The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2008, 17:11
Wojtas,

widze, ze rozzloscilem Cie z tym Dudu, wiec juz pojde na kompromis i wykreslie chlopa z minusow, nie zaliczajac jednoczesnie do plusow

Faktem jest, ze suche statystyki mial wrecz doskonale, ale tez zdarzaly mu sie mecze, w ktorych nie wypadl najlepiej. W jednym masz bez watpienia racje. Na tle slabego Dawidowskiego i Niedzielana, to Dudu wygladal jak prawdziwy napastnik gotowy na szybkiego wmontowac kilka bramek
Szczerze, do dzis zachodze w glowe, dlaczego dostal tak malo szans. Juz nawet podejrzewalem, ze moze nagle odkryto, iz jest grubo po trzydziestce
Predzej jednak zadecydowaly spawy pozasportowe i Skorza wolal stawiac na "swojego" Niedzielana.
Baszczu kiedys przyznal, ze Wtorek jest synem trenera, z ktorym dodatkowo znaja sie z reprezentacji Janasa, a jak wiemy Skorza lubi byc do bolu lojalny wobec swoich dawnych wspolpracownikow...potraktuj te slowa jako luzna rozkmine, byc moze zupelnie bledna
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 17.09.2008 o godz. 17:24.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 17.09.2008, 19:01
Przepraszam, że wtrącę, ale tak mnie coś korci...
Moim zdaniem Dudu w tej chwili byłby 2. napastnikiem w hierarchii klubowej.
Miał chłopak instynkt, jaja i wiedział, co w piłce trzeba robić.
Teraz to ja liczę... Na jakiegoś utalentowanego młodziana.
Do zobaczenia!
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.09.2008, 19:48
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam, że wtrącę, ale tak mnie coś korci...
Moim zdaniem Dudu w tej chwili byłby 2. napastnikiem w hierarchii klubowej.
Miał chłopak instynkt, jaja i wiedział, co w piłce trzeba robić.
Teraz to ja liczę... Na jakiegoś utalentowanego młodziana.
Do zobaczenia!
Zgadzam się w 100%...
Gość jak tylko dostawał szansę to wyróżniał się na placu gry,budżetu nie obciążał jakos bardzo. Szkoda go
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 18.09.2008, 03:01
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Krissu, zdarzylem poprawic Kryszalowicza na Kaczorowskiego, bo to jego mialem na mysli piszac uprzednio.

A bilans Bednarza jest dla mnie taki,

na plus:
-Diaz
-Marcelo
-Singlar
-Jirsak

na minus:
-Lobo
-Niedzielan (mimo wszytko - mozna sie nie zgadzac)
-Cwielong (to sie moze jeszcze zmienic, choc watpie)
-Matusiak
To jak dla mnie, wyglada to troche gorzej.

1.Zawodnicy pozyskani ,ktorzy stali sie liderami zespolu, badz chocby zapewnili sobie stale miejsce w 1 skladzie - nikt - ok Lobo ale chyba tego komentowac nie musze;>
2.Zawodnicy walczacy o miejsce w pierwszym skladzie czyli rokujacy-Jirsak,Diaz,Singlar
3.Zawodnicy ktorzy z roznych przyczyn sie nie sprawdzili -Lobo,Niedzielan,Cwielong,Dudu,Matusiak

Marcelo pomijam bo nikt go nie widzial jak gra.
Jak widac bilans jest tak mizerny jak i srodki ktore zarzadcy przeznaczyli na nowa krew
Jesli dodac do tego strate za free
-Kosy , Paulisty-nie wnikajac w szczegoly a trzymajac sie tylko tego ze obie pozycje ,czyli prawy pomocnik i dzoker - zostaly w klubie oslabione - bilans prezentuje sie jeszcze gorzej.Juz zeby nie wspomniec Dolhy i Kokoszki - gdzie tu tez nie wiemy czy wezmiemy jakis grosz.

