji z Diazem wyglądała dobrze - tak teraz powinna wyglądać nasza lewa strona. Paweł też świetnie, aktywny, dogrywający i co najważniejsze strzelający gole. Ze zmienników najlepiej Boguski (piękna akcja z Brożkiem z 73 minuty była cudowna). Ciekawe, że Rafał gra po raz kolejny na lewym skrzydle, podczas gdy na prawym oglądalismy Zieńczuka, który z kolei prezentował się przeciętnie, podobnie jak kolejny ze zmienników czyli Niedzielan. Teraz czas na Tottenham i można śmiało powiedzieć, że forma Wiślaków napawa dużym optymizmem i wierzę, że przejdziemy Spurs
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 27.09.2008, 21:08
Dobry mecz. Wreszcie więcej niż dwie bramki, wreszcie trochę koncepcji w ataku. Choć z Jagą też było nieźle.

Szkoda, że cały czas gramy z dwoma defensywnymi pomocnikami. Jirsak na środku zamiast Cantoro, Boguski na prawym, Niedzielan z Brożkiem w ataku. To chyba optimum obecnie - niestety u Skorży nieosiągalne.

Panowie, jeżeli Łobo zagrał dobry mecz to chyba pozamienialiście się na łby. Owszem było nieco lepiej niż ostatnio ale to jest jeszcze kurewsko daleko od dobrze. Obserwowałem gościa z bliska w drugiej połowie. Momentami było dramatycznie i żałośnie. Mimo to trzymam za niego kciuki. Co nam do zimy pozostało?

Marcelo zdecydowanie na plus. To może być podobny gracz do Choto, kawał kolorowego chłopa na środku obrony.
:/
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 27.09.2008, 21:09
Niezly mecz - rzeczywiscie jesli chodzi o lige , to najlepszy od dawien dawna.

-Pawelek ,nie mial nic do roboty wiec oceny nie bedzie;]
-Marcelo 7 zapowiada sie na znakomitego obronce
-Glowa 7 pewny, bramka, czego chciec wiecej?
-Piotr Brozek 7 solidny w defensywie + kilka na prawde swietnych wypadow do przodu
-Baszczu 7 kolejny dobry mecz+ asysta
-Jirsak 7 prawie 2 asysty - gra w 1 skladzie nie przez przypadek
-Sobol 7 natyral sie dzis niezle
-Mauro 5 tez sie natyral choc nie wiem co chcial tym na szczescie nietrafionym wslizgiem pokazac
-Lobo 5 byl w koncu widoczny ale nadal przyjecie pilki , rozgladniecie sie, podanie w tempo to dla niego czarna magia
-Diaz 7 wyjatkowo malo strat ,przytomna gra ,bramka ,mecz na pewno na +
-Pawel Brozek 9 wielki rispekt - kolejny swietny mecz + partnerzy tez nie dali ciala -efekt kazdy widzial
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 27.09.2008 o godz. 21:12.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 27.09.2008, 21:26
Ludziska, przeciez z tego Marcelo to my bedziemy miec taka ucieche ze hej. Nie musze chyba mowic ze srodkowy obronca, jest jedna z najtrudniejszych, jak nie natrudniejsza pozycją do zgrania sie resztą lini - patrz spalone, zmiana krycia itd. No cholernie trudne, zwlaszczadla obcokrajowca. A ja tu patrze i nie widze zadnych nieporozumien z Glowa, Baszczem i Piotrkiem. Cud miod. Drugi moj najlepszy zawodnik meczu bo pierwszy to DIAZ!!! Walecznosc do tej pory kojarzyla sie z naszymi defensywnymi pomocnikami. Ja chyba na wydzwięk tego slowa bede myslal o Diazie. Nie odpuszczal zadnej , ale to zadnej pily, wrecz wywalczając jej posiadanie w beznadziejnych sytuacjach. A ten wslizg pod koniec meczu na naszym polu karnym to ... ehhh.... nie wiem komu tam wygarnal pile bo z E nie bylo widac. Mam banana na twarzy wiedzac jakim potencjalem dysponują nasi kolorowi defensorzy (choc Diaz ma zadatki by Zienia posadzic, ktory kiepsko wszedl z tej lawy)

Nie wiem nad czym te zachwyty nad Lobo , jak ktos juz tu powiedzial, to jeszcze daleko od dobrze. Powiem tak, najpierw jest obecna forma Lobo, potem ostatni odcinek Mody Na Sukces a potem dopiero dobrze.
Cantoro w miare ok, ale jak dla mnie dalej za dlugo wozi pilke, zamiast podac i nie hamowac akcji.

