|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
Jeszcze raz powtórzę: Jeśli polemizuję z kimś na forum to nie kończę polemiki w czasie wystosowania tezy, gdy pojawiają się argumenty - popieram ją aż do skutku(czyt. akceptacji drugiej strony). Btw. Dziwne, że żaden z tych powodów nie jest mi znany... No ale może gdybym podniecał się wynikami i innymi ligowymi drużynami to znałbym te powody. Przyjacielu, z innej beczki: A Ty co zrobiłeś dla Wisły? No tak, śledź dalej "onetowskie relacje" i oglądaj Legię. Odniesienie do zacytowanego posta pokazuje, jak trudno o "MY", jak i również to, dlaczego jest "JA" i "TY". ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
||
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
No i niestety po przegranej z Lechem u siebie nie możemy gubić punktów w lidze ze słabszymi zespołami. Niestety gramy jeszcze w UEFA (puchary wychodzą nam bokiem przy małej kadrze) z TT i znając życie po tym meczu nasi piłkarze nie będą mieli sił i mogą zgubić punkty. Jednak może uda się wyszarpać choćby 1-0 w Białymstoku po meczu w Londynie. Mamy jeszcze jeden bardzo ciężki mecz w tej rundzie (Legia) gdzie możemy zgubić punkty. Wszystkie inne mecze zależą od Nas i dlatego jestem optymistą mimo żenującej porażki z Lechem. Wszak z tych silnych bądź bardzo niewygodnych mamy Polonie Warszawa, Lecha i Cracovie (wyjazd) za sobą. Ważne żeby zespół się podniósł a Skorża posadził wreszcie na ławie Łobodzińskiego i Cantoro! I jedziemy dalej
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
więc wszystko jasne Kasperczak trenerem Górnika Zabrze.
http://sport.onet.pl/0,1248675,1826077,wiadomosc.html ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
życzę mu Wicemistrzostwa bo mam do niego sentyment, liczę także że dostanie szanse w Reprezentacji Polski i zastąpi Benhakkera.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
podobno Kasperczak ma zapis w kontrakcie że jeżeli dostanie propozycję objęcia kadry narodowej to zarząd Górnika nie będzie robił przeszkód!!! Trochę to dla mnie dziwne bo przypuść my Górnikowi zacznie dobrze iść i nagle w połowie października PZPN zaproponuje mu posadę selekcjonera... Co to oznacza
ale osobiście życzę Kasperczakowi jak najlepiej mam szacunek do gościa za to co robił z Wisłą i szkoda że tak zakończyła się ta współpraca...![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Teraz się okaże czy Kasperczak to rzeczywiście świetny trener, czy jego sukcesy z Wisłą to była zasługa jedynie świetnego składu czy może myśli trenerskiej Henia.
![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Po Amice to pewnie będziemy dostawać baty od każdego więc w Zabrzu też, czemu by nie...w końcu Kasper pierdnie i Zabrze zacznie młócić każdego.
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Tez tak pomyslalem... Swoja droga ciekawe tez ile tak dobry trener jak Heniu jest w stanie wycisnąć z umówmy sie-przecietnymi pilkarzami Gornika . No i co Allianz jeszcze obiecał,cos sie wydaje ze napewno jakia kase na transfery bo Kasper napewno aspiracje ma spore ,celuje napewno wyzej niz srodek tabeli a zeby dzis walczyc o MP i rownac do Nas czy Lecha musza kupic paru dobrych pilkarzy. W kazdym razie fajnie bedzie zowu gosicic Henia na naszym stadionie,ale to chyba doipiero na wiosne.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wywiad z Heńkiem wp.pl:
http://www.ekstraklasa.wp.pl/kat,174...wiadomosc.html ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dzis mecz naszych rywali Cracovia-Legia
Jestem ciekaw za kim bedziecie Ja mimo wszystko chyba za Cracovia w tym meczu poniewaz wydaje sie to byc racjonale-Legia rywal do MP,Craxa nie moze spasc bo niebedzie derbow :( ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To taki mecz z cyklu... Wybieranie żony w burdelu.
-Nigdy w żadnym meczu nie będę za Cracovią. -Więc teoretycznie wybór prosty, ale jak wygrywa Legia, to wygrywa ITI, i te sk****y się cieszą, dla dobra Legii kibicowskiej to lepiej, aby Ci kopacze grali maksymalna padakę. Z drugiej strony też jestem daleki od tego aby kibicować Legii, a więc najlepiej będzie, jak wyjdą obie drużyny w za długich koszulkach i mecz skończy się podwójnym walkowerem. A tak na serio mam ten mecz w d***e Najbardziej jestem ciekawy co będziemy w stanie pokazać w meczu z Jagiellonia, która Wisła wybiegnie ta która grała z Lechem czy ta która grała z Totenhamem. I oby Łobo zaczął na ławce. (bo z całym szacunkiem, ale to nie jego zasługa jest że ta piłka dotarła do Mauro). ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Remis 0-0 i po sprawie ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W meczu Cracovia Legia jestem za wynikiem 0:0 DOSTANA PO JEDNYM PUNKCIE I NIECH SIE SIESZA!
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
juz za 10 minut zaczyna sie studio na canal plus LIGA GRA..
a za godzinke mecz Cracovii z Legią Przyznam się, że będe w tym meczu cicho dopingował Cracovii. Legi musi tracić punkty nawet kosztem naszego odczucia niepoprawnosci wzgledem stosunkow z rywalem zza Błoń. Śląsk Pozdrawiamy !! 6. Kolejka 19-09-2008 Cracovia Kraków - Legia Warszawa 20:00 Górnik Zabrze - Śląsk Wrocław 20:00 20-09-2008 Odra Wodzisław - Polonia Bytom 15:15 GKS Bełchatów - Lechia Gdańsk 17:30 Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 19:45 21-09-2008 Lech Poznań - Piast Gliwice 17:15 Arka Gdynia - ŁKS Łódź 17:30 Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków 19:45 |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czemu w Cracovii gra Cabaj ? Nie powinien pauzowac za czerwona kartke ? <- cos mi sie pochrzanilo
![]() 11 min i zaczeli swoj hymn ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 19.09.2008 o godz. 19:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy oni w każdym meczu muszą nas pozdrawiac ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
to jest ten kompleks ![]() to różni kibica Wisły od kibica cracovii, jeden Wisłę kocha drugi Wisły nienawidzi A najgorsze jest to, że ja im kibicuje :/
Ostatnio edytowane przez marcinarsenal : 19.09.2008 o godz. 19:24.
![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() marcinarsenal: co do pozdrawiania nas, to pewnie tez bys tak "spiewal", jezeli caly Twoj repertuar to bylby: 1) Cracovia, Cracovia.... 2) Cracovia + Hej we wszystkich mozliwych kombinacjach Teraz padlem, sorry za napinke, ale musze ![]() A: "Kazdy to powie..." B: "....." i tak 4 razy "Prowadzcie doping, Cracovio prowadzcie doping" ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 19.09.2008 o godz. 19:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
eee widzę że frekwencja dopisała na Cracovii
Powód: prawdziwe tabuny na cracovii
Ostatnio edytowane przez South : 19.09.2008 o godz. 19:37.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Po raz pierwszy od dawna oglądam mecz pasów w telewizji na żywo...Co za pyta na stadionie ! I to w meczu z Legią. Nie spodziewałem się, że na pasach jest takie dno.. Jestem w szoku, powaga
I jeszcze to "Każdy to powie.." na 2 strony Dno ! ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cabaj! Cabaj! Cabaj!!! ... jak zwykle ;p ;p ;p
![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Legia prowadzi 1-0 ,strata punktow przez nas na Kaluzy to naprawde porazka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Szkoda że Cabaj mial 'zniżke formy' akurat w derbach ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Musiało ich zatrzymać coś ważnego ! Zresztą takich "światowych" i znający się na piłce kibiców byle Legia nie ściągnie na trybunę ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Pierwszy raz w historii kibicuje ickom a wyglada ze znow przerzna.Szkoda, bo wygrana to zawsze 3 pkt mniej dla Legii ,no i pewnosc ze 'doktor' zostanie ,a tak to cholera wi
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|