Reasumujac -wszystko moge wybaczyc Bednarzowi, bo pole manewru mial nieciekawe, oprocz Lobodzinskiego - z niego beke krecili juz w Lubinie -prawdopodobnie wystarczylo ogladnac kilka meczy ,chocby w .......onym sopkascie, by wiedziec ze mamy doczynienia z drewnem.400 tys euro za transfer + najwyzszy kontrakt w Wisle , na prawde ciezko to zrozumiec niestety.Ktos tu byl kompletnie slepy.
Po takim transferze Cupial ma alibi

ps a co do Dudu - podzielam watpilwosci kolegow ,plus jest taki ze Dudu gra na Wegrzech i jesli rzeczywscie trener sie co do niego pomylil to predzej czy pozniej to sie okaże.

Tyle ze dlaczego to wszstko jest w bylych pilkarzach - w zwiazku na pozno pore, nie biore sie za wyjasnianie

A juz totalnie na marinesie a wlasciwie trafiajac w konkret tego tematu

http://michalpol.blox.pl/2008/09/Zle...asperczak.html

Do dzis nie wiem czy Kasper jest tak dobrym trenerem jak sie wydaje - przekonam sie niebawem ,natomiast nie od dzis wiem ze leb do podpisywania zajebistych dla siebie kontraktow to on ma.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 18.09.2008 o godz. 03:23.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 18.09.2008, 08:27
Minus minusowi nie równy.

Dla mnie z definicji z minusów odpadają Dudu i Matusiak.
Jak można zaliczać do minusów ludzi z którymi nie podpisano długoletnich kontraktów. Właśnie te krótkie kontrakty można zaliczyć na plus dla Bednarza bo w przypadku ich nie sprawdzenia się jak to miało miejsce w przypadku Dudu i Matusiaka bez problemów można było się ich pozbyć a nie płacić im przez 5 lat dużych kontraktów. Za Matusiaka można dać mały minus bo nawet za jego pół roku klub dostał duże pieniądze.

Podobnie Łobodziński i Niedzielan to zawodnicy, którzy mają podpisane kontrakty motywacyjne i jeżeli nie grają to mało zarabiają tak jak teraz Niedzielan. Łobodziński gra ale to już jest decyzja trenera i wynik słabej konkurencji drużyny.

Z pewnością na plus zasługuje ściągnięcie Diaza i Singlara za darmo. Ale w ich przypadku plus raczej idzie na konto Skorży a mniej na konto Bednarza. Owszem Bednarz ich tu przywiózł ale ich zakontraktowanie to wynik znakomitej selekcji Skorży. Który na razie w sposób znakomity odszyfrowuje kto się nadaje a kto nie z pośród wolnych zawodników.

Natomiast do minusów Bednarza można zaliczyć brak ściągnięcia Lewandowskiego. Brak przedłużenia kontraktów z Kosowskim i Paulistą przy równoczesnym nie znalezieniu zastępców dla nich.
Odpowiedz cytując
DrunkenBear
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.09.2008, 10:19
Jednak trochę przesadzacie, nie tylko minusy Bednarza to są. Bo przecież trener też wydaje opinię o zawodnikach. A potem próbuje z nich wycisnąć coś. Nie wierzę, że widząc formę Łobodzińskiego Skorża nie mógł zablokować transferu. Ale pewnie uważał, że uda mu się dokonać takiego cudu jak z Zieńczukiem.

Szkoda, że niezdecydowali się na ściągnięcie spowrotem z wypożyczenia Ćwieląga, może gdyby Zieńczuk czuł konkurencję na swojej pozycji przestałby odpieprzać manianę :/

Wracając do samego Bednarza, trudno dawać człowiekowi minusy za transfery darmowe, bo przecież jak by mu dali kasę to by skołował kogoś dobrego, dobry przykład Jirsak.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.09.2008, 12:17
Mrsnh napisał(a):Wyświetl post
juz kiedys pisalem.. nie piszcie WSZYSCY.
Dokładnie.

felipe napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się w 100%...
Gość jak tylko dostawał szansę to wyróżniał się na placu gry,budżetu nie obciążał jakos bardzo. Szkoda go
Obcokrajowiec. Na dodatek czarny. Odpada.
Ostatnio edytowane przez tofik : 18.09.2008 o godz. 12:21.
..
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 18.09.2008, 12:49
Mysle, ze wszyscy macie odrobine racji
W najwiekszym stopniu zgadzam sie z 1q2. Plusy i minusy, to faktycznie zbyt ogolnikowe pojecie, dlatego twoja bardziej doglebna analiza, sprawia ze calosc zaczyna wygladac jeszcze gorzej. Sam Bednarz wielokrotnie powtarzal, ze interesuje go sprowadzenie pilkarzy, ktorzy wniosa do zespolu nowa jakosc, wzmocnia go w sposob niepodwazalny. No i raczej nie bardzo mu sie to udalo. Jirsak, Singlar czy Diaz, to wciaz tylko aspiranci do bycia realnymi wzmocnieniami. Zaden z nich nie wniosl do Wisly tyle, ile dla przykladu do Lecha wniesli Lewandowski, Bandrowski badz Arboleda. Jirsak nie daje Wisle tego, co dawal jej Szymkowiak, czy wczesniej Czerwiec z Kulawikiem. Zachowujac z kolei ramy terazniejszosci, mozna powiedziec, ze poki co, nie jest dla nas kims takim jak chocby Murawski dla Lecha. Miejmy nadzieje, ze to sie jeszcze zmieni.

Goral - mysle ze wdales sie w zbytnie szczegoly i mylisz pojecia. Jasne, ze dlugosc czy forma kontraktow w kilku przypadkach stoi po stronie Bednarza, ale my tutaj nie tyle rozpatrywalismy stricte te kwestie, co efekt wynikly z bytnosci w Wisle jednego z drugim delikwenta, znajac przy tym pierwotne zalozenia (zamiar wprowadzenia nowej jakosc itp.). W takim wypadku, przykladowego Matusiaka nie da sie rozpatrywac w pozytywnych kategoriach, chocby za swiadczenie swoich pseudo uslug nie pobieral zadnych oplat.
Ja osobiscie nie mam do Bednarza najmniejszych pretensji o to, ze postanowil sprawdzic takiego Dudu, bo tak jak piszesz, wiele na nim nie stracilismy i ryzyko zwiazane z jego sprowadzeniem, bylo jak najbardziej uzasadnione.
Przypominam jednak, ze rozmowa rozpoczela sie od proby porownania dokonan poszczegolnych dyr.sport. Wisly na przestrzeni kilku ostatnich lat. Zapewniam, ze nie mialem zamiaru zrobic na sile z Bednarza potwora badz nieudacznika Po prostu staralem sie zachowac rowna miare wobec wszystkich.
Wracajac jeszcze do Niedzielana i Lobodzinskiego, trzeba pamietac, iz owszem - goscie maja motywacyjne kontrakty, ale sa to jedne z najwyzszych plac w calym zespole. Zreszta przypadek Loba z gory pomijam, bo tutaj juz raczej nic Bednarza nie uratuje Ale pan Niedzielan wcale nie kosztowal nas duzo mniej. W czesc z gazet pisalo, ze za samo zlozenie podpisu skasowal 200 tys.euro. Wysokosc jego kontraktu to ponoc cos w okolicach 220 tys.euro, co nawet po obcieciu o polowe daje mniej wiecej tyle ile zarabia Sobol. A przeciez wiemy, ze jego kieszen ratuje Skorza tzw.wejsciowkami, dajac mu szanse postatystowac w wiekszosc spotkan przez ok 10-15 minut przed koncem.

