The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zloto
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2008, 14:30
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Sobol już 5 lat temu poczuł smak zwycięstwa nad Manchesterem City, mam nadzieje że teraz też tak bedzie .
Wystarczy zagrać tak jak z Barcą i awans pewny.

Przypomne ze z Barcelona sprzyjalo nam ogromne szczescie, Barca miala wiele sytuacji a zadnej nie wykorzystala, oby zawodnicy kogutow mieli zle ustwoione celowniki

PS: Z Barca to mowie o meczyu na R22.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.09.2008, 14:33
zloto napisał(a):Wyświetl post
Przypomne ze z Barcelona sprzyjalo nam ogromne szczescie, Barca miala wiele sytuacji a zadnej nie wykorzystala, oby zawodnicy kogutow mieli zle ustwoione celowniki

PS: Z Barca to mowie o meczyu na R22.
Oni tez mieli szczescie, bo tez stwarzalismy sytuacje. Mecz wg mnie na remis.
Oby z Tottenhamem nie było podobnie, bo bedzie 0-0 albo 1-1 i co ? Trzeba wygrac 1-0, niech strzeli Brozek po podaniu Jirsaka.

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 20.09.2008, 14:36
jeżeli nie popełnimy tych błędów co na wyjeździe to powinno być dobrze mam nadzieje że będzie podobnie jak z Barceloną bo i Tottenham przyzwyczajony jest do gry na dużych boiskach a przyjedzie na Reymonta i może mieć kłopoty... Bo stadion nie za duży a poza tym jeszcze ten remont to działa na naszą korzyść.Tylko żałuje jednego że mecz jest rozgrywany o tak wczesnej porze , wydaje mi się że będzie dużo ludzi ale czy komplet tego nie wiem.Choć oczywiście mama nadzieje że tak doping i atmosfera na R22 naszą tajną bronią
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
szarkoz
Member

Od: 09.2004

Stary 20.09.2008, 14:47
Ja uważam, że może to i lepiej, że przegraliśmy 2:1, niż gdybyśmy zremisowali 1:1 lub 2:2. W ten sposób możliwe, że Tottenham odpuści nieco następny mecz, może nas trochę zlekceważy bo będzie sądzić, że awans ma już w kieszeni. W przypadku remisu na WHL na pewno spięli by się dużo mocniej na rewanż.

Jak było w przypadku pewnego siebie po pierwszym meczu Beitaru dobrze pamiętamy. Oby niedługo była powtórka
If you have a closed mind do the same with your mouth.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 20.09.2008, 15:13
Może i lepiej by było gdybyśmy przegrali 4-0, wtedy Ramos wystawiłby przy Reymonta rezerwy Tottenhamu.
Bądz spokojny, to jest profesionalny klub i wie co gra i o co.
I to że na WYJEŻDZIE osiągneliśmy wynik 2-1 z ekipą która nie tak dawno zremisowała z Chelsea Londyn i która wydała po Barcelonie najwięcej hajsu na transfery nie wspominając w jakiej lidze gra i jakie ma sukcesy to dla mnie osobiście duże zaskoczenie i powód do dumy. A jeśli ich przejdziemy przy Reymonta to już totalnie będe zaskoczony.

A to że im początek w lidzę ANGIELSKIEJ nie wyszedł i zajmują takie a nie inne miejsce to mnie nie przekonuje. To jest wielki i silny klub i tak na prawdę "taką" Wisłę powinni pyknąć do 0 mająć na swoim liczniku z 3/4 bramek = w rozumowaniu ekspertów.
Miny trenera i fanów Tottenhamu po meczu mówiły wszystko.
I z tego właśnie powodu rozpiera mnie duma że po raz kolejny pokazaliśmy że potrafimy z takimi markami walczyć i odnosić dobre wyniki.
mecz i wynik poszedł w świat. Show fanów Wisły na stadionie TT poszedł w świat.
Nic tylko strzelić jeszcze jednego kielicha i być dumny z bycia Wiślakiem.
WIELKA WISŁA!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.09.2008, 15:26
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
mecz i wynik poszedł w świat.
Bez przesady - przegralismy mecz wiec nie wiem co mialo pojsc w swiat, ze tylko 1-2?Dobre sobie.
W swiato to pojdzie wynik jak wyeliminujemy TT, a do tego droga troche dalsza niz w pierwszej minucie pierwszego meczu.

