|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
54 minuta, Brzęczek wbija bramkę dla Górnika w meczu ze Śląskiem
edytka: 2-3 minuty i już 1-1, ufff... następne 5 minut i 1-2 .
Ostatnio edytowane przez harthausen : 19.09.2008 o godz. 20:21.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie wypisujcie bzdur, że kibicujecie temu pomiotowi z kałuży ! Raczej zajmijmy się naszymi grajkami i zadajmy sobie pytanie dlaczego nie wygrali z takimi kołkami ? Dlaczego nie wygrali z Amicą ? Tu jest problem. Jak narazie to chyba 4 porażka pod rząd w derby (remis z nimi to porazka, chyba, że ktos myśli inaczej) w PE z Piastem, z Amicą i Totenhamem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Śląsk już prowadzi 2-1
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepszy jest tzw. "doping" na kałuży. Nie dość że siedzą pod kamerą to jeszcze słychać pojedyńcze zawodzące głosy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
****a jak slysze te okrzyki przypominajace kwiczenie swin i zazynanych prosiat to nie wiem czy smiac sie czy plakac...:/ Brak slow do nich, sa naprawde strasznie zakompleksieni i zalosni... Najlepsze jak buczeli te swoje przyspiewki w rytm koledy..:/:/
Ostatnio edytowane przez Wiślacka Kalwaria : 19.09.2008 o godz. 20:38.
![]()
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Bo pasy mobilizują sie tylko na dwa mecze w sezonie. Z Wisłą i z Wisłą
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A w Legii hormon biegania dziala coraz lepiej ,widac ze sie rozkrecili na tyle zeby taka Cracovie spokojnie pyknac
74' - Na trybunach kibice Cracovii wyrażają swoje niezadowolenie wobec trenera Cracovii śpiewając "Stefan, Auf Wiedersehen" buahahah |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Teksty np. ''Panie Januszu wyślij Stefana do buszu'' naprawde żenujące...
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Włączyłem sobie meczyk na Sopcaście i co słysze? Najpierw pozdrowienia z dedykacją dla nas, a potem "Każdy to powie... Każdy to powie... Każdy to powie..." Tylko nie wiem kto miał odpowiadać. Telewidzowie? Ja w każdym razie odpowiadałem
Śmiech na sali ten ich "doping" Śląsk zgrania 3 punkty! ![]() Ich "wyjazdy" na R22 z nóg nie powalają. Nie pamiętam żeby sie jakoś specjalnie u nas dopingiem zaistnieli.
Ostatnio edytowane przez Kamson : 19.09.2008 o godz. 20:56.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przy robieniu przewrotki kopnąć sobię piłką w głowę ... to tylko Radovic potrafi
![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Giza
![]() Edit: W Radiu Kraków mówią, że mecz na Pasach ogląda Dusan Radolsky. A taką dobrą robotę Stefan odwalał ![]()
Ostatnio edytowane przez Krissu : 19.09.2008 o godz. 21:02.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
no i juz 0-3
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
wlasnie o to chcialem pytac
co to Pasiaki znowu nie wymysla.. brawo dla Gizy to musiał być dla niego ciężki gol stał się katem swoich bylych kolegow. a kibice go jeszcze pozdrawiają. BRAWO ŚLĄSK WROCŁAW !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ja pie... Dlaczego Gizu, dlaczego? Zawsze nie trafia, to jak mogłem załapać trzy punkty w typerze to oczywiście trafił. Z takim to nigdy nie trafisz :/ .
Druga sprawa, jak ktoś myslał, że Kasperczak zrobi w Zabrzu odrazu wynik, to był mocno naiwny. Z drugiej strony, ja twierdzę, że na pochyłe drzewo to i Salomon nie naleje, a Górnik to bardzo pochyłe i garbate drzewo... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W następnej kolejce Śląsk ich dobije i bedzie miło popatrzeć na dół tabeli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Żeby tylko Majewskiego nie wywalili, jest to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Z szerokim uśmiechem obejrzałem całe 90 minut.
Druga strona odpowiada "Każdy to powie..." "..." ![]() ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Traumatyczny wieczor doktora Majewskiego. Az mi sie go troszke zal zrobilo. Msciwy pasiasty narod, nie po raz pierwszy sponiewieral Stefana, ale chyba pierwszy raz tak dotkliwie. Wyraz jego twarzy pod koniec meczu byl druzgocacy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wlasnie skonczylem ogladac mecz Cracovii z Legia. Ludzie! Co za zenada... juz po 45 minutach Legia mogła prowadzic z 5:0, 6:0. Caly mecz skonczyl sie jednak na 3:0 dla Warszawy, ale to co pokazali z Kaluzy to przechodzi ludzkie pojecie. Tak zle grajacego zespolu nie widzialem dawno... Statystyki: Strzaly Legii 21, sytuacje 26 przy 6 strzalach Crx oraz 8 sytuacjach. Jestem tym bardziej zaskoczony, ze w meczu z Wisla Crx gryzla trawe i grala z nieprawdopodobna zawziętościa chocazby w I polowie. Potem juz kondycja się klaniala i stad dobra gra Wisly.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Cracovia powinna na kablu grać, prawie wypełniliby stadion po brzegi.
Śląsk zagrał bardzo dobrze i wg. mnie zasłużenie wygrał w Zabrzu. Górnik kompletnie rozbity, ciekawe co Heniu tam pokaże...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Gol Gizy , ok . dwa tysiące widzów ,
80. min "Stefan Majewski najlepszy trener groteski" - słychać na trybunach 84. min "Panie Januszu wyślij Stefana do buszu" - błagają fani Cracovii prezesa Filipiaka "Auf wiedersehen, auf wiedersehen, Stefan, Stefan, auf wiedersehen" ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Legia w formie. I nieważne, że to tylko Cracovia. Widać, że kondycyjnie legioniści wyglądają dobrze. A no i widać myśl trenerską J.Urbana(co niektórzy pisali, żeby trenował Legię jak najdłużej, bo gra padakę- jestem za! Janek zostań z Legią! Wywalić tylko Szula, który nie umie trafić z dyspozycją piłkarzy na czas.)
jedna przyśpiewka Cracovii mi się podobała, bo reszta to padaka. ''Nie dla Legii i Warszawy, lecz dla naszej wspólnej sprawy! ITI spie....! edit: w końcu zielone koszulki edit2: noonelikeus ale o co kaman
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 19.09.2008 o godz. 21:30.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Śmiejemy się z Cracovii a powinniśmy z Siebie! Zgubić punkty z takim zespołem to jest dopiero wstyd! Niestety - straciliśmy na Kałuży 2 punkty, a Legia ograła Koszernych bez większego wysiłku! Legia gra dobrze i punktów łatwo nie gubi. Ciekawe jak pojutrze nasi kopacze? Będą się tłumaczyć zmęczeniem jeśli zgubią punkty w Białymstoku? Mam nadzieje że wyszarpią te 1-0 dla Nas
Powód: Jutro - pojutrze:)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 20.09.2008 o godz. 10:28.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
Dlatego brak dopingu dla Legii. Poza tym: myśl, czytaj i potem pisz, polecam- to dobra metoda. ![]()
Ostatnio edytowane przez spidey : 19.09.2008 o godz. 21:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Ja nie mogę odżałować tych zgubionych 2 punktów.... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Legia też na swoich "derbach", jeśli można tak nazwać ich mecz z rodowitymi warszawiakami z okolic Poznania, też straciła punkty, a my tam wygraliśmy. Derby to derby różnie bywa.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|