DrunkenBear - masz racje. Na pewno nie wszystkie pomysly sa dzielem Bednarza. Dlatego wolalem pisac o duecie Bednarz & Skorza Choc pewnie dochodza tez inni, bo sprawa transferu Cwielonga zostala zapoczatkowana pol roku wczesniej i podejrzewam, ze Bednarz ze Skorza nie mieli przy niej za wiele do powiedzenia.
Najbardziej znamienne jest jednak twoje ostatnie zdanie. Mysle, ze gdyby wszyscy stosowali identyczna miare wobec Kasperczaka, wyszloby w koncu, ze na tle innych nie wypada az tak mega niekorzystnie, jak probuje sie go przedstawiac (inna sprawa, ze na tytul menadzera roku czy cos w tym stylu, nie mialby zadnych szans )
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 18.09.2008 o godz. 12:55.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.09.2008, 15:32
Widzę ,ze Łobo stał się dla niektórych "chłopcem do bicia" jakim wcześniej był Paweł Brożek i Zieniu.
Ja jednak wierzę w Łobodzińskiego i myślę ,że już nie długo pokaże na co go naprawdę stać.

PS.
Tak na marginesie to uważam ,ze drużyna została słabo przygotowana do sezonu.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 18.09.2008, 15:48
kristos napisał(a):Wyświetl post
Widzę ,ze Łobo stał się dla niektórych "chłopcem do bicia" jakim wcześniej był Paweł Brożek i Zieniu.
Ja jednak wierzę w Łobodzińskiego i myślę ,że już nie długo pokaże na co go naprawdę stać.

PS.

Czytam te same słowa od pierwszego meczu jaki Łobo rozegrał dla Wisły.

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 18.09.2008, 16:20
kristos napisał(a):Wyświetl post

PS.
Ponoc wiara jest jak dupa, trzeba ja miec ,tyle ze roznica pomiedzy nami polega na tym ze Ciebie nie stac na jakakolwiek krytyke a do tego odmawiasz jej innym.

Ja mam taka zasade ze
a - oceniam to co widze a nie to co moze byc badz bylo
b - oceniam dluzszy okres czasu a nie 1, 2, 3 czy 4 mecze.

Choc gra Lobodzinskiego nie podobala mi sie od poczatku to odpuscilem mu cala poprzednia runde ,jednak przykro mi ale nie mam zamiaru czekac w nieskonczonosc az moze jakims cudem cos u niego zaskoczy.
Za okres od pierwszego do ostatniego meczu ,dostaje on odemnie ocene niedostateczna a co bedzie dalej , to sie okaze
I to nie jest bicie kogokolwiek, tylko przelanie na forum, tego co widze a ze widze jedna wielka nedze w jego grze, to ocena nie moze byc inna.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.09.2008, 16:39
A Łobodziński jest byłym piłkarzem Wisły? Czy ja o czymś nie wiem?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
bulbasek
Member

Od: 03.2008

Stary 18.09.2008, 20:21
No to ja moze cos na temat napisze Unirea Urziceni Dana Petrescu zremisowala na wyjezdzie 0:0 z Hamburgerem SV. Jakos mam do chlopa sentyment, wiec zycze mu powodzenia w rewanzu.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.09.2008, 13:25
w 90 minucie meczu o puchar uefa HSV-Unirea na boisko wszedł były def. pomocnik Wisły Jacob Burns
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.09.2008, 13:34
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Wojtas,

widze, ze rozzloscilem Cie z tym Dudu, wiec juz pojde na kompromis i wykreslie chlopa z minusow, nie zaliczajac jednoczesnie do plusow

Faktem jest, ze suche statystyki mial wrecz doskonale, ale tez zdarzaly mu sie mecze, w ktorych nie wypadl najlepiej. W jednym masz bez watpienia racje. Na tle slabego Dawidowskiego i Niedzielana, to Dudu wygladal jak prawdziwy napastnik gotowy na szybkiego wmontowac kilka bramek
Jak miał wypadać najlepiej po kilkutygodniowym pobycie, jak dawano mu tak mało szans to i tak było doskonale. Potrzebował tylko czasu. I różnił się od tych dwóch kozaków tym, że jemu się CHCIAŁO a nie liczył kase. Teraz strzela/strzelał nawet w PUEFA w barwach Debreczynu.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 20.09.2008, 13:42
Eustachy napisał(a):
A bilans Bednarza jest dla mnie taki,

na plus:
-Diaz
-Marcelo
-Singlar
-Jirsak

na minus:
-Lobo
-Niedzielan (mimo wszytko - mozna sie nie zgadzac)
-Cwielong (to sie moze jeszcze zmienic, choc watpie)
-Matusiak
Zauważacie tu pewną prawidłowość? Ja tak. Dajmy sobie spokój z polskimi gwiazdeczkami i ekstraklasowym złomem. Kupujmy obcokrajowców i młodych zawodników na dorobku (jak Błaszczykowski czy Boguski).
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 20.09.2008, 15:20
Arked napisał(a):Wyświetl post
Zauważacie tu pewną prawidłowość? Ja tak. Dajmy sobie spokój z polskimi gwiazdeczkami i ekstraklasowym złomem. Kupujmy obcokrajowców i młodych zawodników na dorobku (jak Błaszczykowski czy Boguski).
Owszem ta prawidlowosc jawi sie dosc jaskrawo, ale mimo wszystko kluczem do odpowiedniej selekcji jest moim zdaniem wziecie pod uwage jak najwiekszej ilosci szczegolow dotyczacych danego zawodnika. Zaraz obok umiejetnosci, bardzo wazna rzecza jest charakter i wynikle z tego podejscie do wykonywanego zawodu. Przyklad Wegrzyna czy Ryska Czerwca, pokazuje ze nie kazdy pilkarz powracajacy z zagranicy, od razu musi byc - sorry za wyrazenie - wypalonym zarobasem, ktorego poza odcinaniem kuponow, nic wiecej nie interesuje. Trzeba po prostu wiedziec na kogo mozna postawic. Przykladowo Cleber ze swoja ekipa spadl z ligi, jednak fakt noszenia przez niego opaski kapitanskiej, stanowil bez watpienia wyrazna podpowiedz. Tak jak i podpowiedz stanowi brak przypadku w tym, ze ktos inny zostal wywalony ze swojego poprzedniego klubu "na kopach".

Na swoja pilkarska reputacje, czesto pracuje sie latami. Dlatego trudno oczekiwac po kims, kto na krotko przed przyjsciem do Wisly mial bilans 0 goli & 0 asyst i w dodatku padal na murawe po najmniejszym uszczypnieciu przez rywala, ze nagle okaze sie nie wiadomo jakim wzmocnieniem i zacznie grac diametralnie inaczej. Dotyczy to zwlaszcza pilkarzy w wieku od 25 lat w gore.

A jesli chodzi o zawodnikow mlodszych, to tu bardzo czesto trzeba wykazac sie tzw."nosem" i bynajmniej nie kierowac przesadnie opiniami prasy, bo w takim kraju jak Polska, media uwielbiaja kreowac bohaterow i czesto nie robia tego bezinteresownie, tylko za odpowiednia oplata ze strony menadzerow.

EDYCJA :
Debreczyn 3:1 Vasas Budapeszt. Trzeciego gola dla miejscowych strzelil przed chwileczka Omagbeni
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 20.09.2008 o godz. 15:36.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 20.09.2008, 16:28
Wlasnie mialem to napisac, Dudu strzela juz swoja 3 bramke w sezonie

Odpowiedz cytując
Przemo12
Banita

Stary 20.09.2008, 16:30
http://www.futbol.org.pl/news,17448.html
Artur Sarnat w Świcie Krzeszowice

Krakowska Liga Oldbojów - I liga, 19.09.2008 (zaległy z 12.kolejki)
Wisła Kraków - Wieczysta Kraków 1:1
Kmiecik - Semper

Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 21.09.2008, 18:00
Borussia przegrywa dzisiaj 1-4 z Hoffenheim Kuba wchodzi z ławki dopiero/już w 46 minucie
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 21.09.2008, 18:21
A Kosa zalicza 2 asysty w pierwszej połowie meczu APOEL - AEL. Po 45 minutach jest 3-0.

Odpowiedz cytując
Silvestro
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 21.09.2008, 21:34
Apoel wygrał 4:0 , Kosa grał do 85 minuty.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 21.09.2008, 22:16
Adam Nawałka trenerem GKS Katowice

http://90minut.pl:5555/news.php?id=781404
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 23.09.2008, 17:09
I znowu...

Skrzydłowy piłkarskiej reprezentacji Polski i Borussii Dortmund, Jakub Błaszczykowski doznał stłuczenia kości piszczelowej i nie zagra w najbliższych dwóch spotkaniach.

Niespełna 23-letni zawodnik nie wystąpi w środowym meczu Pucharu Niemiec z Herthą Berlin i w sobotnim ligowym z VfB Stuttgart.

Niby tylko 2 mecze,ale chłopak dopiero co się wyleczył i znowu przerwa;/
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
bieniuTS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.09.2008, 11:42
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...orniku,1182885 Co ten Kasperczak wymyśla
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 24.09.2008, 13:03
bieniuTS napisał(a):Wyświetl post
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...orniku,1182885 Co ten Kasperczak wymyśla
spoko, niech tak zrobi. Żuraw i Franek są skończeni, Kosie też już niewiele pozostało. Kaźmierczak, Grzelak... kto wie... możeby coś zagrali u Kaspra.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 24.09.2008, 13:11
Zurawski skonczony? Gwiazda swojej druzyny w Grecji, a po drugie widzielismy, jak gra reprezentacji wyglada bez niego w 2 ostatnich meczach eliminacyjnych.
Kosowski? Gwiazda na Cyprze(przypominam, ze na dzisiaj tamta liga jest mocniejsza od naszej...maja druzyne w LM), swietne mecze w lidze i P. UEFA.
Frankowski? Jak juz tu pisalem...z polamana noga i rozgrywajac 20 spotkan w naszej lidze podworkowej, zostalby krolem strzelcow.

Widze, ze "ekspert" sie wypowiedzial .
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.09.2008, 16:06
Przejscie Kosy do Gornika to bylo by naprawde duze wzmocenienie tego klubu.

Kosa to jest teraz ten czlowiek ktorego najbardziej brakuje,i nikt mi nie wmowi ze tego sam nie widzi.
Jesli ma dalej forme ,to naprawde jestem ciekaw ja to sie rozwinie,ale juz kiedys mowil ze w Polsce gra tylko dla Wisly i ciekawe czy sie z tego wywiaze.
Z Zurawiem I Frankiem -no coz oboje najlpsze lata gry maja dawno za soba,ale do Polski napewo chetnie wroca,zwlaszcza jak Allizanz da zarobic.
W kazdym razie oboje byli by wzmocnieniami.Kasper niezle kombinuje.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 24.09.2008, 16:10
O Kose i Zurawia to sie nie martwie , w sensie ze spokojnie rok czy 2 jeszcze, mogli by w pl byc gwiazdami.A Franio to nie mam pojecia ale z checia bym go w jakims pl zespole zobaczyl.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 24.09.2008, 17:06
Franio grajac dla Chicago od pierwszych minut, czyli tylko 6 meczow, zaliczył 2 gole i 2 asysty, reszta wchodzi nie wiedziec czemu ciagle z ławki na ostatnie 10 minut i zaliczył 11 takich meczow. No tak, atak tworzą amerykanie w tym wybitny reprezentant ... mimo ze statystyki maja gorsze ale coz ...

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów