|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony
Marcelo pewnie w obronie sobie radzi Teraz jeszcze jedną wypadałoby strzelić i będzie ok ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Łobodzinski zdecydowanie na plus,Cantor za agresywnie żeby głupiej kartki nie dostał bo będzie lipton;]Oby druga połowa była jeszcze bardziej ciekawa!!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ten Marcello to wygląda na pierwszorzędny zakup, przynajmniej na razie. Od razu wie co ma robić na swojej pozycji , nie potrzebuje tygodni na zgrywanie się z drużyną.
To mamy w tej formacji Głowę, Baszcza, Clebera, Piotra B, Diaza, Marcello, nieźle. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Co chcesz...Łobo dziś na prawdę przyzwoicie.A i Junior pohasał sobie na lewej, teraz Zieniu wszedł, może wrzuci jeszcze jakąś taką tylko, żeby dołożyć nogę.
E: NO I GOOOOOLLLLL.... Broziooo...teraz to już będzie spokój.. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No nareszcie 3 bramka! I znów Paweł Brożek! A już myślałem, że na tym 2:0 się skończy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Paweł Brożek wraca na tron lidera króla strzelców
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
BROOOOOZIOOOO!!
BRAWO BRAWO BRAWO!!! Wisła gra świetny mecz, pierwsza połowa ostra, 2:0 do przerwy a druga to zachowawcza gra, utrzymywanie się przy piłce i czekanie na decydujący cios, znakomite spotkanie Wisełki!!! ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak czy tak dobry prognostyk przed meczem z TTH. Co by tu nie gadać Arka dobra jest w tym sezonie, a dziś wiele nie mogła pokazać. Tym bardziej takie zwycięstwo cieszy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Żebyś się nie zdziwił ... pamiętasz nasz ostatni mecz z Arką ? W ile minut nam strzelili 2 bramki ?
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ pamiętam aż za dobrze , bałem się, że deja vu w drugiej połowie. Ale po pięciu minutach II połowy otworzyłem flaszkę: widać było, że nasi nie staną .
Ale rację masz, to był koszmar wtedy , przynajmniej dla mnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No i na koniec meczu jeszcze Diaz nam się popisał. Nie ma co, Wisełka pokazała Arce, że jest tylko beniaminkiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
I 4:0....i Junior Diaz z wolnego...I Jest Piknie!!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale jaja. Gole byly zarombiste, mecz byl dobry, teraz Tottenham.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Bardzo dobrze zagrał dziś cały zespół, ale coraz bardziej podoba mi się gra Diaz'a, z początku jak przyszedł to myślałem że to będzie pomyłka a On naprawdę zaczyna grać. Jak na pierwszy mecz Marcrelo, to wygląda na bardzo dobry zakup.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Para Marcelo - Glowa strasznie mi sie podobal, fajnie sie uzupelniali, a Marcelo mial chyba najwiecej przechwytow.. Oj bedzie mial Skorza bol glowy kogo z trojki Glowa-Cleber-Marcelo posadzic na lawie. :-]
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Brawo brawo ważne zwycięstwo nie tylko w lidze ale co do rewanżu w pucharze UEFA . To dobra motywacja przed czwartkiem. Wystarczy 1-0 ale to się tylko mówi. Oby było dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No to Cleber już nie będzie nękany w każdym meczu
Marcelo faktycznie wie co gra. Diaz brama z wolnego, to chyba jakiś nieoszlifowany talent, przynajmniej jak na naszą ligę.![]()
.
. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
co za mecz, co za doping. piękna sprawa..
cała drużyna bardzo dobrze, wiele ładnych akcji, kombinacyjnych, co napawa optymizmem przed meczem z TT. Marcelo świetny debiut zaliczył, będzie z niego pożytek. a i ładnie Junior zakończył, strzał świetny. jeszcze raz brawo dla piłkarzy, a dla kibiców jeszcze większe, z perspektywy tv doping miazga.. jest smutek, że nie mogłem być z wami.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Bardzo dobry mecz, pewne zwycięstwo, które nie było zagrożone w żadnym momencie meczu. Cieszy mnie też to, że dzisiaj każdy zawodnik zagrał na +, począwszy od Marcelo dla którego to był przecież debiut ligowy kończąc na Łobodzińskim, który chyba wszystkich dzisiaj bardzo pozytywnie zaskoczył.
Powód: słowo zjadłem ;<
Ostatnio edytowane przez fst : 27.09.2008 o godz. 19:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Świetny mecz! Brawo Wisła
![]() Wszystkich piłkarzy trzeba pochwalić ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Diaz pieknie uderzyl, Marcelo jak jeszcze sie zgra z reszta zespolu to bedzie naprawde super. Lobo zaczyna powoli grac cos co odniego sie oczekuje, narazie tylko 45 min, ale to jakis postep
![]() PS: Ciekawe jaki artykul bedzie w Kostarykanskiej prasie na temat gry Diaza ![]() Powód: PS
Ostatnio edytowane przez zloto : 27.09.2008 o godz. 19:27.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Arka stworzyla jedna akcje w meczu...Tacy silni to oni nie sa ,przynajmniej nie na ta chwile..
Diaz swietny mecz.Marcelo widac ze bedzie z niego duuzzzzo pozytku. Wszyscy zagrali dobrze procz jednego pilkarza: Mauro Cantoro ,jak dla mnie to juz czas zeby szukac kogos innego do pierwszej 11 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Fakt, ze jesli wybierac by najslabszego naszego gracza dzisaj to chyba bylby to Mauro tylko wezcie pod uwage ze gral on narazie we wszystkich meczach. Moim zdaniem moglb mu Skorza odpuscic dzisiaj. Nie rozumiem rowniez po co Boguski wszedl przy 2-0, mam nadzieje, ze nie poglebi mu sie uraz. Ogolnie mecz na spooory plus. Pierwsza polowa miazga, jedna obiektywnie trzeba przyznac, ze Arka nic nie zagrala, a obrony w dzisiejszym meczu nie mieli. Do przerwy powinno z 5-0 byc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie no jak normalnie gra Mauro mi sie nie podoba, to dzisiaj IMO zagral bardzo dobrze. Byl chyba najczesciej faulowanym naszym zawodnikiem. Karwana do bialej goraczki doprowadzil
Tak, wiec pokazal, ze potrafi jeszcze swietnie grac na def. pomocniku. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
trzeba sie bac czy pan Skorża po tym meczu nie wystawi w następnych 3 środkowych obrońców...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Marcelo ....... 11 główek 10 wygranych
![]() Team America Rulezzz :cool:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Sądze że mało ich obchodzą rozgrywki 60 ligi świata, nawet jeśli gra tam ich człowiek.
- Nawet nieźle to dzisiaj wyglądało, Arka dosyć słaba, Marcelo ok, w Łobodzinski można dojrzeć przebłysk (ale mam nadzieje że nie zagra z TT od pierwszych minut). W sumie mecz z cyklu 'odbył się, 3 punkty w Krakowie, kto następny' |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|