Dobre psyche przed Totenhamonem
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

Stary 27.09.2008, 21:32
To ja przy okazji tych ochów i achów ,zasłuzonych ,powiem jedno mamy swietnego trenera ,ktory potrafi wyjac pojedynczo z kazdego pilakrza ale i takze jako druzyny maksimum .Marzenie z cyklu science-fiction ,zeby Cupiał zasilił ta druzyne jeszcze wiekszymi pieneidzmi
Odpowiedz cytując
syp
Junior Member

Od: 09.2007

Stary 27.09.2008, 21:49
dobrze że kokos zdradził,gdyby nie zdradził to by nie szukano Marcelo,gosciowi brakuje jeszcze komunikacji i sprawia wrażenie nieco onieśmielonego(stąd też pare błędów)i ale poza tym widać że to klasa(podobało mi się szczególnie jak poniewierał gosci już na połowie bosika),oby mu nic do głowy nie uderzyło za szybko,przy takim układzie szkoda tylko Kowalskiego który wiele już w tej rundzie zapewne nie pogra-zostaje ME.Odniosłem wrażenie że Łobo dzisiaj był jakos mentalnie odmieniony,widać było że gra sprawiała mu radość(może jakaś rozmowa z psychologiem?) proponuje i tu na tym forum dac mu mały kredyt zaufania-moze czyta
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 27.09.2008, 22:03
Nie no super meczyk Szkoda, że tak z Lechem się nie chciało jak dziś

Diaz mnie zaskoczył, aysta i gol.. no no... Lewa pomoc lub środek obrony, tam jest jego miejsce. Na boku obrony niestety daję się wkręcać. Wszędzie byle nie tam.

Marcelo zagrał całkiem niezły meczyk. Widać szkołę Clebera - tak samo wypierdziela piłki w kosmos i prawidłowo. Ma 21 lat więc w wieku Clebera po jego kopach piłki będą lądować na Kałuży Popełnił 2 błędy ale bez konsekwencji więc będzie mu zapomniane. Obiecujący występ naszego następcy Kokoszki

Łobo... dziś (wreszcie) całkiem przyzwoicie, dlatego ta gra funkcjonowała tak fajnie - wreszcie zagrożenie było z obydwu skrzydeł.

Cantoro - jeśli będzie tak grał w PUEFA to przy takim sędziowaniu jak Michel z Barcą -> dwie żółte w 45 minut na bank... Nie może ryzykować wejść a'la Nicola M.

Generalnie wyglądała ta gra optymistycznie przed meczem z TT. Widziałem - jakby to powiedział klasyk, czyli Henio Kasperczak - jakość w grze Z taką grą to ja ze spokojem czekam na czwartek
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 27.09.2008, 22:15
Bardzo fajny mecz, jestem optymistycznie nastawiony przed TT, ale nic się nie stanie, jeśli odpadniemy - to nie my jesteśmy faworytem.
Bardzo podobała mi się gra Marcelo - cholernie pewny, w powietrzu jak taran, inni tylko się od niego odbijali.
Poza tym na wielki plus Diaz i Brożek.
Cały zespół zagrał bardzo dobrze, a tak krytykowany przez wszystkich Łobo zdecydowanie najlepszy mecz w tym sezonie.
Jedyne, czego żałuję, to to, że Rafałowi nie weszła z powietrza.
PAMIĘTAĆ O ZABRZU! Wynik poniżej 2000głów będzie porażką... Mamy wszystko...
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Samoth
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.09.2008, 22:52
Junior nam się z meczu na mecz coraz bardziej rozkręca !
Dzisiaj był jednym z najlepszych zawodników na boisku !
Wielkie brawa !!!
Odpowiedz cytując
tomaso
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.09.2008, 23:55
Ja Was bardzo prosze wszyscy co pisza ze Lobodzinski taki dobry odpowiedzcie mi w czym Dla mnie najslabszy w naszej druzynie
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 28.09.2008, 00:13
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
...Diazie. Nie odpuszczal zadnej , ale to zadnej pily, wrecz wywalczając jej posiadanie w beznadziejnych sytuacjach. A ten wslizg pod koniec meczu na naszym polu karnym to ... ehhh.... nie wiem komu tam wygarnal pile bo z E nie bylo widac.
chyba Karwanowi.

dla mnie Diaz zdecydowany zawodnik meczu...
juz od kilku tygodni uważam że ma zadatki na świetnego piłkarza...ma to "coś" czego niestety polscy piłkarze często nie mają. Junior prawie zawsze szuka trudnych zagrań, prawie zawsze gra do przodu, nie wykopuje na oślep piłki. i chociaż nie zawsze są to zagrania udane, to świadczą o talencie Diaza. Dlatego mysle ze Junior za długo to u nas nie pogra...z takim tempem adaptacji.

a Marcelo jak najbardziej na plus...cieszą te główki wygrane i ścisłe krycie w wykonaniu naszego nowego stopera.
Odpowiedz cytując
kuchar18
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 28.09.2008, 00:15
tomaso napisał(a):Wyświetl post
Ja Was bardzo prosze wszyscy co pisza ze Lobodzinski taki dobry odpowiedzcie mi w czym Dla mnie najslabszy w naszej druzynie
2-3 lata temu mnóstwo osób nadawało tak samo na Pawła Brożka , wiec dajmy jeszcze troche pograć Łobodzińskiemu , a co do dzisiejszego meczu to nie zagrał może rewelacyjnie ale nie zagrał też zle ...
W mieście starym jak Świat TyLkO WISŁA
http://www.youtube.com/watch?v=GM-dDd1Z4v4
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 28.09.2008, 00:22
tomaso napisał(a):Wyświetl post
Ja sie wczesniej odnioslem do gry Loba w pozytywnym tonie, ale tylko dlatego, ze w koncu chociaz troche pobiegal i nawet oddal celny, choc nieudolny strzal na bramke, co mu sie za czesto nie zdarza.
Nie zmienia to faktu, ze pilkarsko pozostaje cienki i do bolu schematyczny, z jedna kiwka i dosrodkowaniem bez wyczucia na tzw."pale". Przy tym zero prob zejscia do srodka i praktycznie bez strzalow na bramke, a jesli juz to z marnym skutkiem. Nie ma watpliwosci, ze zima Bednarz bedzie musial sciagnac w jego miejsce kogos, kto skrzydlowym jest nie tylko z nazwy.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 28.09.2008 o godz. 00:26.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.09.2008, 00:25
Najlepszym piłarzem Wisły, wcale nie jest Paweł Brożek, wcale nie jest Boguski, wcale nie jest Jirsak czy Piotrek Brożek. Najlepszym zawodnikiem Wisły jest Radek Sobolewski. Chłopak osiągnął obecnie życiową formę i gra naprawde kapitalnie. Dla mnie zdecydowanie najlepszy pomocnik w Polsce, oprócz Kuby Błaszczykowskiego.
Odpowiedz cytując
Maverickk
Member

Od: 11.2006

Stary 28.09.2008, 03:25
kuchar18 napisał(a):Wyświetl post
2-3 lata temu mnóstwo osób nadawało tak samo na Pawła Brożka , wiec dajmy jeszcze troche pograć Łobodzińskiemu , a co do dzisiejszego meczu to nie zagrał może rewelacyjnie ale nie zagrał też zle ...
Nie porównuj tego ponieważ Brożek bardziej przyuczał się na wypożyczeniach albo próbował grac w Wiśle a Łobo przyszedł za konkretna kase i miał nas wzmocnić a nie żebyśmy się martwili czy on zagrał słaby mecz czy dobry mecz a raczej to pierwsze!

Nie mam nic do Łobody ale gra straszna kiche mam nadzieje ze weźmie sie w garść i zacznie grac jak na skrzydłowego przystaje tzn

1.Drybling
2.Dośrodkowanie
3.Szybkość
Odpowiedz cytując
matt_21
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 28.09.2008, 07:11
Hehe jak widziałem co się wczoraj działo, to kurde zastanawiałem się kiedy ostatni raz taką Wisłę w lidze widziałem, chyba jak jeszcze Kosa grał... Super Brożek, który już nie marnuje każdej kolejnej setki, tylko strzela z woleja będąc obrocony tyłem do bramki, Diaz, gośc który wyglądał na kolejnego gracza typu zapchaj dziure jak posypią się kontuzje a tu proszę Reżyser gry momentami, debiut Marcelo super, dac go na Tottenham bo może jemu uda się zneutralizowa grę głową Angoli (W pierwszym meczu oni wygrywali wwiększoś główek). Ogólnie po Arce jestem dobrej myśli.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 28.09.2008, 08:03
Najbardziej cieszą ładne, składne akcje z pomysłem i polotem. Oby z TT zagrali podobnie swobodnie i z rozmachem.
Marcelo rzeczywiście bardzo dobry debiut zaliczył choć od kilku błędów podnoszących ciśnienie się nie uchronił. Tak czy owak - jak na pierwszy mecz po bardzo krótkiej aklimatyzacji zagrał świetnie.
Michniewicz się gorączkuje, że Mauro powinien kartkę za wślizg z tyłu zobaczyć, a on pięknie próbował piłki sięgnąć nie dotykając nóg zawodnika. To sie trzeba cieszyć, że potrafi nogi zatrzymać gdzie trzeba nawet jak piłki nie dosięgnął zamiast krakać, że z TT "dwie żółte w 45 minut" dostanie.

darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie, może trochę poza tematem. Co się stało z Naszym zegarem? Wynik rywal i czas nie są wyświetlane.(biedne pikniki nie wiedzą kiedy można wychodzić hehe). Wiecie coś na ten temat?
To się nazywa -> tablica się zepsuła .
A co - wyniczku nie pamiętasz , bo nie zegarek Cię interesuje
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.09.2008, 08:12
Ale na Tottenham mogliby tablice naprawic bo:
1). bedzie lekka wiocha
2). kazdy chyba bedzie nerwowo odliczal minuty do konca
Puchar jest na5z!