Ja sie bardzo nie napalam, bo od TT we wszystkich aspektach dzieli nas przepasc ,jednak wynik jest rokujacy i co najwazniejsze, emocje beda ,mam nadzieje ze jak najdluzej.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
noonelikeus
Banita

Stary 20.09.2008, 17:47
ktos chce się wypowiedziec na forum Spursow, wystarczy zaledwie wpisac swoj nick, a potem same brednie na stronie http://www.tottenhamhotspur.com/registration potem przejsc do strony http://forums.tottenhamhotspur.com/ i zwyczajnie klliknąc w pole odpowiedzi POST REPLY - tam się logujemy po raz kolejny

szybka rejestracja bez maila zwrotnego itp
albo zwyczajnie porobic z nich jaja
zawladnelismy trybunami to teraz zawladniemy ich FORUM
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.09.2008, 17:54
Super... Zluzuj chłopie. To samo robili kibice Beitaru z naszym forum i mieliśmy tylko z nich bekę. Pominę to, że Ci, którzy się podają za Wiślaków na tamtym forum, piszą same bzdury, jakimś totalnym łamanym angielskim i wystawiają nam niezłą opinię.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
pawelos84
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 20.09.2008, 19:19
orm napisał(a):Wyświetl post
Mnie się wydaje - wbrew większości - że nie ma co mieć większych nadziei na awans. Totenham ma bardzo dobrych piłkarzy, wystarczy sobie przypomnieć akcję z której strzelił bramkę z minimalnego spalonego - to naprawdę był najwyższy poziom światowy. Myślę że oni mają ogromne rezerwy w grze i mogą grać tylko lepiej. Powiedzmy sobie szczerze, że będąc w dołku w drugiej połowie całkowicie nas zdominowali i to, że straciliśmy tylko jedną bramkę to naprawdę szczęście.
Czy Wisła może zagrać dużo, dużo lepiej? Na pewno w Londynie Brozek zagrał słabiej niż przed kontuzją, ale czy dwa tygodnie wystarczą żeby wrócił do życiowej formy? Myślę że mamy co najwyżej 20% szans na awans, a jego warunkiem jest znacznie, znacznie lepsza gra Brożka, Zieńczuka i Łobodzińskiego.
Ja chyba oglądałem inny mecz niż Ty, bo nie widziałem żadnej dominacji Tottenhamu nad nami w drugiej połowie. Mecz był wyrównany z lekką przewagą Anglików. Ale czy wygrali zasłużenie? Moim zdaniem jakby wynik był remisowy to nikt by nie mógł bardzo narzekać. Jakby Wisła grała ciutkę odważniej, to moim zdaniem wygraliby. Jak juz powiedziałem świetni zawodnicy co przychodzą do Tottenhamu, traca na swojej wartości conajmniej 50%. Interesuję się tą drużyną, nawet ją lubię, ale naprawde tak jak tam się marnuje pieniądze to się nie marnuje nawet w Realu. 20 mln euro za Bentleya, no bez jaj, przecież ten koleś nie jest nic lepszy niż Błaszczykowski.

W Krakowie jak Angole zagrają tak jak w Londynie to dostaną ze 3:0. Nie oszukujmy się Wisła w pucharach u siebie gra dwa razy lepiej niż na wyjezdzie. To że Anglicy wygrali w czwartek to kwestia bardziej szczęscia niż umiejętności. Jeden Zokora tylko wyraznie był lepszy na swojej pozycji od pozostałych Wislaków. Reszta zawodników z Londynu grała przeciętnie. Rok temu Tottenham to byli Berbatov i Keane. Dwójka wspaniałych napastników, którzy potrafili zrobić coś z niczego. Teraz ich nie ma, więc Tottenham to jest drużyna z drugiej połówki ligi angileskiej, dwa razy słabsza niż rok temu. Musimy to wykorzystać.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.09.2008, 20:02
orm napisał(a):Wyświetl post
Mnie się wydaje - wbrew większości - że nie ma co mieć większych nadziei na awans. Totenham ma bardzo dobrych piłkarzy, wystarczy sobie przypomnieć akcję z której strzelił bramkę z minimalnego spalonego - to naprawdę był najwyższy poziom światowy. Myślę że oni mają ogromne rezerwy w grze i mogą grać tylko lepiej. Powiedzmy sobie szczerze, że będąc w dołku w drugiej połowie całkowicie nas zdominowali i to, że straciliśmy tylko jedną bramkę to naprawdę szczęście.
Czy Wisła może zagrać dużo, dużo lepiej? Na pewno w Londynie Brozek zagrał słabiej niż przed kontuzją, ale czy dwa tygodnie wystarczą żeby wrócił do życiowej formy? Myślę że mamy co najwyżej 20% szans na awans, a jego warunkiem jest znacznie, znacznie lepsza gra Brożka, Zieńczuka i Łobodzińskiego.
Co do rezerw to racja -z taka gra jak w czwartek to TT pewnie polecial by z ligi i grac na bank beda lepiej , tylko czy juz za 2 tygodnie?
Do tego oni juz na poczatku napytali sobie w lidze niezlej bidy i jesli chodzi o priorytety to na bank ich glowy zaprzatniete sa tym co zrobic by zaczac w koncu wygrywac a uefa to taka troche zapchajdziura w terminarzu.

Co nie zmienia faktu ze zeby myslec o zwyciestwie - musimy zagrac zdecydowanie najlepszy mecz w tym roku.
TT to nie beda dzieci we mgle jak okazal sie Betar wiec dobry mecz w wykonaniu przedewszystkim Pawelka, Pawal Brozka, oraz Sobol,Jirsaka i Boguskiego ,troche szczescia i cos co jeszcze nie tak dawno wydawalo sie kompletnie nierealne, moze stac sie faktem.
A przydalo by sie to jak cholera bo ilez mozna sie jarac ta Parma i Shalke.
Ten mecz to klucz do przejscia trenera do historii.....w tak krotkim czasie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 20.09.2008, 20:53
A tutaj napiszę co do meczu, bo świeżo wróciłem:
Ogólnie graliśmy bardzo fajnie, przyjemnie dla oka.
Najlepsi dla mnie Singlar, Radek Sobolewski i Rafał Boguski.
Dobrze, że Mariusz podniósł się po Lechu, szczególnie na przedpolu czuł się pewnie.
No i jeszcze dodam, że to zdecydowanie najlepszy mecz(fragment) w wykonaniu Wojtka Łobodzińskiego od...? Derbów?
Przed rewanżem jestem optymistą...

Kibicowsko, wiadomo - zmietliśmy, ale to nie ten pokój.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
noonelikeus
Banita

Stary 21.09.2008, 09:18
luka modric dalej pauzuje w dzisiejszym meczu z Wigan. kontuzja kolana
Odpowiedz cytując
Paparapa
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.09.2008, 13:21
Moze ktos podac link do calego meczu
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
Odpowiedz cytując
gress
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 21.09.2008, 15:40
http://images34.fotosik.pl/366/cdcd9b2e1f003aa7med.jpg

żeby nie było wątpliwości...
Odpowiedz cytując
noonelikeus
Banita

Stary 21.09.2008, 17:28
gress napisał(a):Wyświetl post
http://images34.fotosik.pl/366/cdcd9b2e1f003aa7med.jpg

żeby nie było wątpliwości...
Szacunek Panie Bogusławie !! Dziękujemy za wszystko co pan zrobił dla Wisły i dla nas.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 21.09.2008, 17:46
SpoXster..o co Ci chodzi bo nie bardzo łapię...
Ostatnio edytowane przez rafalek : 21.09.2008 o godz. 18:07.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Amfre
Banita

Od: 07.2008

Stary 21.09.2008, 21:56
Tu poczytajcie sobie ostatnich kilka wpisow. żal mi się robi tych prowokacyjnych tępaków.
Ostatnio edytowane przez Amfre : 21.09.2008 o godz. 22:10.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 21.09.2008, 22:29
niech przyjadą do Krakowa ,zobaczycie spokornieją po wizycie u nas

szkoda że ich 1600 nie będzie, byłoby duuużo ciekawiej ))
Odpowiedz cytując
Johny84.ts
Senior Member

Stary 22.09.2008, 10:36
Mecz niezły, doping wspaniały, rewelacyjna atmosfera na trybynach stworzona przez Wiślaków.
Niestety nie mogę pojąć Angoli, którzy na swoim forum nas tak obrażają i poniżają. Zróbmy coś z tym...

link do forum --> http://forums.tottenhamhotspur.com/s...ead.php?t=7947

Kto chce się wypowiedziec na forum Spursow, wystarczy zaledwie wpisac swoj nick, a potem same brednie na stronie http://www.tottenhamhotspur.com/registration potem przejsc do strony http://forums.tottenhamhotspur.com/ i zwyczajnie klliknąc w pole odpowiedzi POST REPLY - tam się logujemy po raz kolejny

Nie chodzi tylko o mecz z Wisłą, ale bezczelnie obrażają nas Polaków.
Ostatnio edytowane przez Johny84.ts : 22.09.2008 o godz. 10:41.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.09.2008, 10:53
Johny84.ts napisał(a):Wyświetl post
Mecz niezły, doping wspaniały, rewelacyjna atmosfera na trybynach stworzona przez Wiślaków.
Niestety nie mogę pojąć Angoli, którzy na swoim forum nas tak obrażają i poniżają. Zróbmy coś z tym...

Kto chce się wypowiedziec na forum Spursow, wystarczy zaledwie wpisac swoj nick, a potem same brednie na stronie http://www.tottenhamhotspur.com/registration potem przejsc do strony http://forums.tottenhamhotspur.com/ i zwyczajnie klliknąc w pole odpowiedzi POST REPLY - tam się logujemy po raz kolejny

Po co sie wogole z nimi wdawac sie w dyskusje? oni zyja w innym swiecie i zadna napinka tego nie zmieni. Dla nich Polska jest skansenem gdzie niedzwiedzie chodza po Warszawie, snieg jest caly rok i jeszcze mamy komunizm, a lodowki i telewizory pierwszy raz zobaczylismy jak przyjechalismy do Anglii.
I nikt nie jest w stanie im tego wytlumaczyc ze sa w bledzie, zbyt dlugo w Angli mieszkam i zbyt wielu angielskich matolow widzialem.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 22.09.2008 o godz. 11:08.
,
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 22.09.2008, 11:05
Johny84.ts napisał(a):Wyświetl post

Bezczelnie to obrażają nas Polaków wypociny coponiektórych na tamtejszym forum i zabawa w Beitar.

Goście zarzucają nam, że byliśmy najbardziej skomuszałym klubem w PL i wspieraliśmy mendy - zero merytorycznej polemiki z naszej (?) strony, zamiast tego wlepa ze zbokiem Rudolfem H. Charcerzyki i enesy, wszystko w imię Polski i Wisły oczywiście.

Zresztą gadanie z angolami o historii czy naszym kibicowaniu to jak dysputa ze ślepym o kolorach. Lać na to forum i na ich "mniemanie". Przyjadą, zobaczą.
Odpowiedz cytując
Amfre
Banita

Stary 22.09.2008, 12:25
tu macie skrót z ostatniego meczu Spursów w Premiership z Wigan z wczoraj

http://www.spurs.vitalfootball.co.uk...e.asp?a=510017
Ostatnio edytowane przez Amfre : 22.09.2008 o godz. 12:27.
Odpowiedz cytując
pawelos84
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 22.09.2008, 13:15
Spursi są ciency jak dupa węża, albo jeszcze gorsi. Jak ich nie pykniemy teraz to nie wiem kiedy. Bez Modrica, Berbatova i Keana, to drużyna co będzie się bronić przed spadkiem z ligi angielskiej. Zaryzykuję nawet stwierdzenie że Blackburn z którym graliśmy 2 lata temu był znacznie lepszą drużyną.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.09.2008, 13:19
Ciency sa ale i tak z nimi przegralismy. Porazka to porazka, a we wszystkich w mediach w tym kraju euforia bo nasze druzyny nie stracily szansy na awans przed meczem rewanzowym. Ciekawe czy Cupial tez sie cieszyl po meczu czy moze zalowal, ze nie zainwestowal kasy za Dudke w wartosciowych zmiennikow, ktorych wejscie nie oslabiloby zespolu.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.09.2008, 13:26
Po obejrzeniu tego skrotu, chyba mozna zaryzykowac stwierdzenie, ze Tottenham jest nadal kompletnie bez formy. Od samego poczatku sezonu graja slabo i raczej nie ma w tym zadnego przypadku. Zreszta tabela nigdy nie klamie. Ten zespol ma ogromne klopoty ze zdobywaniem goli. To co np. strzelili A.Villi czy Chelsea, nie mozna nazwac inaczej niz kuriozalnymi szmatami.
Mnie to bynajmniej nie dziwi wcale. Jak na przestrzeni kilku miesiecy z zespolu odchodza trzej kluczowi dla ofensywy pilkarze, to trudno aby efekty byly inne. Pisze trzech, gdyz wszystkim z reguly umyka fakt, ze oprocz Keana i Berbatowa, oposcil ich takze Malbranque, ktory bardzo czesto byl motorem napedowym wiekszosci akcji.

Ktos moze pomyslec, ale zaraz - przeciez oni zremisowali na Stamford Bridge !
Faktycznie, jest to ich jedyne budzace respekt osiagniecie w tym sezonie. Sadze jednak, ze nie powinno nikomu przyslaniac prawdziwego obrazu. Ogladalem ten mecz i chwile po zakonczeniu, napisalem ze dla mnie to byla jakas szopka na resorach i zdanie podtrzymuje. Tak slabej Chelsea jak w meczu z TT, jeszcze w tym sezonie nie widzialem (nie wiem czy grali chocby na 50%). Widzialem za to ich pozostale mecze i roznica jest w zasadzie nie do opisania. Takie Portsmouth czy Bordeaux (LM), zostalo przez nich po prostu zgniecione, ze az ledwo co oddychali. Wytlumaczenia ich postawy w meczu z TT wole nie szukac, bo nie wiem czy Zydzi z Londynu sie miedzy soba ugadali (pochodzenie Romka A. przeciez jest znane ) , czy chlopaki z Chelsea balowali do rana, czy moze jeszcze cos innego. W kazdym razie wynik tamtego meczu jest dla mnie absolutnie niemiarodajny, co chyba dobrze widac po pozostalych rezultatach Tottenhamu.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 22.09.2008, 13:34
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Ciency sa ale i tak z nimi przegralismy. Porazka to porazka, a we wszystkich w mediach w tym kraju euforia bo nasze druzyny nie stracily szansy na awans przed meczem rewanzowym. Ciekawe czy Cupial tez sie cieszyl po meczu czy moze zalowal, ze nie zainwestowal kasy za Dudke w wartosciowych zmiennikow, ktorych wejscie nie oslabiloby zespolu.
Myślę, że Cupiał ostrożnie podszedł do wydawania pieniędzy po obu losowaniach. Wylosowanie Barcy raczej jasno ustawiło sprawę szans w LM. Wylosowanie TT też nie zwiększyło szans na awans więc wydawanie pieniędzy na zespół wystarczający na ligę, przy niepewnym awansie do PU pewnie ocenił jako przedwczesne. Ryzykowna pod względem sportowym strategia, biznesowo jednak uzasadniona.
Po meczu w Londynie jestem optymistyczne nastawiony - nie bez walki i nie łatwo ale uważam, że mamy duże szanse na awans, a wtedy liczę, że Cupiał zdecyduje się solidnie wzmocnić Wisełkę. Wprawdzie pewnie bardziej w perspektywie przyszłorocznych pucharów ale sukces w tym sezonie powinien wesprzeć taką decyzję.
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.09.2008, 14:44
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że Cupiał ostrożnie podszedł do wydawania pieniędzy po obu losowaniach. Wylosowanie Barcy raczej jasno ustawiło sprawę szans w LM. Wylosowanie TT też nie zwiększyło szans na awans więc wydawanie pieniędzy na zespół wystarczający na ligę, przy niepewnym awansie do PU pewnie ocenił jako przedwczesne.
Ja wiem czy to wystarcza na ligę?.... Popatrz jaką mamy ławce(i tak nic nie zobaczysz bo jej nie ma) i pozycje w tabeli. Ja bym polemizował
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 22.09.2008, 15:43
Robert_wislak napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem czy to wystarcza na ligę?.... Popatrz jaką mamy ławce(i tak nic nie zobaczysz bo jej nie ma) i pozycje w tabeli. Ja bym polemizował
Na oceny przyjdzie czas po rundzie jesiennej. Na razie nie jest tragicznie, gdyby nie wpadka z Lechem to byłoby wręcz bardzo dobrze. Z mojej strony EOT.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 22.09.2008, 15:56
maja ciezko, bo nie ma chwili wytchnienia. nie ma kiedy skorygowac bledow, w takiej sytuacji gdy nie idzie na pewno przydala by sie im przerwa tak co najmniej tydzien. a oni beda grac co 3 dni jeszcze 5-6 meczy.. poprawiki gdy sie gra tak czesto, ciezko wprowadzic.
Odpowiedz cytując
Amfre
Banita

Stary 22.09.2008, 18:11
moze piekny wyjazd się powtórzy juz za miesiąc czy dwa w Pucharze UEFA.
Przeciez graja wciąż Everton, Portsmouth, Manchester City oraz Aston Villa nie lcząc Spursów, bo za dwa tygodnie już ich tu nie będzie.

Kraków away

albo

http://www.thfctalk.com/forum/

patrzcie jakie Tottenham lanie dostal w londynie od nas http://pl.youtube.com/watch?v=2SQWd0YAE70
Ostatnio edytowane przez Amfre : 22.09.2008 o godz. 20:29.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów